17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Колеги извинявам се за събитието, аз бях шофьора на тази зла 3-ка. Просто чупих волана и тръгна агресивно на дрифт. От къде да знам че гадните ченгета пак закъснели за обяд. Айде няма нищо, следващата може да е Audi....

Съветвам ви да оважавате хората с БМВ. Аз самия съм с БМВ. Не кои да е си купува БМВ. Това не са малко пари, яко съм бачкал, вярно не е чисто ново. 3 годишно. Но пак е елитна кола. Само ще ви кажа понеже съм получавал критикуване че съм бил карал агресивно. Самата кола си е перфектна. Завива бързо. Спира бързо. Маниеврира бързо. Водача само посочва командите колата се грижи за останалото. Отвънка изглежда яростно ама реално вътре всичко си е спокоино. Колата е перфектен немски инжинеринг! Още нещо. След това качество което съм получил от този немски премиум автомобил не знам как бих се качил на някоя хонда. Моити авери залагаме на сериозни марки и ще ме попилеят от смях. Философията ми е бачкам си яко искам НАЙ доброто!! Така че които иска да завижда да пише каквото си иска по форумите. Коментарите ви само ме амбицират да подкрепям марката БМВ. Всичко най добре! Карайте си тоиотите и чакаите пред дискотеката някои да ви обрне внимание!!!

Оважават,неграмотно пишеш момко,живея в Bayern ,където притежанието на автомобил на BMW не е нещо изключително.Та пише се уважават ......

Ми като искаш наистина съвременно БМВ си купи I серията ! Явно толкова не може да изкараш ;) Такива като теб се пробваха с трамваите в Сф ! Сори ! Оказа , че трамвая на прощава дори на серията X ! Искаш съвременен лукс серията I или Tesla ! Тази 5 серия става само за скрап !

Голем си хуморлия, брат! Еваларка!

Катастрофа без BMW, е като сватба без булка!

Аз си карам шкодичка комби. Много им се радвам на бмварите като тръгнат да изпреварват. Ще им изхвръкнат буталата и пак не става. Само дето малко съм пипнал кака Шкода и е 365 к.с. Смешни стават нарочените.

БМВ. Точка.

Бившите голфаджии сега са на беемвета..

само дето голфа е с предно и подлежи на управление дори при високи скорости, а "бевето", като го позасилиш, върви само направо (най-често с вратите напред), докато не намери в какво да спре

Ееееее,като чуя бмв , ми напомня на един дочут разговор през далечната 95та годин от Драгоманецо (известно леке в района) Еййй усро , я иди отвънка у бевето ми донеси мобифоно да се обадим на тоа.... (Вика на някакво момче наблизо) Дай донеси го да се обадим на тоа са че запалим бевето и че одим да го отрепем тоа, кое тоа бе, е са че види.... Таааа така беше по онва време.... Влизаш у категорията с "бееве" мобифоно, некой анцуг от илиянци с невероятни надписи... Тва беше "елита" Пуснат от модерната лява партия, то като гледам сега, май, май.....

Карах БМВ 10 години. Купих си го когато бях на 25 години. Общо за тях имах две нарушения. Накрая последните 6.бях без нито едно и взех златен талон. Чувал съм доста обиди и подмятания заради марката, която карах и беше обидно. Колата си беше доста хубава и вървеше чудно, особено преди да попадне на бг сервизите. Та да има доста лекета и с БМВ и Ауди и с Мерцедес и Фолксваген, но да слагаш всички под общ знаменател е много тъпо и ограничено. Сега карам нов Опел и съм от '' добрите марки ''. Е не карам по-различно, но вече съм добър...

Уникални идиоти! Ей туй задно само и само да го вкарате пътя и X drive му сложихте и предно задвижване ама само за украса. Ама да разчитате и на Златен талон е това ми дойде в повече.

Туй, туй туй... Научи се да говориш български или си ходи при свинете в обора, селчо!

Леле мале кои туи нещо, дето мяза на онуй нещо? Дупки прави, багер не е, вълна има, овца не е, семе хвърля, сеяч не е, с едно око, кьорав не е, гем си има, конче не е. Леле мале кои туи нещо? Леле мале кои туи нещо, дето мяза на онуй нещо? Кабарясва, мая не е, право седи, чирак не е, радват му се, бебе не е, целуват го, мома не е, корен пори, хируг не е, шкембе стържи, касап не е. Корен има, дърво не е, цеф си има, пушка не е, вода пуска, чешма не е, в дупка влиза, гущер не е, от дупка излиза, змия не е, здраво търка, пила не е, сирене прай, мандра не е. Леле мале кои туи нещо? В слива седи, костилка не е, запретва се, ръкав не е, надува се, гайда не е, кокал няма, охлюв не, лава хвърля, вулкан не е, тъмно дири, къртник не е, бели прави, дете не е. Леле мале кои туи нещо? Слабичко е, шекер не е, глава има, човек не е, багаж мъкни, хамал не е, в тъмно вижда, котка не е, басма цепи, и нож не е, брада носи, то поп не е, голо ходи, теляк не е. Леле мале кои туи нещо? Яйца мъти, клочка не е, втвърдява се, кипрпич не е, от сън буди, петел не е, хайвер хвърля, риба не е. Леле мале какво е туи, кой го познай, халал да муй! Леле мале какво е туи, кой го познай, халал да муй! Share Още на: https://textove.com/ork-briz-kvo-i-tui-neshto-tekst Благодариние на textove.com

