Коментари - Болен загина след скок от 10-я етаж на болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За хората в нея....светът и ЕС си затварят очите, а в места като Сирия, България, Йемен, Венецуела е страшно ...хората са доведени до самоубийства или до чиста смърт като в Освиенцим- гладна, студена смърт или смърт поради недистъпна или криминална лекарска помощ...или смърт заради безнаказана масово вилнееща престъпност на политици и цигани Ужаааасссс

Няма изненади. Едно време учехме в училище, че при капитализма е така!

по клиничната пътека и от 10 тия етаж

Дали са му сметката за лечението и не е могъл да преживее, че трябва да тегли поредният кредит, за да може да преживее в тая държава.

PEYTSCH

На кой етаж е Народното събрание ? Ако е ниско, отговора не ми е интересен...

Всеки трол който политизира тази новина , независимо от коя партийна централа , му пожелавам изкараните пари да ги даде за химиотерапия !

закопаха руските мекерета в България! КОЛКО ЖИВОТ МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ СПАСЕН С ТЯХ!

Има болести и болка от които скок от 10 етаж е спасение,да пази господ,а ние е най добре да замълчим.

викал ли е "руснаците идват"?

Това са го правили само в Юнайтед Стейтс. Ама виждам, че лупеницазията върви с пълна сила и у БГ.

Човека не го познавам, НО! На 30 годишна жена, с 12 години(!!) ! Трудов стаж милата родна държава даде 230 лв пенсия по болест! Ток ли да плащаш, детето ли да гледаш, храна ли да купиш, ЗА ПРЕВРЪЗКА В БОЛНИЦАТА (само за труда, съвсем официално 20-25 лв, материали ПОНЕ още толкова) ЛИ да дадеш. 6 години се мъчи, последната ад! ГОДИНА! БОГ да ги прости и двамата! Държава - слънце!

а колко трябваше да и даде?

Толкова да живее нормално, 230 лв. не отговарят на това условие.

Може би поне колкото помощите на бременна циганка с 2 клас и детето и с "астма". Пфу.... Мамка ти!!!

Зависи колко може да работи. Това вероятно е частично подпомагане, т.е. не е със 100% инвалидност. Ако има запазена работоспособност тя ще си доизкара пари с работа. Това е нормално.

Химиотерапиите са отрова, след тях не знаеш кой си и къде си, нямаш сили, каквото ядеш-ядеш като врабец и не можеш, лимфи отекли, ръце се не движат, дтехи не може да облечеш.... Защо коментирате без да имате капка представа... Дано и да не се наложи да имаш!

Бойко е виновен!

Колко си прав! Името на слънцето е без значение!