17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо, ама да не става дума за професионално прегряване???

Всеки ден се чудят някои какви глупоси да измислят и да пишат само и само да не кажат истината - стрес, несигурност , нечестност са нещата причиняващи всичко това а не някакво ''професионално прегаряне''...Когато си професионалист и работиш това което можеш знаеш и искаш и няма калинки да те спъват в работата ти няма как да ''прегориш'' професионално..

Чушкопека страда от прегаряне, българския работник страда от експлоатацията на мутренско-приватизаторския си чорбаджия.

Повечето българи страдат от мързел, безотговорност и нахалство, уважаеми.

Заети лица 3 152 700. Прегрели 1000 000 или "8%" ? А, 33% не извучи добре, нали ?

Тия "статистики" и "проучвания" въобще не се подлагат на въпрос, сигурно тъпите редактори даже не гледат откъде наистина идват... или им го набутват, да го публикуват, или просто копират и праскат. Диви, необуздани глупости са...

Някой хора ги държат на изкъсо, за т'ва. Има и такива, които са чисто и просто работохолици. Има и работливи, има и наивни. Има и хора, които работят толкова, за колкото им плащат. Има и такива, особено в държавната работа, дето шефовете им им събират заплатите, а те живеят с 500лв. Всичко има... освен реален интерес към решаването на тия проблеми.

Има някакъв мит, че на Запад много работят. Дори в Германия се бачка здраво само на определени места. Бая лежерно го карат и в Франция и в Англия. Само в България се опъва като вол. Ама човек трябва да излезе малко в чужбина, за да го изпита на гърба си.

"Асоциацията за управление на хора", "професионално прегаряне"... що за индивиди (няма да употребявам епитети) си служат с подобни зле преведени и недомислени изрази? Аз бих поставил на първо място липсата на адекватно образование!

България и работа не могат да се употребяват в едно изречение. Прегарят тия дето не им е мястото там. Освен това в България никога не се е работело а се е престоявало на работа. Затова казваме - ходя на работа.

Шефче ? Чорбаджийче ? ( Опа, бизнесмен, бе ! Направо юпи. ) Купена диплома ? Внук и син на ДС ? Всичко това върви заедно, нали така ? ГОВЕДА !

От какво толкова прегоряга като са толкова мързеливи ?

Попитали Борисов " Колко хора работят в държавната администрация?' "Ами.....половината"

Абе и тази Асоциация, и списвачът тук си нямат хал хабер за какво снава дума. Бърнаута не е депресия и обратното. За единия млн. и 8-те % - също греда. Явно целта на статийката е друга. И пак на работещите ще го вкарат. А мерките - към политиците и работодателите ( колко ли от тях са учили за такива?). За работниците - допълнително 2 пъти годишно екскурзии по 15 дни на избрани от тях дестинации, ест. за сметка на тази Асоциация - това са само 2 млрд. лв. Ако не се крадеше толкова..., ама съсипаха я тази Родина!

ами прегарят я, цял ден у фейса и по новинарски сайтове, и накрая "ау колко много работа имам, не смогвам, трябва да бачкам и неделя"

Защо говорите глупости? Я да видите как горят на работното място - фейсбуци, пушене, кафета , гримиране ... а беее големо пушене

Е то това сме всички работещи

1 милион българи-8% от всички, страдали от професионално прегаряне?! За тях не знам, но е сигурно, че Асоциацията за управление на хора и дираджиите са изгорели...

Какво прегаряне, бе? Да не са си разчекнали ченетата от прозяване? Какво прегряване в страната с най-ниско БВП в ЕС?????? В депресия са заради алкохола и недоразвитите си мозъци!

1 милион българи няма как да са 8% от населението. При около 4 милиона трудоустроени, това са 25% доста повече от 8%. Но дори да вземем предвид малцинствата, пеленачетата и пенсионерите и оптимистично предположим, че сме 8 милиона, то 1 милион бърнаутнати, пал са над 10%, да му мисли работодателят, защо така!

В държавната администрация един работещ носи на гръб поне двама паразити, с други думи изкарва им заплатите. Че това се и толерира на всичкото от горе...

Не се заблуждавайте-1 работещ в частния сектор влачи и изкарва заплатите поне на двама в администрацията...

Тези дето всеки почивен ден са в Гърция са най-прегорели.

Работното място в България - работиш, но си беден, работиш, за да изкараш месеца, работиш часове, които не ти се смятат за overtime, постоянно гледаш как приятелите и роднините ти заминават за чужбина.

Така е при пролетариите с нискоквалифицирания труд!

Половината горят на работа... останалите горят в къщи;)

Kogato,usetish, che alkohola ti pre4i na rabotata, spri rabotata.

От два милиона работещи, един милион е прегорял?!?! Демек само шофьорите и фризьорките не са прегорели?

Те, щото по принцип са си хахо и затова си изглеждат нормално т.е. без промяна :)

Че то трудно ще се съберат 1 милион които изобщо работят. Камо ли пък "до прегаряне". Повечето кротко си дремят по офисите.

Нещо за фалшивите новини да кажете ?!

Мисля, че са много повече от един милион хората, които прегарят. При работещите това си проличава по-ясно, но хората масово превъртат. Когато се махнах от Германия си мислех, че този проблем засяга преди всичко западните общества, но като дойдох в България установих, че хората тук са дори по-тежко засегнати. Много от българите давят проблемите си в алкохол и нещата се размазват, но все по- ясно се вижда, че хората масово прегарят. Но лайната, които натвориха политиците, заедно с професионалите лобита и пишман-капиталистите ще се сринат върху техните глави.

Има нещо много сбъркано в копирането на информацията. В заглавието пише близо 1 млн. българи, а по-долу 8%. Явно доста се е повишила раждаемостта в последно време.

И бозата у главите на Дир журналистите. Клони не към прегаряне, ами към директно прокисване. Ще заври и ще им гръмнат тиквите.

То това да се каже са общо взето всеки работещ в България - около милион и малко отгоре работят и издържат цялата държава.

презкурин, две таблетки дневно

дрОгаре, ми че то няма 1 000 000 българи които работят бе!!