17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Защо пишете, че починалите "ОТ" корона вирус са били 58, след като на Информационния портал пише "при които е била констатирана коронавирусната инфекция". Не е едно и също. 2. Защо не пишете, че от 22 276 теста 6 937 са PCR, а 15 339 - антигенни? Но това, че имаш антигени не означава, че си болен. Напротив - това включва и вече преболедувалите и тези, които са го прекарали без да го забележат. Колко са изобщо достоверни тези тестове? Аз напр. по такъв тест имам антитела като за преболедувал, но изобщо не съм бил болен. Или пък не съм го забелязал?! Няма и информация, колко от направените PCR тестове са на вече боледуващи и лекувани хора - за да бъде доказано, че си излекуван от Ковид в болницата им правят поне 2-3 теста. 3. Защо не си дадохте труда, да направите кратък анализ на починалите през денонощието 58 човека? Може би, защото щяхте да видите, че: 1. Между 50 и 60 години са 4 човека между 60 и 70 - 10 между 70 и 80 - 20 Останалите са над 80 години. Най-възрастният починал (жена) е на 91 години, а най-младият (пак жена) - на 51 години. Ами извинете, ама при средна продължителност на живота у нас (от май т.г.) при мъжете 71 години, а при жените - 78 години, какво очаквате? Много от нас си отиват под 80 и без ковид, а много биха искали да докарат до над 80 години... 2. Защо не сте написали, че само за 15 човека няма въведена към момента - точно така са го написали "към момента" нямало - информация за придружаващи заболявания? Ами дали точно онези от тях с онкологичните заболявания са си отишли от вируса? Ами онези (масовият случай) - с диабет, сърдечно и бъбречно заболяване? Аре малко по-задълбочено го давайте.

когато се премахне "ИНФОРМИРАНО съгласие", тогава.

Много ваксинирани- малко починали. Малко ваксинирани- много починали. Всичко друго е задълбочаване на плитко с користна цел.

Важно е само колко човека са в болница ,в интензивни отделения и колко са починали. Другото е бош лаф.

Който иска и ако му стиска, да потърси и да гледа видеото на Project Veritas ат 20 септември... Federal Govt Whistleblower Goes Public with Secret Recordings: ‘Government Doesn’t Want to Show the [COVID] Vaccine is Full of Sh*t’; ‘Shove’ Adverse Effect Reporting ‘Under the Mat’ А после - да търчи да се ваксинира. Щото изобщо няма странични ефекти. И щото правителството на САЩ ама никак не ги крие и не ги замита под килима... И щото всичко се регистрира и се докладва за такива случаи.

58 смъртни случая, не е малко, но не им вярвам, предполагам, че и преди е имало 58 починали на ден от пневмония. Просто не са се занимавали с тази глупост да броят и тестват дали е Грип, Ковид, Рино вирус... също няма смисъл при безнадеждни 100 годишни да ги вземат в болница. Преди просто ти казват да се готвиш, докато сега напълниха болниците с тях, а нормални болни не могат да получат легло за операция или процедура...

Мда за такива много прости като тебе винаги има едно обяснение ..вярвам само на това което ми харесва….не си виновен ДНК то и образованието ти са такива ..остани се прост и недоверчив ..перфектна овца…дано не повярваш с смърт на починала скоропостижна майка или баща ..която сигурно и грипа е щял да отнесе

Докато хипнотизирани и самоубиващи се с ваксини зомбита ви ТРОЛЯТ ден и нощ с вакси пропаганда с нула удостоверяващи я реални факти, аз ви предлагам истината с факти и детаили. Вижте тези необорими доказателства за ковида и ваксините и се пазете от капаните за ДЕПОПУЛАЦИЯТА ВИ! Изгледайте само първите 2 кратки видеа от тази видео библиотека и ще схванете защо НЕЗАБАВНО трябва ДА СПРЕТЕ зомбитата около себе си да се бодът с отровата която ги прави токсични и заразни за неваксинираните. А ако гледате и следващите ще схванете всички капани заложени в тези биг фарма ГМО препарати. https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Никой вече не ти вяврва на антиваксърската пропаганда, та се налага да викаш по форумите ли?

