Близо 18% от тестваните за коронавирус са положителни, 43-ма починаха

86,60 на сто от случаите не са ваксинирани, както и 95,35 на сто от починалите през последното денонощие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България: Ковид гетото на Европа. Срам.

Съмнявам се че изпитваш срам.

Теб беше ли те срам нямаше да си трол, георги флоров.

Седмична смъртност според worldomerter / weekly trends 1 New Caledonia 2 St. Vincent Grenadines 3 Grenada 4 Romania 5 Suriname 6 Bermuda 7 Bulgaria

Я дай сега седмичната раждаемост. Тя е по-важна, по-интересна и по-благородна. Както се казва в Хари Потър "Който търси смъртта със сигурност ще я намери". А някои хора се събуждат сутрин и вече започват да мислят и говорят за смъртта.

Понеже много са занижили уикенда, очаквам вторник, сряда, да ги изкарват около 100 починалите.

Доста над 100 ще са. Вече болниците са пълни. Ще ги броят когато ги открият умрели по къщите.

54000 места, не са за Ковид

Навсякъде, НАВСЯКЪДЕ по света взимат мерки и хората се съобразяват с тях. В цивилизованите държави имунизираните са над 80%. А българите с рогата напред на опашки пред чалготеките с великата мисъл "да се напие". Първи по смъртност, последни по имунизации.

Вчера едни германци се преселиха в България, защото там новото "нормално" не е нормално и казаха, че тук сме много по-добре.

Афганистанци?

Няма значение, че вчера в Германия починали само 10. Тези са приключенци. Искат да приключват по-бързо.

България направо се задъхва под натиска на германските бежанци. Кукууууу

Какво плюят най-много антивакс троловете и знайте, че е добро. Плюха Астра -ваксинирах мене и родителите ми с Астра. Наплюха Модерна-ваксинирах детето ми и други роднини с Модерна. Тези очевидно се мъчат да проточат кризата с ковид до безкрай въпреки жестоката цена за това. Щом плюят някое решение на проблема, значи е добро.

Кажи го на японците, които починаха след модерна с частици неръждаема стомана или на Скандинавските страни, които забраниха модерна за хора под 30 години, защото предизвиква миокардити. А за астразенека, дори ние я бяхме забранили!

Като ще гледате от Скандинавските страни и Япония. Ще се радвам да се научите на дисциплина и отговорност като тях. Вижте колко процента са ваксинирани там първо, че е най-спешно.

Дисциплинирани да се бодем, като тях с модерна, докато не я забранят, защото убива и придизвиква миокардити? После, който осакатен или умрял ще кажете някой да го е карал, ми той що прие, ето подписал е информирано съгласие, значи е бил напълно информиран и съгласен.

Заначи сърдечно-съдовите ти проблеми , гений неземен, не са от свинското, алкохола и цигарите, а от ваксината ще да са..

от ваксинален миокардит всъщност няма от ковид ваксина. Даже постъпил за интензивно лечение по този повод няма. Виж от вирусни миокардити от SARS CoV 2 има много такива случаи.

От къде знаеш, че няма ве катил? Няма такава статистика.

А пък в 60 милионна Италия, вчера починали 24. Е, това нормално ли е? На 3 милиона жители по един починал?

Да, когато се разделят починалите с ковид и починалите от ковид.

Я иди им плесни един шамар, да вземат най-после да се научат. Нарисувай им го с цветни моливи, да те разберат най на края.

О, те го знаят. Винаги идва Видовден. Всеки сам избира дали да подкрепя.

При 81% ваксинирани от населението над 12 г. е нормално.

134 от 1000 разболели се са ваксинирани 197 от 1000 произволни са ваксинирани 134+79 от 1000+79 е реалният процент ваксинирани, т.е. 79 души не са се заразили благодарение на ваксината ---- 19 от 167 хоспитализирани са ваксинирани 32 от 167 произволни са ваксинирани 19+17 от 167+17 е реалният процент ваксинирани, т.е. 17 души не са влезли в болница благодарение на ваксината ---- 2 от 43 починали са ваксинирани 8 от 43 произволни са ваксинирани 2+8 от 43+8 е реалният процент ваксинирани, т.е. 8 души са живи благодарение на ваксината ---- Ако ваксините не помагаха, първите два реда щяха да съвпадат. Третият ред показва реалния ефект от ваксините. Ваксините спасяват живот.

