Bloomberg: Тереза Мей отмени гласуването за Брекзит

Очаква се днес извънредно заседание на британското правителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мей се е научила от Бойко да отсвирва Парламента. Докога ли ще я търпят?

Какво означава за нас ЕС? 1. Приватизиране в полза на международните концерни и картели, 2. Намаляване на данъците в полза на международните концерни и картели, 3. Отрязване на социалните услуги в полза на международните концерни и картели 4. Увеличаване на печалбата в полза на международните концерни и картели и съответно обедняване на населението

Всъщност всичко това стана преди ЕС, благодарение на множеството другари на власт, червени и пребоядисани.

1. Приватизацията беше изцяло в полза на българските червени другари. По същество те преобразуваха всеобхватната си политическа власт в икономическа. Какви международни концерни сънуваш? Де да бяха те - което попадна в ръцете на "международни картели" си работи като слънце (виж Данон и Нестле), дава работа, плаща заплати и данъци. Което заграбиха нашите "другари" от типа на Банев беше нарязано и продадено на скрап. 2. При нас данъците са еднакви за всички - както за обикновените хора, също за българските фирми така и за чуждестранните. Какви допълнителни ползи имат "международните картели"? 3. Социални услуги в полза на "международните картели"??? Получават безплатни билети за БДЖ или карти за санаториум? 4. На кого се увеличава печалбата, не разбрах?

Щом и Англия не може да се измъкне от ЕС, какво остава за другите "доброволни" членове? Все едно някой да напусне соц. лагера - идват танкове. А тук идват увъртания, плюене от журналисти, вайкане от хорица, прегласуване - докато не се гласува "правилното" решение. Ей това е демокрация и свобода.

Европейския съюз не им е виновен. Казват че си тръгват и да си тръгват. Но те отново искат да ползват облагите без да дават нищо.

И кой казва, че не могат да си тръгнат? Пътят е отворен но със Северноирладска краница и митнически контрол с ЕС. На наглетата това не им харесва и сега те овъртат. Виж, че вече ходят от врата на врата като просяци. Ами да се махат никой не ги спира. Нали така решиха!

Аз си мислех че (някога велика) Британия е парламентарна монархия, а то се оказва, че била премиерска монархия! Иначе как така премиерът ще отменя гласуване на парламента?! Нали уж парламентът я е избрал за премиер, и тя трябва да се отчита пред него?! За какво им е на британците парламент, ако всички важни решения се взимат от премиера и тя (или той) може да отменя гласуванията на този парламент?!

дребнобританските номера край нямат особено когат трябва да си заврат отзад един голям кол

По-бързо да си бият камшика и да се разкарват. Омръзна ни да ни представят всекидневно терзанията на Мей и останалата британска лицемерна сган.

Повечети коментари са твърде лични, от рода на "на мен кво ми пука". А всъщност трябва. И за Европа и за нас е важно какво ще се случи. При Брексит ЕС ще се промени геополитически. Германците имат нужда от противотежест или рискуваме да се самозабравят. Още повече на фона на заигравките с руснаците.

то на нас от времето когато Дизраели превози Сюлейман паша и сетне Чърчилчето ( тоз приятел на България) ни бомбардира винаги ни пука ама има едни умници РъБъ политици които......( допишете сами)))))

Бомбардира ни, щото сме на страната на Германия. Между другото и руският флот ни бомбардира, ама русофилите не искат да си припомнят този факт.

Англичаните не са противотежест, те са котва, от най-големите.

За руснаците може да са котва. За нас не са!

Те тиа не знаат што сакат. Ша вали, нема а вали, мое а вали, мое и да не вали.

га яйцето ти опре отзад

Те толкова за референдумите в демокрацията. Ако не постигнем каквото искаме има съд, ако и той вземе, че сбърка, намираме друг, ЕВРОПЕЙСКИ и се опираме на НЕГОВОТО решение.

Вече почва да става смешно. Като си направиха референдум и решиха да илизат, ми да излизат и толкова. Няма да дойде края на света я.