Откакто се произвеждат ваксини от всички заболели в столицата едва 13 имунизирани са влезли в болница.

наистина или по документи са имунизирани? Че в София хич няма тарикати дето са толкова печени сами се пържат.

Докато хипнотизирани и самоубиващи се с ваксини зомбита ви ТРОЛЯТ ден и нощ с вакси пропаганда с нула удостоверяващи я реални факти, аз ви предлагам истината с факти и детаили. Вижте тези необорими доказателства за ковида и ваксините и се пазете от капаните за ДЕПОПУЛАЦИЯТА ВИ! Изгледайте само първите 2 кратки видеа от тази видео библиотека и ще схванете защо НЕЗАБАВНО трябва ДА СПРЕТЕ зомбитата около себе си да се бодът с отровата която ги прави токсични и заразни за неваксинираните. А ако гледате и следващите ще схванете всички капани заложени в тези биг фарма ГМО препарати. https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Аз погребах урните на 6 неваксинирани с Ковид и нито един с тромб. А ти си пиши де.

А колко ваксинирани са починали от инфаркт, колко са починали в първите 14 дни след ваксината който ги броят неваксинирани?

колко?

ваксините е редно да бъдат само по заслуги. Повечето хора упорито доказват, че не ги заслужават, както и много други права които имат и не упражняват. Да бъдеш гражданин освен право е и отговорност. Да бъдеш българин освен, че е чест, също е отговорност. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ!

Много се изговори за отговорност, но защо производителите на ковид "ваксините" са освободени от такава?

е отговорен за действията и приказките си. По един или друг начин. И всеки ще получи каквото му се полага. По един или друг начин.

На кой му дреме. България изчезва. Турците и Руснаците ще цепнат територията. Не успяха след ПСВ да ни закрият. Сега с антиваксърските глупости ще опразнят територията.

да. тесничко им е в Русия и в Турция. защо да не вземат още някой плаж?

те са малки като територия. Или щото от 1989 г. до влизането ни в НАТО не са могли да ни превземат за около 12 часа. То и НАТО няма да помогне, ама просто да напиша и аз някакво ограничение като дата.

Добре че у нас има толкова много наистина мислещи хора които от самото начало знаят че вируса е крайно опасен и че ваксините са само за нелепосмятащите че вируса несъществува. Много хора има които още от началото на мин.година знаят колко добре трябав да ес пазят и от ваксините и от вируса(като невиждане с хора вкл. и близки,никъде без маска, измиване на продуктите от магазина и др.)

Това ли показаха фалшивите Писиар тестове за Certificate Of Vaccination ID....хаха идиоти заврете си тестовете в гъза и генните биопродукти заедно със сертификатите ви, фашистки сатанисти!

Това показва ДДС-то платено от гробарите.

да види един мил, културен и разумен антиваксър?

Направо съм изумен как една шепа от най-алчните хора на планетата закупиха акции във фарамацевтични компании и направиха на маймуни целия свят...

Пълни глупости. Откакто ваксината беше одобрена, акциите на Pfizer са се покачили с 25%. За същото време американският стоков пазар се е покачил 35% като цяло. Ако не друго, фарма компаниите са по малко доходоносни от средното.

Продукт: Ваксина Изработка: Щедро дарение от парите данъкоплатците Реклама: Платена от парите на данъкоплатците, но и често ненужна, поради законови задължения за консумация на продукт Рискове: Щетите от продукта са за сметката на потребителя и данъкоплатеца Печалба: Приватизация

Абе ей, хора - ваксинирайте се! Така ли не разбрахте, че това е целта. Не, че ковида ще приключи ако се ваксинирате. Ще се появи нов щам - това е сигурно. Но после ще ви ваксинираме и срещу него. И аз не вярвах във ваксините, и е маските, и в мерките. Но си промених мнението като си поговорих малко с едни колеги от фармацевтичните компании. Много добре ме стимулираха, и ме убедиха в правотата си.

Така ли му викате на руското посолство - "фармацивтични компании", защото от там ви снабдяват с дрога и други химикали!?

Не е рускотото а американското. Произведено в Харвард. Единствените правилни ваксини са краварските ваксини. Хайл Меркел, Хайл Бай Дън и Самсунг.