добави и фактът, че част от "ваксинираните" са ваксинирани само на хартия, и сметката изглежда още по-зле... ама Ганьо си знае неговото

Така и ще бъде като не се ваксинираме. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/indonesia/ Този линк показва Индонезия: в 260-милионната страна простряна на 17 Хил. острова, с о-в Ява малко по-голям от България, но със 100 милиона население имат горе-долу толкова заразени и починали колкото в България. От 200-250 Хил заразени и повече от 10 хил на ден починали през юли. Затваряне на страната, жесток локдаун и задължителна ваксинация постигнаха днешният резултат. А ние си пишем по форумите колко сме велики и че напук няма да се ваксинираме

Там имат и задължителна карантина в хотел за твоя сметка ако си дошъл от чужбина. 8 дни, без право да излизаш от стаята си. Глобата иначе е около 700$

А пък в 84 милионна Германия, вчера починали 10. Егати колко лъжат тия!

Пък доста страни в ЕС и Европа не изискват никакви фашистки сертификати: Полша, Испания, Дания, Финландия , Чехия, Швеция + UK. Засега Бг също е сред тях, което е похвално. В Испания дори съдът обяви такъв сертификат за нарушение на основни свободи, т.е. обяви го за престъпно действие, което си е така по същество.

В Западна Европа децата са присъствено на училище и никой не си помисля да ги затваря. В България как са? Ще ги затваряме ли?

Здравния министър каза, че децата ще са последните затворени, така, че - не.

В Западна Европа, драги, децата над 12 годишна възраст вече са ваксинирани в огромната си част и също имат сертификати, а тези, които не са, правят антигенен тест, за да идат където и да е, освен вкъщи. Стига сте лъгали и пропагандирали безотговорност. В същата Западна Европа започва ваксинация на деца над 4 години и с изключение на някои супер леви и анархистични елементи, хората си ваксинират децата.

Щом на тях не ум пука за риска за децата от експериментални течности - на нас ни пука.

България до момента е дала малко над 50% от българските жертви през Втората Световна Война. Срещу нас се води целенасочена мащабна хибридна война. и 22 274 българи се простиха с живота си до сега.

Май ти си хибрид между патка и шаран.

Българските жертви на ВСВ са около 40 150. Падналите от Ковид19 до момента са 22 274. Пред математиката и Господ мълчи.

Аутопсии?

Последните дни констатирани с ковид ваксинираните са Кунчев и Фандъкова.

втори път

"каквато е практиката в редица държави на ЕС". Ганьовци! Това беше преди 3-4 месеца когато течеше ваксинацията. Вече голям процент от хората са ваксинирани и това не се налага. Всичко е нормално, не се искат сертифицати. Броят не расте а хората си живеят нормално. Вие си пикахте в гащите лятото и сега ще ви е студено...

Кога антиваксър се превръща във ваксър? Когато му пуснат кислорода.

Аз да попитам, понеже всики ваксинирани са умни, модерни и красиви..какво правим като минат 6 месеца от второто перфориране и ваксинационния сертификат изтече?

Глупаците се ваксинират за сертификат. Умните се ваксинират за да изкарат по-леко ковида и да не умрат.

като те направят зависим от ваксинирането и в някакъв момент решат да ги направят платени - какво правиш?

Ваксинационния сертификат няма краен срок и не изтича.

Обзалагам са на 100 хил лв, че тестванията пред заведенията няма да открият нито един положителен случай. От репортажите по тв се виждаше как неправилно се взимаха пробите, и тестващите и тестваните мераклии да се напият знаят това....

Бяма вирус беееееее Аре на Шипка беееееееее УстаФка бееееееее

Всички РЗИ в България са пратили на лабораторите от фалшивите КОРЕЙСКИ ТЕСТОВЕ. Реагиращи на свински грип,птичи грип,грип щам Виктория, Хонконг,свинско месо,пилешка кожа и още десетки вирусни инфекции. Корейските PCR не хващат Covid19 защото няма такъв вирус. Дават огромен процент положителни резултати и така вкарват в болниците здрави хора . Които ще умрат от убийствения протокол за лечение.

