Болниците в Югозападна България издишат

Новозаразените в Благоевградско продължават да растат и вече са близо 2500 на 100 000 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

медииите не издишат, но и те ще издишат скоро, като останат само тъмногерманците на територията!

Тези болници и преди нефункционираха

сега ще умрат стресирани

На база ковид-данните публикувани днес, както и данните от "Дж Хопкинс" за БГ по принцип: - ковид-смъртността у нас е близо 4 пъти по-висока от тази на ЮК, Гърция или Испания (3.6% спрямо средно 1%) - 60% от тази смъртност корелира със съответни по-ниски нива на ваксинация (30% у нас спрямо 70-80% там), останалите към 40% разлика вероятно се дължат на фактори, независещи от ваксинацията - у нас болничната ковид смъртност в интензивни отделения е 0.15% ( 15% от 10% в интензивно от 10% заразени постъпили в болница) от лекуваните в болница заразени - при 3.6% средна ковид-смъртност у нас и 0.15% отчетена болнична смъртност, за извънболничната ковид-смъртност остават 3.45% . - близо 2.2% от тази 3.6% обща смъртност ( 60% от 3.6%) изглежда да се дължи на ниско ваксинационно покритие - около 1.4 % от тази обща смъртност (40% от 3.6%) не изглежда да се дължи на липса на ваксинация или грешки в болничните практики, а на други фактори Данните по-горе подлежат на корекция и прецизиране.

Някой трябва да им е развил вентила нощес.

Както се разбира и армията ни ИЗДИША !!!

не е вълна вика, това е цунами ........ мутира вика, страшна работа...... пак ще "мрем яко"......

2500 на 100 000 е абсолютен световен рекорд По тъпотия

Приемането на дезинфектанта хлорен диоксид може да има дългосрочни вреди върху човешкото здраве. Това коментира пред Би Ти Ви председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков. Реакцията е след разкритията на телевизията за популяризиране сред хиляди българи на лечение с хлорен диоксид, което е представено като помагащо при редица блести, включително и при COVID-19. Момеков обясни, че диоксидът се използва за хлориране на вода и дезинфекциране, но в по-ниски концентрации. Той уточни, че съединението не е идентично с белината, но крайният резултат е един и същ. "Белината съдържа разтвори на натриев хипохлорид, Вода се хлорира или с хипохлорид, или с хлорен оксид, но там концентрациите са много ниски. Никой не пие водата от басейна, но и там концентрациите са ниски и не са сравними с това", каза Момеков. По думите му обаче при дезинфектанта концентрацията, която се изисква, за да убива патогени, е несъвместима с човешкото тяло. "Когато човек пие хлорирана вода, в тялото му хлорно съдържащите се съединения попадат под формата на хлорид и хлорат. Никой досега не е използвал през устата подобни съединения при човека в такива дози. Последователите на тази религия ще разберат какви са здравните ефекти", коментира той в отговор на въпрос какви ще са последиците. По думите му ефектите върху тялото, които се наблюдават при прием на хлорен диоксид, трябва да се наблюдават от животински експерименти, където се правят изследвания с нивата, сходни с тези, които човек получава, пиейки хлорирана вода до много високи концентрации. Според него може да се стигне до нарушена функция на щитовидната жлеза, да се развие исхемична болест, недостатъчно доставяне на кислород до тъкани и органи. Ама хлорирайте се като искате, помагайте на естествения подбор !

Интересно, какво прави новотата ни власт. Защо медиите мълчат.. Умират хора поголовно. Кой, ще им представи сметката. Радев, Слави, Христо и Корнелия. Ще има съд за Вас.. Помнете ми думата .

Какъв натиск бе,като препращате само към софия.Бесило за всички лекари

Много рано взеха да реват. До 15.02 няма смисъл, планирано е за след 15-ти.

С риск да сбъркам, ще те нарека трол. Ако познаеш за 15.02, тогава ще ме е срам за днешното твърдение и ще си призная публично. Обаче ако не познаеш, то поради незабаванта евтаназия на вече ненужните тролове, едва ли ще разполагаш със същия шанс.

Нъл чекмеджето е пълно кво ви пука матряла

Чекмеджета на Радев, Как са? Има ли материал?

Като гледам как скачат цените на всичко, Явно Радевите хора, ги пълнят ударно, С тези надценки за Народа е много трудно

Това чекмедже да си го туриш ... Писна ми от такива, като теб де..

Нормално - и не ваксинираните ковидиоти също издишат ... в главите ...

