Близо 10 хиляди нови случая на коронавирус

Починалите са 70, като от тях 83% не са били ваксинирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме 100% население: 28% ваксинирани - 72% неваксинирани За деня са тествани 37 587. Оказва се че 9916 са с ковид,като 24% са ваксинирани и 76% не са ваксинирани. 5372(окло 50%) влизат в болница - 17% са ваксинирани и 83% не са ваксинирани. Починали 70 души с ковид - 17% са ваксинирани и 83% не са ваксинирани.

Какво разбираш под вакцинирани—две игли с бустер ,ли? А, неваксинирани? Да не би за теб неваксинираните да са само с една игла? Уточни се. После, не ни интересува умрелите от Ковид-19. Интересува ни колко са умрелите от каквато и да е болест, макар и само с една игла.

Продължаме промяната и държавата се превърна в полицейска такава !!!!!!!Мутрите седят на входовете на моловете и си играят със смартфоните и ако нямаш зелен сертификат ти казват :"'Заповядайте отвън"!!!!!Що за малоумие е това и няма ли да има край това продължаване на промяната ?????????

Ами тия без сертификат, зако се опитват да влизат тихомълком? Ако бяха честни нямаше да има нужда от ченгетата

Тези със сертификат трябва да не влизат, защото те са заразните и опасните. Ваксините унищожават имунната система и превръщат организма в развъдник на невиждани и нечувани досега мутации на вируси и какви ли не други смъртоносни коктейли. Ваксинираният е опасност за обществото.

Смешнициии, ваксините не пазят, това и бебетата го разбраха.Проблема в Булгристан е, че няма нито лекари, нито оборудване, нито желание за развитие на медицината..Само пари, пари и търгаши.На нйкой не му пука за здравето на народа.

Жули домашно вино и рикия Не купувай готова и полуготова храна Готви си у дома

Ако наркотиците бяха легални, и тях щяхте да препоръчате.

Токсикоманката пак ли абсциненция, нажули нов бустер Мордема.

Моят бустер е 40 градуса и се взема по 3 пъти на ден сутрин,обед и вечер по 100грама на гладно !!!!!!!!!!А вие се боцкайте да видим кой по напред ще зарази с короната.............?????????

шансовете да умреш от твоят бустер са по-големи от това да се ваксинираш. Радвай се на цироза и алкохолизъм.

Поне ще умра от естествена смърт не от вакса ......................!!!!!!!!!!

То няма да е естествена смърт.

А не пиеш ли и белина от време на време за разнообразие ?

Белината оставям за теб приятел на мен ракията/бустера/ ми остави.....................!!!!!!!!!!!

тъй като вече е ясно, че дир-ниците няма да спрат с новини от подобен тип, едиственият начин да ги откажем е като спрем да кликаме по подобен вид пропаганда насаждаща масова психоза и страх. БОЙКОТ!!!

Ти, пък. Това е майтап, само, така, да си почешем малко езиците. И без друго ваксинираните скоро няма да ги има, та да използваме момента да си поговорим с тях.

Равносметката в нашия офис: 1. Общо 20 служителя; 2. 18 от тях го преболедуваха в периода 07.2020 - 05.2021, двама с пневмония на домашно лечение, един с тежка пневмония и 40 дни в болница; 3. За същия период (до 05.2021) - двама ваксинирани (03.2021-05.2021), единият не боледува, другият го изкара много леко 6 месеца преди да се ваксинира; 4. След 20.12.2021 - на етапи по 1-2-3 болни (болни, а не просто с положителен тест), един от тях (неваксиниран) с пневмония на домашно лечение, останалите го изкараха като лек до средно тежък грип/настинка; 5. В момента положителните са 5, от тях 4 са болни (реално боледуващи), нито един ваксиниран; 6. От 20-те човека в момента има 8 ваксинирани, трима са с бустер; 7. От 5-те ваксинирани без бустер всички го изкараха като много лек грип; 8. От 3-та ваксинирани с бустер единият боледува като много лек грип, другите двама не са боледували или са били заразени, но без никакви симптоми; 9. От всички 18, които боледуваха между 07.2020 и 05.2021, след 20.12.2021 до този момент повторно се разболяха/заразиха 13.

Да не е при Кунчев?

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-whistleblowers-share-dod-medical-data-that-blows-vaccine-safety-debate-wide-open Военните лекари в САЩ Drs. Samuel Sigoloff, Peter Chambers, and Theresa Long Констатират в армията на САЩ след началото на вакцинацията от ковид има почти: • увеличение на броя ракови диагнози 300%, • 1000 % се еувеличил броят на диагностическите кодове за неврологически проблеми, е от 82 000 начална средна стойност до 863 000! • инфаркт на миокарда – увеличение 269% • Парализа на Белл – увеличение 291% • вродени пороци на развитието(за децата на военнослужещите) – ръст 156% • женското бесплодие – увеличение 471% • белодробната емболия – увеличение 467%

Да оставим другото настрана, но ... как се установява увеличаване на безплодието в рамките на една година???

