9 кандидати за нов директор на БНТ, сред тях и Кошлуков

Деветима кандидати за генерален директор на Българската национална телевизия (БНТ) подадоха документи, съобщиха от Съвета за електронни медии (СЕМ).

Обратно в новината

Коментари - 9 кандидати за нов директор на БНТ, сред тях и Кошлуков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

C 1-2 изключения - все паразити. Hие сме нация от овце и затова ни управляват овчари. поздрави!

Такъв, онакъв, но важното е кой стои зад него- един голям задокеански приятел

Ето как Кошлуков определя себе си в едно интервю през 2006 г.!? : И с какво се прехранва един почтен политик като вас? - В момента взимам заплата от партията, която не е много голяма. Имам някакви акции в Инком , тя е за недвижими имоти. Слава Богу, работят. Строят по морето, строят по Боровец. Акциите растат с Абе, криво ляво, от 50 до 70 процента печалба имам на година. Имам и една малка фирма, която нищо не дава вече. Тя е хардлайт, в Македония. По времето на Костов я направихме, нали, тук не ми даваха да правя нищо като бизнес. И се наложи да идем там, да си отворя офис. Фирмата е за санитарни принадлежности и работеше нелошо при предишния кабинет на ВМРО, на Люпчо Георгиевски. Имахме контакти, връзки, успяхме да направим контакт с предприятия. Така че и оттам съм изкарал нещо." Мекере!

Този ли слугинаж е подал документи за шеф на БНТ!?

ОТ ТОВА ЦЕРОВСКО КЕЛЕМЕ НИЩО НЕ СТАВА.ТОЙ НЯМАШЕ ЗАДНИК ЕДНА КАЗАРМА ДА ИЗКАРА.БЕШЕ ВСЕ ПО ЛЕЧЕБНИЦИ И ДЕСЦИПИ.ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЖЕЛЬО ГО ОТЪРВА КОГАТО ГО ХВАНАХА С НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ.ПЪЛЕН БОКЛУК.

ТОЯ Е ОБИКНОВЕН ТАРИКАТ,СВИКНАЛ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА МИНАВА МЕЖДУ КАПКИТЕ !

и все ченгета

значение с какви пари е учил в чужбина,да беше научил нещо.Претенцията на Кошлуков за компетентност и справедливост е доста спорна и трудно доказуема. Лидер на партия не стана, обърна палачинката в момент на изпитание, не вярвам да стане и успешен мениджър на т.нар. обществена телевизия. Впрочем трябва промяна в начина на финансиране на телевизионния продукт насочен към обществено полезни дейности. Не само БНТ а и останалите телевизии могат да получават от държавния бюджет на конкурентна основа за предавания със обществено значими цели,така БНТ ще бъде принудена да следва пазарните правила и няма да е топло местенце за послушни служители.

Дано да е Кошлука

НЕ КОШЛУКА.ОТ НЕГО НИЩО НЕ СТАВА.ЦЯЛ ЖИВОТ ТЪРСИ НА БАНИЦАТА МЕКОТО.ХИТЪР СЕЛЯНИН.

Победителя ще води предаването България търси доносник

Моля ви не избирайте Кошлука - ще вземе да запали сградата на телевизията!

Гарелов е 1.

Кога ще изгонят Бетина Жотева , или тя е неизгоняема , защото е спала с половината от Гробарите ! Махайте я тя не заслужава да бъде в СЕМ , днес тероризира една журналистка , утре ще рекетира цяла Телевизия ! Айде покажете че работите Гробари !

Дааа Кошлуков може да е първия соросоид и БГ-то, ама поне е свикнал по мъжки да си носи последствията! Този що бой е изял от властите и не се кротна! Още в казармата ЗКП-четата го даваха за пример на вражески агент, който не се е подчинил на пряка заповед, 15-20 години по-късно като депутат пак в някаква дискотека го биха полицай при обичайното битово пиянство, но дивака отказа да им търси отговорност, за разлика от другите келеши докопали се до някаква власт! А ако постовете във нета могат да ся някакъв критерий този е на светлинни години пред такива вечни блюдолизци като Гарелов!

