17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да изкара снимка на Мангъров на грабищата докато обяснява на прясно погребан, че не е умрял от ковид ами от натурални причини.

Това пулмолог трябва да го каже, но такива не се допускат, че да не излезе реалната причина.

3евзек

Ало, Еми, тролице проста, Това пулмологът вече го е казал в болницата и пред органите, които издават смъртния акт, няма нужда да го допускат на гробищата.

Абе, гилдията, Къде е днес Кои са починалите, за да пресметне средната възраст на починалите? Вързан ли го държите още или е минал процедурата по евтаназия вече?

Какво да смята на 1-2 човека...

3евзек

Трудно ли е, или какво? Или не са хора това?

Кавале, пак ли си хванал дрисък?

3евзек

Ало, 292, троле прост, Като си сключил договор да папкаш от тази паничка, ще папкаш каквото ти е сервирано.

Добро утро, тролове и тролици, Дойде време и за днешните пожелания. Затова искам да пожелая на всички хора в темата, нищо че са много малко, лека и успешна седмица. На останалите пожелавам пак да им изсъхнат тестикулите, а специално на полит агитаторите от възраждане, които разбира се току що съм "убедил" за кого да гласуват - още 4 крака и 3 ръце.

Всичко се връща,.

3евзек

Ало, Продължавай, троле наш, Кой те е излъгал бе? Няма начин да се връща всичко, когато пожелавам взаимно изключващи се неща. Може би ти се иска да ми се връща всичко, което пожелавам специално на теб. Но не ти ли се струва твърде егоиситично? Пък и аз, да ти кажа честно, не вярвам в тези пожелания. За мен е важно колко трола ще клъвнат на захранката и колко хора ще отвърнат на доброто пожелние. Днес ти си сред късметлиите! Трол!

Оооо Зевзек, активен си днес :) Няма да кръстосвам шпага с теб днес....па и за следващите 5-6 дена. Почивам в Родопите. Лек ти ден........

3евзек

Ало, 56, троле наш, Благодаря за пожеланието, лек ден и на теб! Изглежда днес си човек, затова ще те чакам да се върнеш на работа.

ОТ ТЕХ СА антиВАКСАЖИЙЧЕТА !

Който е само с 1, 2, 3 дози без 2,3,4-та, скоро 5-та доза ли е? Или който е 14 дена след доза? Какви са тия антиваксъри?

Щом мислиш и задаваш въпроси, значи си антиваксър!

Вчера един днес двама починали, които са обявени с положителни папая тестове... Много малко са и само положителните. Това значи, че тая седмица ще провеждат операция "ШОК И УЖАС", когато събират починалите от няколко дни в един или ги разпределят в няколко пак.

БОК.ЛуК/А , СИ ОСТАВА Б.О.К.Л.У.К !

Към ЛОГИЧЕН Е ВЪПРОСА. Не е скрита заболеваемостта или смъртността!!! Не е реална цифрата на "заболелите" формирана от т.н. "тестове" - те не казват какво от заложените 50-60 вируса са намерили! Колкото до смъртността - още в началото забраниха аутопсиите, защото бил "много опасен вируса" и заразявал каквото му попадне пред очите, та в ковчезите бяха и в найлонови чували починалите, а и заковани та да не се заразят близките им дорде се сбгуват с тях! Сполай ти и успех в мисленето!

Не е зле да се упражиш първо лично в мисленето преди да пишеш. А и малко четене на достоверна информация не вреди. За да не се спирам на всички глупости поотделно ще те светна, че общата смъртност не зависи от аутопсиите. Които никой никога не е забранявал, между другото. Дори ти ще се съгласиш, че не е задължително да се прави аутопсия за за се установи, дали е умрял някой. И е факт, че от известно време се публикуват данни веднъж месечно за предният месец. Може сам да провериш в сайта на НСИ.

Аутопсията не е за общата смъртност, а за да се установи ОТ КАКВО Е ПОЧИНАЛ ДАДЕНИЯ ИНДИВИД!!!