От къде намират по над 20.000 та ги тестват? Всеки ден? Спомням си миналата зима имаше по близо 40.000 теста на ден. С тези темпове до сега трябваше да са изтествали две Българии. Нещо намирисва на манипулация? А колко от тези 20.000 теста са направени на един и същи човек? Не, че нещо ама - познавам човек, който си беше направил 4 теста за един ден. Първия - положителен. Останалите три - отрицателни. Ама не били важни отрицателните, то се гледало само положителния. Щото, според някаква си там мижава докторска логика - теста можел да бъде фалшиво отрицателен, но НИКОГА - фалшиво положителен :)

Логиката на счетоводителя на търговското: за отрицателен нищо не ни плащат за положителен 14 дни смучем от пътечка. А ако попаднат на рисков може и до маркуч да го докарат.

Един път комунист - цял живот комунист, един път ковид - цял живот на ваксина. Само педе_раз не се става от един път.

Смъртността сред ваксинираните с Ковид в България е 0,05%. Ето ви статистика, нали много обичате цифрите.

Какво е това 10% новозаразени!? Процент от какво!?

броя менте пср и антигенни тестове, които кунчев се похвали август, че сме си купили за 1.6милиона. пср теста не казва дали си болен или не

днес убих още българи, утре пак

Хора наистина прочетете за този препарат Ремдесевир.Не е бил разрешен за използване при Ебола защото...51% от лекуваните с него умират.Каква е логиката да го прилагат успешно срещу Ковид.Вземете си Тамифлу, Инверемктин и Хидроксихлорокин разбира се след като говорите с вашия личен лекар.Избягвайте Ремдесевир.

иначе от Ебола умират над 70%. Ремдесивир излиза че е намалил смъртността с една трета почти.

Скандинавските държави премахват рестрикциите ,някои като Дания и маските и се отварят защото един заразен заразява 0.7 човека или репродуктивното число е ниско и имат 76 процента ваксинирани ,което означава че болниците им са празни макар и с много по добре подготвена апаратура и повече легла и медицински персонал ….та това направиха най богатите и развити държави. В Ганьоланд новина е че някой е умрял например Гарсон …щото разбираш ли ваксинираните трябва да са безсмъртни ….логика е анти логиката и царство са фалшивире новини ….пълно е с ваксинирани в болниците ….опа били 13 човека за 6 месеца казват от БЛС …ама не те лъжат…видиш ли на ГАньо му казала санитарката …и така нискоинтелигентни ,необразовани ,недоверчиви ОВЦЕ …но най смешното е че поркат ато за последно концентрати ,ядат рафинирано месо и гледат да не се движат и същите тези уплашили се от 1 на милион страничен ефект мрат или се инвалидизират от инслулти и инфаркти и са рекордьори в Европа …ами заключението е едно на рекордьорите по глупост им отива и рекордно дълга епидемия с разбира се рекорди по смъртност ….в живота случайно няма и всичко е заслужено …жалко за малцинството различаващи се

рестрикции се махат само за ваксинирани, за да примамят още хора.

Починали с ковид ги пишат умрели от ковид, починали ваксинирани с ковид, ги пишат умрели от друго. Това е цялата магия на стъкмистиката им.

Всички хора, които са били хоспитализирани или са починали в рамките на 14 дни след ваксинацията се водят и броят за – НЕВАКСИНИРАНИ! В превод това означава, че в непосредствената фаза след ваксинацията, когато се наблюдават най-критичните реакции вследствие на ваксината те не се проучват, защото тези лица се броят и са в групата на НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

Дания има 2,633 починали за над година и половина - цялата пландемия. Което е около 4 починали на ден. Вчера има 3-ма починали. Тоест разлика практически няма.

България е Абсурдистан пълен, дори е излишно да коментираме.

Да ви кажа, малко съм нервен и пиша глупости, защото днес не са ми разширявали ауспуха. Вечера 10 малгала за малко да ми го сцепят, но аз съм стабилен, не мръднах ! Днес да видим как ще е. Казаха ми, че ако продължават така ще ми трябва памперс.

Ваксър троловете са налазили яко. Не ги разбирам - кво им пука, че аз няма да се ваксна, след като те са вакснати и са безсмъртни вече? Точно като педерасите (да не се бърка с човек, харесващ хора от същия пол): Никой не ги пита какви са, ама те го натрапват, и искат и останалите да са като тях.....

