Благоприятни са лабораторните анализи на кравата Пенка, съобщи БАБХ

Съдбата на кравата Пенка предизвика емоционални, но и трезви коментари в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

— Де-е, хайде, братя! Ехото се обади живо из гората. Пенка , достойна внучка на Белчо и Сивушка примирено чака своята съдба.

Слава Богу, че поне кравата е запазила българското си име. И дори само заради това трябва да си живее. Ми и на нея и се е поискало малко да отиде на разходка в чужбина- нали е европейка в крайна сметка.

на фона на днешните галерии (с някои изключения) ми почива окото като я гледам, милата тя.

С кравата Пенка се прочухме в Европа и света. Едно кротко и интелигентно добиче се оказва по-умно от цялата бюрократична паплач, която се крие зад папки и компютри в БАБХ. Много дни вече се води борба за живота на Пенка. Време е да се намеси премиерът Борисов с мъдрото си слово и благородна същност. И да спаси живота на горкото добиче, което, на всичко отгоре, е бременно.

..................но комент..................

Само да попитам тези некадърници от БАБХ, това внос ли е, или връщане на животно регистрирано като собственост на български гражданин? Това, че животното е преминало границата, ще се търси отговорност от него за нарушение на някакво законодателство. Ако това се твърди от БАБХ, че едно животно съзнателно е нарушило правно норма, това показва абсолютната правна неграмотност на твърдящите го. Отговорност за нарушаване на правна норма, може да се търси единствено и само от съзнателно същество което кравата не е. Пълен абсурд. Да контролират производството на хранителни продукти, но за там не им стиска.

БАБХ да си мислят какво бъркат сега !!!

Тия от БАБХ са за трепане . Не могат едно мнение да дадат ако не им наредят от горе. така излиза че трябва да умъртвяват всички животни който са преминали през границата Ами те са милиони в гората защо и тях не ги събират а ги оставят Нали спазват закона-- ама едностранно . А хората като минават нелегално границата защо ги оставят а не ги връщат или умъртвяват като едно време.

Ако някой все още наивно си е мислил , че юдогейския съюз се управлява от що годе нормални хора , нека се прсоти окончателно с илюзиите :)))) Тия стигат за многотомно издание по клинична, ментална патология ! То не бяха прави краставици , шастливи кокошки , почти задължителна педерастия , тонове гмо-боклуци , обгрижване на всякакви ислямски главорези , то не беше чудо ....!!!!! Долу ръцете от Пенка ! Разходила се е само до съседна Сърбия , не се е мотала из западналата част на континента, та да се поболее и виряса . Добичето е много по-полезно , интелигентно и симпатично от цялата брюкселска паплач накуп плюс нашенските политотападъци !!!! Срещу Пенка предлагаме за евтаназия гинка , теменужка , цецка ,ангелинка , катеринка , мента ... Дори праймът на Западните Балкани сме готови да жертваме :))))

Лисичето, готин, само плюсове от мен. Точно казано +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Троловете разпалиха омраза срещу ЕС. Пращайте сега Таско Ерменков да я гръмне тази крава, та БСП и АТАКА да си вдигнат рейтинга. Търсят кусури на ЕС а на Рассия не търсят кусури- там всичко е наред.

Холанците не са пуснати след като откриха необмитената тяхна пратка за хранителните добавки . Така че , кравите , свинята , пилета , даже рибите да са спокоини . Няма холанци , няма добавка . Толкова лесно е индустриалното земеделие и хранителната промишлиност .

тъп трол, като си смениш ника си въобразяваш, че си неразпознаваем. стига политизирал бе цървул.

конкурентана цена такива курсури . А освен това прече отгоре режим на санкците . Така че , тука не виждам нито Русия , нито ЕС в играта . Вертикалната линия на търговия минава по друг , неизвестен път . Или Пенка вече поговорила ?

не може да ти се затвори клавиатурата, цървул, стига политизирал ти се каза.