Да оставим и смешката с безплодието, констатирана за една година ... как за три месеца са установени вродени пороци на развитието при децата? Защо за 3 месеца ли? Ами да приемем, че родителите са ваксинирани при първа възможност и след това веднага майките са забременели. След 9 месеца - родили. И след още три имаме тежката дума на докторите, че ваксините са вредни ... Та нали тръбите наляво и надясно, че ваксините трябвало да се изпитват десет години? Как тогава за 3 месеца вадите тежки заключения? Още повече, че става дума за военнослужещи, част от които по всяка вероятност (а всъщност - със сигурност) са изложени на вредни влияния от йонизиращи, нейонизиращи, физически и химически въздействия ...

И застрахователите там са повече от религия всичко се тества до дупка и се оценява. Тези данни са по-надежни от системата VAERS.

го нямаше известно време - и той като Кунчарата "леко изкарал грипа " :))))

Два месеца изкарах тежко истнската си работа и не съм ви следил глупостите. Но виждам че ти пак си тук постоянно, щом знаеш кого колко време го е имало/нямало, може би ти влиза в задълженията на тролнадзорчик? Ще наредиш ли на миньоните си да ме атакуват пак?

Няма да се забележи като беше постоянното присъствие. Имал си или тежка работа в друг форум или настинката е била като на Кунчев. Сега гледай да наваксаш, че тока няма да може да си платиш.

Зевзек

Г-н Как, Знаеш ли каква е разликата? Аз бях от постоянното присъствие, което се забелязва, а ти си от постоянното присъствие, което се крие, че току виж станало явно как двама души пускате 70% от антивакс коментарите. Ако настинката и работата в друг форум ти изглеждат като единствени алтернативи на дир, иначе идват затрудненията с тока... то проблемът си остава твой.

Ние хората по света сме забравили какво е било по време на ВСВ. и какво значи оцеляване. От тогава ме свинали единствено на купони и сладък живот,отвикнали сме от това какво значи приспособяване и бойна готовност, какво значи силен дух, при който дори и ако близки са се споминали млади, човек да остава със всичкия си и да знае че живота продължава. Според мен е хубаво този дух да се събуди и заработи у всички ни отново. Е кога е бела Втората сетовна, и тогава този духе бил нещо съвсем естествено за всички нас.

"Според мен е хубаво този дух да се събуди и заработи у всички ни отново." Абе смотан, правим всичко възможно да не повтаряме старите грешки, ь ти агитираш пак да тънем в окопи щото на 2-ма, 3-ма не им е било кеф. Я се стегни!

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-whistleblowers-share-dod-medical-data-that-blows-vaccine-safety-debate-wide-open Военните лекари в САЩ Drs. Samuel Sigoloff, Peter Chambers, and Theresa Long Констатират за армията на САЩ след началото на вакцинацията от ковид в началото на 2022 има почти: • увеличение на броя ракови диагнози 300%, • 1000 % се еувеличил броят на диагностическите кодове за неврологически проблеми, е от 82 000 начална средна стойност до 863 000! • инфаркт на миокарда – увеличение 269% • Парализа на Белл – увеличение 291% • вродени пороци на развитието(за децата на военнослужещите) – ръст 156% • женското бесплодие – увеличение 471% • белодробната емболия – увеличение 467% Иначе пак старите грешки от преди 100 години с испанския грип пак fаксина в армията на САЩ, въпреки че вирусите още не били открити (през 50-те години първи е на тютюневата мозайка).

Какво си ми чувствително! Дори не споменах ваксинация и вече тръгна да сменяш темата със подозрителни линкове.

Още един ден, още една статистика, още една купчина антива тролове да ни кажат че е тяхно право да не се ваксинират и да ни дадат самоунижаващите си извинения защо не биха го направили, забравяйки че ваксинацията е доброволна.

Блааря

Адепт ката на карго култа в животворящата течност от Чобантех. Таралежите се раждат без бодли., после срещат Шмайзер да им направи пиърсинг.

НАПРАВО Е...НЕВЕРОЯТНО,КОЛКО МНОГО......ИМА,ВЯРВАЩИ,ЧЕ: ТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ(РАК,ИНФАРКТ,ИНСУЛТ,90+ ГОДИНИ,КАТАСТРОФИ...)+ПОЗИТИВНА КЛЕЧКА,СА: ДИАГНОЗА! ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ...ОТ ТОВА С НОВОТО ИМЕ! ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ+ИНЖЕКЦИЯ...ИНЖЕКЦИЯТА ПОМАГА ЗА:ПО-ЛЕКА,ПО-БЪРЗА ПРЪСТ! КАК ТАКА:СЕРТИФИКАТ ЗА ТЕЧНОСТ(НЕЕФЕКТИВНА,СРЕЩУ БОЛЕСТ,СЪС:0.1-%-СМЪРТНОСТ),ДАВА,ОТНЕМА ПРАВА...”ДОБРОВОЛНО”? МЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ! СЪД ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!

