17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрОгаре, ми че то няма 1 000 000 българи които работят бе!!

презкурин, две таблетки дневно

То това да се каже са общо взето всеки работещ в България - около милион и малко отгоре работят и издържат цялата държава.

Има нещо много сбъркано в копирането на информацията. В заглавието пише близо 1 млн. българи, а по-долу 8%. Явно доста се е повишила раждаемостта в последно време.

Мисля, че са много повече от един милион хората, които прегарят. При работещите това си проличава по-ясно, но хората масово превъртат. Когато се махнах от Германия си мислех, че този проблем засяга преди всичко западните общества, но като дойдох в България установих, че хората тук са дори по-тежко засегнати. Много от българите давят проблемите си в алкохол и нещата се размазват, но все по- ясно се вижда, че хората масово прегарят. Но лайната, които натвориха политиците, заедно с професионалите лобита и пишман-капиталистите ще се сринат върху техните глави.

Нещо за фалшивите новини да кажете ?!

Че то трудно ще се съберат 1 милион които изобщо работят. Камо ли пък "до прегаряне". Повечето кротко си дремят по офисите.

От два милиона работещи, един милион е прегорял?!?! Демек само шофьорите и фризьорките не са прегорели?

Kogato,usetish, che alkohola ti pre4i na rabotata, spri rabotata.

Половината горят на работа... останалите горят в къщи;)

Работното място в България - работиш, но си беден, работиш, за да изкараш месеца, работиш часове, които не ти се смятат за overtime, постоянно гледаш как приятелите и роднините ти заминават за чужбина.

Тези дето всеки почивен ден са в Гърция са най-прегорели.

В държавната администрация един работещ носи на гръб поне двама паразити, с други думи изкарва им заплатите. Че това се и толерира на всичкото от горе...

1 милион българи няма как да са 8% от населението. При около 4 милиона трудоустроени, това са 25% доста повече от 8%. Но дори да вземем предвид малцинствата, пеленачетата и пенсионерите и оптимистично предположим, че сме 8 милиона, то 1 милион бърнаутнати, пал са над 10%, да му мисли работодателят, защо така!

Какво прегаряне, бе? Да не са си разчекнали ченетата от прозяване? Какво прегряване в страната с най-ниско БВП в ЕС?????? В депресия са заради алкохола и недоразвитите си мозъци!

1 милион българи-8% от всички, страдали от професионално прегаряне?! За тях не знам, но е сигурно, че Асоциацията за управление на хора и дираджиите са изгорели...

Е то това сме всички работещи

Защо говорите глупости? Я да видите как горят на работното място - фейсбуци, пушене, кафета , гримиране ... а беее големо пушене

Така е при пролетариите с нискоквалифицирания труд!

ами прегарят я, цял ден у фейса и по новинарски сайтове, и накрая "ау колко много работа имам, не смогвам, трябва да бачкам и неделя"

Абе и тази Асоциация, и списвачът тук си нямат хал хабер за какво снава дума. Бърнаута не е депресия и обратното. За единия млн. и 8-те % - също греда. Явно целта на статийката е друга. И пак на работещите ще го вкарат. А мерките - към политиците и работодателите ( колко ли от тях са учили за такива?). За работниците - допълнително 2 пъти годишно екскурзии по 15 дни на избрани от тях дестинации, ест. за сметка на тази Асоциация - това са само 2 млрд. лв. Ако не се крадеше толкова..., ама съсипаха я тази Родина!

Попитали Борисов " Колко хора работят в държавната администрация?' "Ами.....половината"

От какво толкова прегоряга като са толкова мързеливи ?

България и работа не могат да се употребяват в едно изречение. Прегарят тия дето не им е мястото там. Освен това в България никога не се е работело а се е престоявало на работа. Затова казваме - ходя на работа.

Те, щото по принцип са си хахо и затова си изглеждат нормално т.е. без промяна :)

"Асоциацията за управление на хора", "професионално прегаряне"... що за индивиди (няма да употребявам епитети) си служат с подобни зле преведени и недомислени изрази? Аз бих поставил на първо място липсата на адекватно образование!

Има някакъв мит, че на Запад много работят. Дори в Германия се бачка здраво само на определени места. Бая лежерно го карат и в Франция и в Англия. Само в България се опъва като вол. Ама човек трябва да излезе малко в чужбина, за да го изпита на гърба си.

Някой хора ги държат на изкъсо, за т'ва. Има и такива, които са чисто и просто работохолици. Има и работливи, има и наивни. Има и хора, които работят толкова, за колкото им плащат. Има и такива, особено в държавната работа, дето шефовете им им събират заплатите, а те живеят с 500лв. Всичко има... освен реален интерес към решаването на тия проблеми.

И бозата у главите на Дир журналистите. Клони не към прегаряне, ами към директно прокисване. Ще заври и ще им гръмнат тиквите.

Заети лица 3 152 700. Прегрели 1000 000 или "8%" ? А, 33% не извучи добре, нали ?

Чушкопека страда от прегаряне, българския работник страда от експлоатацията на мутренско-приватизаторския си чорбаджия.

Тия "статистики" и "проучвания" въобще не се подлагат на въпрос, сигурно тъпите редактори даже не гледат откъде наистина идват... или им го набутват, да го публикуват, или просто копират и праскат. Диви, необуздани глупости са...

Всеки ден се чудят някои какви глупоси да измислят и да пишат само и само да не кажат истината - стрес, несигурност , нечестност са нещата причиняващи всичко това а не някакво ''професионално прегаряне''...Когато си професионалист и работиш това което можеш знаеш и искаш и няма калинки да те спъват в работата ти няма как да ''прегориш'' професионално..

Шефче ? Чорбаджийче ? ( Опа, бизнесмен, бе ! Направо юпи. ) Купена диплома ? Внук и син на ДС ? Всичко това върви заедно, нали така ? ГОВЕДА !

Не че нещо, ама да не става дума за професионално прегряване???

Повечето българи страдат от мързел, безотговорност и нахалство, уважаеми.

Не се заблуждавайте-1 работещ в частния сектор влачи и изкарва заплатите поне на двама в администрацията...