Близнашки: Управляващите ще преживеят тази драма

Протестът е странен и заради него не се вдига рейтингът на опозицията, твърди бившият служебен премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На наровете в Централния

Научен ЗаКоньо

Уважаеми български журнализачи, позволявам си един скромен въпрос към вас. Докога ще давате думата на паразити?

Естествено! Принципът е: те да си плюят, ние ще казваме,че дъжд вали

По надолу,по-надолу .... Додрапа !!

които им отърват на медйната политика. Не се заблуждавай че са фенове на Нинова и Радев.

Близашки- подлогата на Плювналиев.

Ех, близашки, близашки...;) Ще "преживеят", ще "добутат"... важното е да оцелеят, пък след тях и потоп!

Пациентът е по скоро мъртъв,отколкото жив... Не, не е вярно...пациентът е по скоро жив,отколкото мъртъв! Общо взето около това разсъждават напоследък някои експерти.

По-добре Лизашки да каже защо и как неговите министърчета спряха проекта Южен Поток!

Този е пълен плашипутарник и от кога стана коментатор на събитията в България като нищо не разбира с изключението освен да ближе подметки.

Най отдолу е мнението му за Корни т.е.кака е оплескана отгоре до долу и нма как да мине „новия” облик.

Лизашки, по-продажен от теб е само Плевела.

Стигнах до Европа и президентските републикии, спомних си за Франция, пиша този коментар и казвам чаЛ на статията и "професора". КОлкото няма президентски републики в ЕС, толкова той е и професор.

Мисля, че всички продажници и крадци ще горят в ада и няма да могат да си похарчат парите.

Близнашки: "Управляващата коалиция "ще преживее тази драма... ...Трябва да се търсят други решения по много въпроси, ако искаме да имаме ДОГОНВАЩО РАЗВИТИЕ. " Възможно е Шайката да преживее. Ту 1 патерица ще й помага, ту друга. С ДОГОНВАЩОТО развитие на България какво ще прави Шайката?! КАК ИЗОСТАВАНЕТО ще се пречупи в ДОГОНВАНЕ?! Евростат: Добър отскок на строителството в ЕС през септември, но при доста солиден спад в България "Продукцията в строителния сектор на Европейския съюз и в частност в еврозоната отбеляза добър отскок в началото на есента след понижение през август, но в БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОТЧЕТЕН НАЙ-СОЛИДЕН СПАД в рамките на ЕС както на месечна, така и на годишна база. На годишна база: Унгария - ПЛЮС 25,8%; Словения - ПЛЮС 25,7%; Полша - ПЛЮС 20,2% ... България - МИНУС 4.0%. ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ през ерата ББ са в КОЛАПС: ПЧИ 2007 год. - 27.9% от БВП; ПЧИ 2017 год. - 1.9% от БВП; ПЧИ януари-юли 2018 год. - 0.9% от БВП. ... Шайката или народът?!

И кой ,бре Блзнашки да е лидер?Гергов ли?

"...обикновено се качва рейтингът на опозицията, ..." Проблема е че смислена такава извън НС няма! Ако имаше щеше да обедини и поведе протестите! Има само едни бърборковци изживяващи се за "много красиви и автентични" дето от време на време "излизат на сцената, казват ти си лош, ти си лош" / което всички го знаят!/ после пак се скриват някъде! А като "замирише на избори" от ъгъла на същите потичат едни обещания за обединение, ама на каква основа, за какво точно и как това се отнася към хората изобщо не става въпрос! Тия още немогат да разберат, че обединения по "красота и автентичност" изобщо не касаят живота на гражданите на таз страна! Тия още немогат да разберат нещо елементарно - Хората чакат конкретни Прогроми за възтановяване на България от това разбойническо управление с конкретни ангажименти и отговорности!!

И тоя изперат.П президентска Франция е режим.Пълен катил.

Плевела получи награда за услуги към Франция "Първокачествен предател на Родината"

Поредния куц кон от листата на ГРОБ. Лизняшки явно иска да се отблагодари на Винету, но някак си нескопосано го прави. На хората им писна от кражбата и хаоса създаден от ГРОБ, а на празни приказки като на този сме се наслушали.

И това недоразумение е професор по конституционно право! Хубав професор! Щом нарича президентската република "Режими", значи съвсем е изтрещял! Чувал ли е, че такива "Режими" управляват САЩ, Русия,Франция и още много страни? Такива "Режими" нямали място в обединена Европа. А Франция къде е? Да не е в Патагония? Този професор ми падна в очите със своята безпринципност. Помните ли протестите срещу "кабинета Орешарски"? Тогава студенти окупираха университети, а Близнашки им стана гарант. Първо, че окупацията е незаконна и второ, че тя нарушава Конституцията на република България! А той бил гарант! Гарант на беззаконието и професор по конституционно право. Нищожество! Един истински конституционалист, ще бъде принципен и няма да допусне това!

Тоя плазмодий пак ли дава акъл

Един спорен помиар и бояджия, който за нищо не става. Мнение ли - близане на управляващи задници!