17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елена Йончева много добре каза проблемите с "Ларгото" . Това са онези 700хилки, опростени точно от този министър към изпълнителя! Е сега се видя!!!!

просташка държава прости архитекти с минимум мозък... баба ми ще го проектира 100 пъти по добре тва ларго!!!!

Скейтборд....Недоучил проектант, милички.

Какви скейтборди карате вие бре??? по 200 кила ролери ще ми карат.... хайде сега всички скейбордисти белосипедисти да редят плочки.... и тия дето тракат с патерици и те няма да бъдат пощадени.... да заминават да редет плочки....!!!!

Пълен кретен! 30г. ни управляват идиоти!

абсолютен малоумник. Колелата и тротинетките им виновни за скапания ремонт и скапаните материали използвани там....

Най добре ще е да не се изказваш крадецо.толкова си прост и си мислиш ,чехората са като тебе крадецо.Имай поне малко срам,от резила който направи ,за да крадеш само.

Тия скейтбордисти съсипаха държавата! :))) Сигурен съм, че заради тях няма туристи и на морето, а скейтбордист е хакнал и НАП - всички знаят, че скейтбордистите са хакери, още от 4 годишно възраст.

Тротинетките и колелетата пречат само на кифленското заведение на ъгъла на ЦУМ.

Нема толкова тъпи и крадливи държавни чиновници.

Ние сме виновни,че си ги избрахме!

Защо не е в затвора ?!?!

Както беше написал Радой Ралин-не ме е страх от културния министър, а от културата на министъра, та в тази връзка поведението на Банов беше меко казано некултерно. Вместо да отговаря на въпросите, той се надвикваше с водещия-то е така, когато нямаш аргументи започваш да крещиш, за да си по-убедителен. А между впрочем, не беше ли изпълнител на ремонта точно фирмата, за която Елена Йончева говореше,че са й опростени някакви пари именно от този министър-тогава обвиняваха Йончева във всички грехове, но май е била права.

ой... не са скапани плочките, ами велосипедистите!! по голема глупост не мига да си представя! ами ако баба мине с моторизирана количка за възрастни, съсе батерията, сигурно тези плочки ще станат на прах! ама слагайте знаци бе, за дебелите моля по асфалта хахах

Всички горе изброени главни и заместник главни в затвора. През деня от изгрев до здрач да редят плочки. Господи, наистина ли сме толкова пъп народ, че търпим тези човекоподобни да ни управляват.

Банов, плочките в твоята баня за 100 кила тежест ли си ги проектирал. Щото ако е така, хич недей влиза, че си се оял доста и ги надхвърляш. Изобщо няма да те питам, ако са наредени като тези на Ларгото, дали ще платиш на "майстора" и дали жена ти няма да те направи луд, докато не бъдат направени както тя иска. Не за друго, всички знаем отговора.

Ама минавали велосипедисти,скейтбордисти и хората с ел. тротинетки въпреки че е пешеходна зона.И какво искаш да кажеш с това?Че тези индивиди които навярно преминават през цялото ларго за секунди създават повече вреди за плочките от колкото бавно движещи се пешеходци и туристически групи ли!? Ами от другият край на булеварда където е президенството там защо няма такива проблеми и не се правят постоянно ремонти,а?

"Кога яде кифтетата не рева" ... сега отводнителната система и плочките виновни. И " ...ало Банов съм" да се знае още от сега " Пари не връщам"!

30 години ние си ги избираме - нито са долетели от Марс, нито от Луната!

Въпросът е не откъде е повредата, а ЗАЩО?

От изявата на министъра разбрахме, че по Ларгото трябва да бъдат допускани само пешеходци и то под 100 кг тегло. Дааа..,. да не виновни дето лапат зелника...

Пак ще го напиша. Няма толкова нагли и самозабравили се като герберистите. Този е изключително арогантен тип.

