17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се гримираш, да говориш по телефона, да си гледаш фейса и да шофираш. Влезте в положение, де.

Вместо почти всеки втори КОМЕНТАТОР да критикува редактора/ката да бяха се запитали ЗАЩО се е стигнало до ПОРЕДНАТА КАТАСТРОФА.

Шофьорите в България са на изчезване - Почти всички ,,школи" бълват непрекъснато ВОДАЧИ НА МПС , които не стават и за ЧЕП на каца за зеле. За КАТ и качество на пътищата - да не отвряме въпрос.

И днешните военни са редко тъпи. Като няма условия за изпълнение на задачата се обажда на командира и докладваш. Иначе пак ще му докладваш, ама за пожар.

Трябва да има пожарен екип там, ама от де толкова мозък в натовските командири на скапаната ни армийка!!

Кола се вряза...докато екип регулираШЕ. Или: Кола се врязала ... докато екип регулирал /преизказно наклонение, т.е.когато не сме били свидетели/. Възможен и вариант: Кола се вряза.... докато екип регулирал /т.е. свидетели сме на врязването, но не сме видели лично, че екипът е регулирал/. Възможно най-погрешният вариант е "кола се вряза ... докато екип регулира" и точно него сте избрали. Бедата е там, че всеки път се изразявате по този начин. Да се чуди човек къде сте учили български.

Ти па що си мислиш ,че са го учили ?

като са написали правилно Казанлък а не Казалнък, както колежката им Лилия, МъглиШ.

"кола се вряза ... докато екип регулира" е варианта ако се е случило в момента на писането на статията. Тези от Dir изпреварват събитията.

То само това да е!! Пострадалите били откарани КЪМ болницата!

70% от щоферите са скарани с времето и пространството ! И тази явно не прави изключение !

Нема страшно! Полицая е ударен в главата .

Уфсътъ си купила книжка ( ако въобще е имала каквато и да е) и яхнала таратайката, мислейки, че като е жена всичко ѝ е позволено. А може и да е помислила синия “буркан” за дискотечно осветление.

С това отношение жена нема да видиш. И ще го караш на ръкоблудстване. като до сега.

Свят широк, жени да искаш. Българките не сте чак толкова специални, че всички да се избиват за вас.

са, не я дават на сульо е пульо, избират си мъже с пари. Мъже с пишки много, мъже с пари малко.

Хахахаха, за сметка на това българите са супер специални, препоръчвам ти ги ;)

Понякога полицаите спират като румънски тираджия в пустиня - изобщо не мислят има ли видимост, а и те самите не слагат предупредителни знаци (триъгълник)

Жена с волан- маймуна с граната!

А да видиш статистиката и да кажеш колко са катастрофите причинени от мъже и колко от жени? Както и колко са убитите съответно? И да не почнеш да ми каканижеш, че жените карали по-малко, че карали само в града, че не карали камиони и прочие простотии! Истинска статистиа, отчитаща тези фактори! Ще ви се уплаши окото дедо!

Може. Отивай. Ако ти даде. На 72 г. е. Явно другите не ти дават. Бабиното.

Овцата- водачка на МПС не е видяла коскоджамити патрулка насред пътя със светещ буркан- явно се е гримирала в огледалото за задно виждане,а ако до нея е имало и друга овца приятелка , са били на седянка във фейсбук.

Значи нас са ни учили да караме със скорост, която позволява да спреш в зависимост от ситуацията. Сега не знам на какво ги учат, но е видно, че нямат никакви умения днешните шофьорчета. Толкова неадекватен народ кара коле, колела, тротинетки. Пази Боже!

Едно на ръка на какво ги учат ... Елементарната съобразителност , ако я нямаш - не могат да ти я налеят в главата в никой курс

те още преди да започнат да карат курсовете са научени, че са безнаказани и могат да мачкат и да плащат 10к и пак да мачкат...

Кой това?

Странно защо повечето нетипични инциденти са причинени от жени шофьорки...

запазена марка на мъжете, да летиш с 200км/ч на кръстовище и помиташ всички, да се забиваш в автобусни спирки и замиташ чакащите, да летиш с 200 км/ ч на магистралата и да се гмуркаш в канафката и запалваш, ти се спасяваш, ама жената и детето не. Да изброявам още от типичните каскадни смъртоносни мъжки инциденти????

Хич не се пеняви. Толкова патки има зад волана, че не е истина. Уж седнали да карат, а всъщност блеят в телефона, гримират се или гледат в огледалото за обратно виждане как им е грима, говорят по телефона, пушат и тн. Това като цяло важи и за доста от мъжете-шофьори като изключим грима. Ние пък бърникаме по радиото, по навигацията или се заглеждаме по красиви пешеходки или колежки в трафика. Факт е че доста често жените-шофьори не могат да преценят адекватно ситуацията и се стига до инциденти. Като, че ли са по-съсредоточени като карат градско отколкото извънградско. Странно, но факт. Познавам няколко жени, които шофират, возил съм се с тях и това ми е направило впечатление. Също така обикновено нямат добра преценка за габаритите на автомобила щом се стигне до разминаване, паркиране и тн. Добре, че вече има масово парктроници, камери и други джаджи да им помагат. Нищо лично, споделям мнение.

А да караш "тротинетка " по магистралата със 120 ? Или да вдигнеш на задна скорост 70 км/ч ? Дивотията не ходи по животните ,а само по "хората " .

Странно как това не е точно така и повече смъртни случаи на пътя са причинени от "МЪЖЕ"

Щом смъртта е нетипичен случай, ок.

Мъже в кавички да го разбираме като... педали?

е сбор от психофизически характеристики, които при много от тях липсват и тогава се наричат индивиди от мъжки род. Това значи " мъже".

Не, разбирай го от такива като теб, които си мислят, че като имат пишка и това ги прави МЪЖЕ! Много неща трябва да има дадено същество, за да се нарече МЪЖ! Които на повечето от ВАС в днешно време липсват, но пък затова сме си виновни ние жените, че ви научихме всичко да правим вместо ВАС "МЪЖЕТЕ"

Не съм казала никъде, че смъртта е нетипичен случай, просто отбелязвам, че това, което каза не е така, защото все повече "МЪЖЕ" като теб правят всякакви ТИПИЧНИ И НЕТИПИЧНИ катастрофи

"До а", въртиш, сучеш, все на секс го докарва с тия пишки.

Не е лесно да си малоумен!

Подарявам АК 7,62 на феминистката, за да продължи отбраната.