Не разбираш и никога няма да разбереш, защото умственият ти дефицит е на максимално ниво.

Съдейки по клиширания ти, нищо не казващ отговор, си доста тъпо парче - очевидно си на дъното по заплащане в тролската ви дружинка поради липса на мисъл, знания и обща способност да се аргументираш. Като чета подобни отговори, започва да ми липсва безкрайно глупавия и некадърен трол - Зевзека.

зевзек е жена

Искаме децата ни да ходят на училище и да живеем нормално. Не че ни интересува кой е ваксиниран или умрял.

Новата компроматка: Пръскат със кемтрейлс да се заразяваме.

Ми не стой на полето ве. Стой си вкъщи.

Или майната му,да мрат децата след изборите ще му мислим? Нема такива идиоти!

Колко деца искаш да измрат от страничните ефекти на ваксината?

++++

"Звездата от "Сексът и градът" Уили Гарсън почина на 57 години" двойно ваксиниран април месец

това води експерименталната генна терапия и отдавна не може повече да се замита под килима

няма ли да излезнат сега про ковид ваксърите да кажат ама то няма връзка, аутопсия трябва А има ли аутопсия за сводката и стъкмистиката за умрелите числа всеки ден, които са по друга причина умрели, но удобно са писани ковид

Няма ваксина срещу смърт! Ваксината не те прави безсмъртен, а и не е починал от ковид.

има ковид ваксини, които водят до внезапна смърт при много хора известно време след втората игла

Много чиляк умира от иглъта. Верно бе, една баба ми каза вчера. Оди се при бе туфляк

А колко милиона неваксинирани умряха?

не разбраха дори че са болни? умряха 99% стари хора с тежки хронични болести и никой няма правото да осакати младите с експериментални спринцовки заради случващото се що не коментираш че се отрича всякакво ранно лечение?

Всички ще умрат. И ваксинираните също :)

Ваксините не водят до безсмъртие

Изненадва ли се някой, че в страната с най-малсо ваксинирани в Европа ситуацията и тази?

Изненада ли е че в страни с много по-малко васкинирани ситуацията е много по-добра?

Кои по-точно?:)

Беларус, Южна Африка, Алжир, Египет, Ангола, Бряг на слоновата кост, ...

Ако се вземе процента заразени спрямо направените тестове средно за цялата страна излиза, че от 2019 г. до сега са се заразили около 45 милиона българи. Аз ли съм тъп или някой ме лъже.

да. тъп си

Много експерти много нещо Аман от плоски мозъци

По-добре плосък мозък, отколкото промит от чалгария, тъпотия и средновековни брътвежи. Ако оставим антиваксърите да се ширят скоро ще се върне светата инквизиция, кладите и ще изгорят всички лекари публично. Със сигурност има лекари, които не си вършат съвестно работата, но да се скача срещу всички и да се плюят в лицето е меко казано просташко и самоубийствено. Който има съзнание се е ваксинирал до сега, има и една част които се колебаят по едни и други съображения, накрая остава последната свита чукундури които ще си блъснат главата в стената, но няма да се вслушат или да признаят че не са прави. Това обаче не значи че са горди а най-обикновени глупаци. Умният се вслушва и разглежда нещата от всички възможни ъгли, а не излиза напред направо с пу бе и у бе.

Твое мнение но за разлика от 80% от драскачите експерти съм бил в БНА 3.г и така че съм виждал неща много по смъртоносни от едни сополи и голяма манипулация

Личи си че си бил в БНА! 3 год загубено време, в което здраво си изтъпял. Тъй де различно умни влизайте - еднакво тъпи излизахте. За капак, ако си виждал страшни неща, значи си бил в строителни войски. Мдаа там изврашенията бяха най-много, което също си личи!