Отказът от аутопсии е редовна практика, но тя обърната. По закон във всяка една болница трябва да се правят аутопсии, но са дадени възможности и да се отказват. Виж, ако близките много настояват, то тогава такава не може да им бъде отказана. Това повелява законът. В този ред на мисли и никой не може да е сигурен, че даден човек е починал точно от Ковид 19, а не от някое от придружаващите му хронични заболявания. Мисля, че затова и последва неофициалната забрана и вето върху аутопсиите - не дай Боже да докажат, че досега никой не е починал от Ковид 19, а от емболия или заболявания, водещи до сърдечна и дихателна недостатъчност. Никой не коментира по тази тема, защото едни вземат пари, а други не вземат. Впрочем не само у нас е така. Много е важно да се знае обаче кой е инициаторът за отказ от аутопсия - близките ли са поискали така, или от болницата направо са им дали документ за подписване, че се отказват. Болниците все пак носят отговорност и ако близките се заинатят да си търсят правата, то те са длъжни да отговорят на всички законови изисквания. Гражданите трябва да са малко по-коравосърдечни и да изискват аутопсия при смърт на свой близък. Важно е всички да помнят какво пише на всяка морга: "Тук мъртвите учат живите."

3евзек

Ало, Аутопсии, троле наш, При увеличена 20 пъти смъртност след положителен тест даже няма нужда от аутопсии. Ако не можеш да живееш с 5% грешка, т.е. дали са 40 000 или 38 000, щото голяма разлика е това, проблемът си остава твой.

Има нужда от аутопсии, защото се всява страх и смут, което води до ивеличаване нивото на стреса. Стресът влияе върху способността на организма да регулира кръвната захар. Той насърчава тялото да премине в режим "борба", който стимулира производството на хормони на стреса като кортизол. Когато сме стресирани, имунитетът ни отслабва. Ето защо сме и по-податливи на инфекции. Хормонът на стреса кортизол може да потисне ефективността на имунната система, като например понижи броя на лимфоцитите в тялото. Това може да доведе до наистина сериозни здравословни състояния, които имат негативен ефект в дългосрочен план. Ако нивата на кортизол в кръвта останат прекалено високи задълго (вече над 2 години се всява страх), могат да се развият следните състояния: Диабет тип 2; Високо кръвно налягане; Умора; Инфекции; Замъглено съзнание, затруднения в мозъчната дейност. Много от починалите са имали диабет и сърдечно болести, които се влиаят от нивото на стреса.

3евзек

Ало, Има нужда от аутопсии, троле прост, Що за психопат трябва да си, за да си облекчаваш стреса с аутопсии? Я ми кажи, спада ли ти стресът от това - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9086658/ ? Да не вземе пък да стане обратното, ако дир-а започне да публикува подробности всеки ден? 200 броя в светован мащаб са достатъчни, за да установят връзка. Но няма смисъл, когато тя се вижда и на рентген, включително уврежданията при все още живи пациенти. А ти си трол!

Ало, Амиии, тролице проста, Нито тестовете ловят 50-60 вируса, нито аутопсиите са забранени. Може да са били някъде, но не навсякъде. Такива се правят по желание на близките. Но все пак можеш да ни кажеш защо сред положителните има 20 пъти по-висока смъртност, отколкото сред отрицателните. На кой от споменатите 50-60 вируса се дължи това? А след като тестовете ловят 50-60 вируса, то дали в действителност повече от 5% от хората са преболедували опасния? Да видим дали ти най-сетне ти ще отбележиш успех в мисленето! Но нека позная, няма да отговориш. Защото си трол!

Да, не са 50-60. Около двайсетина са. Я се наспи, че нещо не си много на център

3евзек

Ало, Карли Маркото, троле възраждански, Много сложни въпроси ли взех да задавам, на които ПР отделът ви е забранил да отговаряте, че затова не ви идвам на център? А не си ли малко нагъл?

