17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво симпатично момиче.Погледът И излъчва топлота и загриженост, ама защо толко рядко ги срещаме.Защо такива момичета не са във фокусът на медиите ,а разни пластмасови изделия

Мъж на 74 г. със сърдечно заболяване.

Я, ЗЕВЗЕКА възкръсна с простотиите си. Три години нямаше грип. Сега се появиха 2 щама които щяли да ни атакуват тази зима. Честито! "КОРОНАТА" умря - да живее грипа! Сполай ви и успех!

Нищо не е изчезвало. Ребрандиране имаме само.

тва ребрандиране

Ало, Амии, тролице проста, Кой те излъга, че не е имало грип, бе? Това в детските градини и в училищата, което го боледуваха почти всеки месец, какво беше, знаеш ли? Май не се сещаш? За разлика от теб имам истинска работа и не винаги мога да отделям време да пиша. Вероятно така ме споменаваш, защото съм те разкрил каква проста тролица си и сега те е яд.

Стълбите на онкологията на Александровска се разпаднаха на съставните си части и е опасно да се върви по тях и около тях...А доста инжектирани с ГМО рнк ще имат нужда от онкологията, а стълби няма....май нарочно ги оставяте да се рушат, както нарочно криете линейките, за да отказвате спешна помощ на българите и да мрат на стълбите - вече системно се очерта тенденцията и фашистките ви цели....Обаче Господ гледа - и или вас или децата ви ще убие, както вие убивате хората...

Ало, Погледнете си болниците на кво ви приличат бе, нещастни лизачи на краварски гъзове у властта!!!, троле наш, Засега онкологията вече я посещават повече неваксинирани. Ти да не би да си мислиш, че във вируса няма ГМО рнк, при това в пъти повече? А за стълбите на Александровска дочухм, че били повредени от завишения наплив на вече ненужни тролове. Не са проектирани за тази цел.

Точно затова е и ГМО бе тъпако с псевдоуридин, с прикачени участъци за безкраен живот и от 12 S рибозомбата РНК....въобще покажи, г- н Кунчев ( зевзек) научните си доказателства за метаболизирането на тоя боклуг - вашата ГМО РНК, направена да заблуди и нуклеазите.....Да не говориме за Т лимфоцитите и MHC механизмът, които проверяват за чужд синтез всяка клетка в нашето тяло и съответно като усетят този токсичен спайк унищожават клетката, която произвежда тая ГМО рнк ..вие сте убийци и неграмотни некадърници...

3евзек

Ало, Да, мисля си, че няма такава ГМО рнк във вируса, троле наш, РНК-то от ваксините за няколко дни се разпада на стайна температура, затова се съхранява на -70 градуса. На това ли му казваш "безкраен живот"? Вирусът вече повече от 2 години оцелява при такива условия и се размножава повече от добре. А ти пак си трол!

На -80% защото има и куп бактерии и паразити в шишетата, всички думи под светлинен микроскоп и, а освен това и графеновит ви частици почват да се свиват на топло преди да сте ги инжектирали....за всичко това има видеа с прясно отворени шишета на пайзер и микроскопски наблюдения в рамките само на 12 минути под топлата лампа на микроскопа ...защо криете шишетата, защо не ги продавате в аптеките като противогрипните!?!? Какво криете!?

Да се чете "видими под светлинен микроскоп" и не "свиват", а " свързват във форми частите на графена"...да не говорим за блутут сигнала лесно засичан и с телефон в инжектираните ..

3евзек

Ало, Да, мисля си, че няма такава ГМО рнк във вируса, троле наш, Това пак са ваксините против ненужни тролове. Човешките против ковид не се засичат по блутут. Виж там някъде да намериш 2-3 пирона, за да ковнеш дъската.

Разпадало се на стайна температура РНК във "ваксините", затова ли имаше мобилни центрове за набождане по-плажовете и т.н. Щото на плажа имат хладилници за -70... Или в мобилните бусове за набождане имат такива условия... Спрете вече с тия лъжи!

Утре ще е "пикът" (всеки вторник)! Днес са просто лиготии...

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Поп да ви пее. Мрамор сянка да ви пази, мамицата ви проста! Колкото по-бързо напълните траповете, толкова по-добре.

Шибани фашисти - тъпи и прости като всички убийци....

3евзек

Ало, Засега попЪТ ви пее на инжектираните, лайнарски кравар, троле наш, Засега попът пее на инжектираните с ваксните против вече ненужни тролове. С човешките няма такъв проблем. Смъртността е рекордно ниска за сезона от седмици насам. Тук с уговорката, че троловете не влизате в тази статистика, все пак тя е само за хора. Избихте сума народ, като го накарахте да гради стаден имунитет срещу алфа и делта, сега обвинявате другии, че били убийци. Не те ли е срам, трол?

за действието на ваксите... :)

Как върви приматството?

Добре, че благодарение на набождането, няма имаш потомство, ваксо...

3евзек

Ало, Едно положително има от набождането, троле наш, Защо лъбжеш бе? Засега еректилната дисфункция сред преболедувалите е около 3 пъти по-често срещана. Подобна разлика не се наблюдава между ваксинирани и неваксинирани. Да не би пак да имаш предвид ваксината против ненужни тролове? В листовката и изрично пише, че предизвиква стерилитет. Но това не е човешката ваксина против ковид.

