17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Израел здравните власти вече препоръчват България да се включи в списъка на страните, забранени за посещение - no-fly list

Дааааааааа ... Планираната сТЪКМИстика ПАК започва да ни налазва ! Май наистина ще се окаже прав Бил Гейтс : " - Пандемията ще приключи чак тогава , когато ми платите 400 милиарда долара " ! ( Става дума за Васалните правителства , които ще продължат да поръчват и да плащат ваксини в несвяст ) . А какво става с ваксините които хората НЕ желаят да си правят ? Амиииии ... даряват ги на Бутан ! ( за да не ги пишат БРАКУВАНИ ) !

Гласуваш за дългия, а изтегляш късия. И получаваш дебелия...

Според вашата статия и в Бургас няма заразени

Болниците са празни,има Ваксини -“НА КОРЕМ”... Какво още искат от нас? Само ДЕБИЛИ,вярват в новото “СВЕТЛО БЪДЕЩЕ”, без Вирусни Инфекции,Твмпература,Кашлица и главобол!!! СЪД-КОНФИСКАЦИЯ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! Събираме капачки за КУВЬОЗИ,щото нямало пари,но продължават да пълнят джобове от КЛЕЧКИ(не само)!!! СЪД ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Дано

Набоцкаха 1.5 мил българи. Предимно българи, а не тъмнозелени. Това е страшно много. Като изключим циганите, старците и малките деца е много. Това означава всеки втори работоспособен е с ваксина.

Надувайте бройките, надувайте, но скоро като хората се вдигнат на протест ще видите. Няма нужда да пишете колко са ваксинирани, защото е безсмислено. Така или иначе ваксинираните имат изкуствен имунитет и ще се заразят по-лесно, докато тези които не са ваксинирани, но са изкарали Ковид вече имат изградени антитела. Вижте какво става в Англия където 70% от заразените през последните два месеца са ваксинирани...

Къде са Варна и Бургас.....случайно ли ги изпускате или

В Бургас: + 36

За какво, след като още сме в зелената зона и процента положителни тестове е много малък.

46 новозаразени деца...браво, българи-юнаци!

Нормално е във Видин да няма, там е такава мизерия, че дори не правят тестове

Писах се доброволец. Купих си 8 ролки стреч за труповете и отивам на центъра.

Какви са новозаразените - ваксинирани или не ?!

Аз на протест няма да ходя. Да се оправят. Аз си пия биричка и се наслаждавам на лятото. Който иска да протестира. Прав му път

Стига с тия ваксинирани или неваксинирани. Трябва да се затвори всичко. Пълен локдаун за година две. Дано Европа го наложи

Стой на сянка!

Вероятно могат да правят някакви прогнози, за разлика от нашите "експерти"

Егати истериците започнаха да пишат тук...

Приятел, разбирам посоката ти на мислене, но можеш ли да смъкнеш няколко степени - поне да станеш по-лесно смилаем за нормалните хора. Ако ти кажа, че си луд за връзване, сигурно няма да повярваш. Четеш се нали? Ти си по-опасен от вируса, бе, човек!

Чакай малко! Нали вирусът щеше да изчезне след като махнаха Боко и НОЩ?

за много акъла ще доди га легнат на леглото с кислородна маска или попа кади пред тях. Таман малко ще се поразредим. Ганьовци неграмотни ваксинирайте се!

Какъв тотален локдаун за година бе? Локдауна го видяхме колко е "ефективен" зимата

Дано,първо ти я лапнеш...и първо теб да те-“ОКАДЯТ”!!! ДЕБИЛИ!!!

развързаха статистиката... подготвят 4тата вълна.

Какво ти пука за останалите? Гледай в собствената си паница!

Ми направи си твой локдаун бе - затвори вратата и заключи! Никой няма да ти пречи.. какъв ти е проблемът?

Няма страшно....Радев, Славчо, Прокопиев и Галевица, ще опазят народонаселението...Те са Убави хора,,, Абе, бензинът що стана 2.30 ?

Питайте Радев има ли вирус, Боко е изчегъртан.

Е, щом те са го казали няма начин, голата истина и правилният път е. ;) Що не слушате Израел като правите финансови инвестиции и операции? Нали са много надеждни и коректни с информацията? ;)

За да ти вземат бизнеса с кокошки.

Задължителна имунизация срещу COVID-19 ще бъде въведена до 2-3 месеца в много европейски страни. Това заяви в интервю за БНР професор Кристиян Песталоца - германски конституционалист и член на етичната комисия в Берлин. „Разбирам опасенията им. Но каква е алтернативата? Оправдано ли е да рискуваме здравето и живота на хората, които ще се разболеят? Аз съм последният човек, който ще подкрепи неоправданото ограничаване на гражданските свободи, но първо трябва да оживеем. Ваксината очевидно предпазва от тежко заболяване и затова не мога да я възприема като някакво досадно задължение. Имунизацията е гражданска отговорност“, каза проф. Песталоца.