Някои гледат с насмешка на случая, но той е по-скоро показателен. Един малък пример за това, че ЕС в този му вид е абсурд. И ако не се реформира, просто няма да го бъде, а ние ще се чудим кой път да хващаме. При присъединяването на Великобритания към ЕИО през 1973 г. Едуард Хийт отнесе върху костюма си едно шише мастило в парламента. Не бяха минали и две години и британците взеха да говорят за напускане. И си бяха баш прави. Тази бюрократична структура е "изрисувана" много добре във филма "Бащина земя" с Антъни Хопкинс. Един прекрасен филм, който БНТ излъчи, но след приемането ни в ЕС. Още ми е чудно как успя да се промъкне този филм на екран. Предполагам, че малко хора го видяха, защото го излъчиха в късните часове. Е, в него няма никакви приказки за капитализъм, социализъм, комунизъм и тем подобни измишльотини . Няма манипулации. Просто са показани нещата такива каквито са и както англичаните могат да ги покажат. Ако хората бяха го видели преди това и ако ни бяха питали с референдум за членство, не зная какъв би бил резултатът. Но,... кой пита българина за нещо?

"Пенка се върнала в България и местните служби са отговорни за нейното здраве и сигурността . Не искам да създавам популарност на Пенка", заяви вчера Мама-Кайсия Икономен , говорителка на движение "Пенка Боливуд" . Както вече станало известно Пенка пок„сетила както хладивните бази в Румъния , така и в Украйна , Русия и Пирео-Атина . Щяла да инвестира в туристичен превозвач до страните около персийския залив . Името на нова компания ще е "Доналд Дак" , даже американците вече заявиха усилен интерес в такава форма на инвестиции по време на кратка почивка с пършени картофки и сирене в Канада , срещата на Джи-7 .

Можеш ли да дадеш инфо за това Как е в оригинал , на английски името на филма с Хопкинс? Заслужава си да се гледа.

Някои гледат с насмешка на случая, но той по-скоро е показателен. Един малък пример за това, че ЕС в този му вид е абсурд. И ако не се реформира просто няма да го бъде, от което и ние ще си изпатим. При присъединяването на Великобритания към

от съседния дол...Много се радвам за колежката, макар че ни карат да си кажем и майчиното мляко сутрин! Все пак бикът Тошо Таковата си е за мен и не й го давам. Да й купят там вибратор ли, нещо из обора да не мучи горката и тя. Все пак и тя душа носи и права има като пълна и правна членка на ЕС.

за да си успокоиш болното подсъзнание.

Безумието на един натрод!!!! Кравата Пенка.....

кажи мерси за ползата, крават Пенка не е ходила на избори и не ти е крива за нищо.

Безумието на един Съюз!

докато ЕС само ги хармонизира , тоест въвежда в изпълнение . Но това хора не разбират заради непрозрачност на политика на високо , виж Г-7 среща .

Яжте на Бою Симитлията уя , на Пенка --.вимето и новите цени от първи юли, идиоти зомбирани!:))))))))))))

".........Съдбата на кравата вълнува много хора в Европа. Вчера и прочутият музикант сър Пол Макартни се включи в кампанията за спасяване на животното......" Защо се пишат такива смешни глупости ????

глупавият не винаги е смешен,тъпак

друго си е да си крава или помияр - веднага ще се загрижат за теб всевъзможни идиоти и паразитни организации, ама за пенсионери, кадърни деца и за стимулиране на човешката раждаемост... това са гадни теми и не се разискват

"Светът ще си отдъхне"!!! А Пенка ще живее?

трябва да проверят и ББ, и той ходи в Сърбия, а дори и в Албания ..

проверят,дали му е достатъчно хелия?!

Обаче симитлията ползвал "Дурекс"!

Кравата Пенка - политик № 1 на България! Кравата Пенка патрон на българското европредседателство! Кравата Пенка Герой на република България! Това да не ви е кравата Лиляна, кравата Румяна, кравата Десислава, кравата Цецка? А бе ей, това е кравата Пенка - истинска и полезна! Останалите могат да ги... на майната им!

стискам палци, ти си супер!

Ей, да оставите Пенка спокойно да си пасе. Нема да е тормозите да не и секне млекото, защото тя млеко дава. Не е като министрите само проблеми да създава. Какво като се е разходила до Сърбия? Те колко управници се разхождат до там за да се напиват...а Пенка ходила да пасе.

