17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В циганските квартали циганите изкарват пари,като хвърлят децата си пред колите,за тях децата са стока,не са малки човечета! Това е известно на полицията от много отдавна! Циганите продават децата си за пари,правят ги проститутки от малки,продават органите им,раждат по много за да получават помощи от държавата! И това циганче не е било обучено,как да пресича,те повечето тичат по улиците без да внимават... Циганите изобщо не ги интересува,къде са децата им,затова и много от тях се давят,газят ги влакове,прибива ги ток и ... От малки ги учат,как да крадат,на джепчийство и от дворовете на хората,като пораснат те убиват и изнасилват родителите ни по селата,някой от тях брутално,а сега тръгнали всички медии да тръбят,че е сгазено поредното циганче...

Хора, не минавайте през циганск.те квартали! Чувах, че хлапетиите им нарочно изскачали пред колите.

Където има цигани , проблемите са на лице , от всякакво естество !

Извод от случката - не преминавайте през циганските квартали ! Заобикаляйте ! В циганските квартали е опасно и за шофьорите, и за пешеходците !

сигано-ромска му работа Да си стоят там и да не излизат от там - ще е добре за всички ХОРА !!!

Щом като шофьорът не е бил бит,значи,че блъснатото дете не е било циганче,а българче !

Или шофора е бил от боята

Знам, че умишлено скачат върху колите мангасаряните, и това е стар номер който са научили - за да изкарват пари. Интересното е, че децата сами скачат има много клипове по ю тубе как става. Шофьора 99% не е пиян. Схема ...лилава.

Съгласен съм,че това са деца,но защо са оставени да си игреят на/до улиците?!Улиците не са за игра на деца.ТЕ се плодят като мишки,после не им пука какво става с всичката челяд...После защо ставали инциденти.ТЕ ги правят с цел получаване на помощи и продажба за джебчии и проститутки.Безскруполни същества.

Преобладаващото циганско и турчеещо се население на Столипиново не се съобразява никакви правила. Не оправдавам никого, а заявявам факти.

на тая улица веднъж едно цигане се блъсна в колата ми. хубо че не изскочи пред мен а вече го бях подминал леко. счупи ми огледалото и изкриви вратата с тиквата си ама му нямаше нищо. веднага се събира циганската тълпа и искат да те линчуват без да са видели ко е станало. накрая викаха айде щом му няма нищо дай някой лев и сичко готово.. карах с 30 км и имах към 5-6 метра спирачен път след удара.

всички деца особено лятото до късно играят по кварталите и градинките и карат колелета , недейте така дете е това но че има проблеми и те трябва да се решават

Бе то лошо няма,ама по яко ще е новината да беше: Луд мина с танк през циганската махала и прегази хиляди...

това са вицове от времето на бай тошо, но с живота на дете нещата са сериозни

прави разлика м/у човек, животно, растение и бактерия . става въпрос за същество еволюирало малко над кокошка ,но много по-малко от теле

днес от сутринта втори път за поредната циганска "новина", от резервата им. -ако случайно вечните им агресивни тълпи не са го били, то е щото си е от техните, циганин като тях. -в осем вечерта е вече здрач. съвсем малко дете се шляе, всъщност те сигурно са били поне792 шляещи се без надзор чавета. никаква отговорност от "родителите" им, разбира се. -но българската намеса в цялата тая поредна цигания я има-българските здравни осигуровки ще платят поредния им золум. както винаги!

че блъснатото дете е било блъснато...Това е един от начините за изкарване на допълнителни доходи!

нашите журналя са услужливи на власта

явно сме навлезли в зодиакалния знак на манго....

Тези " хора" нарочно си бутат децата пред колите за да изнудват после шофьорите. Защо не кажете нещо за това? До кога ще търпим това?!

На всеки може да се случи, е който шофира разбира се. Защо обаче е тази порочна практика да задържат водача

За да не го бият.

Полицията : "Не е бит". Журналистите "Биха шофьор. Полицията го спасява от линч"

значи всички са герои

Не е бил бит...А би трябвало да го понатупат, ей така профилактично. Без значение дали блъснато дете е било циганче, българче, арменче или еврейче (или от друг етнос). Щото в съда едва ли ще получи адекватно наказание.

Все пак не е детска площадка, не е пешеходна пътека пред училище. Това не е гората - батковците да берат дърва а то да се шматка в 8 вечерта покрай тях...

таман се зарадвах, че са го линчували.

И за какво да го линчуват детето - то не е виновно, че родителите му са били на абитуриентска и са го оставили само да си играе на пътя...

каква абитуриентска през октомври не са ли през май

Ама то, детето, откъде да знае?

ЖИВОТНИТЕ- В РЕЗЕРВАТИ!

Винаги, когато се случи да карам в циганска махала, карам като заобиколен от стадо овце. Винаги, когато видя на края на тротоара деца, цигани или старци, намалявам. Независимо дали има пешеходна пътека или не.

Пак лъжат, за да защитят единствения електорат на ГРОБ. Да покажат шофьора и той да каже дали не са го били команчите.

Не че е правилно, но този пияница си заслужава боя. Между другото, кой е пуснал това дете на 7 г. само на улицата в 19:45?

Ало, какво ни занимавате с тези цигани. Явно пак се краде яко отгоре и ни поднасят цигански помии.