още миналото лято щеше да си ходи според един страшен експерт... Пък сега ни е на гости посред лято. Много хора докато не лапнат тръбата няма да успеят да се сетят.

Ние сме в локдаун повече от година бе малоумник

Мамка му и вирус гаден! Пак взехме да се разчекваме на работа. Не стига, че от 15 човека, 6 са отпуска, ами сега и това. В понеделник колежката каза "хора нещо не ми е добре, треперят ми краката, отпадам". Вдигна 38,4, главоболие, взе да повръща. В четвъртък колегата както си стои отвън и си пуши цигарата, прави една физиономия, цепи се "абе аз какво ядох" и на бегом и той да повръща. За няма и час температура, трепери, глава го цепела. хайде и той. Вчера сутринта, в 9 започваме, в 10 другата колежка, както стои казва "хора, не си усещам ръцете, вие ми се свят". Тя и до тоалетната не можа да стигне, оповръща половината офис. Викам му на шефа, ей ги лаптопите, можем и от нас, за какво ни държиш тук?! И той не знае. Точно август ще се натръшкаме всички.

Три четвърти от хората, заразени с коронавирус на обществени събития в Масачузетс, са били напълно ваксинирани, показва проучване на американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията, предаде Ройтерс. Изследването установява, че ваксинираните граждани имат сходно по количество наличие на вируса като неваксинираните, което сочи, че за разлика от другите варианти, ваксинираните хора, инфектирани с Делта варианта, могат да предават вируса.

Тия пср тестове са толкова фалшиви че няма накъде. Здрав човек без симптоми го изкарват положителен. Изкуствено надуват случаите. Световната олигархия дърпа конците на малките държави и ги подготвя за четвъртата вълна на подчинение

Нали това е целта, имунизиране на стадото. Затова пускат етичните професори да ни убеждават колко са загрижени за нас. От мен да знаеш човече, на този свят на никой не му пука за другия.

А Варна, Бургас, за нищо ги нямате ?!

Ставаш за сценарист на Чалгаря.

Schilo

Има летен грип. Не е КОВИД

Задължителната ваксинация е всичко друго но не и грижа за здравето на хората. От какво се личи? Най-малкото от това че за сега не се поставя срок на действие на ваксината, НО много бързо се постави краткия срок от 6 месеца трайност на имунитета на преболедувалите. Нещо повече-агитира се и те да се ваксинират! Това при положение че преболедувалите SARS и MERS все още имат имунитет. А при задължителна ваксинация, кой ще понесе отговорността за нанесените вреди на хора от ваксината? Защото такива вреди са доказани. Спорен все още е само процента на пострадалите. И как ще налагаш задължителна ваксинация когато в момента се доказва че ефективността на ваксините срещу последния щам е под 50%!!! ОПРЕДЕЛЕНО ИМА МНОГО ГНИЛО В ТАЗИ ПАНДЕМИЯ!

Schilo

1,5% са резултатите от дни. Така че, ръст няма, спад-също.

Хубаво си изманипулирал информацията. Сега кажи колко от тези ваксинирани, които са се заразили са имали някакви симптоми и са влезли в болница. Аз ще ти кажа - 0.05%. Целта на ваксината не е да попречи да се заразиш, а да те предпази от тежко боледуване и смърт. Също така намалява периода, в който си носител на вируса и можеш да заразяваш околните. Това е предостатъчно.

Има, има ръст .

Любке истерична си мила. Бегай некой да те олаби малко.

Schilo

къде е? Процентът е същия.

От 0.5% до 1.5% си е ръст баце около 3 пъти за една седмица......... Пожелавам Ви скорошно заразяване и тежко изкарване. Пък и защо да го изкарате, дано не Ви четем глупостите. Писна ми от тъпанари еволюцията е време да си каже думата

С тази фобия от ковида доведоха до над 36 хиляди повече умрели за година - не календарна, а от среда до среда. Трябва налагащите тази фобия и мерките, да бъдат изправени пред съд и на доживотен затвор без право на замяна. Да докарат за година 1/3 повече смъртност и по средно 100 човека повече умрели на ден, не трябва да остава ненаказано! Сринатата изкуствено икономика убива. Безработицата убива. Неходенето на лекари и прегледи убива. Отложените операции убиват. Грешното лечение убива. Дебелеенето в къщи, със сърдечните проблеми, убива. Има за 2020г. пик на умрели от болести на кръвообращението, реално по-голям от ковида, а съвсем реално пъти по-голям. За да спасиш на теория 1 човек, не трябва за това да убиеш 100 човека!