Любчо, дебиле наш, Според световната практика комбинацията от тежко заболяване + позитивна клечка води до около 10-30 пъти по-висока честота на смърт, отколкото комбинацията от тежко заболяване без позитивна клечка. 30 пъти е по-висока честотата сред неваксинираните, каквито бяха във всички държави преди година. Около 10-ина пъти е в държавите, в които ваксинацията е висока. То вече отдавна не се е оказало, а ти още чакаш да не вземе да се окаже. Ако вземе и до края още да не се е оказало, тогава ще бъдеш принципен и ще се изпратиш на съд за терористи?

Значи да се ваксинират само тези, които имат техки заболявания. На другите защо трябва да им се уврежда естествената имунна система ?

Не лъжи. И аз мога така, да седна да пиша каквото ми дойде на ума. Прочел някаква лъжа някъде и, хайде, световната статистика. Радвай се на живота, на стой във форума, ако си ваксиниран, защото малко ти остава.

Според антиваксърите, Бил Гец избива човечеството, защото не им иска парите. Направа да паладейш!

Гец иска и сам да си строи замъците и да си лее асвалта до вилата. За това иска да избие колкото се може повече хора, които все му дават акъл как да го направи и го дразнят.

Ужас. Всичко това се случва само защото нашето обшество робува на предразсъдаци и много не са се ваксинирали.

каква е ситуацията? Трудна май и доста по-гадна от при нас.

дали тези линкове ще се отворят тук: https://www.brighteon.com/ff581d90-686b-4fa2-a748-c8670fb2c1b5 https://www.brighteon.com/b7702a9c-d870-41c3-91e7-fd77722a39bb Това, ако не е основа за притеснение, не знам какво е.

Антиваксърски фейкове. Или част от фармацевтичното лоби просто иска повече болни, а ваксините им свиват печалбите.

Твоето е ваксърски фейк. Хората му показват данни, че “ваксините” срещу Ковид-19 унищожават имунната система и отварят организма за всякакви болести, което поставя човечеството в смъртна опасност, нашичкият си заровил главата в пясъка като щрауса и си вярва, че ще му се размине. Свършено е с ваксърите. До година-две няма да са сред нас.

Зевзек

Г-жо Я да видим, Това не са данни, а видеоматериал фалшиви данни и интерепретации. Работата е там, че до година или две вече ще си преминала курса по евтаназия. Също както онези тролчета, които преди две години твърдяха, че БЦЖ-то ни пазаело, но в един момент станаха ненужни. Едно живо няма останало, което да разкаже защо така нагло лъжеше. Сега ти си в същата ситуация.

Хаххахаахахаххахаха! Майко мила! Не спирай с шегите лелче, ама и гледай да си ги запишеш някъде където можеш да ги гледаш всеки ден, че да си припомняш какви неща си предричала!

ама вие...

Да говориш с ваксър, е все едно да говориш с дух от оня свят. Бързай, защото няма да са дълго на тази земя.

Зевзек

Поредният фейк. Това го обещаваха твоите колеги да се случи преди есента на 2021. Обаче вече ги няма. Сигурно са ги евтаназирали с нарочната пратида ваксини за ненужни тролове, при която леталитетът е 40% в първите 3 часа, затова в обкръжението ти сте останали с такива впечатления.

Хайде! Свърши с "научните открития" и премина вече на лични обиди. Колко беше това, 2-3 коментара с по 2-3 изречения и се изчерпа. Ама съм сигурен че можеш да си по-креативна с обидите. Ако искаш, мога и да ти помогна.

2021 г. мина. Гледай напред, ама, ако си ваксиниран нямаш голям хоризонт.

Зевзек

Чудя се дали да те дам за установяване на самоличност. Не за друго, ами за да носиш отговорност за приказките си след 2-3 години, ако "случайно" се окажат неверни. Да видиш какъв вертикал ще имаш, за да гледаш надолу.

Линкове ще ти намеря за всичко. Даже земята е кръгла и слънцето се върти около земята. Много хубаво видео ако искаш и линк има.

Точно така. Лъжата, че имало някаква си пандемия от Ковид-19, е досущ лъжата, че Зенята е плоска. Ваксърите са плоскоземци и отричат науката.

И както винаги високопоставените си се пазят по техен си начин и за тях това не е толкова страшно. Тях си ги преглеждат непрекъснато, не ги ваксинират и/или са само на хомеопатия(на Ханеман медицината), или им слагат пресни дози ваксини, носят особено при първата вълна която беше най-опасна като излизат само с костюми които бяха като космонавтски скафандри, изобщо друго е там. Това ме сеща и как навремето като празнувахме 1300год. България(1981) на площада се появи двойник на Тодор Живков(истинския явно си бил в резиденцията) само че тогава заради опастност от стрелба. е сещам се как всички тогава тайно си казахме че за всички ни това там не беше той а двойник.