До къде стигнахме, вместо всеки ден да съобщават нещо съществено, като нивото на река Дунав, се води отчет пред цялото общество колко човека са хремави. И това е в 21 век!

Г-н Мунчев, Това е феномен, койт се наблюдава след безсимптомно преболедувана хрема. Първата попаднала новина за деня заема целия мозъчен капацитет и пречи на пациента да възприема каквото и да било повече. Освен ако удари един здрав следобеден сън, тогава започва следобеда на чисто и е готов за първата следобедна новина да му запълни капцитета. Иначе нивото на река Дунав пак си го съобщават всеки ден, без да има нужда да бъде "вместо".

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете ли? Мрете ли? Нека! Нека! Колкото по-бързо напълните траповете, толкова по-добре!

Мрем.........от смях.

Не е нужно да демонстрираш простотията си публично. Ваксинирай се колкото си искаш и си стой в пещерата, кретенче.

Един съвет от мен - намери си работа вместо всеки ден под всяка статия за пландемията да пишеш тези неща

Вече 3-та година ме лъжете, че ще умра. Още сто години и ще познаете.

3евзек

Около 1-2% от вас измряха само по тази причина. За щастие в повечето случаи оставате живи. На друга част ви се е повредила половата ситема, за щастие в повечто случаи не изцяло, но репродуктивната ви сила намалява. Може би ти се вижда малко, но еволюцията е бавен процес. Може да отнеме векове. Ако си оцелял и не ти пука за изчезващия ти щам...

Да, умрем си да чета такива като теб. Голям смях пада с вас.

Е, и?

Стига с тоя процент. При условие, че не се тестват всички, а само тия, които имат хрема, какъв е смисълът? Даже трябва да е по-голям тоя процент. Вече не ти трябва нито за пътуване ли, нито за фитнеса. За чий да се тестваш?

Какви статистика и изводи изобщо могат да се направят на база на толкова мижава бройка тестове? И да не забравяме, че освен скрита заболеваемост има и скрита смъртност. А НСИ кой знае защо предоставя информация за седмичната смъртност повече от месец назад. Някой заблуждава хората, но не в посоката в която пилят антивакс троловете, че се манипулира.

3евзек

НСИ предоставя седмична смъртност с 10 дни закъснение, защото събирането и обобщаването на информаццията отнема време. Например починалите в събота и неделя са починали през миналата седмица и трябва да бъдат отчетени за миналата седмица, според датата в смъртния акт, а не както е при ковида - за утре. Освен това тук троловете си мислят, че през уикенда вирусът "почива", че като има пик във вторник, това е всичко... Сякаш са сигурни, че другите причини не "почиват" или че няма единични забавяния от по 5 или 10 дни. Толкова са наивни...

Престанете да се тествате и да си трошите парите за тъпотии. Никой с нищо никъде не те лекува ако си барнал тоя вирус. Същият минава за 3 дни като лека настинка. Влезнеш ли в болница ще те довършат и здрав да си.

носиш отговорност само за собственият си задник, а очевидно и гледаш само него, затова не е редно да се мъчиш да даваш наклон на хората. Инфекциозните отделения, дали са пълни понеже е голям кеф там? Или понеже не могат да си намерят друга работа през лятото хората?

Заболеваемостта ужким намалява, картата позеленява, а хората в болница и реанимация не намаляват. Да не сме го победили вируса по почина на великия вожд Ким? Популистите, за да угодят на троловете, се грижат да не се правят тестове и да изглежда розова ситуацията. И да не се вземат мерки. А ще дойде есента, ще отворят училищата... Подозирам че топат топката в момента за да осигурят епидемичен тласък покрай изборите. Популистите обичат това. На някои цялата "политическа" платформа се базира на "борба" с мерките срещу ковид.

Ако не знаеш, училищата са на сметка да се учи онлайн, защото се пестят много пари.

Намаляват, просто искат да поддържат огъня жив.

Чакаме търпеливо да свърши лятната ваканция на антивакс троловете тука.

