Блок от контейнери с комендант сменя Виетнамските общежития в София

Комендант ще отговаря да се спазва хигиената и всички правила в комплекса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за нас белите,които ви плащаме заплатите,защо нищо няма?Ние си купуваме с ипотеки,а на мангалите без пари.Социално слаби били-ами да работят. За нас работа има,който търси намира. Ама е по-лесно да не правиш нищо и да знаеш, че държавата ще ти даде.Защото за циганите винаги има

А за българите нищо не се прави...

Иновативни за Бг. Успех на коменданта ще е мисията невъзможна. След няколко седмици ще са разглобен за скраб.

Кмет на красна поляна и толкова тъп гербер, даскал по професия, че само заради него и такива като него ГЕРБ трябва да гледа властта през крив макарон. Защо не настанявате циганите в ИЗток, Лозенец, Изгрев, а само в западните райони, бе мръсни некадърници и простаци? Защо тормозите само западните райони с тия крадливи мързели, които са осминили някога хубавите райони до немай къде. Защо бе, да не би да не плащаме данъци. Впрочем, време е да спрем да плащаме...

и през някоя нощ тези контейнери се заваряват и се качват на един кораб :))))

А дано, ама надали. :(

57 "апартамента" -> 2,4млн лв. 1 "апартамент" -> 21 600EUR И това от контейнери брат!!!! Ебах ти наглите крадци!!!! Ново солидно строителство тухла е 280EUR квадрата!!! Ако приемем, че тези "апартаменти" са от порядъка на 50кв.м то излиза, че този блок е 435UER на кв.м.?????

Направи го ти по-евтино и за два месеца.

280 евро на квадрат е груб строеж с покрив. Прозорци, врати, инсталации, изолация, шпакловка и замазка отиваш на 400. В сметката не влиза терена, проектирането и таксите за строителство.

А, бе пич - намери ми апартамент по 280 евро на квадрат бе. Ще купя два и единия ще ти го подаря. За 280 евро не можеш и краварник да си купиш. Бах ти тъпия червеногъз комуноид.

Стоманените конструкции не са устойчиви на пожар, при висока температура стоманата просто губи якостните си характеристики. Което по принцип е лошо, но в случая не чак толкова. Щото пък типичните наематели на тези жилища обичат да горят паркет, мебели, гуми, обувки ... сещате се какво имам предвид.

Направо се разпада.

Проблемът на виетнамските общежития, че се превърнаха в гето. А Красна поляна от квартал в широк център, без презастрояване, с много зелени площи стана цигански.Не контейнери , а пълно изселване на циганите от там.

Разбирам,че те са се самонастанили, съсипали са всичко и сега им подаряват нещо иновативно и новичко. А за наема и сметки - някой вярва ли, че ще плащат?

И после били дискриминирани... Дискриминирани сме ние. На нас никой не ни строи безплатни жилища дори и от контейнери!

Дано са със обща вентилационна система останалото го знаете....!

Довърши идеята де :)

_stankow

Първо масивно строителство, после контейнери, утре - бидон-вили. Капиталистически прогрес, мила моя майно льо !

Аз имам една теория: че природата и съдбата обичат безмерно боклука... и го правят неунищожим, и си го глезят даже! Опитайте се да премахнете бурен, да накърните правата на затворник, да се справите със съседа алкохолик с дънещата му чалга, с агресивния простак на улицата или да превъзпитате циганин! Никога! Съдбата ги обича. И че има възмездие, важи само за добрите хора! Те си плащат, и то как!!!

_stankow

Е, със съседа алкохолик и бурените поне ще се справим !

Ха Ха Ха Цигани+метални контейнери по 4 тона..... Ще ги замъкнат целите на вторични ;)

Един от начините за интеграция на мангустите е да живеят разселени, а не в гета и на по-малки групи. Така никога няма няма да излязат от средата си

ама покани ти манго да ти е съсед и да те пребива ако му направиш забележка за шума или мърсотията ;)

Да, но не може да пребие целия вход или блок, нали?! Разбира се това изисква единност на българите...на каквато рядко сме способни. И отговоност на властите...които също не я умеят

И тук е мястото на полицията!

милицията не можда да ни пази постоянно.. докато не се разреши самоотбрана с огнестрелно оръжие няма да има оправия

Интеграцията е: - да учат наравно с другите; - да работят наравно с другите, вместо да крадат, просят и убиват; - да си купуват жилища сами, а не да чакат някой да им даде наготово и после да го рушат; - да си плащат данъци и осигуровки като нормалните хора. Тогава никой няма да има нищо против тях. Но дали ще стане?! Риторичен въпрос.

Блокове от контейнери звучи грозно. Това са модулни жилища, такива каквито ги описва Жак Фреско. Това е модерно и напреднало. Никакви контейнери няма тука, това са модули.

То ... не блоковете са опасни, а населяващите ги ... приходящи от цяла България! И не срещу блоковете бяха протестите - блок сам по себе сине краде, не обира жилища, не мърси, не сее зарази и не нарушава обществения ред и спокойствие! Нещо ... пак не са разбрали от общината. Какво ще се промени като прехвърлят същото природонаселение в тез контейнери? Питам аз ... и отговор не искам!