До ХМ. Леееееко пропускаш факта че никой не те питаше искаш или не искаш да ходиш в армията. Преди 1989 задължителната казарма беше 3 г. за подводничари например. Всички на наборните комисии гледаха да не показват твърде много белодробен капацитет да не вземат да ги пратят на морето :)

Ако назчачът Кристалинка Георгиева в Министерство на Здравеопазването статистиката ще грейне с нови краски :)

Португалия - 87% ваксинирани; 8 средно починали последната седмица Сингапур - 79% ваксинирани; 1 средно починал последната седмица Дания - 76% ваксинирани; 3 средно починали последната седмица Ирландия - 75% ваксинирани; 3 средно починали последната седмица Финландия - 74% ваксинирани; 1 средно починал последната седмица ......... ......... ......... Ганю Чалгаря антиваксър 20% ваксинирани; 69 средно починали последната седмица Мре като куче, но горд с това, че не пълни гушите на капиталистите.

Важното е Ганио да не умре, другите кучета ги яли!

Ми ваксинирай се бе да ти ебе майката и малоумния ковидар! Кво ти пука, че АЗ няма да се ваксинирам??? Нещо не ви разбирам опорката: Значи, ваксината пази, и ако се ваксинираш - няма да умреш. Ми ОК бе говедо просто - ваксинирай се, и стига си ревал, че другите не искат да се ваксинират. Аман от ковид педераси.

Антиваксър в чист вид. Обижда, псува, заплашва. Покажеш му статистика - тя го докарва до бяс, защото не се връзва с наивните му виждания за света.

И аз съм на твойто мнение, но нека не се превръщаме в ковидиоти като тях. И на мен ми е писнало 24/7 да слушам колко всичко е страшно, как само ваксата оправя нещата, но не ги обиждам. Друго мнение не може да се чуе, защото "онези" не дават. Затова, поздрав до ваксаджиите с песента на ъпусурт : ваш'та майка също!

20% ваксинирани са тотална глупост. Първо, по документи в България има едни 1 500 000 до 2 000 000 които трайно не са на територията. Държавата не знае колко българи има тук, но много точно определея процента ваксинирани. Как става тая фантасмагория? Второ, бройката на изкаралите вируса (официално И неофициално) е около тази на ваксинираните. И какво иде да покаже това? Лицата с имунитет които трайно живеят в България са над 65%. Устойчивата бройка на заразените изобщо не е изненада след като лятото си внесохме 3 милиона туристи, които ни донесоха ДЕЛТАта. Маски цяло лято никой не слага, освен в София и то само на места. В провинцията като си сложих маската в един магазин само дето не ме набиха - едната касиера ме овика "мани маската, че иначе и ние ще трябва да слагаме!". Хората в България мрат заради здравната система, не от вируса. Това е простата истина. Какво разправят разни пишман "експерти" по телевизора няма никакво значение. Те са станали експерти като оня с преписаната научна работа - всички крадат като безоглавни и си го приписват на тях.

Същите "експерти" ни оставиха през 1986-та да ни вали радиационния дъжд на първомайската манифестация, и сега мрем като кучета, докато за тях носеха храна от чужбина... Българинът не вярва на държавата, защото смята че го лъже и мами. И всъщност много често е прав!

Случаите са много повече, но хитрецът-булгар си прави тестове в къщи, установява, че е положителен, крие този факт, прави се на мачо, ходи навсякъде като изоглавен и разнася заразата. Тъпотията е патент на българина.

Ти висиш всеки ден по лаборатории и си правиш тестове ли?

Мдам. Значииии тва е толкова опасен вирус, че си правят хората тестове вкъщи, и им нямало нищо и не ходели на дофтор... малеее, ама то много опасен тоя вирус бе!!!! Тва ковидарите сте адски просто племе.

На идиоти като теб е излишно да се обяснява.

Умират болните. Няма страшно омешвайте се якоо хахахахахахаха

умираха и преди март 2020. Само че тогава не чух да се жалвате и да пищите. Даже и деца умираха. Пак гробна тишина. Сега се сетихте че сме умирали. О,Боже...

Един народ, който не иска да си помогне на себе си, на своите близки, на децата си, който се занимава с конспирации при над 20000 починали и единствено го интересуват кръчмите и чалга до дупка е народ от ЧУКУНДУРИ.

Ми нали сме цигани тези, които сме против ваксините за ковид(не за останалите по принцип задължителни).

цигани сте. добре че мрете

"Един народ, който не иска да си помогне на себе си, " Нашият народ винаги си е помагъл сам, защото няма кой друг да го погледне. Нищо различно се се случва сега.