... и като свърши какво?

Да Ви е Чалга,! Казах !

ПОРЕДНАТА ОПАШАТА ЛЪЖА

Трябва да докажеш че е лъжа като дадеш доказателства.

Ако доказателствата са също лъжи?

Що не напишете, че близо 75% са отрицателни, а Щот няма да има шок в заглавието, мръснюги

Ауу, отивам да се набода за 7-и път. После ще парадирам на всякъде, че който не се е набол вярва на конспирации и дори ще пускам доноси срещу колегите си. За такъв златен шанс не 7 , а 70 вакси поемам.

Забравете темата и тя ще ви забрави вас. Не, хората не сме станали безсмъртни, но и преди КО не сме били такива и след Ко няма да сме. Но имаме избор - да живеем достойно като дедите си или да треперим малодушно от настинки и да се превърнем доброволно в роби без пушка да гръмне.

Г-н селски майстор, Как така става, че все най-смелите се опасявате, че ще треперите малодушно? Кой ви спира да живеете достойно като дедите си - без достъп до медицинска помощ, без пенсия, без вътрешна тоалетна...? 40-50 години максимум. И без да робувате на мивката, която ви кара да си миете ръцете по 5-10 пъти на ден или на душа, който ви кара да се къпете поне два пъти в седмицата. Кой пречи?

Идиоти, то все толкова от 3 седмици.я вървете на майната си

Интересно ,ако се тестват 100 човека и всички излязат положителни ,какво ще кажат ? Сигурно ,пробите са на 100%положителни ,затваряйте държавата!

Добро Утро! Днес отказвам да коментирам този бълвоч и ще цитирам мисъл на един от любимите ми писатели. "По-лесно е да заблудите хората, отколкото да ги убедите, че са били заблудени." - Марк Твен

за темата РСМ Трябва да си го напишат на фасадата на надорната скупщина.

Много отино,че вълната дойде през лятото и при управление, кйоето няма намерение да ни затваря. При 24% положителни тестове до края на лятото почти всички ще се срещнат с вируса. Не се учудвайте ако не го усетите. Според мен 9/10 ще го минат като тридневен грип, а младежите дори няма да му обърнат внимание. Кой тийн обръща нвимание на 2 дни хрема?

Тя дойде заради неочакваното падане на марионетното правителство на сащ и изборите, които предстовят. Много е важен този вот, да изберем бъдещето, което искаме.

Марионетките няма да вземат и 10%. Не ги гледай социолозите какво си пожелават, пардон прогнозират. Много левашки се представиха. Дори подставените лица в политиката трябва да са някак по-малко очебийни. Оляха се на макс.

24% от 1 496 теста :)

един известен и преуспял лекар с изтрит вече туитър ъкаунт: Това не са ваксини. В най-добрият случай можем да ги наречем терапия със съмнителна полза за по-лекото премианване на грипа и с никаква полза по отношение на заразяването и разпространението. В същото време, тази минимална предполагаема полза се комбинира с ужасни странични ефекти надвишаващи опасните нежелани реакции на всички измислени до момента ваксини на куп........ Е, когато ни казвате да лсушаме експертите, вероятно имате предвид да слупшаме само вашите рекламни агенти?

Любопитен съм, дали вие "журналистите" някога ще си понесете отговорността за това, което натворихте. Не ви ли учат да проверявате информацията си поне от още един източник? Защо публикувате данни за нещо, без да сте ги проверили? Защо публикувате изобщо каквото и да е, без да сте го проверили?

Канят в телевизиите само математици,коремни хирурзи,лични лекари,партийни кадри,не са поканили един вирусолог .

Дъртофелницата радка се брои за такъв ама тя е толкова потънала в компромати със СПИН и със зависимости покрай лабораториите и обещанията да поеме новите десетки, които ще се правят, че не бих ѝ повярвал дори добър ден да ми каже. Ще ѝ дойде времето всеки ще си получи заслуженото. Манипулаторите ще са овъзмездени.