Това, че ще се заразят и доста ще се гътнат, си е техен проблем! Обаче междувременно ще заразят още невинни хора! Това вече е лошо...

Основните болни след след 2021, ако изключим сезонните грипове дето мутират заради ваксинираните не на майтап, са тези дето страдат от шиповия протеин и мутациите му който произвеждат и пръскат щедро набодените. Отделно имунитета ни на всички щедро се компроментира от мобилните микровълни усилени "щедро", огромна помощ оказват химическите токсини и нано метали ръсени от самолети пак редовно. С всички тези фактори сега определено няма да липсват болни. Отделно само помислете, карат хората да се бодът в грипен сезон...алоууу...това е престъпление дори така наречената отрова да беше верно тествана и поне безопасна ваксина. Обаче ни това, ни онова, ваксината е ГМО препарат дето кара клетките на злощастните да произвждат вирусни обвивки, да ги ръсят щедро навред, да пренасят и заразяват околните неваксинирани и по лошото съвсем насила ги правят да са фабрики за мутации и инкубатори защото нещото в инжекциите им блокира постепенно имунния отговор на боцнатите с което те стават чудни инкубатори.

...

Ми грип, Сър. По това време на годината обикновено има грип. Заразени, не значи болни.

70 починали вчера... от грип.

На 13.01.2022 г. правителството обяви новите мерки за справяне с ПЛАНдемията - съобразяване с натиска върху болниците, изчислен на броя заети интензивни легла. На същата дата този брой е бил 571 души. Днес бройката е 520 души, като се вижда, че за тези 2 седмици има тенденция за намалянето й с точно 10 %. Защо не се отменят мерки, а напротив - въвежда се допълнителна сегрегация? Защо децата отново бяха лишени от училище при положение, че по критерия на самото правителство ситуацията стремително се подобрява? ЗАЩО?

Вероятно заради многото заразени учители и ученици.

Защото така е спуснато от партньорите ни. Не забравяй думите на генерала “получихме нота от нато”. Ти да не би да мислиш, че някой тук решава какво ще се случи?????

tonk11

Колко удобно четем избирателно и каквото ни хареса. . Във същия тоя план пише, че изчислен на база легла ама по места а не общо за цяла България. Това що го пропускаш?

2015 - голямата белодробна болница в Пловдив е закрита, персоналът - съкратен. Здравната реформа в пълен ход.

Болниците издишат, а шкафчетата продължават да се пълнят.

На хората от хунтата на Радев, се пълнят

Един е истинският вирус и Неговото име е Ковид! Няма други вируси, те са лъжевируси антихристи, пардон антиковидовисти!

И който неверник не слуша, ще го хвърляме от Ръба на Земята. И Купола няма да може да го спаси!

Направо на кладата неверниците антиваксъри!

Имам познати минали ковида с тестове и като нищо съм го минал без да разбера. За сметка на това за година имах цели 3 грипа или подобни, дето ги нямало според тях. В момента се вихри един в България и може и след седмица да има ефект. 2021г. края на лятото към есента бе един с повръщане стомашен. И преди имах един същият като преди ковида дето имах. Обикновено карам до един грип на година. На доктори няма за какво да ходя за грипове. Ще ти предпишат нещо с парацетамол. Но и той не помогна много за последният. Не знам дали аспирина не бе по-ефективен.

За бога братя, ваксинирайте се!

Не позволявайте на шведите да ви вземат сираците!

Болниците са търговски дружества, не се управляват правилно - фалират. Народна Република България наброяваше 9 000 000, еврогейска РБ - 5 500 000. Това не трогна никой от върхушката. Затова да не правим проблем за 10 000 плюс/минус. Европа над всичко! Ойропа юбер алес!

Над 80 граждани на ГДР са отстреляни от българските граничари при опит да напуснат Социалистическия Рай, на южната ни граница.

Малко са били...

В момента се вихри явно друг грип, ама кой да каже за него, дето и след седмица има ефект. Разни такива си направили сумати тестове за ковида и все отрицателни.

В Китай- новозаразени 27.януари- 64души средно за 7 дни- 56души Ние сме най-тъпата, нискоинтелигентна нация в света,щом антиваксъри ни определят колко да живеем.

Утре никой няма да си спомня за нас.

