Близки и приятели изпратиха Иван Нейков в последния му път (снимки)

Сред присъстващите на опелото бяха и редица политици, голяма част от които са работили с Нейков като синдикалист и министър на труда и социалната политика

Обратно в новината

Коментари - Близки и приятели изпратиха Иван Нейков в последния му път (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един хрантутник по малко

Като чета идиотските коментари на Ганьовците, лишени от всякакво християнско смирение и напълно се убеждавам, че този прост народ си заслужава съдбата и ще изчезне по божията воля с голяма скорост до най - много 80 години.

На кой му дреме бе - То само като му видиш "приятелите " и разбираш какъв е бил , хич да не си чувал за него !!

Лека му пръст ли? Да гние в гроба ! През 1997,1998,1999 тоя кръвопиец и аверчето му Костов лапаха луди пари от няколко луди сделки с израелци.Беше лаком и хитър,алчен и ненаситен !

Поредният демагог ,провокатор....... С нищо не допринесе за благополучието на работниците....... Тренчев вече го е усетил,умре ли -никакво съчувствие! "Синдикалисти" блюдолизци на олигарсите.......

Социалната министърка силно надценява красотите под деколтето си. Предполагам, не от липса на възпитание, а само с добри намерения, но едва ли ще го върне към живите. R.I.P.

бога да го прости Иван Нейков обаче, нали беше казал, че се увеличанва продължителноста на живота и да се вдига пенисонната възраст неговия живот го потвърди Нали само 68 години

Коментарите би трябвало са бъдат деактивирани под такива новини. Голяма част от “читателите” сте тотален позор…..! Да почива в мир!

За какви пенсиите ревете? Не става с домати и краставици. Хващайте се да работите. Нация от лаладжии и некадърници, все някой друг е виновен. Блоковете вонят от мръсотия, пътищата с дупки. За големи пенсии трябва много работа.

Аз съм прост народен наблюдател на една интересна "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от - 1988 г.. Понеже сегашната българска реалност е благословена от посолствата (О), всичко е "нормално". Нормално е, преродените български изтребители Страшният Съд да си ги привиква един по един на подсъдимата си скамейка.

Бог да го прости. А шибаните комунисти отдолу дето плюят по него, че той бил виновен за ниските пенсии защо не кажат как Виденов и шайката около него фалираха държавата преди това?

Виденов фалира държавата, а тези "фалираха" всички работещи предприятия и след това си ги изкупиха за по 1 лев.

Не е преди това

Костов прилича на гущер варан.

И Софиянски не му отстъпва, прилича на змия очиларка.

Значи и тоя не е бил софиянец. Провинциалистите затриха България и София.

Симеон Сакскобурготски беше Софиянец, че и наща му. На теб дедо ти от кое селу й?

И-Д-И-О-Т!!!

На погребението му можете да преброите крадците от прехода.

Един костовак кръвопиец по-малко. Обрече на мизерия милиони пенсионери, работили цял живот.

Само като видиш на първите 2 снимки костофф и софиянски и е ясно.

Ковчега няма джобове

Дали го знаят тези ???

не

Би било добри да е така и това до някъде ни успокоява, но не се съмнявай, че наследниците му ще получат заграбеното.

Лека му пръст! Виновникът родителите ми да получават мижави пенсии, въпреки, че цял живот са работили за прилични заплати. Небесните закони работят обаче. Майка ми и баща ми са живи здрави на по 82. Баща ми продължава да работи активно, а Нейков - не

98г работех в държавно предприятие главно за Европейски пазари, но предприятието бе ДАДЕНО ПОД НАЕМ на бивш волейболист вместо да бъде продадено на водеща световна фирма в отрасъла!! Та въпросният починал дойде да обясни на нас работещите как ще ни е трудно и ще трябва да работим за смешни пари! Сега виждам че е ГОЛЯМ ЕКСПЕРТ! Хаха Цялата тази банда, която го е изпратила или поне половината бих ги тикнал в затвора! Направо от прощалното парти! И тези мръсници да не забравят , че последният ЕКСПЕРТ Е ГОСПОД!!! Поне от него свян да имат!! Безсрамници!!

Лека му пръст! А за журналята- 1. президентът на Подкрепа е Манолов, а не Малинов, 2 Васил Чобанов от БТПП е един прост пр, в буквалния смисъл прост и неграмотен 3. Поне представителят на БСК сте налучкали!

Дир, председателят на КТ "Подкрепа" се казва Димитър МАНОЛОВ. Айде малко да си отворите очите. Поне малка!

Дали са му стигнали точките за пенсия?

Лек му път. И да не забрави да пише...

Какво да пише, нова точкова система ли?

Най-малкото това, а може и още. Доста "добри" неща свършиха навремето, цял народ сега ги споменува само с хубаво...