"Остава висок делът на неваксинираните сред новозаразените (над 76 на сто), новопостъпилите в болница (над 83 на сто) и на починалите (над 83 на сто) за миналия ден." Че то набодените влезли в болница в тези случаи са почти, колко общо всички, като процент, влезлите в болница и починали повече от половината, като процент!

Да помогнем на Копейкин да си купи мезонет!

Каква връзка с това, че набодените умират все повече? Защото желае хората да не са напбодени против волята им и да умират ли?

При 35% ваксинирани над 18 годишна възраст заразените са 25%, постъпилите в болница - 17%, почуиалите - 15%. Това означава, че ваксината пази около 30% от заразяване, 50% от постъпване в болница и 50% от смърт. Това е за днес. Но един ден не е достатъчен за извод. Такъв се прави за по-дълъг период, по възможност от началото. А за последните 14 дни процентите са съответно - 17% в болница и 8% починали. Съответно това означава два пъти по-малък процент в болница и 4 пъти по-малък процент починали. Но можеш да се погледнеш острани, да се видиш колко жалко излгеждаш с "почти, колкото общо всички", докато разликата е в пъти. Не те ли е срам бе?

Разбира се че делът на неваксинираните заразени ще е много по- висок в общество където общия брой неваксинирани е много повече. Пропорционално е. I

Как е в 18 миионна Нидерландия, къдто са ваксинирани почти 90% и вчера са починали само 12?

му викат - така

Зевзек

А преди 3 години нямаха ли здравеопазване, че разликата в починалите от грипче беше в рамките на 10-ина процента, не 5-10 пъти?

ПРИНУДИТЕЛНОТО(“ДОБРОВОЛНО”)ИНЖЕКТИРАНЕ НА:ЗДРАВИ ХОРА,С НЕЯСНИ ТЕЧНОСТИ,СРЕЩУ ЗАБОЛЯВАНЕ,СЪД:0.1%-СМЪРТНОСТ(ПРИ МЛАДИ,ЗДРАВИ ХОРА...КЛОНИ КЪМ-НУЛА),Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА-ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ,ИЛИ(И)-ОСТАВКИ! ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Да помогнем на Копейкин да си купи мезонет!

за днес? Ми модефицирайте я отвреме-навреме, за да има смисъл спрямо коментарите, към които е лепната.

skromna35

Кой те принуждава, бе де.ил?

хората с тестове, който не са по джобовете им. Самата Сърбигъзова призна че това е основната роля на сертификата - да принуди хората да се вакснат.

Може пък у нас целта е да има повече умрели от Ковид, като гледам отношението към болните!

България се пречиства

Ако са такива като тебе.

щом казваш

ПРОЦЕНТЪТ: ПОЧИНАЛИ! В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ! Е ПО ГОЛЯМ ПРИ-“ВАКСИНИРАНИТЕ”!!! СКО МАХНЕМ:ФАЛШИВИТЕ СЕРТИФИКАТИ,ВСЕ НА МЛАДИ,ЗДРАВИ ХОРА,ЗА ДА: РАБОТЯТ,УЧАТ,ПЪТУВАТ,КОИТО НЕ ВЛИЗАТ ВЪВ БОЛНИЦА,НЕ УМИРА ОТ-“ЧУМАТА”!!!! ТЕЧНОСТИТЕ ПОМАГАТ ЗА :ПО-ЛЕКО....АМА ЗА:”ПО-ЛЕКА ПРЪСТ”!!!

Да помогнем на Копейкин да си купи мезонет в центъра на София!

skromna35

Ебаси, де.ила! Не може да чете с разбиране, а математиката му е под ниво 5 ти клас!

Любчо, 8% е голям, 92% е малък. Нали бе? Да не би да мислиш, че извън интензивните е нещо различно? Увредените от ковид съдове по-често образуват тромби. Положителен тест вече не им е необходим.

17-% Е,БЕ ДЕБИЛ! АКО ПРИБАВИМ: ЕДНА ИНЖЕКЦИЯ! ДВЕ ИНЖЕКЦИИ,С НЕИЗТЕКЛИ:14-ДНИ! МАСОВО:”ВАКСИНИРАНИТЕ”,ПРИБРАЛИ СЕ ПО КОЛЕДА,ОТ ЧУЖБИНА!!! ФАЛШИВИТЕ СЕРТИФИКАТИ:МАСОВО ПРИ-АКТИВНИ,МЛАДИ ХОРА,НЕУМИРАЩИ,НЕПОПАДАЩИ В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ...ИНЖЕКЦИИТЕ ПОМАГАТ,АМА ЗА: БОЛЕДУВАНЕ,ЛЕКА ПРЪСТ! СТАНА ВИ НАВИК,ДА ЛЪЖЕТЕ: МНОГО! ПОСТОЯННО! ЗА ВСИЧКО! ИНЖЕКТИРАЙТЕ СИ КАКВОТО ИДКАШ,КОЙ ТИ ПРЕЧИ? ДАЖЕ СЪМ ДАЛ ПАРИ ДА СЕ:ИНЖЕКТИРАШ-БЕЗПЛАТНО! ИЗРОДИ!