В Китай от година са спрели да броят починалите от ковида и си стоят на 4636. А такива с 0.2% ваксинирани, са пъти по-добре от нас. А след благоевградска област, най-зле бе София, където са най-много ваксинираните. Региони с 2 пъти по-малко ваксинирани имат няколко пъти по-малко заразени на 100 000. Ако имахме средната смъртност, то тук починалите броени трябваше да са около 15 хиляди. Ако според населението се гледаше и последното преброяване, то тук починалите трябваше да са около 4.7 хиляди. А те постигнаха от средата на 2020г. до втората седмица на 2022г. около 59 хиляди повече починали. Били "спасители". И за умрелите десетки хиляди без ковида повече и за умрелите десетки хиляди с ковида повече от средното, са пак виновни. И за сринатата икономика и така нататък.

Само Санитар съм в Ковид отделение и реанимация, който учи за медицинска сестра... или брат. Както ви харесва. Според един отдавнашен мой "приятел" почиствам подлоги и уринатори. И какво от това? Не се срамувам. Помагам на хората и се гордея, че имам кураж да го правя. Давам пример на децата си. Нещото, което оставям след себе си. Аз не съм Доктор. Но не съм сляп. Виждам какво се случва в т.нар. Ковид реанимация и съм длъжен да го споделя. Чета различни постове. Вкарват в реанимация, за да ги убиват. Интубират, за да вземат пари. Пускат им нагорещен въздух, за да им изгорят дробовете.....примери десетки. Аз, като обикновен, прост санитар мога да участвам в пренасяне на кашони с банки, пренасяне на десетки кашони с диалезанити /да...и бъбреците на тези хора отказват/, мога да им бърша акитата, мога да помагам за преобръщане "по корем/гръб/" с цел вентилация, смяна на памперс...на 150 килограмов човек /представяте ли си как става това? През това време перфузор пищи - сменяш, пищи деалезантна машина за смяна на торба...около 8 кг - сменяш. Следващият е за смяна...перфурзор,....диалезант.... И това няколко пъти на ден....всички стави болят.... превиваш се от болка...и пак... ЗАЩО? Само за да ги убием тези хора? Цялата хамалогия я правим само и само да ги убием тези хора? Нещо садо-мазо ли сме? Само камшици по гърба ни липсват, за да бъде картинката пълна. И пек чета: "Интубирате ги, за да ги убиете и да вземете парите". Знаете ли как се мъчи и стене човек преди да бъде интубиран? Защото всички знаем, навярно и той, че бъде ли интубиран и... до там е. Знаете ли, че с такова нежелание Докторите извършват иначе тази рутинна манипулация? "Не искаме да го интубираме, защото знем, че ще умре" Грозно, гадно...нали? Само и само на мъчещият се да му бъдат облекчени болките. Знаете ли, че поради липса на работни пчелички, не на легла, защото легло всеки си има вкъщи, но за грижи, трябват хора, а ние, уви сме само с две ръце. Знаете ли, какъв е ужасът в очите на пациент пред интубация? Не искате, а и не трябва да го знаете. С хора, които съм водил разговор, За/Против Ковид, За/Против ваксини.....съм предлагал да дойдат с мен. Да погледат. Само за 15 минути. Около 180 човека. Дали е дошъл някой? НЕ! Каква психика трябва да имаме, когато цял ден разговаряме с жена, която впоследствие бъде интубирана, завъртяна по корем и...вероятно няма да я има утре. А съпругът и си отиде десет дена преди нея. Грипче, викате... Каква трябва да е психиката ни, когато в Реанимация влизат хора без операция или интервенция? Когато си станал Депо за трупове. Ама сигурно ни е приятно да ги "убиват" лекарите за кинти. Аз не съм Доктор. Виждам хора, които са с ваксини в отделението ни. И ги изпращам като излекувани пациенти. Излизат от болницата. В нормален, не в "дървен костюм" Аз не съм доктор. И няма как да издам "Фалшив сертификат"/ Аз съм прост санитар. Който за година и два месеца видя много смърт. Ама наистина много. И знам, че има някакъв шанс във ваксините. Виждам, че хората с ваксини, ми изпращат благодарствени съобщения, дори Пица. Ваксинираните оцеляват. А това ни е най-голямата награда. Да изпратим Оцелял /забележете оцелял, а не излекуван/ пациент. Помогнете ни да изпращаме само оцелели пациенти!