Повредата е комплексна. Еректилна дисфункция може да се получи от всякакви заболявания, включително и след грип.

Забраниха инжектирането на тия боклуци!!! Прочете гоооо А после се замислете , защо и да искаш да се самоубиеш и да си инжектираш, няма да ти позволят ...къде са фашистите гломб, Симидчиев с червения нос, крантаджиев , Христова и другите шибани фашисти и убийци сега да отговарят!!!!

Ало, ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ!!! Дания забрани инжектирането с ковид РНК биопрепаратите на хора под 50 години!!!!, троле наш, Защо пак лъжеш бе? Дания спря да препоръчва ваксиниране на хора под 50 години. Не връщат никой, който е отишъл да се ваксинира. Освен това са ваксинирани над 70% и засега не се нбаблюдава завишен брой на самоубийствата. А ти пак си трол.

Остави хората сами да си прочетат инфото от датското министерство, лъжецо а ла зеленски....умря ли Путин от рак, нали беше краен стадий на рак..хаха лъжци и убийци, никой не слуша лъжите ви вече, всеки ви псува...а скоро на ще ви разстреляме...

3евзек

АЛо, Напротив , забраниха ГМО препаратите, троле руски, Сам искаш да оставя хората да си прочетат инфото, въпреки че не е на български и прилична част от тях не могат, пък ти не ги оставяш и услужливо им "превеждаш". Не те ли е срам бе? П.П. Можеш ли да ми посочиш под коя статия съм писал, че Путин е билл в краен стадий на рак? Аз пък съм сигурен, че здравето му се следи щателно и редовно, затова почти начин да стигне до краен стадий. А ти си трол.

Все едно, че няма програми за превод, подобни на гугъл транслейт.

Всички видяхме химията, която изливайте цял ден и направихте небето и въздуха отровен за 12 часа пръскане....на мен ми блокира носа, но като отравяне с метали в него....всеки път като изливат отровите на мен носът ми става сух и блокиран....да ви евамайката мръсна убийци краво- зеленочоравски да ви Ева...Господ да ви убие с това, което вие убивате! Амин!

Пич... ходи си лекувай главата. После мини и през уши-нос-гърло. Може и да е нещо банално, може и да не е. Имах една позната, често получаваше задух и все обвиняваше тия дето "пръскали". Задушавала се била само след "пръскане", разбираш ли... След някое време умря. Диагноза след аутопсията-исхемична болест на сърцето. Неоткрита и нелекувана.

Ти си напръскан по рождение, ве, амебо недоклатена. Направи услуга на всички, най-вече на себе си- скочи под първият влак, на който попаднеш.

Господ да ви въздаде според лъжите и и убйствата ви, а вие убихте и осакатихте вече милиони хора! Само с Бог напред срещу сатаните, Сан Бог ще ви накара да АГ низирате от язви по лъжливите ви езици и кървавите ви ръце ..Амин!....

Ало, Къв ковид бе канарски краварски психофашисти, троле наш, Ковид намалява и сега пръскат против вече ненужни тролове. Химикалите са безвредни за хора и не водят до метален мирис. Очаква се след изборите да пръскат още по-интензивно. Сменяй работата, докато е време. Трол!

Остави хората сами да си прочетат инфото от датското министерство, лъжецо а ла зеленски....умря ли Путин от рак, нали беше краен стадий на рак..хаха лъжци и убийци, никой не слуша лъжите ви вече, всеки ви псува...а скоро на ще ви разстреляме...

3евзек

Ало, Напротив , забраниха ГМО препаратите, троле наш, Май сбърка отговора. Скоро идват избори и отиваш на евтаназия, няма да имаш време да разстрелваш.

Най- накрая инжектираните фашисти си го признахте ...обаче имам новина и са вас краварски подлоги - вас ви евтаназират по- бързи справка последните евтаназирани идиоти гълъбов и начев...скотшро и тебе Кунчев, и крантаджиев и глом и Христова и оная с малоумното гнезно на дъртата деба мутра Александрова и Симидчиев....всички ще свършите като Коритаров....

3евзек

Ало, Иска ви се да евтаназирате хората, нали, троле наш, Искам или не искам, пиша тук от 15 години и поне 8 тролски поколения са минали на евтаназия, повечето в последните 2 години. А ти май си нов тук и още не са ти казали?

Процентът при такава малка бройка няма значение

Бройката не е чак толкова малка. Нямаше да има значение, ако обичайното е между 10 и 20, но в последните години сме виждали и 3% и 40%. Така че за ориентировъчно си е добре.

Не ни интересува! Лъжи, лъжи и пак лъжи. До кога мислите да продължавате?

Г-н Батко, Всичко ще продължава, докато хем не ви интересува, хем всеки път коментирате, сякаш по задължение.

Много странно. Вече 18 дни, средната стойност на "новозаразени" по неофициални данни, стои на 500. Нареждане ли чакат, войната ли следят?

Еми трябва финансов колапс да създадат, ако не стане с война, ще стане с биологично оръжие и тероризъм.

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

А ще мога ли да гласувам практически неограничен брой пъти и на изборите, точно както в анкетата?