Зевзек

Любчо, дебиле наш, 17% е за вчера. Обичайно са 5%. За дълъг период средното е някъде 8%. За да не са минали 14-те дни след игла, трябва човек да се е боцнал след заразяването, а не преди, каквото е предназначението на почти всички ваксини. Никой не умира внезапно след него. Имаш ли нещо да възразиш по този въпрос? А онези с фалшивите ваксинации бриш ли ги бе, дебиле? Да не вземе да се окаже, че от вчерашните 12 починали, половината са платили за да са ваксинирнаи само на хартия. За жалост е недоказуемо.

много си тъп

Написахте ли, че смъртността на глава от населението падна с 14% ?

Обаче пък сме на второ място по смъртност в света, след .... Перу.

А бяхме на първо 2020 година при под 8000 записани с ковид...

Перу са близо 70% набодени. Победиха ли вируса? Прегърнаха ли живота, както ни лъжеха и лъжете? Или са първи по смъртност в света?

щом си казал, ми ок

Ами като си купите хляб, той продавачът прави пари от вас на ваш гръб, защото огладнявате. Само ви взима парите. Научно доказано е от фейсбук че можем да издържим без храна дълго време. Яяя да спрете с хляба! Няма да пълним джобовене на хората само защото няколко страхливи слабаци не могат без храна всеки ден! (сарказъм)

Не Ви го пожелавам. Бразилски журналист пада по време на ефир няколко дена след Брустеризация. Извинява се във Фесбука, че е ощетил някой от третия свят за да се защити за негова сметка, пък излиза че е поел изстрела върху себе си. Rafael Silva: «W the third dose». After a few days, heart attack live https://www.italy24news.com/News/327634.html

Никой не ти трие коментарите. Лъжеш за да правиш драма.

можеше да не им го непожелавам. Драмите ги правят истеричките с курвакод.

Нещо си нервен. Да не ти тече носа?

Иначе много лесно минаваш на "ти" с непознати.

Копейкин ще си вземе и мезонет в центъра на София.

От 570 в интензивното(в началото на седмицата), сега са 519 при положение, че броят на новозаразените, на моменти надхвърля 11 00 , а имахме и над 12 000)!?

Обикновено от интензивното се излиза в черен чувал.

Няма попълнения в интензивното - драма е това. Намаляват парите за ковид лечение, значи трябва да се заемат и с други болести. А това не е печелившо, и ЕС не дава пари за друго, освен за ковид. Реве ми се за българското здравеопазване.

И-ТРИЙСЕТИНА МИЛИОНА:КЛЕЧКИ,МАСКК,ПРЕСПИВАНЕ(1500лв.)!!!! ОТ НАЧАЛОТО НА СЕДМИЦАТА!!В ТОВА ТЕМПО,КЪМ-ТРИ МИЛИАРДА ГОДИШНО! ТО ТОВА Е И:ПЛАНДЕМИЯТА!!! А БЪЛГАРИЯ Е:”ИГЛА В КУПА СЕНО)!!СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!

Зевзек

Любчо, Преспиването с чайче и аспиринче е при Мангъров, при когото реанимация няма и влошените ги изпраща в Пирогов. Затова той иска повече болни да му докарат. Обаче в Пирогов картинката е друга. Останалите 1200 лева от чайчето и аспиринчето ги ползват за другите случаи, които имат нужда от кислород, от венозен коктейл антикоагуланти и за заплати на наличния персонал, който се занимава с това и с подлогите, освен всичко друго.

ако някой е решил да мре, за какво да му пречим?

Даже трябва да му помогнем

ИМА ЕДНИ ДАННИ,КОИТО-УПОРИТО КРИЯТ!!!! КАКЪВ Е ПРОЦЕНТЪТ НА: “ВАКСИНИРАНИ”? ИНЖЕКТИРАНИ С ЕДНА ДОЗА! С НЕЗТЕКЛИ:14-ДНИ СЛЕД ВТОРА ДОЗА! ПОЧИНАЛИ ОТ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ(БЕЗ ПОЗИТИВНА КЛЕЧКА)? АКО ТЕЗИ ДАННИ СЕ-ПУБЛИКУВАТ,ЯСНО,ЩЕ СЕ ВИДИ,ЧЕ: Е ПО-ГОЛЯМ,ОТ ПРОЦЕНТЪТ НА-“ВАКСИНИРАНИТЕ” ПУБЛИКУВАТ,САМО ДАННИ,НА ПОЧИНАЛИ ОТ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ+ПОЗИТИВНА КЛЕЧКА!!! ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ ТЕЧНОСТИТЕ,ИНЖЕКТИРАНИ НА: ВЪЗРАСТНИ,ТЕЖКОБОЛНИ(БЕЗ ПОЗИТИВНА КЛЕЧКА)...ИМ ПОМАГА ЗА ....!!!