Но пък не си сам.

От къде намират толкова много хора да тестват всеки ден? И още един въпрос: Не ви ли стана ясно, че трябва да спрете да се тествате за да свърши този цирк? Всеки един тестващ се не се лисеща, че ПЦР тестовете бяха обявени за несигурни и CDC заяви, че не трябва да се изпозлват.

Всички пътуващи за и извън България тробвъ да се тестват.

Опитай пак да прочетеш кого тестват!

Хората сами се тестват бе олиго. И ти ще се тестваш като усетиш дебелия и не можеш да дишаш.

Преди пландемията се брояха болните от грип. 2000 на 100 000 за обявяване на епидемия. Сега броят заразените. В устната кухина има милиони вируси. Така всеки е заразен с опасни вируси. Реално няма Ковид 19 защото не е изолиран,сниман , наблюдаван. Как разбраха за фалшивия вирус без нито една аутопсия за 18 месеца ???

Я разяснете как така не е изолиран и сниман, а се знае как изглежда и какъв му е генетичният код?

Доктор Георги Тодоров е изследвал корейските PCR тестове.Те реагират на десетки вирусни инфекции,дори и на пилешка кожа,свинско месо и банан. Това са фалшиви корейски тестове. Дават огромен процент положителни резултати. В момента с корейските PCR помпят бройките и целта е Локдаун,масова задължителна ваксинация.

Д-р Тодор Георгиев е проверил изследванията на д-р Георги Тодоров и е установил: 1. Георги Тодоров не е лекар 2. Георги Тодоров е глупак и лъже.

Във Видин заразените са 877 на 100 000.... Какъв цвят зона е това? Само питам..

просто нормална забоплеваемост за сезона. Просто не отчитат ралика между настинка, грип и модерната болест.

На 17.10.2017 г. починалите в България са 202 души!!!

Следваща спирка Орландовци пригответе се за слизате.

Кой ще е виновен ако заради принудителната ваксинация на децата ви, същите починат или получат необратими здравословни проблеми? Вие в този случай какво ще направите, като знаете, че децата ви са били принудени да се ваксинират и това не е било тяхно решение?

Се разболее от Ковид и почине, кой ще е отговорен? Вече има такива случай. Преди 2 дни почина новородено.

Новороденото е починало от тежко неврологино заболяване. Просто са го "тествали" и е реагирало на модерната болест и заради пътеките са го сложили починало от модерната болест. Спрете с демагогията!

Не се безпокой никое от децата ми няма да получи никакви здравословни проблеми. Виж децата на тези които не се ваксинират ще получат увреждане на нервната система, увреждане на белите дробове, увреждане на черния дроб, миокардит все хубави работи. Фактът е ваксините са единственото което работи, има само лъжи колко са вредни и трето - въпрос на интелигентност е да оцелееш. Като я нямаш…

Ти като ди ъолкова "интеуигентен" върви се надупчи 5-6 пъти и не драсксй глупости по форумите. Наши си защитен и спокоен, какво ти пука за другите?

Като бивш служител на БНА, знам как се ползват различни устройства като КПВТ, БОВ и други. Ако това се случи с мойте деца, най вероятно държавата ни ще влезе във водещите новини на CNN.

Къде в България има принудителна ваксинация, бе, умнико задръстен.

че броя на починалите през събота и неделя е в пъти по-нисък от броя на починалите през останалите дни. Явно вируса през почивните убива по малко хора. Това важи за нас, САЩ и някои европейски държави. В Русия вируса убива еднакво през всичките дни и не прави разлика дали е събота или сряда.

Сам се изчегърта!

При толкова ниско ниво на ваксинация, около 20%, звучи много притеснително около 15 % от положителните за деня и 5% от починалите да са ваксинирани. Това трябва да бъде водещата новина и мисирките да питат защо, като постоянно слушаме суперлативи за ваксиките.

Хората измират, като пилци, кораби потъват, Черноморието загина, а ние, ще си правим лицеви опори и ще ходим на опера. Ай сектир бе борсук.

Ясни сте на всички, че сте Прокопиеви подлоги и си играйкате на + и -.