глупости

Верно ли. Единствения народ който не се дига срещу турско и го освобождават отвън. По фашистко колко партизани има България и колко сърби. При комунизма единствените при които нямаше протести пак ние. Сега американците са господари и паметник на летците убивали цивилни. Народ който си ПОМАГАЛ Сам колосална лъжа. Няма такъв народ сбирщина от индивид е които дърпат чергата към себе си. Жалки мишки които се крият в дупките си и обявяват това за независимост и борба с котките. Зер без мишките котките ще пукнат от глад.

ПомагЪл си е, ама друг път. Все чака някой друг да го 'оправи'!

Някои чакаха пфайзъра да ги оправи (некви 20%), ама не разбират че другите сами се оправят.

начало ви се каза. Този вирус е тук за да остане. Няма да си отиде. Трябва да живеем с него щем не щем. Не е проблем че са много случаите ако не боледуват тежко. Ваксините това постигат. В държави с много ваксинирани болниците работят нормално и смъртността не скача. У нас болниците постепенно се задръстват в момента и смъртността бързо расте. Но вие си слушайте троловете щом ви кефи.

готов си за трета игла веднага

дреме ми, за умствената дришня на антиваксърите

Съгласен съм само с първата част на твърденито ти. Обаче би ли обяснил на хората тук следното: В България: хоспитализирани 4935, в интензивни отделения 405, починали 58 В Сърбия: хоспитализирани 4837, в интензивни отделения 188, починали 38 души. Процентът новозаразени у нас е около 10%, докато в Сърбия е 29%. Питам се как така, при положение че всички знаем че Сърбия е шампион по ваксиниране в Европа (точния процент ваксинирани не го знам но не е нужно), и там се разболяват толкова колкото у нас? Само тежко болните и починалите там са малко по-малко но това се дължи на лошото състояние на здравеопазването в България което знаем че е от години така.

Сърбите са Шампиони да, но по фалшиви сертификати! Израел са същите! Див балкански народ да бъде шампион по ваксиниране? Много наивно мислене. Израел са огромен процент руснаци, същата работа. Там хванаха 600 000 души в групи за фалшиви сертификати, да не говорим за видеата, които показваха как се бият ваксини, зад рамото!

Но точно първата част от това което си написал е невярна. Не са шампиони. Около 40% са ваксинирани. Значи около двойно на нас. На този фон имат два пъти по малко болни в реанимация и около два пъти по-малко починали на средно дневна база за последната седмица. Там 35 средно на ден а у нас 79. И това при положение че 30% е по голяма гъстотата на населението при тях. Ситуацията в Сърбия също потвърждава тезата ми.

Австрия прави на ден по 1 милион теста и има по около 1500 заразени, под 0.5% и навслякъде има 3Г правило за влизане или макси там където 3Г не може да бъде приложено, все още, за всички.

А в Северна Корея живота е още по-хубав?

Много ваксинирани-малко починали. Малко ваксинирани-много починали. Всичко друго е задълбочаване на плитко с користна цел.

Ходи се надупчи още 10 пъти като толкова искаш, и без това им минава срокът на отровите

дреме ми, за умствената дришня на антиваксърите

да не те чуят генералите от НАТО. Атакуваш врага = много умрели Криеш се в гората = малко умрели

НАТО което спуска Ноти на Путин ли?

Няма вирус.... Така пише във фейсбоклук.... Докторите ни лъжат... Те нищо не разбират.... Все пак във фейсбоклук има толкова научни статии.... Там има хора, които разбират от всичко.... Ще слушам тях, разбира се, че не трябва да се ваксинирам, а не някакви лекари, учили 7, 8 години....

няма да се плашите- изкуствена среда, изкуствена храна, изкуствен имунитет, идва ред и на изкуствения интелект. още малко остана. спасени сме.

няма почивен ден. Кристалинка Георгиева каза в прав текст: "Ваксинирането тази година, най-вероятно и догодина е икономическа политика ". Това каза Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) по време на брифинг, предаде репортер на Агенция "Фокус" 08 юли 2021 Та с пандемията от вирус дотук.

