17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този шофьор е за раэстрел

Егати майката дето си тика или тътри детето. Ако шофьорът беше виновен, щеше да удари и двете. Туй или е бягало или се е влачило. При всички случаи не е вървяло на една линия с майка си. Интересно ми е защо така не се тикат пред влакове.

" Полицейският инспектор Петър Григоров каза, че шофьорът нямал достатъчно стаж" Айде сега да го оставят да понатрупа стаж и след една -две години може и да го глобят. А тва пешеходците - еми да се вардят, ве. И да си седат на тратоаро, кво са се впрегнале да пресичат по улиците.

Стаж се трупа с блъскане на пешеходци при различни Ситуаций. Само ако караш, до никъде няма да го докараш със стажа.

Залуханите пешеходци у БГ така и не разбраха, че тук се пресича само (без значение дали на пешеходна или някъде другаде) след като си се уверил, че няма никакви коли. Пешеходната нищо не ти гарантира! Еле па такива индивиди, дето се влачат по нея, цъкат си по-телефона или със слушалки на ушите се носят замечтано. Такива като ги видя, още от далеч им свиркам (кат бързам с джипката) и ако все пак упорстват, ги и псувам докато не се върнат обратно. Бах и гадното племе, начи!

В Козлодуй живеят предимно уроди като курветината, но човекът зад волана е един от малкото които не са изроди. Просто нещастно стечение на обстоятелството. Мъжът на курвето е шефче в централата и за тва е този шум.

Тъпата курва и детето са били с тъмни дрехи и човекът не ги е видял в тъмницата.

Да не те е отрязала, че си толкова назлобен ;)

Димитровград е град защото завършва на "град". А какво е Козлодуй?

Крайно време е децата и родителите в Бг да разберат, че е безумие да се носят тъмни дрехи в тъмните часове на деня, особено при лошо време. В цивилизования свят, учениците са задължени да се придвижват до училище със светлоотразителни елечета. Същото правят и родителите, когато вървят пеша в тъмното, в мъгла, дъжд. Хора, обличате се в черно и мислите, че светите....грижата за безопасността започва при самия човек. На вас като не ви дреме, как очаквате някой друг да се загрижи за вас.

на криминални елементи като този да се налага наказанието поискано от пострадалата страна. както в саудитска страна и при хан Крум. Кога народа ще реже ръце?!?!

Рязали са, когато сме били варвари. Режат все още и убиват с камъни, където Цивилизацията липсва. Ако имате носталгия по тия времена, все още има страни, където да емигрирате и да живеете според мечтите Ви. Адиос

освен че е опасно с тия черните дрехи е и супер грозно. всичко живо прилича на цигани и гангстери

Опитай да намериш цветни симни дрехи. Има, но са тук-там. Масово зимните дрехи за тъмни. Не са виновни дрехите и нощта, а скоростта на шофьора. Той трябва да е готов да спре ВИНАГИ ! Ако нямаш видимост или наближиш пешеходна пътека трябва да си готов да спреш преди нея, а не на нея.

Статията е за пешеходна пътека в Козлодуй, а снимката е от Пловдив. Толкова ли нямат снимки от Козлодуй?

Там няма пътища...само някакво подобие на такива

което научи от статията?!? Да не се дава книжка на млади и глупави хора.