Организирай обиколка за антиваксъри, Може да се получат от реалността

А някой ще дойде ли? Те предпочитат да се преструват, че вярват на фейкове, само и само да не погледнат в очите истината за себе си - има смъртоносен проблем, а те стоят без работа, с нищо не помагат, но си плачат за забавленията. Ами забавлявайте се, не е нужно всички да са герои. Ако сте млади нищо не ви грози, Обаче не се смесвайте със застрашените от болестта. И ако толкова ви е страх от ваксина, погрижете се да преболедувате някъде сами

Човече, не им го обяснявай, няма да те разберат, толко са запростели, толко за нищожни, безчовечни, но с огромно претенции! Защо бе "хора",защо станахте такива?! Пари, конспирации, пръскащи самолети, 5g-та, заговори, къде отиде чисто човешкото, къде?!

И да е така, теб какво те интересува дали аз ще пукна от ковида? Аз искам ли нещо от теб? Ти защо ще искаш нещо от мен? Народа преди се е бил с призива "свобода или смърт". Надявам се накрая да има трибунал и тези фанатици налагащи ковид фобията да си получат заслуженото за милионите които съм сигурен, че са убили по света с тази лудост.

Защо мислиш че всичко се върти около това дали ти точно ще “пукнеш от ковида”? Хора умират, а тебе не те интересува - ето това е проблемът, и то не затова, че точно тебе не те интересува, а че има толкова много като трбе.

Кого от околните пазят ваксинираните? Отговор: Никой! Как ще ми натякваш някаква отговорност за околните? Докато какво постигат твоите се вижда, последните 15 седмици в НСИ давани няма под 3 хиляди починали, при средно за 2019г. малко под 2073 - починалите за година се водят 108 083. Резултатите на твоите се виждат! Дори като отидеш в магазина и видиш цените, освен от газа и глупостта с тока от ЕС.

Бре, санитар-професор! А може би пореден ковидмилионер?

Организирай обиколка за антиваксъри, Може да се получат от реалността

Не съм убеден, че ако никой не лекуваха от ковида и ги оставяха да умрат, починалите в България повече щяха да достигнат от средата на 2020г. около 59 хиляди повече. Дори всичко писано от теб да е вярно, това е само за едната гледна точка и не виждаш другите десетки хиляди умрели от мерките.

Някой умрял ли е от маска?

Маската задържа издишаният преди това въглероден двуокис. Един вид се тровиш! Да не се чудиш да дихателни проблеми. Да не говорим, че пречи на откриване на престъпници, закона за бурките забраняващ да ги носиш на публични места и така нататък. Страхът убива. Една например се бе обесила, дето вярвала, че има ковида, дето нямала. Метнали се през 8-ми и 9-ти етаж на болници и така нататък. Да не говорим за хормона на стреса (кортизол) в големи количества, как намалява имунитета, причинявал остеопороза (вътрешен разпад на костите), намаляване на мускулите, сланини, намаляване на паметта, намаляване хормона на растежа и така нататък дето пишат. Има обесесивно-компулсивно разстройство страх от вируси, от рода на мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия. Те налагат лудост като норма! Например в мании за чистене често изпадали изнасилени жени. Карантините мерят по света колко килограма по-дебели са станали хората. В САЩ покрай някаква "карантина 15" мерели с 29 паунда (13кг.) отгоре, а сред колежани с 15 паунда. В САЩ отчитаха, че най-голамята им смъртност е от дебелеенето. В България почти всички ранно починали констатирани с ковида съобщавани в началото, бяха с наднормено тегло. Само от този наложен ефект, по света могат да умрат милиони. Срината икономика също убива. Ще ми е интересно колко деца са се родили 2021г. и всякакви други ефекти. В Китай имало огромен спад на деца и имаше статия тук. Но най-важното за сравнение е, как би протекло при нормално третирани и как протича сега? В кой от двата случая умират повече хора? Е за България от средата на 2020г. до втората седмица на 2022г. (данни в НСИ) е 59 хиляди повече починали. Клатения между години са по 3 хиляди починали като максимум. Когато по света е САРС-КоВ-1 (2003-2004г.) с 9.5% отчитана смъртност, в България умират по-малко хора от предните и следващи години.

Дихателни проблеми от CO2 заради маската? Човеко, бързо си извади главата от найлоновата торба и престани да я наричаш маска!