Наздраве Любе

Сутрин съм на кафе!

Любчо, дебиле наш, Хубавото е, че нямаш власт. Иначе също татковците и майките щеше да ги бориш още преди да са минали необходимите 9 месеца.

Ваксините не предпазват на 100% и значи не ни трябват. И лекарите не могат да ти гарантират нищо на 100% значи и те не ни трябват. Само смъртта е сигурна, дайте да заложим на нея

Всеки е направил своя информиран избор.

Има някои дето се будят в ковчега. Гледат за следи от нокти после по капака. И умирането вече не е като по соц време. Сега е само лигавене.

Нас не ни интересува,БЕ ДЕБИЛ! НЕ ИСКАМЕ:ПРИНУДИТЕЛНО,ВЪРХУ НАС(МОРСКИ СВИНЧЕТА),ДА СИ ИЗЧИСЛВАТ,КОЛКО:ПО-ЛЕКО,ПО-МАЛКО!!! ЗА БОЛЕСТ СЪС:0.1-СМЪРТНОСТ(ПОД УСЛОВИЕ)!!! А ТО АКО ТИ ХАРЕСВА...И:”ПЕТО Е ГЪРЦИЯ...А СИ ЗАБИЙ”!!!

Да помогнем на Израждане и на Копейкин да си купи мезонет в центъра на София!

skromna35

Хахаха, краде..., пардон, де.илът вика дръжте де.ила! Хахаха!

23%-ИНЖЕКТИРАНИ-ЗАРАЗЕНИ! 17%-ИНЖЕКТИРАНИ-ПОЧИНАЛИ! 17%-ИНЖЕКТИРАНИ-НАСВЪВ БОЛНИЦА! АКО ПРИБАВИМ: ИНЖЕКТИРАНИТЕ,С-РДНА ИНЖЕКЦИЯ! ИНЖЕКТИРАНИТЕ С-ДВЕ ИНЖЕКЦИИ,И НЕИЗТЕКЛИ-14-ДНИ! ИНЖЕКТИРАНЕТО С-ТЕЧНОСТ,С НИЩО НЕ ПОМАГА,МОЖЕ БИ-УТЕЖНЯВА!!! ПО ТЕХНИ ДАННИ(СТЪКМИСТИКИ) 3-% ОТ:”ЗАРАЗЕНИТР”,ИМАТ:СТЕДНИ ТЕЖКИ СИМПТОМИ(ЗА БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ)! 0,7%-“ЗАРАЗЕНИ”-ПОЧИНАЛИ ОТ...ТОВА С НОВОТО ИМЕ!!! АКО ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД: ПОНЕ ТРОЙНО-НЕУСТАНОВЕНИ-“ЗАРАЗЕНИ! ТЕЖКИ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИ(НЕСЪВМЕСТИМИ СЪС ЖИВОТА)-“ПОЗИТИВНА КЛЕЧКА”-ДИРЕКТНА ДИАГНОЗА,ДИРЕКТНА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ.... ТОВА Е ОЧЕВАДНА:ОРГАНИЗИРАНА-ИСТЕРИЯ,С ЦЕЛ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ! БЕЗКОНТРОЛНА,ИЗВЪНРЕДНА-ВЛАСТ(ПРЕВРАТ)!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА ИЗВРАЩЕНИЯТА! ТРИБУНАЛ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Май си на Коколино днес. Аве какво му е мезето? Мислим да пробвам и ас.

със "обикновеният" грип?

с*

Аз го изкарах точно на Нова година. Защо питаш?

ИМА СИ НОВО ИМЕ!!! ЗА ДА НЕ НИ ДОСКУЧАЕ...ПРЕКРЪСТВАТ ГО-ПРИОДИЧНО! ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Къде са мерките бе серсеми

Я виж колко свободно се диша!

В момента се вихри сигурно друг грип в България. И аз го имах и за други съм чувал. Обаче нито дума. Тук пак стандартно пропускат, че 14.29% от починалите са ваксинирани, от 28.6% броени ваксинирани или 50% успеваемост срещу умиране за денят, ако не взимаш други фактори. От средата на 2020г. докараха към 59 хиляди повече умрели по статистика. А дори сред починалите констатирани сме над 2 пъти по зле от средно световното, а като население сме 7 пъти по-зле от средното. Дано накрая да има трибунал и си платят за десетките жертви в България и милионите по света, с налаганата лудост.

