Коментари - Боил Банов: Ще бъде наложена максимална глоба за дупките по Софийския университет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за дупките по улици и пътища кога ще има глоби?

Тоя с мазната коса когда ли нещо е знаел ! Така го прецакаха и за ремонта на подлеза, работят си го както искат, той се вайка по медиите !

Ааа, той щипна 50% от една 700 000 левова неустойка, дреме му, че ти го псуваш!

дали се къпе?

Нещо сте в грешка! Има глоби! За шофьорите естествено...

Едно нещо няма да направят като хората в тази държава бе.

Университета лесно ще го глобим, "бизнесмените" на БокУ има намаляваме данъците, позволявае им да разорават дюни, даваме им пари, изобщо нали са на началника хора, да си правят каквото си искат.

А тези климатици в Ректората за какво са им? 1. Климатикът е вреден за здравето - изсtива се; 2. Чрез климатика се разпространяват по-лесно вируси заради циркулацията на вuздуhа. Ако не им харесват условията на Университета - да напуснат! Това е СУ. Няма да се загрозява фасадата с прищевки на сульо и пульо.

Тези мърлячи припечелващи за лизинга на дачията трябва да бъдат не само глобени, но и публично обявени кои са за да им секне измисления бизнес

На Боко му трябват пари за радарите, та първо разрешават да се правят дупки- правейки се че не знаят, а после ги глобяват- хазната така се пълни официално с прани пари.

Бонев месиш на дракус ,да са бе попоткастрил ,да не плашиш максунете. Хама си сапонтрие.

"не зная чий е подписа". В нашата държава последните години никой нощо не знае. Защо тогава има държавно управление като досега всеки се измъква. За какво получават пари и то не малко, след като се губят милиони от тяхното незнание! Не съм билав Париж, но има ли по фасадата на Лувъра климатични тела? Още повече че вече се говори колко неестетични са и трябва да се скрият както стана с хилядите жици на какб. оператори.

А за сградата на ВИХВП в Пловдив, която някой гений реши да я санира със стиропор? За нея трябва затвор, щом за една дупка, ще има глоби!

Да се охлажда тъпата им администрация!

За ''дупките'' по ларгото едни 700000 заминаха в невидение заради едно ''забавяне'' на пощите ама сега ще да налага някакви си глоби защото и той като менторите си ''ни чул ни видял'' какво ще се прави от подопечните му.

всички знаеме за тези прословути глоби , които са само за пред медиите . Обществените поръчки са толкова обвързани с Гроб , че все едно да се самоглобяваш , а този с мазната гелосана перука да вземе да се гръмне .

Гръмни се ти бе гей кривоглед !

Ей , пак не си се изкъпал....

Ох, искам ама няма с какво, бате !

Този министър има ли си ПР? - да му каже поне да си измие косата!

За събиранията на абитуриентите - полиция за арестуването им; За шествието на Раевия гъз - охрана от полицията Досущ като охраната на фашистката хореография до националния стадион . Сега ти с дупки някакви културата УЖ спасяваш За Ало, Банов си трайкаш. Та да ти припомним: Не ме е схтра от министъра на културата. Страх ме е от културата на министъра Та след малката пластика на бутилка с уиски, ти си второто доказателство на горната притча . Щото то избори идат, макиажна кръв на орлите май пак ша са лей . И фашистите от Запад пак ша ви трети. .

Вземи му удари зелева чорбица, после - горещо шкембе с бира, дори (с мъка,знам...) можеш да пробваш да се изкъпеш. Че знаеш ли на какво приличаш!

На покрива се слага система+ вентилационни тунели по цялата сграда ..

Ми те хората си санират сградата. По новата ви програма за папкане на милиарди.

само абсолютен тъпанар би набил климатик под всеки прозорец за такива сгради

Коронавируса по се що има коридори, зали, кабинети А и легионерската болест като бонус...

Дупки пробиваме всякакви ! Момченце дай ми зъбките ! О.К. Сори ! - за по - младите - това е БГ филм

"Вероятно, когато голямото самочувствие на хората от университет, което е напълно обосновано, им помага да пропуснат обикновените неща, колкото си по-умен и интелигентен, да не забравят обаче и по-малките неща, нелепо е, ректорът е бил подведен от хора, работещи в имотите му и в университета" - забележете колко несвързана мисъл и колко граматически неправилно изречение. И това е министър на културата!!! Той иска премиерът така говори. И никога няма да се оправим, не и докато начело на държавата са хора, които не могат да говорят правилен български език! И заради още много други неща.