Зевзек

Ало, Някой, Май никаква представа си нямаш от това какво представлява бял дроб. CO2 се задържа в минималния му обем, както и в дихателните пътища. При нормално дишане това е около литър и половина. При дълбоко издишване е по-малко, но не го правиш често. Също така в белия дроб има рецептори за CO2, които те карат да дишаш, дори когато спиш и с натрупването предизвикват растящ дискомфорт, който при нужда те кара да дишаш по-често. По биология се учеше едно време, някъде в 8-и клас. Така че онези 200 милилитра издишан възух в маската просто водят до по-добре развита мускулатура на белия дроб, не до затруднения в дишането. Освен това капацитетът на здрав бял дроб е от порядъка на 400% над необходимя за живот. Ако при нормално натоварване се задъхваш с маска, тогава може би твоят капацитет е само с 50-ина процента повече от необходимия и на практика си стигнал до края му, но повярвай ми, не си масов случай.

Те издишат от 20 години

Преди това как бяха?

Зевзек

Преди това имаше голяма разлика, защото хората с връзки се лекуваха в София.

и понеже парите не беха на мода, влачеха цели агнета на докторите.

Фъшкиити костовистки и кобурги и боковисти закриха 1000 болници Ся болниците били пълни.

кой щеше да работи в тези 1000 болници? Щяхте да ни доставите лекари от россия?

Тук имаше статия ,май някъде 2015г. ли, закрили най-големата белодробна болница на Балканите.

Имаше и статия, как закриват отделение в ямболската болница, защото не останал жив лекар.

Е ако започнат да настаняват за:ЗАПЕК,РАЗСТРОЙСТВО...СЪВСЕМ ЩЕ БЛОКИРАТ!!! МНОГО СТРАННО КАК: 5% ОТ-55 000-БОЛНИЧНИ ЛЕГЛА...”ПРЕТОВАРВАТ ЗДРАВНАТА ИМ СИСТЕМА”? КОЕ ИТ ДВЕТЕ Е ВЕРНО: ПЛАЩАНЕТО НА ОСЕМ МИЛИАТДА И ТРИСТА МИЛИОНА-ГОДИШНО ЗА:55 000-БОЛНИЧНИ ЛЕГЛА(ТРЯБВА ДА СА С ПОДСИГУРЕН ПЕРСОНАЛ)!!! “ПРЕТОВАРВАНЕТО”,ПРИ НАСТАНЯВАНЕ НА:НЯКОЛКОСТОТИН ДУШИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ!

Любчо, дебиле наш, 1/4 от леглата са в специализирани болници. А останалите далеч не всички са в инфекциозни отделения. И сметките в процентите ти куцат.

Любчо, Любчо... 55000 са леглата, ама те са си пълни с пациенти. Тук се включват и леглата в санаториумите в Момин проход, Кокаляне, Сл. Бряг, Костенец и още - общо няколко десетки санаториуми. Тук се включват и леглата в кожните отделения, ортопедичните и ендокринологичните. Там си има пациенти и те се лекуват. Не е само ковид!

Няма Ковид 19 защото не е открит.

Тези 33017 българи са починали защото не са искали да ядат гъби!

България е пред трета национална катастрофа. Радев и Петков умишлено потопяват България.

На Радев му трябват размирици, за да суспендира Конституцията и да обяви пецедентска република.

А колку мангизи са наляха ф тоз регион....

Да ве. Вместо да ги усвоят.

Стройте болници ,не се оплаквайте. Идва война , трябват стотици хиляди болнични легла.

А лекари откъде?

Само 10-15 процента от народа на една нация става за нещо. Останалото е пълнеж. Сега пълнежа в България намаля с 33 000 човека. Има още доста да намалява.

Положението иска сериозни протести, явно не мислят да се отказват от налаганите отвън простотии.

Крайно време е да започнете по-бързо да мрете. Стига се мъчили.

Ех, на времето какво здравеопазване имахме !

какво? Умирахме преди 65 годишна възраст. Дори и сега след 50 годишна възраст докторите те гледат като пътник за Онзи свят.

"Безсмъртните" доктори казваш, а? И неостаряващите.

Тези доктори са обучени от онези доктори. Народопсихология казвам.

То като цяло май "здравеопазването" е издишало от много години! :)

Откак закачиха малки частни болници да точат здраво НЗОК парите за болниците, в които реално се провежда здравеопазване не достигат въпреки, че всяка година го надуват този бюджет, а хората са намалели с милиони. Проблема е, че тези които точат са болници, свързани с някой политик или партия и там случайни НЯМА. Биби си взимаше процента и продължаваше да налива пари там. Ще видим тези новите дали ще имат топки да разровят лайната и да сложат малко ред. Пари има, но се разхищават за пълни глупости, а българина получава едно нищо като здравно обслужване.

ПИПО

Те да не са гуми та издишат, бре?