"Но всички хора ще бъдат настанени, уверяват от общината" - камък ми падна от сърцето. Ние точно затова протестирахме. Искахме да направите безплатно нови жилища за циганите и всички да бъдат настанени там, един да не остане отвън. Ако и безплатен обяд им доставяте, още по-добре. Помислете и за още безплатни екстри, отопление, вода, ток...

ммммм, даааааа.....и те ще отидат за скрап

До март и комендантът ще е за скрап.

Е, па коню не влиза в той кашон.

И тях ще съсипят циганите! Жалко за хубавите жилища!!!!

Като са хубави ти защо не идеш да живееш в такова?

защото са само за роми, те са с привилегии в тази страна и не само.

Все едно на прасето да направиш кочина от картофи, моркови и цвекло.

блок от жИлИАзо???Беритбата започна.

Абе , ако се сложи един комендант , който е от боята и останалите цветнокожи му имат респект нещата тукакси ще си влязат в релсите.

А дано, ама надали!

Трябва да с е научат да имат респект И към белите

При всяка забележка комендантът ще го гони група гневни мурджовци с сопи и брадви.На мангау не можеш да му влееш акъл.Трябва да разположат поне 1 взвод да опазва реда, най добре те да живеят в тези контейнери

Март догодина, ако нещо е останало до тогава - в апартамент за 4ма ще живеят 10, ще се гори всичко живо и ще се хвърлят боклуците през терасата, ще се ходи на тоалетна където може, ще се прорежат контейнерите за "естествена вентилация" да може пушека от кюмура и парцалите да излиза. Вътре ще се гледа всичко от кокошка до кон, каруците ще изорат зелените площи(ако има такива), знаците ще се изкъртят, дограма няма да има, вратите ще са кът, мебели също.Дано не са се излъгали и климатици да им сложат, че ще ги видим в олх. Хората казваха - дай на прасето палат и ще го превърне в кочина, дай на човека кочина и ще я превърне в палат. Последното не се отнася за сиганите

Забравихте да споменете още нещо: комендантът ще е набит.

Точно така!

дивакът лесно се вади от дивотията но дивотията от него... не съвсем. дресьорът е слабото място в плана. по планетата има само единици, които са способни да препрограмират съзнанието на примитивите. проблемът е, че не те са диваците, които са реалната цел на промяната. похватът е глобален. системата не променя циганите. тя променя вас. говеда.

Мой познат продаде апартамент на безценица, когато преди 30 години започнаха да настаняват ромите в общински жилища. Първата рбота - да изпродадат каквото може от чуждите мазета, тавани, а също мебелите и чешмите в жилището. Тъй като било и късна есен, изкъртили паркета и го горяли на пода насред хола, заедно с гуми, пластмаси, кашони а пушека излизал през нарочно счупения прозорец. Беше шокиран, че даже не са отворили прозореца, а направо са го счупили...

Като закъса цигойнен, и с флексчето, резне 1-2-3 кв.м. колкото да оправи финансиите. Преди да падне конструкцията ще има един много - много стаен апартамент, дано да е само по хоризонтала , "щот пода и тавана и те се режат бате".

Баси, мангаУ да си в тая продънена територия. Някои ходим на работа, плащаме данъци, изплащаме кредити почти цял живот за едни там 50-60 квадтара, други наготово отново и отново, нищо че са като скакалци, откъдето минат след тях нищо не остава! Вече много, ама много взе да ми писва!!!

Бях дете още, до Руския пазар в Пловдив изградиха кварталче от прекрасни 2-етажни къщички за "малцинството". На 2-рия ден вратите и пророзците бяха изкъртен и горяха на голяма камара между къщичките, а тоалетните чинии бяха изкъртени и замемени с клекала, защото "не били хигиенични". Та тъй...

Вече няма да има нужда Хасан да ходи при джилезото, то само идва при него. А не може ли контейнерите да са от мед?

Хм, в землянки ще е по-добре! Хем по-близо до племенния им начин на живот, хем няма какво да откраднат оттам.

Аз не иска в контейнер бе, иска в катун!

Е то скакалците за две седмици ще нарежат и предадат за скрап контейнерите си, а коменданта ще помага с логистиката срещу 10%...

бас държа, че наемателите ще ги направят на нищо за нула време. След зимата ще трябват нови контейнери.

Много е яко държавата да ти построи жилището, а на мен кога?

като станеш циганин!

радвай се, че все още имаш покрив... няма да е за дълго. такъв е планът.

Леле, леле, комендант... едно време по селата имаше пъдар. Смятайте колко сме зле щом има нужда от комендант (разбирай съвременна версия на пъдара), който да казва на хората да не си хвърлят отпадъците през прозорците... Нямам думи.

комендант са имали концлагерите. и военните поделения имат такъв

Ми то на тия точно такъв им трябва. Само не знам що не ги пратиха по селата, да копат там нивите. А сетих се, там едни НПО та, казаха че това било дискриминация.

Контейнери? Браво - направо ще берат метала у дома! Бас, че блокът няма да изкара и година докато стане необитаем.

А конете къде?

Точно така- да има ред и някой да следи- инак другото е безотговорно. Някога ходеха в трудови войски и там се учеха на хигиена и труд, а сега трябва нещо друго, но със същото съдържание!