17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато мой близък загина в катастрофа също липсваха дори и монетите от портмонето, да не говорим за едрите пари, каквито винаги носеше и златните накити.

Бог да прости ! Злато за 7к евраки ??? И тангър-лангър с автобусче ? Аман от трафиакнти

Единственото доказателство е декларация при влизане в бг, тея мога си измислят , че 100 кила злато е имало. Ужасни не благодарни шиптери

Ако нямат декларации за златото, да си го търсят от Енвер Ходжа! Автобуса и той не се знае, колко е бил редовен! Накрая пътя им виновен. Мангали, сър!

Причината за катастрофата е ясна, това е идиотската мантинела поставена на пътя от страната на отбивката след отбивката..шофьора не е предполагал, че миже да има такава тъпотия, но ние си знаеме, че сме тъпаци и всичко може да се очаква, затова сме внимателни. Ще се наложи жалкото подобие на държава у нас да изплаша обезщетения на албанците.

ПО ТАЗИ ЛИНИЯ И НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ, ЧЕ ДА НЕ ЗНАЕ ЗА МАНТИНЕЛАТА! А И СЛЕД РЕМОНТА - МАНТИНЕЛАТА МАЙ ОСТАНА!

Там минават хиляди автомобили,камиони и рейсове всеки ден, от 14 години ,един единствен се е врязъл в мантинелата и пътя е виновен,а това че българина е рая а не народ е ясно,мислите ли ,че ако беше БГ рейс в Македония щяха да кажат ,че пътя им е виновен и да си вадят очите комунисти и ДС агенти ?

“Болгари су племе храброу, склонно к грабежу”

Майка ми почина във ВМА, в моргата и бяха изтръгнали златните коронки. Ние сме мародерско диво племе, затова всички ни мразят!

Нещо на контрабанда взе да намирисва работата.От както се смомена думата ,,реактивно вещество'',всичко млъкна.А сега по никое време долари,марки,злато и диаманти.

Вие не знаете ле че тука крадем? Кво злато и кви бижута? Всичко вече е стопено за златари и парите са изпити. Хайде ще ви замоля, че си имаме работа

Декларация за злато при влизане има ли!???

А сега глупаци,дето ровехте ,че магистралата била виновна,плащайте на тарикатите златото!

Фейс*ук - Обезщетение от застраховател

"Снаха ми, имам и доказателства, че при пътуването е имала накити за 7 000 евро. Златото не гори. Може да е станало на топка. Нашите власти да кажат имаме злато, или читави куфари, или пари", допълва Кямуран Паязитовски. Вече почват са искат пари албанските цигани. Ама те може да поискат милиони. Ще шм вярваме ли?

Е те тава са истенски шиптъре. Те!

Мойто петгодишно братчедче имаше 70 кила златен ланец. Много ми е мъчну за него... де е ланеца?

Много ни е мъчно за родата. Сън не спиме от мъка... къде е златото?

Прави са, ама едва ли ще намерят нещо. Може да е взето, може да е похабено. Всички други коментари са неприемливи, и те са, като нас... Сиромаси.

Аз съм сиромах наистина. Нямам злато и не го ограбвам от други.

Хората си знаят, че това беше необходим за сдобряването на двете държави инцидент... извършен от държава на която сме станали вече слуги. Македета също искат да са им слуги - всички печелят. Жалко за хората. Който не е изживял такова нещо да се моли да не му се налага да си доизживява своя живот с отнет близък.

Плащай тогава,да та ева в демократа!

А те декларирали ли са златото и бижутата на митниците?! Ако са ги застраховали, да се обърнат за компенсации към своите застрахователи! В противен случай да пият една студена вода!

Македонските орки протягат треперещи ръце за да сграбчат нещо ако може

Този автобус е бил нелегален в страната ни. Вместо ние да заведем дело, шиптърите го направили, щото видиш ли имали бижута от по 7000 евра на калпак. Бива, бива наглост, но това не се издържа! Къде е държавата питам аз. Има обаче Господ. Бави, но не забравя.

Като гледам изобщо не им пука за починали деца, роднини, родители, а за пари/злато, които са носили.

Да ми лапат чучура! Ай сиктир!

Сега шиптърите ще ни съдят във всички европейски съдилища за милиони евро и бъдете сигурни че ще ни осъдят а сметката ще платиме ние и нашите деца които не са избягали своевременно от татковината

Не злато, направо диаманта Кохинор са возили. Тия щом са били на екскурзия за 100 евро на човек, повярвайте нямат накити за 7000 евро. Но от макета / шиптари всичко може да се очаква, бог знае какво ще измислят.

Тука, в най-богатата част на Америка, има богато българско семейство, което обира плесента на буркан от лютеница отворен преди 1 месец и продължава да яде от лютеницата. Иначе са расли на Сан Стефано, демек баш софиянци се пишат с къщи и пари като за цяло село. Да имаш пари не значи, че не живееш като измикяр и гледаш все тънко да минеш.

Има ли лютеница в Америка? Откъде я купуват?

Щом им е вкусно какъв е проблемът?

Мутрите тук пазаруваха в Метро намаленията. Има двама милионери в имоти и пари, ядат от кофите за боклук. Единият от алчност престана да яде, обажда се на всички да му носят храна, ама явно и на Бог му е писнало от урода и тоя алчник гасне.

Ами ще искат не само злато ами скоро някои от нашите продажни псевдо политици (проДайБългария или ПП) дето обвиняваха ГЕРБ и Пътни строежи, ще им станат адвокати за обещетения по 10 милиона .... и шиптърите с кеф ще се възползват, а "просто Киро" за да е в добри отношения ще обещае да ги платим. И ще видите как в автобус с 40 пътника ще се появят 150.

Тия какво искат ???? Членство в ЕС?? Или тояга голяма от БГ

Злато платина а там газ и нефт Неда ли намерени? Майната на нахлебниците България на тези макета не е нищо дължна!! В ЕС да Искат злато и безсмъртие

Макетата надигат наглостта в исканията си, дадоха им криле с нашата Кирка

Настилка?! Този таралясник е бил на 15 години. Вие знаете ли за автобус международен превоз, че това в някой държави на EU и на старо не може да го купиш. Тя кола на саро е за брак на 15 години непрекъснато търкаляне по 24 часа.