Близо 70% ръст на болните от СПИН в България за десетилетие

120 са регистрираните случаи в България при хомосексуалисти, а 68 са при хетеросексуални

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това доказва изчезването на мъжете като вид, вече се епилират, скубят си веждите, помпат мускули, стават все по-суетни, и това е защото се отмени военната служба.

ПЕ.ДЕРАСИ СЪР! ДВОЙНО ОПАСНИ И НЕПОТРЕБНИ - КАТО БИОЛОГИЧЕН ВИД И КАТО НОСИТЕЛИ НА ЗАРАЗА!!!

Реакция на опората - колкото повече обгрижваме гейовете, толкова по-малко гейове. Елементарна физика.

Ами като си бият ваксините в задника така става!!!

Е поне няма да хванат коронавирус след като казват че със същите препарати го борят.....

Половият контакт между мъже остава основният начин на предаване на ХИВ в ЕС, което прави силния пол три пъти по-склонен да се зарази с ХИВ от жените.

Първо... стаитията е написана толкова зла... пише се хомосексуалНИ, а не хомосексуалиСТИ, болн иот СПИН?! Да не би да имате предвид заразени с ХИВ?! ! А относно ръста, как да е обратно? Държавата никаква я няма. Във великобритани и Холандия спада е със 70 % спрамо предходни периоди, заради сексуалното обаразование и свободния достъп до PreP.

Защото, много простите вече българи, си мислят, че тях не може да ги стигне и единственото, което правят е да мизируват и да се чукат като великденски яйца, поне деца да правеха ама и това не могат, само мрънкат, половината не работят изобщо, кафенетата са пълни еее в тоя ред на мисли не ходят и на лекар, управляващите от 35 години правят едно и също, зомбират народа, а народа ... "Тихо, да не събудите българите!"

Ами то е ясно, че има корелация между популяризирането на хомосексуализма и увеличаването на заразените от СПИН. Да не говорим, че болните от СПИН мъже, които водят развратен живот с когото им падне, заразяват и жени. Ама като кажеш, че хомосексуалното поведение е риск за заразяване със СПИН веднага ти скачат, че си хомофоб.

За да бъдат изследвани, трябва да подпишат декларация за информирано съгласие. Ако не- нямат право да им взимат кръв и да ги изследват за това. И като се разбере, после какво? мълчат си, не казват, не се лекуват, щото срамно, и ходят по болници, зъболекари и лаборатории и не казват. Те имали права! а къде са правата на тези, които евентуално са в досег с тяхната кръв?! За другото им поведение не коментирам- кой с кого и как и признават ли си или не.

Скоро се сетих, че от едно известно време оставиха информираността на Гугъл и сега, когато се отбелязва денят за борба със СПИН половината си слагат "мартенички"...

Нормално, всяко соросогадно нпо ражда по 100 такива нещастници....

В путлеристан има над 200к заразени орки, така че ако ви се прииска да минете евтино и да плющите без пари руска ковра, задължително с поне един презерватив.

как ядеш с тая мръсна уста бе мизерник ?

Така, така... Нека тия със сексуалните девиации да бъдат толерирани, лансирани и на мода, нека се прокламира като норма ранният и разгулен сексуален живот, пък после... Въй... Ма много болни има. Лицемери!

Не те бива като АнаЛИЗАтор. Статистиката показва че в БГ няма добро лечение (достъп до лекарства и специалисти). Болестта прогресира, докато на запад успяват да я забавят. Най вероятна лекарствата са скъпи и не си доставят най-новите.

На българи съд СПИН е същото,което е в целия свят. Иначе да, много е скъпо и продължително.

ОТ самия СПИН не се умира, той просто отслабва значително имунната система. Умира се от други болести, с които организма не може да се справи в резултат на отслабената имунна система. В България се предоставят лекарства от един куп НПО, получаващи финансиране от Глобалния фонд за борба със СПИН, но трябва по възможност да се взимат елементарни мерки, като например да се употребяват презервативи - евтино и достъпно е. И само за информация, най-големата група със заболеваемост от СПИН са ромите и инжекционно употребяващите наркотици.

Болестта на швестерите. На следващия им парад ще е хубаво да опънат един плакат най-отпред "70%, можем и повече!"

Може и тебе да опънат, май те възбужда тази мисъл ;-)

Ето за това ядете шамари по улиците!

Тебе определено бих те опънал (многократно, докато ти дойде акъла в главата, гаден хомофоб)! При това - по метода: от гъза в устата, за да не се губи аромата.

Слава на Вожда и Шайката му.

През 2017 г. България обаче е отчела ръст от 69% сред диагностицираните със СПИН в сравнение с 2007 година. Точно през 2007 проведоха първия гей парад и от тогава хиляди гейове идват у нас. Съвпадението е случайност, ама друг път.

Не гледай гей парада по телевизията, ще хванеш СПИН! Много, много прост народ имало!

Пу три и готоо.