Икономическа политика е. Във ваксинираните държави хората ходят нормално на работа и произвеждат. Така икономиката не спира.

също ходим на работа и тук

и мрете качествено

срока на течностите изтича

ПРИ ТАЗИ СМЪРТНОСТ ПО БОЛНИЦИТЕ !! А ЗАПЛАТИТЕ ИМ КЪМ ЛУНАТА !! ОТ НАЙ–ВИСОКИТЕ В СВЕТА !! В ЕВРОПА СА СИ ПЪРВЕНЦИ !! ОБЪРНАХА БОЛНИЦИТЕ НА БАЩИНИЯ !!

един скаран с истината и действителността като цяло.

Бройката е по-малка от вчера, при това - от повече наоравени тестове. Обаче сега плашим с проценти. Ако утре направят 50.000 теста и от тях 3100 са положителни - гледай каква паника ще е. Водещото заглавие ще бъде “минахме границата от 3000 заразени на ден” :)

Все едно дявола чете Евангелието.

Вчера 9%, днес 10. Ко не разбра?

Ами разбрах че лъжат. Стига само да се сравнят някои цифри. Лъжат и след като получиха парите заключват хората в затвори наречени болници и ги убиват.

Пълни тъпотии Вчерашния брой на тестове беше над 24К. Запазва се процентът на положителните проби малко под 10%

10% на шест милиона са 600 000 човека. Значи след 10 дни ще има шест милиона заразени и пандемията свършва.

Ти глупак ли си, или какво?

Проста аритметика, я ти сметни в проценти да видим какво ще получиш.

Така няка си. И сухите съчки ще са изгорели за съжаление.

още миналото лято свърши. Питай Мангъров. И понеже имунитета не е вече необходим от стадния имунитет остана само стадото овце да блее по форумите.

Една жена износва едно бебе за 9 месеца. Значи, с колективни усилия, можем да постигнем 9 жени да износят едно бебе за 1 месец. Проста работа.

Добре де, 2,5 млн. ваксинирани, още 500 хил. преболедували ..... от 6 млн. население, вкл и децата, да речем 1 млн., които не се ваксинират, значи сме достигнали 60% ваксинирани или преболедували. Нали целта е заветните 70%, близо сме, пък случаите се увеличават?!?!? Нещо не се връзва.....

Баш се вързва. Заболеваемостта се задържа на около 2000 на ден, въпреки по- високата заразност на новия щам (според виросолозите) и прогнозите за достигане на пик още в началото на септември от над 3000.

2000 на ден при 20 000 теста е 10% на 6 милиона са 600 000 заразени на ден. Наистина не се връзва.

Тестват се проявилите симптоми (някои, други не се явяват) или такива на които им трябва кетап за нещо си.

начало ви се каза. Този вирус е тук за да остане. Няма да си отиде. Трябва да живеем с него щем не щем. Не е проблем че са много случаите ако не боледуват тежко. Ваксините това постигат. В държави с много ваксинирани болниците работят нормално и смъртността не скача. У нас болниците постепенно се задръстват в момента и смъртността бързо расте. Но вие си слушайте троловете щом ви кефи.

Прави впечатление, че много от ваксинираните в този форум са особено агресивни, цинични и желаят много силно смъртта на останалите 80% които не са . Това ме навежда на мисълта, че тези ваксини им влияят много сериозно и на психиката , добре е да го опоменат като страничен ефект в бюлетина който трябва да попълват по договора, който са подписали за участието в експеримента!

А кой нападна ваксинационните пункт във Варна?

Не го нападнах а просто им показаха ,че извършват незаконна дейност! Не са псували и обиждали или пък да съм желали смъртта, както правите вие набодените!

Георги, указването на незаконна дейност е работа на държавните органи, а не на група граждани.

До аз Гражданите обърнаха внимание , дойде полиция и разкара буса на за експеримента!

И защо не ги арестува? И щом е незаконно, заведете полицията и при министъра на здравеопазването, да разкара и него защото всичко става по негова заповед.

Вие всяка дума срещу течноста приемате за атака и нападение. Като секта сте.

А как обясняваш агресивността на някои антиваксери?

Къде видя такава ?

Георги, айде да почетеш коментарите и ти ще я видиш.