По долу чета един коментар за нов световен ред?Ама този стария ред го донесоха същите които искат да въвеждат новия?! За да ужпоправят грешките които са допускани!?Затова жълтите жилетки много добре правят разбиване магазини и банки и оставки до дупка!!!!За всички беди савиновни политиците и техните спонсори тоест олигархията създадена от тях. Във България трябва да се появят също жълти жилетки!

Жълтите жилетки съсипаха Франция. Вече БВП се коригира рязко надолу, банките от лондонското сити, които възнамеряваха да се местят във Франция, се пренасочват към Холандия и г Германия. Италия със нейното подобие на жълти жилетки е в тежка криза. Парите и бизнеса види ли жълти жилетки и се мести другаде, а това е погром, драги социалистически друже.

Той отдавна се мести драги Още когато Оланд им сложи данъка.Ако Франция се управляваше от истински християнин и патриот като Генерал Шарл Де Гол а не от евреите никога нямаше да се стигне дотук.

бе то тъй аме не баш че виж в Дефанс как вървят наемите))))

Много специалисти по външна политика в този сайт, много нещо:)

и много такива каквото да им се прочете. А още повече и много такива каквото им се чете ... Или както забелязал Хампурян , бивш Си-И-О на една от водещите кредитни къщи на пазарът , 1 милион неграмотните движещи икономията . Драскал ли днес вече Национална Лотария ? А колко фиша ? 3 , 4 , 10 ?

да си поискаме от вътре сърцето ни много и много и още повече рефередууми : пълен хаос гарантиран !

Да не се направим на спецове за техен правов ред , самите те май се учудват . Но хем на последният момент както и хем Блумбърг ни оповестява . Ех , разбираемо : хем борсата в Ню Юрк да не потънее , хем Доналд не се изказал съвсем за или против , ьем Найжъл Ф. вече не членува в партия ЮКИП , хем Борис Д. е на научна експедиция в Едментаун за довършване на колосалната му подредица "Магарешкият бодил , таксономията му в южното полу-кълбо " . При такава обстановка , особено отсъствието на най-важните протежета , протагонисти на новата-стара идея "Британния над другото" не би могло друго освен просрочване възможно , мили дечица ! А тази вечер в знак на добрата воля се дава пред всеки местен МЛЕКАРНИЦИ безплатно бутилка БОЗА ! Да се носи личната карта . След 18.00 часа магазинът няма да работи с гражданите .

Ма ич ми не пука за ингилизите и дъртата склери Мей. Да охлаждат супата.

Тука има тука немааа, айде на брекзитааа. Какви са глупаци, ама скоро на хората с пари ще им писне и тогава не ми се мисли.

Изпечените еврочиновници, или самовлюбените английски егоисти ?

Чакам да падне Мей и да си обърна $ в £ и след месец обратно... Да имаш Милиард в лвей. банка не е лесно...

в ДСК не можеш да държиш 1 милиард,буди съмнение че си мутра или най малко амфитаминен наркобарон

..хора разберете че Брекзит е добро начало на нов световен ред, вижте само до какво доведоха либералите днешна европа..1% супер богати и 90% бедни и 9% супер бедни. На всичкото отгоре ни заливат с африканска и арабска паплач която да трепе наред белите...

алоу... Пипи

Преди 1000 г., също 1%са супер богати и 50%много скромни... Пирамида брат...

Такава беше идеята, НО понеже англичаните са особено "умни" и "способни" без емигранти им заминава цялата икономика и здравеопазване, да не говорим за отлива на капитали. Та затова и искат да го спрат.

Как да ги убеди в това че черното е бяло...това не е наш буда. Ако подпишат тази сделка то Англия остава завинаги под юрисдикцията на ЕС-Германия.

Трябва им втори референдум по въпроса за членството им в ЕС ! Тогава ще лъсне цялата манипулация !

РЕШЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ ВЗЕТО ТОЧНО В ДЕНЯ НА ЕДНОРОГА 14 ДЕКЕМВРИ. ТВЪРДОТО ПРЕЗЕМЯВАНЕ НЕ ПОДЛИЖИ НА НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ. ТОВА ЩЕ Е УДАР КАКТО ЗА ИНГИЛИЗИТЕ , НО НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЕВРОПА, КОЯТО С ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е В МЪРТВАТА ХВАТКА НА КРИЗА , ЗАПОЧНАЛА С БРЕКЗИТ И ЗАВЪРШВАЩА С КРАЯ НА ЕПОХАТА НА ЕДНА ТЪПА НЕМСКА ЖЕНИЦА , ПЛАЧЕЩА ПРИ РАЗДЯЛАТА СИ С ПАРТИЙНИЯ ПОСТ. БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В КРИЗА КОЯТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ В НАЧАЛОТО НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА И ЩЕ Е ПРЕДИЗВИКАНА ОТ СПРЕНИТЕ ГАЗОВИ ДОСТАВКИ НА РУСИЯ ЗА УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ. НЕЩАТА СА ИЗВЪНКОНТРОЛА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО ПРОПУСНА ЗЛАТНИЯ ШАНС ДА РЕАЛИЗИРА ЮЖЕН ПОТОК !!

Или Кашмеровски беше?

ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ, ЗА ДА УСПОКОИ ОШАШАВЕНИЯТ ОТ КРИЗАТА НАРОД ! ЩЕ СЕ РАЗДАВА БЕЗПЛАТНО РАКИЯ ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ НА НАРОДНАТА МЪКА

На руснаците не им стиска да ни спрат газта.

Русофили защо пълните форума с измишльотини и помия!

Защото са малоумни

НА ТЕРЕЗА ЩЕ И ИЗСКОЧАТ ОТ ДЖОБОВЕТЕ ЖАБЕТАТА, КОИТО РУЧАХА ИНГИЛИЗИТЕ ! ЩЕ ОСТАНЕ САМО СЪРБЕЖА :)

От 30 години живея в Норвегия и имам норвежско образование. След приемането на нови граждани правителството тихомълком започна да измества тези които са от предишните соц. държави с изключение на балтийците. Така те започнаха да имат работна ръка която няма стаж и затова е по- евтина от квалифицираните. Хора с образование останаха без работа което ще рече, че не могат да си изработят сносна пенсия и остават на минимална или малко над нея. Както някой по- долу е написал- храната е толкова скъпа, че не виждам вече пълни колички с продукти както беше по- рано. Дори за Коледа. Тока и бензина са толкова скъпи, че хората не могат да си позволят да отопляват цялото си жилище. И вече няма усмихнати хора- има само разтегнати устни от време на време. Престъпленията са ежедневие, а възрастните хора не могат да познаят държавата си. А правителството обсъжда ...дали да се разреши солариум на младите или каква да бъде квотата за купуване в таксфри магазините по летищата....

и в бг е същото,богатите станаха по богати и започнаха да спестяват по кайманите и Делауеър,купуват си бизнеси и къщи навсякъде но не и в България.

https://youtu.be/bkTrgMQP8YQ Незнам

Ти си си мангал бе! Бати и хлебарката Черна!

Тереза Мей е твърд противник на Брекзит по принцип.

Тери обмени опит с българските парламентаристи начело с бати Цецо и вота ти ще мине.Не посягай към новичока.

Прочетох доста от коментарите. Преобладаващото мнение е, че тия от луксозните училища в ЮК ни правят на луди. Ако ще си правят Брекзита, да го правят без да ни занимават с драмите си. Ако искат, да си правят избори всяко тримесечие. На кого му пука дали лелка |Мей ще е на власт ? Лелка Меркел се самосвали, та тази ли няма ? И двете хал хабер си нямат какво се случва. Защото ни презират. Нас обикновените хора.

БРЕКСИТ ще има голкото ГРЕКСИТ, колкото Каталуния се отцепи от Испания, колкото руснаците изпепелиха Турция след свалянето на изтребителя - ни ко га.

от дървото стига някой да я отклони.

Целият свят се смее на Великобитания. Ах, как се смее. Две години преговарят, подписват, а после бламират министър председателя си и отхвърлят това, което са подписали. И почват да бегат бате...