Ако си на мизерна заплатка и мреш от жега всяко лято - що да не се съберете с колегата и да инвестирате в грозен климатик - управата така и така не я еня за вас !

Ало Банов ти ли си?

Герберастките калинки и некадърници съсипаха всичко.

Аго бре оти са не стригоса малачко ,гльодаи кина месиш. ВАИ каков сархош си ВАИ.

БАИ Бань да бе ударил една контра ,плашиш короно вируса и старите баби .

Две думи на кръст не можеш да кажеш, даже и по телефона

банов колко присвои за да забравиш за не спазения скок а сга се пънеш даи си оставката стига си крал

Като гледам снимката този гражданин ми се струва ,че и не се къпе сигорно излъчва някаква вунь на парфьум и пот ,истински българин. Винаги когато се връщам в бг.първо ме посреща вунята на пот парфьум и изходна канализация,грубото просташко отношение е другата страна от “гостроприемна” България .

Тия за централна климатизация те са ли чували, че дупчат фасадата на 1000 места за индивидуални тела? По нормалния свят всичко е на покрива и няма грозотии по фасадите, ама то си требе и малко акъл..

Ми не се връщай, калпак неграмотен.

Особено майка ти от клатене :(

Тоя малоумник няма ли нещо по смислено, с което да се занимава от поставянето или свалянето на няколко климатика? Стана вече 10 тина интервюта по темата. Всичката Мара втасала...

този извратен закон за културното ..... да държи студенти, преподаватели и други служители учебно заведение на студ или жега ?!?!? Вие, г-н министър при такива условия ли работите ??? Или мислите, че Вие имате повече право на температурен комфорт от когото и да било в България ?!? Грубо да тормозиш днешния българин, заради опазване следите от вчерашния - !?!??

Боил Банов: Ще бъде наложена максимална глоба за дупките по Софийския университет А за "дупките" в главата на ректора и неговата адмистрация?!!!!!!!!!!

Банов и Борисов да се хванат за ръчички и посетят една бръснарница,че плашат децата с тези обрасли физиономии! Трябва ли специален закон управляващите да се появяват на общестевни места в приличен вид.

Ми Маркс? Все кжсмасал, брадясал, рошав..?

Може ли да се сравнява човек ср поддъжана брада с Банов, който има вид на клошар, обрасъл, с рошава и мазна коса. А Борисов навън е гладко обръснат, а тук - брадясал.

Енгелс явно споделя в мемоарите си, че дупето на Маркс винаги е било с кафява коричка и миризливо за лизане, но милионерчето - син на род фабриканти-монополисти, ползващи детски труд, въпреки това му го близва до сетния миг. Любовта не познава граници.

Да беше се сресал поне ! За брадата - да не говорим !

Тия двамата с маските дето са около Бановеца, сигурно не от короната се пазят, ами ги ползват да защитят обонянието си от свежия въздушен полъх, носещ се от културния министър.

които живеем на малките улички в центъра??? Дана селяндана се прави, че не знае за тях. Те изглеждат като след бомбардировките от англо-саксонските братски ВВС - това "Бузлужда", това "Шандор Петьофи", това "Иван Рилски", "Люлин планина", Тунджа" и т.н. и т.н. Сякаш времето е спряло там от разбити платна и изтърбушени тротоари (освен където има нови строежи). Колко струва, Данке, това, та не скриеш този срам и грозотия от София? Пак може да поокраднете немалко и при този "проект". Нашата улица "Шандор Петьофи" я ремотнираха за председателството на БГ в ЕС и за драгото на лиляна дебелана, партизанската унука със скъпите чанти, но САМО ДО "Прага". По-нататък -отврат, чупене на глезени, късане на обувки, кошмар!!!

Даже мисълта, че може да дупчиш фасадата на Университета, е за Белене. Не зам какъв болен мозък може да допусне това. Време на идиоти, облечени в скромна власт.