17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма само супермаркетите, банките, ЧЕЗ и кметовете да ни крадат...

Управителя се е облажил поне с 50%.

ще повярвам в новия вирус, че е мега вирус-

че супермаркетите реализират огромна печалба около празниците и ковид-режима. Както и аптеките. Аз ако съм, ще ги предпочета пред банките.

По-скоро може да се открият на Мукавей Радев цървулите.

Сумата расте, но пак няма да е достатъчна да напълни БЕЛИО ШКАФ ПА И ЗЛАТО ТРЕЕЕ.

В един американски филм полицията обяви по-голяма сума,за да се изпокарат,а премиерът ни е фен на Сталоун и като гл.секретар все повтаряше думите му при всяко поръчково убийство : "Ние ги хващаме,а те ги пускат!",само дето не разбрах колко са пуснали след като не не съм прочел новина за някой хванат,но четох че са около 150.

Търсете парите в някое от близките полицейски управления.

Сега кауфланда ще вдигне цените да си избият загубата от 100 бона.

свързани новини? Премиерът в Петрич: От днес - пълна диверсификация! Близо 100 000 лв. е откраднатата сума от хипермаркета в Сандански

е, и??

Честито на печелившите!!!

Споко! На 04.01.2021 ще се окаже, че сумата е 215 000 лв..... Застрахована!!!!

Ами като охраната е шуре на братовчедката на калекото на шефа, и действително въобще не става за тая работа - така ще е, само с вербален респект ще го неутрализират.

Охранителите (с малки изключения) нямата функция да прилагат насилие или да арестуват. При тежки ситуации работата им е да уведомят своевременно органите на реда и да не поемат излишни рискове. Никой не изисква от тях физическа подготовка, а голяма част от служителите им са в след пенсионна възраст. При инкасото нещата са доста по-сериозни и там подбора е съвсем различен.

И криминалистите, и охранителите, от умни по-умни. До страхотно заключение са стигнали. А именно, че е намесен човек от вътре. Ами отвътре ше да е, бе църрули, няма да е гостенин от Америка , Южна Африка или Дуранкулак. И охранителите не успели да предотвратят кражбата ???? Пънове, тулупи, мисири, мисирки, смешници и палячовци.

Chefo77

Сега кажи, че не си виждал какви наемат за охранители ... Функцията им е да респектират бабичките да не се блъскат, не да предотвратяват грабежи.

А известната столична банда от затвора ли е излязла, за да извьрши обира, или си е бандиствала на спокойствие под зорките погледи на "Нашата полиция ни пази"?

Уж бяха 20-30 хиляди,сега скочиха на 100 ! Чорбаджията май иска да изкара някой лев наднормено ,ако хванат крадците.

чорбаджия?

Джон и Джак обират банка и се скриват в скривалиощето. Джон - Хайде да преброим парите ! Джак - Почивай сега бе, утре пресата ще кажат колко са !

Не знам колко трябва да изпадне някой, за да тръгне да прави по-крупни обири по хипермаркети и банки. Той ще отмъкне някаква кокошкарска сума, а после от новините ще разбере, че са му изписали на негова сметка 5 пъти повече. Един рискува и после ще лежи за цялата сума или ще го рекетират на голяма база по-големите риби в крими средите, други прибират лъвския пай без риск да ги уличат, че са надписали, а ако случайно стане издънка, ще намерят начин да замажат "грешката". Да ти влезе обирджия в банката или магазина е направо благословия - после застраховки, намаляване на данъците и т.н. То, като се замисля, сам да се обера ще ми е най-добре.

Много 'под прикритие' гледаш. Повечето пъти никой, ама никой не знае за обира, освен самите обиращи и помагача отвътре, т.е. този който им е обяснил, че парите се събират в стаята на чистачката и там чакат сот-аджиите, които винаги закъсняват и вместо в 7 когато се събира оборота, идват в 7.15, а целият хипермаркет отчита 1 час преди затваряне всички каси. И какво значи 'ще лежи за цялата сума' , то наказанието ако ги хванат е едно и също, за 30 или за 100 000 лева.

Така ще е,и по-зле ще става! Как си го мислят тиквите, че народа ще дреме и гладува, като скъсан пенсионер!? Вълчи времена, човек за човека е звяр! Весела Нова гАдина !

Не знаех, че бтв прави ревизий по магазините.