Обяснения много. Виновни...също. Ако едните велосипеди и тротинетки са причината-умирам от смях!Жена ми тежи 50 кг.С колелото стават макс 70.Банов да забрани разходките на хора с тегло над 80 кг.по"ларговите плочки ".Явно са много фини,крехки и културни. Не са за всеки. От изпълнителите казват-"Тегло на разхождащият се-до 100 кг.,по проект."

Над 65 години жълтите павета НЕ МРЪДНАХА! Дойде Герб на власт и съсипа хубавото строителство! Сега и да ги накарат да положат павета...няма как да стане -ОТКРАДНАХА ГИ!

Баш велосипедистите са ви виновни! Остава да кажете, че и хората с наднормено тегло съсипват плочките!

Ало Банов, дойде ли ти малко мъжество и достойнство, да си признаеш разговорите или се сви като жалка мижитурка за подигравка на околните...

Оправданието е смешно, но че велосипеди, тротинетки и от сорта трябва да се спрат от пешеходните зони, както и от Графа, напр. е безспорно. Може и има как, няма желание!

Да бе, че "нашият" проектант, "нашият" възложител от министерството, а после "нашият" строител е некадърен и неграмотен всички ще стъпваме на пръсти като минаваме от там - барабар с туристите, които вече е модерно да ползват онези самобалансиращи се екологични превозни средства на две колела.

Тол система от двете страни на Ларгото. Мерят те на кантара на входа и в зависимост от теглото ти, теглото на чантата ти и др. екстри - плащаш по съответната тарифа

Брех,тея велосипедисти - същински слонове.

Боилчо рекна, че плочките са смятани за 100 кг. А аз съм 101. И к'во, да ги заобикалям ли?

Е па може и с крилца да пърхаш.

По над 200 кила всеки та да докарат по над 100 на колело/плочка.

В пешеходните зони в по-цивилизовани места от БГ често може и коли да влизат. Правилото е да не карат с над 5 км/час докато са там, не виждам защо това да не важи и за велосипедистите. А тротонеткаджиите едва ли са заплаха за когото и да е където и да е.

Тези хора не се спряха да говорят глупости и да се оправдавт като деца-идиотчета!

Ти си едно от многото недоразумения службогонци без грам морал и отговорност. Повдига ми се от обясненията и глупостите за велосипедистите и тротинетките. Идиот пълен.

доколкото разбирам, важното е да не си с колело! пък ако искаш и 200 кила тегло да си, ВИНАТА Е В ТРОТИНЕТКИТЕ И КОЛЕЛАТА!!!!!!!!!!! жалки са с тва изказване.

Във всяка произволна страна по шарения Свят , тоя ментален инвалид щеше да е осъден и да изтърпява ефективно наказание . Някъде можеше и да го линчуват публично за наглостта му ... Цацков.. .. следва изключително брутален коментар , оставям го на вашето въображение ;)))

А пък,пред нашия блок плочките са на 50 години и не са мръднали . Всякакви килограмови хора минават и колелета даже......май материала от който са направени е по важен

"Той е категоричен, че площта над Ларгото, където се намират "плаващите плочки", е била предназначена за пешеходна зона, но няма как да се спрат велосипедисти и електрически тротинетки, които преминават оттам" А бре тия плочки за какво са предвидени ?! :))) Ще ме спукате от смях . Сигурна са предвидени декоративни , само за гледае от разстояние... Вие нормални ли сте... Негодници сте и това сие ..

1. Плочките ще се ремонтират в най-кратък срок - до 5 години. 2. Плочките са предназначени само за пешеходци до 80кг., ходещи със сандали или боси. 3. За ходене на токчета по плочките - 100лв. глоба!

Абсолютно правилно, те тези тротинетки при тръгване, ако дадеш газ до дъпка и почват да пилят гуми на едно място, абе страшно е ....

А плочките под стъкления покрив ? Ако не си гледаш в краката може да се спънеш. А асансора? И той ли не работи заради отводнителната система ?