гарелов-минало му времето,много стар,освен всички останали тежести,тежък характер,доносник ,ПОЛКОВНИК от ДС Каменаров-баджанак на Боршош,като под индиго,говориш за Каменаров,подразбираш Боршош,а и ми е нещо несериозен,хем доктор,пък чете новини,и това не го задоволява,в Мтел и все на баницата мекото-Не Кошлуков-груб,използвач,изпратен на обучение в САЩ,а знаете като какви се завръщат от там.Работят п/в Родината ни.Излъчва простотия . Йовков,единствено тел любовник,нехаризматичен,скучен,празен,някакъв си спортист.Е стига спортисти.видяхме до къде я докарахме,като заложиха на борчета и подобни. Според мен е най-подходящо това момче което е 76 г.Е стига мухъл,проветрете малко тази мрачна БНТ,командвана от жени с ум на секретарки и дърти коцкари.

ЗАРАДИ ТОВА ЛАЙ-НО, КОЕТО ОТИДЕ ДА УЧИ В АМЕРИКА НА НАС, НИ СЕ ЕБА МАЙКАТА ДА ОТРАБОТВАМЕ ИЗПУСНАТИТЕ СЕМЕСТРИ И ХОДИХМЕ НА 2 БРИГАДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЕ ПОМНИМЕ, ЛАЙНО МРЪСНО!

'85 СЕ СЕЩА ДА ПРАВИ БУНТОВЕ :)

Този ако го изберат , значи се е намесил Джордж Сорос и майка ни жална ! Той няма такова образование и практика ! Кошлуков учи нещо на грандове на Сорос , за маниполация на масите и разни Майдани ! Нищо не става от него , нали и депутат без висше образование беше , плямпало и плювалник е !

Ха ха ха! Сервилния Кошлуков! Ха ха ха!

До 8 август СЕМ ще оповести на интернет страницата си кандидатите, допуснати до участие в процедурата, а до 17 август кандидатите допуснати до изслушване. Допуснатите претенденти ще бъдат изслушани на 21 и 22 август. Само , че според запознати най-сериозни претенденти за поста са Каменаров и Кошлуков, както съобщава вестник "24 часа" ??? Кои са тези запознати, които почти месец преди да са проверени документите и определени допуснатите кандидати знаят кои са най-сериозните претенденти ??? Те членове на СЕМ ли са, или на комисията за култура и медии към НС ??

"...сред тях и Кошлуков", та даже и снимка сте му сложили. Защо не написахте "сред тях и Сашо Йовков", напр., или някой от другите. Каква е целта - да започне плюенето срещу Кошлуков ли?

Най- подходящ е Иван Горелов ! Има много голям опит ! Макар много завистници да плюят по него ! При служебното показа че е Дженталмен и добър човек , след като защити една Дама от нападки на калинки и простаци Гробари на България !

"...А-аа, не се прави на ударен. Знам, че пиеш хапче за паметта!" Каква амалгама от старци, некадърници, амбициозни извратеняци и контета. И нито една жена, ей така, за цвят, поне от кумова срама! Що не поканят на конкурса примерно Галена, Сашка, Глория, Мануелчето, поне някоя от тризначките /коя да е, те си приличат и са еднакво...умни/? Егаси циркът. Колко мераклии - явно още има хляб зад старите тоталитарни стени.

Кошлуков от малък само за лаф става.

От този читател Кошлуков и кол за въже не става ! Махайте го на далеч от Телевизията ! Нали с пари Джордж Сорос ходи да учи в САЩ , защото такъв тъпунгер тук не можеше и изпити да издържи за да влезе да учи !

Само не Гарелов..

Само Гарелов за момента умее да прави Телевизия !

оле и тоя шушляк?

Дир и г-жо Димитрова защо на малката снимка Кошлуков е с едно око той да не е така роден , или е кьорав ли що ли ?

Кошлука има талант, но няма морал и достойнство! Продаде се на краварите, започна да лиже на тоя и ония задниците, загуби идентичноста си, която имаше, излъчването, което имаше по време на студентските протести през 1989-1990г. С две думи предаде каузата, ако изобщо някога в работил истински за нея, защото още тогава, хора от обкръжението на Илия Минев, казваха, че той, кошлуков е Предатели, каьваха го хора, които го познаваха от времето, когато ебил в затвора!

За жалост няма и талант! Той е сервилено човече!!

абе, защо не се кандидатирате вие, а плюете? за нищо не ви бива, а пълните чата с глупости. я млъкнете, неграмотници! чата е за интелигентни хора. не за вас! комунисти... пфу..

Всеки прави това, което може. И понеже никой не се интересува от това, което могат хулителите, то те търсят публичност тук.

Добре, че и Мая Манолова и Татяна Дончева не са го закъсали за пари, че иначе и те щяха да са в кандидат-листата на всичкоразбирачите. Но да гледаме положителното - явно има пари в "обществената" медия.