Сорос иска Англия да остане в ЕС. Той сам го каза. Ще вземе да успее мъртвеца ниеден.

Вече си мисля ,че не тролове,а мосадчета или слугите на билденбелгерите пишат тука.

Чест и почитания г-жо Мей! Къде и в Брюксел да има една Мей... Аман от Макрони, Меркели...

Чест и почитания на майка ти,джендър смотан

Тереза , скъпа, чичо ти Шерлок е врял и кипял в тези работи.В БГ парламента има спецове по нагласяне на вот според желанията на едно лице.Моят съвет е да потърсиш "ноу хау" челен опит от Българския Парламент !

голямо шобе, жените не стават за този пост

Мей , махайте се по-бързо ,че ни омръзна да ви гледаме и слушаме ! То ще се развеждаме ,няма да се развеждаме ! Никаква милост към Британците от Народа на Европа !

Народа на Европа?! Ха ха ха ха ха

Проблема е че англичаните очакваха ЕС да ги моли да останат и да изкрънкат още отстъпки и специални условия за Англия. Като това не стана сегадават заден ход и клякат. Жалка картинка. Изключителната нация на колене. Сега започват декларации че можели едностранно да се откажат да излизат. А парите и нервите хвърлени за преговори кой ще плаща? Иди ми дойди ми. Искам-не искам. Шундренска работа.

Навсякъде по света, жизненият стандарт спада. Живях в 3 западни държави за по 5г във всяка и още 5г в Русия. В първата държава през 90те хората пълнеха количките в магазина до горе и резервоара докато не щракне помпата. Сега всеки слага бензин само за 20 евро и количиките са полупразни а местните започнаха и къщи да обират!!! 5г в Швейцария където отидох към залеза...началото на 2000та, за 5г пред мене нещата ставаха само по зле. Собствениците на фирми за скъпи часовници и банки както и работещите там, все по често започнаха да стават разни араби и източно-европейци, които смятаха че са постигнали върха в живота, а качеството както и цялостната работна етика имаше видим спад. След още 20г там ще е икономическа пустиня! После 5г в Лондон - към 2008 - хванах най лошият момент и само от нови познати и колеги които са живели и работели там от 90те, разбрах че упадъка вече е започнал и тече с пълна сила. За тез 5г, цените на всичко се вдигна а заплатите на англичаните далеч не догониха новите цени. Безброй колеги англичани от банката в която работех не можеха да си позволят дори заем за жилище в Лондон а Англия се пръскаше по шевовете от пренаселеност и липса на икономически възжности и х10 повече конкуренция за 10 пъти по малко възвращаемост във всички сфери! Русия беше единствената държвата където имаше подобрение в сравнение с 90те макар че бях там в началото на санкцийте и чак до миналата година. Но и те не са добре макар като цяла това да беше единствената държава, от тези в които аз живях, която днес е по добре от колкото беше преди. Ще ви кажа така. Навсякъде по света жизненият стандард пада. Тези които са били добре сега са по зле и ще става още по зле, а тези които са били зле ще имат малък подем на горе, но не много, а в някои случай (като България) от зле, ще става още по зле. Това няма нищо общо със строй и идеология а със световни тенденци, до голяма степен резултат на глобализацията, където пазарите са пренаситени със стоки и услуги а победителите са малко но за сметка на това печелят всичко! Наблюдава се даване на заден ход от по сериозните държави като Англия, които осъзнават че без протекционизъм, населението им ще продължи да обеднява защото по бедните държави са готови да работят и произвеждат за по малко пари. В английската банка в която работех, максимално всичко беше аутсорснато в Индия а на тези в Лондонският офис, всячески се стараеха да плащат колкото се може по малко! Сега имам собствен бизнес и живя в средният изток където поне не трябва да плащам данъци. Не знам и това до кога ще продъжи и като стане зле тука - което е само въпрос на време - не зна на къде след това! Само знам че няма да е в ЕС!!!

Middle East на български не е Средният изток, а Близкият изток.