Ако няма тестване с фалшивите китайски тестове няма да разберем за короната.

гейтс и сорос купуват, компанията Mologic Ltd., която прави ковид тестове за 41 милиона долара на 21 юли 2021.

Над 2,5 години дрънкане на глупости. Защо бе ? Няма Ковид ,не е откриван,не е изолиран,не е сниман под микроскоп.

Кромида не ме интересува! Фалшивите статистики също. Платени медии, които сте подлоги на всяка власт.

"В тази страна има корумпирана медицинска система": сенатор Рон Джонсън https://www.theepochtimes.com/we-have-a-corrupt-medical-system-in-this-country-sen-ron-johnson_4653253.html Още от първите дни на пандемията сенатор Рон Джонсън се опитва да държи под отговорност американските агенции за обществено здраве по много въпроси, включително защо агенциите цензурират ранните възможности за лечение на COVID-19, прокарват задължителни ваксини и демонстрират липса на почтеност и прозрачност по отношение на данните и отчетите за ваксините. След провеждането на двугодишен надзор Джонсън заяви, че медицинската система на САЩ е компрометирана от парите на Голямата Фарма. "Имаме корумпирана медицинска система в тази страна", заяви Джонсън в неотдавнашно интервю за програмата "Capitol Report" на NTD. "От фармацевтичните компании до фармацевтичните федерални здравни агенции до изследователските центровете и медицинските списания. Тя следва да се отнася до всеки американец." Агенциите, включително Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), Националните институти по здравеопазване и Администрацията по храните и лекарствата, не са предоставили свободно на обществеността точни данни за произхода, ефикасността и неблагоприятните ефекти на ваксината, казва Джонсън, и той и други, които осъществяват надзор, трябва да разчитат до голяма степен на данни от други държави. "Трябваше да се обърнем или към Израел, или към общественото здравеопазване на Англия, или към общественото здравеопазване на Шотландия. Сега те също спират своите информационни потоци", каза той. "Едно от най-големите ми притеснения е, че нашите федерални здравни агенции не са били честни. Те не са прозрачни." Той нарече това, което прави CDC, "умишлено невежество".

Говорейки пред членовете на Европейския парламент, германската депутатка Кристин Андерсън осъди глобалния отговор на общественото здраве на Ковид-19 и програмите за ваксинация, които бяха приложени, за да принудят хората да приемат експерименталната инжекция. "Тази кампания за ваксини ще остане в историята като най-големия скандал в историята на медицината и освен това ще бъде известна като най-голямото престъпление, извършвано някога срещу човечеството." Гледайте: https://www.investmentwatchblog.com/video-german-mp-christine-anderson-the-biggest-crime-ever-committed-on-humanity/ След това Андерсън предупреди, че пандемията "Ковид-19" се използва от "безскрупулни" "глобалистични елити", които са готови да направят всичко възможно, за да наложат тираничния си дневен ред - включително да принудят обществото да се ваксинира. Тя също така отдели време, за да похвали онези, които твърдо са отстоявали убежденията си и са се противопоставяли на глобалистките елити. "Вие сте много смели хора. Смелостта всъщност е това, което е необходимо. Смелост е това, което е необходимо, за да се изправиш на пътя на глобалистките елити, защото те са безскрупулни и ще направят всичко, което могат."

Искам да видя виновните.....гилотина също!

Така е,но има много заблудени хора.

Нещата излизат извън контрол! Време е да предприемем стратегия нулев ковид като китай, само че при нас трябва да затворим не градовете, а вас медиите и до ден 3 вече ще има резултат!

Глупости.

Сарказъм е чужд език за теб :)

Проф. д-р Сухарит Бхакди: Имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк протеините на контролавируса https://thebulgariantimes.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%B4-%D1%80-%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%91%D0%B0%D0%BA%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%B9%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%B0/

Не е проблем, ще направят ваксина която да те "излекува" от първата ваксина :)