Има ли някой, който да вярва в това?

Глупак долен! Иди лично да се увериш бе, стани доброволец в ковид отделение, мама ти мръсна и долна. Иди, няма да те върнат, капутляк скапан, невежа.

ПИПО

Гоше успокой се бе човек, инфаткт ще си докараш. Не гледай толкова новини, че мозъка ти съвсем се промил.

Така става когато всеки сам си преценя.

Интересно, дали вдишват болниците първо? Вдииишват, издиииишват .. Е и?

Зор да влязат в болница, че да ги уморят и да ги впишат с статистиката.

за тва пък има магистрали... що милиони се потрошиха да се правят магистрали за последните две годин с половината от тия пари можеше да има прекрасна болница.... сега си карайте колите със 180 и не се вайкайте че немало болници

Не е проблем в сградите на болниците. Проблема е че няма кой да те обгрижва в тях. Ама си прост и няма да ме разбереш. За това говориш за магистрали. Това, което Бойко построи, не можете само тока да му платите. Тъпаци.

Болниците печелят от пътеки. Като няма реално болни от ковид, ще пишат пак всеки от по-евтина пътека като ковид, за да изкарат пари и да оправдаят парите за "първа линия". В Бремен 3/4, да точна е цифрата, от приетите в болница като ковид са със съвсем други оплаквания като апендисит и писани ковид, за да се приберат повече пари и да се надуе статистиката. Преди няколко месеца са били само 40-60%, т.е. половината писани по германските провинции. Докато ги търпим, ще ни лъжат. Може един с пневмония и усложнения от ковид да няма, пак ще ни дават бройки в болница, пълни интензивни и умрели. Просто всеки ще го пишат ковид, но няма да се спрат. То с такива манипулации и пробутаха бъркочите, дето май грам не помагат, но се отчитат "успехи" и "защита". Пак се умира, ама ей на умрели повече уж неваксинирани. Те били с инфаркт и 0 ковид симптоми? Айде сега да не се заяждаме и да спрем с "крайно десните" конспирации. От един тежък грип със смъртност 0.000Х% от младите и здрави заразени направиха чумата на века и с "ваксини" запазиха смъртността на същото ниво.

си тъп бе саше. Новите тъпаци не са изплатили парите на болниците за хората от ковид отделенията за ДЕКЕМВРИ. Какви пътеки, какви магистрали? Влези в ковид отделение да те лекуват, тогава ще видиш от къде изгрява слънцето. Тъпанар!

поплачи си....

всички болници отдавна са издъхнали.

Чудя се защо напират да влезнат в болница, като знаят че там ще ги убият?

поне нема да си отидем без лекарска помощ

Това по-малко умрели ли ще ви направи? Или ще умрете с усмивка на уста?

С тоя план "Мижи, да те лъжем" това беше напълно очаквано. И по-зле ще става. Само дето обещанията бяха големи, ама нейсе, свикнал е народът да го лъжат

В Канада 50000 камиона в колона от 70 километра обикалят страната с крайна цел Отава. По всички градове и по пътищата ги посрещат купища хора и много тръгват с тях. Един да го наречем "малък протест на крайнодесни антиваксъри". Заявката им е да блокират столицата изцяло до отпадане на всички ковид мерки. От САЩ камиони са тръгнали да минават границата, за да се присъединят. Първите дни правителството се прави, че е малък протест на шофьори срещу пътните условия. После става малък протест на антиваксъри. Сега правителството се е покрило и ни вопъл, ни стон. Freedom rally Ottawa truck convoy 2022 https://globalnews.ca/news/8540211/freedom-convoy-truck-drivers-london-january-27-2022/ https://www.dailymail.co.uk/news/article-10449587/American-truckers-join-Canadas-Freedom-Convoy-protesting-vax-mandate-rigs-stretch-45-MILES.html

Тирове и гондоли с ваксинирани антиваксъри ще има ли.

При нас пълно информационно затъмнение. Жалки слуги на Биг Фарма.

Ние жителите на кв. Възраждане, Варна, категорично не желаем варненеца Костадинов от съседния квартал "Кайсиева градина" да използва името ни. Неговите проблеми с менталното здраве, не са и наши. Нека да се именува Градинаря с кайсиите или Коста градинаря но нас да не ни намесва.

Това е само едно грипче. Със супички и чайчета ще сте отново на крака! За какво са ви болниците? Там могат да ви убият!

Костадинов да изпрати екип надъхани антиваксъри да помагат в болниците.