Близо 30% от младите шофьори признават, че пишат съобщения на телефона си, докато шофират

Близо 85% от анкетираните млади водачи биха препоръчали да се шофира с придружител в първите седмици след взимане на шофьорска книжка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писането на телефона е в пъти по-опасно от говоренето по телефона.

Не знам за вас, но на мен като видя някой да си ръчка телефона докато кара, ми иде да го извадя от колата и да му разпилея и апарата, и зъбите по асфалта.

Има къде, къде по-лесни начини да правят пари куките, отколкото да пишат глоби. Глобите нали все пак отиват в бюджета. Виж, друго си е да ескортираш крадени коли, да обикаляш да прибираш парсата от нарко дилърите, на които си гръб, да чакалиш в храстите на stand-by за някой 20 годишен таралясник/щото големите черни джипове са на наши хора и на тях не им се пуска палка/ или в краен случай някъде на сянка да чоплят семки. А по-тротоарите е пълно с неправилно паркирали, заради които майките с колички се святкат по платната и прочее, и прочее...

Това показва неграмотността на младите шофьори ! Ако имат малко акъл могат да започнат да ползват Google Assistant и тогава телефона ще им чете тези съобщения ! Млади , глупави , неграмотни и бъдещи убийци на пътя !

Останалите 70% просто не си го признават :)

Да бяхте направили статистика колко пушат, ровят в джобовете си за цигара, търсят запалката и колко от тях си изтървават фаса между краката.

Аз взех изпитите преди да навърша 18. По времето на бай Тодор учениците не пушеха обаче другите шофьори да. Та инструктора ме накара са спра пред една сергия за сладолед и ми купи една фунийка такъв. Ими каза, а карай с една ръка понеже не пушиш за сега. Ама тогава имаше и полигон. А като ме научи да карам с една ръка ме научи да не джагъркам скоростите със скоростния лост.

Това са тъпи ненормални кретени-шофьори.

Аз пък бих препоръчал да се шофира сам, вечер след 10-11 часа, когато няма голямо движение. Направят ли 5-6 тура сами, за да пречупят страха, после никой няма да им трябва. На всеки нов шофьор казвам това. Сам задължително, вечер за да няма трафик, но да работят светофарите. Няма да пречиш на никого, никой няма да те притиска, за 2-3 часа ще се пречупиш и после няма да ти дреме. :-)

Предвид манталитета на младите и масовата употреба на наркотици /да ме извиняват младежите, които не попадат в стереотипа/ е вероятно по-скоро да им дойде куража, отколкото да станат отговорни и уверени шофьори.

Те да седнат да научат знаците - основно: път без предимсгво, ограничение на максималната скорост, изпреварването забранено, стоп и паркирането и престоят забранени. Щото там процентът не е 30 и няма нужда да си признаваш....

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Най-опасни са точно хората с преодолян страх. Всъщност не страха е опасен, а липсата му в съчетание с липса на умения.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club