Реално "взетите" кинти са под 30 000 лв. Но големичт грабеж е след обира Поделени - 70 000 между ревизорите

Много си тъп! Това да не ти е кварталния гараж където 99% от оборота минава бе отчитане.

Сега,нали всички сте наясно че в големите магазини,учреждения,разни фирми за охрана повечето са едни алкохолизирани дебелаци,чичаци,дето не могат да качат 10 стълби,за каква охрана говорим въобще,тва са пазачи дето само един по сериозен юнак ше им събере цялата смяна на купчинка

на тази възраст съм и съм охрана.Ела и се опитай да видим какво ще ти се случи....

Ей вмирисан,въобще няма да се хабя за теб ,заминавай да мутрееш на лелите в магазина с грейката Секюрити

Има малцина където си вършат работа другите само са за снимка. Толкова ли нямаше човек с пистолет наоколо .все рак взимат оборота на голям магазин.

Ха, ха - и да е имало някой въоръжен, най-вероятно си е траел, предвид после какво го чака него. Самия мен ме нападнаха пряко, а не просто да съм "бил там". Работата започна да излиза извън контрол и хванах пистолета в кобура. Нито съм го зареждал, нито съм го насочвал. Онези нещастници милиционерите мен прибраха, независимо че аз ги бях викнал. На другия ден - разправии, простотии...

Добре , добре хайде разкажи и някоя друга приказака

Вярно е , ама знаеш ли колко струва сериозен охранител?

Защо е така? Вероятно ниското заплащане и липса на желаещи в Христова възраст. Какво е бъдещето при липса на деца сред българите и много родени в чужбина и живеещи там?

Слънчево е бъдещето ! Слънце, нощно.

Крадеца много го боли, когато откраднат от него. ПС Хипермаркета се има предвид, де.

Ниско качество на сигурност. Не съм чул да оберст обменно бюро, които вероятно знаят как да се пазят...

Положителна новина при заплата 650 лв нормално

Служители в рискова група с минимално заплащане на максимален раб.ден срещу мотивирани,организирани в разцвета на силите си... Има сейфове в които може да слагаш, но не и да взимаш...отваряеми в определен час.

Не се разбра на кого е известна "столичнат банда" и с какво е "известна". :-) Нищо де, важното е, че е "известна" на който трябва, хахах :-)

В един магазин срещнах надпис: Цигари се продават само с пари в брой.

Лотарията с касови бележки на НАП свърши и са се ориентирали хората.

Все едно са ударили петица от 5 от 35.Дори повече -при 5 от 35 са по 25 бона и ако са няколко позналите могат да паднат и под 10.Дасега им е щастлива новата година,ако някой не ги издаде,а у нас тайни дълго време не траят.

Срамота хипермаркет да не работи е банкови карти only

Със здраве да си ги харчат!

А бе то така ще ги харчат ама БНБ няма да напечата същото количество така, че и тия липси ще ги вземат от нас като вдигнат цените тук там.

Сега ако ги хванат откъде ще намерят добавените 70 хил.за да ги върнат незнам.

то се знае ,че е вътрешен,също като пернишкия милион!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PEYTSCH

Крадците са от РСМ и са гадни отрепки.

не прочете ли ? столичани в повече

Не се казва какви столичани.Може да са от Скопие.

То венаги има вътрешен човек

За да покрият кражбите на персонала и да излязат на печалба от 30 хиляди обявяват 100 и ревизията ще излезе. Като онзи филм на Влади Въргала един иска откуп 1 милион а писледната брънка на веригата поиска 10 милиона. Тук обаче застрахователя ще ги плати. Защо не станах полицай преди години?

застрахователя ще плати толкова колкото е отчетено на касите , нали се сещаш че са въразани към нап

Нали се сещаш че ще сложат седмичния оборот? Да не мислиш че всеки ден ходят до банката да внасят обирота?

инкасото минава всеки ден

Демек са откраднати от истинските крадци 30-40 хиляди лева и собствениците са си казали дайте да ги закръглим на 100к

Поредният сигнал към хипермаркетите да преминават към безкасови плащания и на такива клиенти да правят повече отстъпки !

илиянко, знаеш ли колко ги дерат банките за всяка транзакция? Отстъпка искай от банката издала ти картата!

Колко и да ги дерат е по-добре от колко да ги обират ;)

.