А ти, троле, стандартно пропускаш, че на ден около 80-90% от умрелите са неваксинирани. Така ли е, платен парцале?

Вива Израждане! Ще победим! И Копейкин ще си вземе мезонет в центъра на София!

"Наваксените" починали се увеличават днес на 17%, а "неваксинираните" намаляват.

ТЕРГОВЦИТЕ НА:КЛЕЧКИ,ИНЖЕКЦИИ,МАСКИ,ЗАСТОЯЛИ НЕНУЖНИ ИЛАЧИ,ПРЕДЛАГАЩИТЕ/ПРЕСПИВАНЕ,С ФИЛИЯ ЛЮТЕНИЦА(1500лв.),ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ТЕРОРИЗИРАТ,ДА ИЗДАВАТ-НЕЗАКОННИ ДЕКРЕТИ,ДА ТРУПАТ:”НЕВИЖДАНИ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ПЕЧАЛБИ....И ДА НЕ ОТГОВАРЯТ,НА: ПРОСТИ,ЛОГИЧНИ ВЪПРОСИ!!! КАКВА РОЛЯ ИГРАЯ-ТЕЧНОСТИТЕ(ВЕЧЕ САМО СЛЕПЕЦ НЕ ВИЖДА:НАЙ-МАЛКО-НИКАКВА,СПОРЕД МОИ ЛИЧНИ НСБЛЮДЕНИЯ-УТЕЖНЯВАЩА)!!! КАКВО УДОСТОВЕРЯВА:СЕРТИФИКАТУТ,ЗА-ТЕЧНОСТ????????????? ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ИЗВРАЩЕНИЯТА,КОИТО ДОРИ СПОРЕД ФАЛШИВИТЕ ИМ ДАННИ,ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА,ДОРИ Е ПО БЕЗОБИДНА ОТ: НЕИЗБЕЖНИТЕ,ЕЖЕГОДНИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ??? С КАКВО: ДВУГОДИШНИЯТ ТЕРОР НАД ХОРАТА-ПОМАГА,ОСВЕН,ЧЕ УВРЕЖДА:ПСИХИЧНО,ОБЩО-ЗДРАВЕ,ЖИВОТ,ОБРАЗОВАНИЕ,ПОМИНЪК,СЕМЕЙСТВО,НА МИЛИОНИ ХОРА(ВСЕ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА СЕ-ИНЖЕКТИРАМЕ С:ОЧЕВАДНО НЕЕФЕКТИВНИ ТЕЧНОСТИ,С НЕДОКАЗАНА БЕЗСПОРНА-БЕЗОПАСНОСТ??????? НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА-САДИСТИЧНИТЕ,ПРЕСТЪПНИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Днес на Доместос ли си, или на Коколино?

Зевзек

Преди два дни спомена нещо за проблеми с ерекцията, сигурно заради това така се е разпискал.

Министър Теменужка -троен -бустер как е във ВМА? Не са е похвалила да се е оправила

Защо не я лекува Мангъров? До сега да е на крака, само със супички!

влизането й в болница не е заради вир0З, а заради бустрацията и имунната й система е вече прецакана.

Ти ли си лекуващия и лекар?

Българите имали най-самоубийствения начин на живот...хаха абе те нямат пари за хляб и ток, и в болниците пи-кат в кашони, ти искаш да водят здравословен начин на живот. Без храна и топло трябва да минат на зимна фотосинтеза...я покажи как се прави, мало-умник такъв.

научи се как се коментира тук

супер си коментирам, спри рекапчата

Колкото повече ваксинирани - толкова повече заразени!!! Това е неоспорим факт!!!

Вчера в Нидерландия починали 12. В България колко?

Колкото ги на гласят Кунчев и Сърбигъзова

Тогава що са затворени, защо не си върнаха живота?

и с 3 дози изтръпнали в мазето и са в локдаун, тенк ю вери мъч ама това не е връщане към нормалното

не са затворени още от миналата пролет

Парапитеците праскат минуси на малкото починали нидерландци. Ей ся ще почнат да мрът със стотици! Ей ся!

При ваксани под 2 000 000, починалите с експериментална течност са 10, в Холандия с 8-9 000 000 ваксани са 12. Защо при нас са починали толоква много ваксани обясни. Нали ваксината е една и съща. Излиза, че при нас смъртността при ваксаните е 4 ПЪТИ по-голяма от Холандия. Разясни ни сега защо се получава това.

сте с фалшиви сертификати. Те не ви пазят да не умирате. По-добре кажи защо от 18 милиона са умрели само 12 човека?

Именно защо от 18 000 000, които са почти всички ваксани умират там 12, а в България от 2 000 000 васани са умрели горе-долу пак толкова 10. Значи смъртността в Холандия на ваксаните на ден е 0,0000012 (смятам ги на 10 000 000 за удобство), а в България смъртностт на ваксаните е 0,000005, т.е. поне 4 пъти по-висока. Защо ваксаните умират повече в България, отколкото в Холандия, МОЛЯ всички бустирани тролове да отговорят.