Прав си. Извинявам се. Никога не съм ходел в българско училище и каквото знам да говоря и пиша на български е благодарение на баща ми който е българин.

Такъв анализ хич не е приятен, но пък е верен. Нещата вървят на зле в световен мащаб.

Войната която се задава ще обърне света наопаки.

Харесва ми подробното ти описание! Пропускаш една важна подробност, че Тук ще става много добре, а там много зле.

значи като не и е изгодно и се отменя гласуването... ах колко демократично !

Брекзит няма нищо общо с Евросьюза. Това си е вьтрешен конфликт при Торитата които можеше да да си остане вьтрешен ако не беше решението да се исползва за тяхното сразяване. Леибаристите се реформираха с Тони преди 20-30 години. Торитата днес са стари богати и безидеини. Малко като куче без зьби коетео не дава кокала. Затова Брекзита беше раздухан да ги прьсне от вьтре. А пьк и някои масончета и сатанисти между тях показват зьбки на Бькингам палас, което не може да бьде простено в една дьржава която се явява абсолютна монархия (вьпрек и това което се говори). И ето... позор и смьрт. Това ги чака Торитата.

англия под влиянието на ес започна полека да излиза от орбитата на влияние на сащ и даже да става леко самостоятелна, а америка такива ситуации не ги харесва..

Русия и тя не е вече същата като при пияндето Иелцин

Да са махат тия ингилизи. Идват тук само за "балконинг", "дринк енд драйв" и всички останали простотии, защото ни имат за по-индианци от техните индианци. А нашенците им се дупят по 24/7 за някое евро или паунд.

Ааааа така, три минусчета, три работничета обща работа в Инглизия. Така, така, срамна работа няма, ама трите минусчета са по-долу и от пакистанците в Ингилизия. Живи и здрави да са, да изкарват паундчета, да събират остатъци от веригите за бързо хранене, както и от суперите след 23 часа.

Тази женица изглежда много объркана

Като погледнах снимката набързо помисли че това е ботоксовото жуже с черен ексхибиционистичен шлифер и високи токчета и жартери . ха...ха...ха.... Обаче после разбрах че това е спонсорирания от жужето за брексита английски травестит спец по танците. ха...йха...ха... жужето наля милярди в брекзита, ама няма да го огрее - ботоксовата му усмивка ще замръзне така както му е замръзнал от бояришниника тънкия му маркуч. ха...ха...ха....

Нали нямаха пари бе шут? Сега милярди наливали. От тия чекии ти е изсъхнал мозъка.

а стига бе, некво ботоксово жуже, пък така да пре е бе запада, нидей така, че съвсем станахме за резил !

Bloomberg: Тереза Мей отмени гласуването за Брекзит Тереза Мей е на 62 г.,т.е тя е в послдната третина на "земният" си път. Според мен ако тя беше голям политик щеше да се изправи пред парламента и да защити своята поциция по отношение на Брекзита. Ако парламента я бламира,да си подаде достойно оставката и да гледа сеира на Борето Джонсън,Фараж и други кретени с амбициите за власт.

Абе що не ви ебем путката майна.Вървете пичка си майнина.Не брекзит,ако щете и путбрекзит все ми е тоя.Кво ни занимавате с тия педераси и тая гърбава камила.

френската революция от 1789 година е финансирана от Ротшилд и т.н. та до наши дни брекзит, емигранти и други дивотии....

Брекзит е инспириран от Путкин и ко, понеже не могат да си оправят собствената кочина, много по-лесно е да серат около тях.

Вземи прочети някоя книга! За информация, по време на битката при Ватерло,Ротшилд изкупил англииските ценни книжа.

Като теб. Като няма кой да обвиниш че ти е срал в гащите и - руснаците били. Лайнарче миризливо!

При развод двете страни са губещи. Борбата им сега е за сергията, но не отчитат че по малко хора ще минават покрай нея. Каквото сам си направиш, никой душманин не може да ти направи.

Ами, не съвсем. Има случаи, когато единият разведен прави банкет...По повод развода

Като гледам банкета се отменя.