Щом може такива без дипломи като Кошлуков, да се яви на конкурса и тъпия цар!

Спорет мен Иван Гарелов е най-подходящ за тази работа ! Всички други са поройници и мародери ! Ще стане след година като с НДК , Гарелов е отговорен и умее да прави Телевизия !

защо плюеш, като не знаеш. Кошлуков е завършил в САЩ и има диплома, за разлика от теб!

Лайнаров и Боклуков са най достойните кандидати за директорския пост в скапаната мутродържава

Гарелов се харчеше по тоталитарно защото беше клакьор на актуалната върхушка. Помня какво му показа с пръсти от автобуса тогавашния US-посланик Сол Полански. Ченгето Гарелов остана като посран с микрофона в ръка.

Бил е в Дисципа. Да се каже Защо? Говори се, че е Хванат в опит за избягване на военна служба ? Самогръмнал се леко за да не служи, а да изкара службата лежейки уж тежко ранен.Ако е така значи е генетичен предател и готов за еничарин . Проводник на чужди интереси. Горелов не е ли малко дърт? Има нужда от почивка след 50 години шетане и ударно лапане. Да даде път на младите.

залагам на кандидата с име Стоил Рошкев,не го познавам и нищо не съм чувал за него,точно за това залагам,само прочетох,че е роден 1976г.,това на герберите им стига.Иван Гарелов не подхожда-твърде много е живял и много ликета при това управяващи е видял.Сашо си е спортен журналист и бивш мъж на Бетина.А Емил от къде увереност,че като десен,бати Бойко ще му отвори парашута???

хубаво де, все отбор отбрани идио..! а няма ли някакви ясни критерии за тази длъжност?

Боже, какво ни готвят началниците. Този е такъв невероятен нещастен боклук и некадърник, но нали е краварски кадър още от зората на цветната революция.

Цирк "Балкански"!

След победата на комунистическата Революция: кошлуков----ще бъде отдельонен командир в циганския строителен баталион на строежа на АЕЦ"Белене"...:)))))) ..... любица кулезич---ще бъде артелчик за обща употреба!:))))))

боклуков да каже къде е тв7, тогава да закрива бнт

Аз

Мче да зема и аз да са запиша, баси... Не че нещо вдявам от телевизия, де... ама по това си приличам с повечето кандидати.

От къде е събрал самочувствие този мазник бездарен,за да се кандидатира за шеф на БНТ?! Става само за шеф на Щерев и подобните му тролове.

като се има предвид факта, че е бил сакилийник на вашият агент сава, то вероятно трябва да е водещ сержант на ИВАН, ак 47, шило, тебе, и ония гордият сенегалец

Дали някой може да посочи поне една читава работа свършема от Кошлуков? Професионално лапацало.

Сержант кошлук----мирррррррно пред о.з капитаните от 2 -ро главно-------геворгян и гарелов!:)))))))))) Равниииииис!:)))))

когото и да "изберат", то пак няма да стане ясно какво означава това "б" в началото на абревиатурата.

аа, подсказаха ми. това "б" означавало барни ръбъл от каменната ера.

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет... малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го д у h а т е.

Който и да стане директор, аз ще се свържа с него и ще му предложа да водя свое предаване на гей-тематика.

Каменаров или Кошлуков - това трябва да е изборът!

На мен килерчето ми е пълно с лютеница ... а-a-a, току що прелетя един слон! ... нали и те бяха НОВИ ЛИЦА: Цар Симеон Сакскобургготски, Емил Кошлуков, Мирослав Севлиевски, КОМУНИСТЪТ Борисов, Цветанка Карагьозова, Румен Николов - Пашата, Росен Плевнелиев, Цветанов, Румяна Бъчварова, Цвета Караянчева, Кристалина-Сталинка Георгиева, Ангелкова (Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши пришълците с личицето си), външната Екатерина, Лиляна Павлова, Яне Янев, Румен Христов, Ванухи Аракелян, Валери Димитров, Огнян Герджиков, Милен Велчев, дребното Василев, г-ца Хачикян, Долорес Арсенова, Любка Качакова-Срамната, Борислав Великов, Ал Джабури, Красимир Катев, Кунева, Искров, Р.Желева, доцент Лъчо Мозъка, нотариус Фидосова, Цецка Цачева (стругар в един местен завод), Москов, Зеленогорски, Ненчев, Лукарски, Прошко Прошков, случайната Фандъкова...

Беновска ще спечели.

Какво е това "БНТ", че толкова му се "натискат?

По-страшно от това, че МутроПожарникар управлява България няма