Може да има 1- 2 но на повечето от вас ваксината определено ви е замислил съзнанието!

ти изказване само доказва как троловете обяснявате действителността. Всичката ви е такава и е редно като го четат това хората да си да си дадат сметка колко сте скарани с истината. Да го казваш това при всичката вербална а и физическа агресия която от самото начало се сипе върху Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев, Витанов, още доста професори и доценти, всички министри от началото до сега/заслужено за тях/ всички ваксинирани, ваксиниращи, медици, хора с маски и кой ли още барабар със СЗО, FDA, CDC, EMA, Бил Гейтс и сигурно пропускам някого . Не ви е срам.

Тези които си изброил са все престъпници. Витанов е луд.

Човек, Това съм го забелязал също и то от доста време. У тези хора се чете само сткрах и агресия. Искат да те застрелят пред магазина щото си без маска. Нико човешко не остана у тези същества. Като филм ЗОМБИ АПОКАЛИПСИС

в тези филми зомби с маска видял ли си? А зомби с инстинкт за самосъхранение? А с някакъв интелект? Зомбитата по филмите убиват хора за да се хранят. А вие защо?

Очевидно става въпрос за психологическо зомбиране, сравнението с филм е хипербола. Буквализмът ти говори,че умственото ти развитие не е на ниво.

до това води

Па я да попитам антивкасърите, вие ваксинирате ли си кучетата?

Всички се ваксинираме с одобрени ваксини. А това което вие си слагате е всичко друго но не и ваксина !

Ако смяташ че ваксините не са одобрени от компетентните за това държавни органи, както е по закон, какъв е проблема да заведеш и спечелиш дело в съда.

Колко си прост и беден ганьо?

Сульо дето това че се е научил да пише му е върхът на образователните възможности ще реши кое е ваксина и кое не. Всички агенции по света на които това им е работата не знаят какво правят. Понеже не са се сетили да питат наш Гошко да им каже и да ги ориентира.

.

Честит празник българи!!!

Тук няма българи, а анти-ваксъри. Тия празнуват празника на водката и танцуват казачок.

А майка ти е треньор по казачок.

Ами точно тези дето наричаш антиваксъри останаха истинските българи и празнуват днес. Такива като теб празнуват деня на луцифер и рожденния ден Бил Геноцидис

Няма да чета тази статия.

Напълнихте болниците с ваксинирани и продължавате да лъжите. Стига сте боли народа. Толкова ли го мразите? Спрете глупостите и ще намалеят хоспитализираните

Болниците са пълни с неваксинирани, Лъжливо овчарче! Дадоха вече няколко пъти статистиката!

Ама ти още ли вярваш на статистиката? Я вярваш ли в Дядо Коледа и във Великденския Заек?

Вярвам на случайни идиоти от форумите, както и фейсбук лелки, защото те са научния авторитет на човечеството. Са трябва да тръгвам, че извънземните ме подгониха.

Ти само статистиката зтнаеш. С нея лягаш. Като станеш от сън пак нея четеш. Ако не е статистиката живота ти ще се обезмисли. Излез сред хорака и ще разбереш, че статистиката е за страх.

Такъв е процента на НЕВАКСИНИРАНИТЕ сред починалите троле. Сред хоспитализираните ситуацията е сходна. Ваксиниран в ковидреанимация няма да намериш. Ако не е по „онзи“ начин ваксиниран разбира се.

Виждаш пряка връзка между глупостите и хоспитализираните. Интересна теза.

Израел ни диша прахта, само 12 починали.

Всеки ден има полети за израел.

"СЗО: Намалява броят на заразените и смъртните случаи от COVID-19 по света" А сред мърдрия, мислещ и умен български народ вярващ в духове, магии, конспирации и мангъровщина - се увеличава. Ами продължавайте да вярвате в шарлатани като Царо и ще продължават да ви оправят за 800 дни. Прост, по-прост, най-прост, тъп, малоумен, олигофрен, идиот, невеж и суеверен български народ!

Ти наистина не проумяваш, че ваксите напълнихте болницити. Утре като влезеш и ти ще ти остане стъкмистиката на СЗО да те топли. На нея ще се уповаваш и ще си отидеш с илюзиите в главата. Амин