отговорих ти. Ама Чукча писатель, а не читатель.

Колко точно били умрели в България? 10 ли?

Ние от 2010 сме първи по смъртност В ЕС, за което не ви е пукало никога, нормално е още да сме преди тях по смъртност, защото нищо не се променило към добро в доходите, качеството на живот и здравеопазване.

10 ваксани за ден.

Или те са по-малко умрели?

Значи, плоскоземци сме били:) Ммммм, не съвсем:) Вярвам във Великата А'Туин и 4-те слона! И А'Туин е от женски пол.

В Португалия 99% от случаите са на ваксинирани и 100 процента от лежащите в болницата и починали ,пак са ваксинирани.

Сега разбрах защо Португалия има само 20 000 починали, а България има 33 000! Португалците били ваксани. техната ма ма.

България има най-скапаното здравеопазване в Европа. От 30 години . Затова тук се мре яко, не само от ковид. Плюс това статистиката е фалшива.13 годишното момче от Плевен, което загина в ПТП ,още го водят починал от ковид.

Българите имат най-самоубийствения начин на живот. После докторите са им виновни.

Праскайте минуси на малкото починали португалци. Нека се научат кой командва тук! Техната ...

Преди пландемията пак имаха по-малко починали, защото сме първи по смъртност в ЕС от 2010 поне. Разликата, че там умрелите са 100% "ваксинирани", което ни лъгаха, че няма да се случи. Както и че ще победим вируса и ще прегърнем живота, те прегърнаха ли го или са зле?

А Какви да са като там всички са ваксинирани? Ти бройката на милион гледай!

България е на второ място по смъртност на милион население, с 4 797 починали на милион.

Перу са на около 70% набодеини и са първи по смъртност в света.

Хайде в Украйна да намалеете малко.

Ваксърчета, крийте се под леглото, в Канада и Австралия смъртността бележи абсолютни рекорди, по-висока е от всички алфи, бети и делти дето се вихриха до сега. Омикрона явно е безобиден само за нас, за канадците по някаква причина не е.

Проверих статистиката, точно обратното е :)

Канада - текуща смъртност 169, най-висока предходна точка 176 на 6ти май 2020, технически алфата още води да, но едва ли ще издържи дори два дена Австралия - текуща смъртност 70, най-висока предходна точка 21 , на 5 септември 2020 В Австралия това не е чудо, защото бяха напълно заключени цяла година, но им писна и сега наваксват. Канада обаче не беше заключена.

моля изкоментирай факта, че в 26 милионна Австралия, всичките Ковид починали са 3 330 австралиеца? Това не е 10 пъти по-малко от 33-те хиляди починали българи в 6 милионна България?

Ами всички са набодени ,а и медицината им е по-добра Вие "вярващите в науката:" така и не можете да проумеете как може някой да счита че ваксините все пак помагат, и да е антиваксър. Фокусирали сте се в числата като заек на магистралата във фаровете на приближаващия камион, тотално не разбирате какво се случва.

Неваксинираните пипна ли ги 80 процента умират, ваксинираните не. Та така, антиваксъри не може да се скриете….

Такива ги слушам от 2 години. Много ваксър измре, а аз съм още тук.

но плоскоземника с кемтрейлсовете и онзи с тромбите си ги прибра Господ. Вече не спамят форума.

Който оцелее на източния фронт.

Всеки има право да пие белина, когато реши ! Аз съм за ! Нека подпомогнем естествения подбор и ускорим еволюцията !

То хубаво, ама след това тези с белината ще се лекуват с моите пари които съм внасял в здравната каса

Абе колко да ги лекуват, правят им там няколко клизми и ако оживеят си ги пращат у тях.

Защо всеки път се подчертава, колко са били неваксинирани, Ами дайте инфо (истинско) колко са били ваксинирани!!!

Чух че в 18 милионна, ваксинирана на 85% Нидерландия вчера умрели 12. В България как сме с числата?

100% - х = ваксинираните

Ваксините са противопоказни за българите. Може някой да оцелее.

Ако някой съзнателно е решил да мре, кой съм аз че да му се бъркам в плановете?

Дневната сводка за текнали сополи беше пришежно написана от дирнишкият трол.

А антиваксърите от ФЕЙСБУК.

Шибаните ваксъри си мислят, че науката идвала от телевизора

Кашляш ли тази сутрин?

Давай, какво чакаш още ?

Уаксъри, а те топли екскременти от антиваксър и ще сте защитени.

нещо.. не мина.

Как да обясниш на шибан неграмотен ваксър, че хлорен диоксид не е белина след като по телевизора са го излъгал за пореден път?

наздраве там

Хлорна вар ? Мухахахахахахах :) Пийте си я със здраве кат ви стига до там акъла.