Коментари - Близо 150 ранени след протест, предизвикан от убийство на младеж в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре шабеси харесвате ми че и вие се осъзнавате и се вдигате на революция.

Истинските древни евреи са от семитските племена / включително нашия Исус Христос/ и те са си генетично идентични с арабите от съответния полуостров. А етиопските евреи са НЕГРИ приели. юдаизма. Ама много черни негри със синкав оттенък и дебели джуки. А пък другите евреи като Ротшилд и подобни са ХАЗАРИ приели юдаизма за религия. Нямат нищо общо генетично с братовчедите на Христос.

Христос е гърцизираното Кръстьо. В хабиру няма думата КРЪСТ.

МНОЗИНСТВОТО БУДИСТИ СА В ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ(ТАЙЛАНД,ЛАОС,КАМБОДЖА,МИАНМАР) НО ИМА И ДОСТА БУДИСТИ В ИЗТОЧНА АЗИЯ,ЕВРОПА,АМЕРИКА(СЕВЕРНА И ЮЖНА),АВСТРАЛИЯ ДОРИ И В АФРИКА СЕ НАМИРАТ....

РАЗЛИКА МЕЖДУ ЕТНОС И РЕЛИГИЯ ПРАВИТЕ ЛИ? ТЕЯ ЕТИОПЦИ СА ЮДЕИ ПО РЕЛИГИЯ!!! КАКТО ИМА И БУДИСТИ В КИТАЙ,ЕВРОПА,АМЕРИКА ДОРИ И В АФРИКА ТАКА ИМА И ЮДЕИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!!!!!

ИСТИНСКИТЕ ЕВРЕИ(ОРИЕНТАЛСКИТЕ ЕВРЕИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК) СА СЕМИТИ И СА БЛИЗКИ ПО ГЕН С АРАБИТЕ И ДРУГИТЕ НАРОДИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК(ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ СА БЕЛИ А КАФЯВИ) А ЕВРЕИН(ПО РЕЛИГИЯ) МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЕКИ ОСТАНАЛ ЮДАИЗМЪТ Е РЕЛИГИЯ А НЕ РАСА!!!! АКО СТАВА ВЪПРОС ИМА И КИТАЙСКИ ЕВРЕИ!!!! БУДИЗМЪТ,ХРИСТИЯНСТВОТО,ИСЛЯМА,ЮДАИЗМЪТ,ШИНТОИЗМЪТ,ХИНДУИЗМЪТ СА РЕЛИГИИ А НЕ РАСИ

Никак не съм фен на евреите, но в случая историята е малко по-различна и често срещана по целия свят. Събрали се банда гамени да създават безредици, полицая се намесил, реагирал пресилено и станала белята. И след това ревнали едни хора че полицията ги дискриминира и убила "невинното" момче... Който се държи човешки сред обществото обикновено не попада в такива ситуации...

В Израел полицаят в почивка(off duty) няма никакви права да се държи като полицай. В случаят е имало расистка саморазправа между евреи.

Евреите все реват, че не ги обичаме достатъчно, а се вижда те помежду си колко се обичат...Все другите са нацисти, антисемити и какво ли не, а те ближните си мразят, какво остава за останалите етноси... Еврейската демагогия край няма !

Аз пък бих поканил малко полицаи от Хайфа за обмяна на опит.

Хазарите са живеели в днешна южна Русия, не в Украйна.

Що пишеш глупости. Украински народ няма, нито пък беларуски, а руснаците са произлезли от нас. Русия си е наша кочина, но за разлика от нас сега се държат с достойнство.

.

Хубаво е да гледаш всичко което се случва между евреи. Търговия, спорове, работа, как се надхитряват свои.

Интересна метаморфоза търпят евреите!От потърпевши от нацизма днес са се превърнали в негови последователи!Трепят без съд и присъда , бомбят и мятат ракети по цивилни в съседни държави!Но ....ще я патят накрая!

От чифута човек не става.

Евреи срещу евреи ....докъде стигнаха "избраните". ДИР, всички българи скърбим за загубата ....на толерантност в Израел.

Не бой се, има и китайци!

Къде са Амнести, къде да правозащитниците. Трепят хората в Израел. Никой не се оплаква за човешките права в тази държава. В Русия арестували Навални за 10 дни и се оказва, че в Русия нямало демокрация. Няма логика в демонстрираните на Запад стандарти. То отдавна, в говоренето и действията на западните диктатури няма никаква логика. Или по-точно, няма логика между това, което се случва и претенциите им за демокрация. Но пък делата им прекрасно съвпадат с понятията диктатури. Случващото се и действията на тези власти, съгласно въведените от тях понятия, може да се обозначат като диктатури в действие.

САЩ да събират коалиция на желаещите и да нападат израел. Да го демократизират. Като Ирак, Либия, Сирия, Югославия...

Това ще е най-дългият списък...

Това е все едно Израел сам да си гласува гражданската война. Те са една държава.

от тая новина татко дявол ще се разплаче .едно дяволче му се изгубило .

Не знаех, че и евреите имат цигани.

Циганните на циганите... ташак г-жа Петрова.

също дърво са .едните се мислят за по-висши от другите ,само защото са по-големи мошеници .

Евреите са с тъмен цвят на кожата. Срещат се в Тотнъм и Бока Ратон, тъмни са като арабите.

особенно пък в Бока Ратон Ха.ха.ха. Boca Raton, FL....северният пъп на Маями.

ЕМ ЧЕ ТЕ ИСТИНСКИТЕ ЕВРЕИ(МИЗРАХИ) СА СИ ЦИГАНИ БЕ А ТЕ СА ИСТИНСКИТЕ СЕМИТИ И РОДНИНИ С АРАБИТЕ И ДРУГИТЕ ЕТНОСИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК!!!! ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ЕВРЕИН(ПО НАРОДНОСТ) И ЮДЕИН ПО РЕЛИГИЯ!!!!

Ауууу някой изсраелец май се е обидил нещо. Няма надежда за този сайт...

Израелци от етиопски произход... Аре стига бе тоя свят съвсем се е чалнал...

Точно в Ефиопиии есть самые настоящие евреи, Товарищи.

И арабската пролет започна по същия начин. А сполай ви.

samo zashto snimkata e s palestinzi?

Отивайте си в Етиопия

Що пък? А хазарите къде да си отиват?

Как къде в Украйна.

Що за хлебарки сте, триещите постове за "избраните", евреоджендъри? Пазарите обратно в Монголия.