приказката е : не всеки в бмв е тъпак, но всеки тъпак е в бмв. Това със златните талони са лакардии само. И аз имам златен талон от 4 години демек 10 без нарушения. Карам по правилото 'без риск' и 'да не преча на другите' от 4 години имам мотор 170к.с. който вдига 200 за 10сек как мислиш, нямам ли нарушения? колата същи вдига 230 , пак ли нямам? Бмв няма какво да се каже повече, всички ги знаем. а пък пловдив + е60 си е направо класика.

БМВ произвеждат коли за идиоти, или поне в БГ масово се карат само от такива!

Второто е по-вярно

По кръстовищата същите като голфърите - дават си предимство,мигат си с фаровете,напрау чудо .... Напрау потрес

С пусната сигнализация, полицаите явно са минали на червено. При подобно преминаване винаги има риск от катастрофа, за това са длъжни да намалят преди да преминат.

Е ти как разбра какво включва пусната та им сигнализация? Ако са пуснали някой друг диод да мига със синьо и червено. Нямат никакъв шанс някой да ги види о време на пряката. Пускане на сирена 5м. преди сблъсъка никаква работа не върши за осигуряване на не сблъсък. Става само за: Ами из имах сигнализация той не се съобрази.

E диагноза ——-> Без Мозъчен Водач

Бърка Масло и Вода

Раздават шофьорски книжки на неграмотните цигани, после се чудите защо ви мачкат по пътищата...

БОЙКО ИНЖИНЕРО

В града на маините автомобили БМВ трябва да се забранят .

Ко се чудите БМВ с туй задно КПД то му е 16 и при вървене и при спиране.

Защо не е Шкода Октавия или фиат Пунто?!

Да се чудиш кой е виновен ...

Никой не ебава ченгетата в България.

Ама чакайте сега и Местан ви каза 100 пъти, че би дал предимство ако беше видял БМВ-то. Та и това БМВ ако беше видяло летящата патрула що да не му даде път. Та извода е за 1000 пъти е същия. По-големи специалисти са преценили, че в населени места и на междуградски пътища с кръстовища максимално допустимата скорост е :.........Колко е вие в посочете.

аф

Мъде ин Булгаристан! Явно в Пловдив е събран каймакът на българския автомобилизъм, над 50% от откачените катастрофи стават в този град.

Ти питаш ли ни във Варна как се правим на Фитипалди когато срещнем кола с регистрация на Тоалетна Хартия. Няма мигачи няма еднопосочна улица.

Забелязвате ли, все някакви лайнета с БМВ-та

И аз ли съм лайно защото карам БМВ ? От 10 г и нямам нито едно произшествие и глоба. Макар, че е спортен модел. Причината е в лайната като теб зад волана. Щом не е БМВ с таратайките може да правите всичко но БМВ-тата са ви виновни.

Е как караш спортен модел в града, шосета и магистрали? Тия модели не са ли когато спортуваш с автомобила. Не мога да си представя някой да се метне на кон и да се разхожда по улицата или някой да си сложи боксьорски ръкавици и да се мотка по улиците или да се качи в масовия градски транспорт. Мога да изброявам още : да си видял някой със сабя или рапира, някой да кара ски по тротоар, велоалея или улица? Карай си спортния автомобил по писти до там товари го на влекач.

Карам там където може и то с 50 км час. Ограниченията трябва да се спазват. Имам и Порше Кайен за там където БМВ-то не може да мине. Нямам нарушения и глоби. А Българите са заядливи и заясливи.

Караш ти лятото като падне 2 см. сняг и до там. Туй задно е създадено от германците през II световна война защото камионите са се държали прилично в калта натоварени. Обаче разтоварени е било ужас. Освен това са разполагали с войници да бутат като почне да буксува задния мост. Днес като си ви турят акумулатора на някое от задните колелета си мислите, че върши работа. Ами не не върши.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Нека хейта към BMW започне СЕГА !!!!!!

Че ти БМВ да дава предимство виждал ли си?

Автомобила не се кара сам а австралопитекът зад волана го управлява.

С 35% големина на мозък спрямо съвременния човек очевидно защо избират тази марка.

Последната катастрофа беше, че една мацка с Калос нахендри едно БМВ на магистралата защото оня намалил да зяпа в аварийната лента дето имало друго возило. Като прочетох тази новина мислех, че вече са се свършили казусите с БМВ-тата. Днес разбрах, че край няма да имат.