Болниците остават без кислород след дни, ако се увеличават приетите с Covid-19

Румъния, Турция и Унгария са забранили износа и доставчиците няма откъде да купят медицински кислород

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С грипните епидемии нямахме такива проблеми. Странно! Може би ковид наистина съществува? Нека да потвърдим като махнем/изчерпим кислороднла на тия в болниците. Те са главно антиваксъри така или иначе.

Абе на Муньо Крадев му се получава - я как ни е запътил към светлината...Така, де към светлото комунистическо бъдеще. Ганя пак да го избере, че да довърши к'вото е останало от тоя малък, но много прост народ.

Без да ви звучи нагло, НО АКО бяха повече ваксинирани НАИСТИНА, нямаше да има подобен проблем. Идва и грипен сезон и нещата се усложняват.

идиотско е

Това е било прогнозируема величина и не е редно да се сервира няколко дни преди да се случат нещата.

Един варел със зеолит на азот и два компресора му е майката - с единия помпиш въздух на дъното на варела, с другия смучиш обогатен кислород (с аргон, въглероден диоксид и вода ама без амота)отгоре, може и най-обикновена прахосмукачка и ще имат кислород на корем. От време на време ще трябва да смучат и азота за да разтоварят зеолита

Секцията коментари на dir-a е психодиспансер.

Добро утро, камикадзета! Такъв вирус няма, ама и кислородът свършва. Днес пак протестирайте срещу мерките

На практика протестите не са срещу мерките а срещу безумните изпълнения на служебното правителство. Щото зелен сертификата не се въвежда от днес за утре. И когато решиш да затваряш целия сектор предвиждаш съответните компенсации и помощи както беше миналата година.

сте, сър. Стъкмистиката ви е пръв приятел

Месер Химко Враца призвежда медицински кислород за цялата вселена. Този глупак Димитров дето е директор на френската фирма, конкурент на Месер е говедо.

Важно е да пратим Мунчо на село!

Добре бе, как не ви омръзна да пишете само негативизми! Престанете да всявате само страх в хората! Трябва да ви забранят да пишете по темата с Ковид!!!

Да те еба у позитивнио!

Скоро ще сме на първо място по брой починали от covid. Целия свят ще знае за България.

Тази държава се разпада, под вещото ръководство на гнусните зеленочорапи масони!

Малоумните мисирки понеже няма Вера Су сега се чудат с какво да се анимават ...кислород има ,ама що да не напишем че може би ще се закъса при определен малко вероятен вариант .

Поредното доказателство че всичко е политика и държавата/управляващите не са реално загрижени за здравето на хората. Кислороден концентратор който само консумира електричество и бълва достатъчно кислород за 1 до 2ма души струва около 1000лв (взимал съм за 150лв/месец под наем). За новите безмислени тестове за децата държавата дава 13 млн. лв - за тези пари, 13 хиляди легла можеха да се оборудват с концентратори. Да не говорим за лекарствата, методите на лечение и антибиотиците който наливат на всеки с ковид...нищо от цялата система не е с цел грижа за хората и въпреки че има добри и съвестни лекари който искат да помогнат, те не могат защото си следват протоколите. С парите хвърлени за 2 години за глупави мерки и репресия на населението можеше да има разкрити повече от достатъчно легла и обучени хора как да се грижат за болните. Ама не, в интерес на някой е капацитета да се свърши за да се затегнат мерките...факт.

а защо не обвиняваш 80% от народа ни който не се ваксинира а васкини има!!!!

,щото на ганю всички са му длъжни

В Химко Враца произвеждат кислород колкото искате.

а в кремиковци има желязо, с което може да се задоволят нуждите на китай за 100 години

малоумния ни народ все още не вярва че има вирус. Нормалните държави отдавна си живеят живота А НИЕ "ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ" знаем най-добре оит абсолютно всички

България се пречиства с все по-бързи темпове.

пиене да има. за кислород на кой му дреме

Ултра некадърни управляващи! И налагат мерки и психясват хората! Да се махат начело с дъртата мира съветничката! Комунисти скапани!

когато Борисов затвори държавата заради само 3ма заразени??? Той не е ли комунист а?

Ма при него имаше яки помощи за всички!

Абе важното е Алибегов да работи и автогеноцида да върви !

Бе починал някакъв певец на чалга броено от ковида. Та той си казвал, че е добре, но го интубирали и се оплакваше как кислорода го изгаря отвътре. Та въпросът е, починал от ковди ли е или от лечението?

Интубиран = в медикаментозна кома. Ама си говорил човека и се оплаквал че тръбата му пречила.. Абе тук само гении са се събрали.