дааааа.... ясно! за кравата пенка се грижи целата европа и по свето и у нас! а за изброените по-долу никой не се интересува; 2 милиона убити 2 милиона оскатени 2 милиона отвлечени 6 милиона гмо-та щото не са крави! нали така, а?

днеска има мероприятия, остава и за тях да вкараш горкото безправно бременно животно в приказката кой за кого и за какво се грижи. айде по-кротко.

Пенка стана по известна от повечето министри

рейтинга е по висок...

Отива си кравата Пенка, отива си и Бойко Методиев Борисов!!!

(Боко) Тиквата е ценен сочен фураж за кравата Пенка, да ѝ се поднесе моментално!!!

Аутопсията е най-сигурната здравна проверка.Не издържи ли,значи не е била добре.

Това само Цв. Цв. може да го каже, гробарят му мръсен!!!

Най-гадно е да си скапан безжалостен бюрократ. Такива трябва да се бесят с главата надолу и да им се разпарят коремите да им излезнат червата.

А какво са очаквали от резултатите тия офисни плъхове в Брюксел!? Че всички са измрели от чума и няма живи извън ЕС ли!?

По времето на всичките препирни и писали аз питам: колко месо и кайма и яйца внесохме чрез личните си пътувания до Пирот и Ниш? Ако има зараза, тя до сега да е влезла в България през месото с което се товарят багажниците на нашите брички всяка събота от сръбските пазари!

А кравата Бойка мучи нагло от трибуната на народното събрание, че и търсят сметка след 1 година извън парламента, но всичко е точно! И нея няма да я евтаназираме!

Педраси от цела България, съединявайте се в индианска нишка, само водача ще е с гол в ръката хой.

Случайно ли е съв падението на датата на 9то юнските превратаджии с 9то юнските педерастки изстъпления в София под патронажа на американския посраник?

Се занимават Евроидиотите и българските им слуги... защо не проверяват и хората и дивите животни, най вече арабите и неграта, които нахлуват в Европата? Човешката евроглупотевина и българското раболепно тъпоумие са безкрайни.

Потоците от статии за кравата Пенка прикриват липсата на такива примерно за Гинка Върбакова и ЧЕЗ. И не само.

данъчните да проверят кравата Пенка и за незаконни доходи извън ЕС,след като е скитали из сръбските магистрали

А какви са лабораторните анализи на българската държава и малоумниците от партията на сикаджията МУТРАГЕНЬО?

Имаше един много стар виц ; Американец се разхождаща по време на соца из София, вижда как над него прелита на метла баба Яга. Замислено коментира ; - Каквато им държавата - такъв им и батмана ! Та , каквато ни е държавата - такава ни е и журналистиката :(

И отново криете инфомация!! Фейк нюз! Защо не давате отговори на обществено значимите въпроси, които вълнуват народа?! Бременна ли е Пенка или не? Ако да, в кой месец и кой е бащата! #JeSuisPenka

Също така - 1) Кавко предвижда законодателството ако бащата не е гражданин на страна член на ЕС? 2) Имала ли е Пенка полови контакти в Сърбия?

Само CNN още бавят новината. Живей,краво Пенке!Късмет ти желая. Че щом си навлезла в полезрението на ЕК и БАБХ-оцеляването е под риск.Те маса българи не оцеляват тук,ама дреме й на ЕК.Или на НЗОК,напр.За какво й беше на кравата патриотически да се завръща-добре си е й било в свободна Сърбия......

Тя, всъщност, не се е върнала сама. Малко на сила я върнаха.

А господа евро-олигофрените наясно ли са колко крави недезертьори са изклани в Евросъюза за последното денонощие? Те нямат ли права? Нямаше ли как да бъдат помилвани?

НК и да си носите последиците за ксенофобските коментари . Също така медията която ги допуска да отнася яка глоба.

Това някаква копи/пейст опорна точка за гей-парада ли е ;)) И вие сте същите палячовци като комунягите аххахаха

статията за гей парада,по грешка попаднал тук.

А, къде остана свободата на словото?! Боклуци, които си позволяват да отнемат чужди права, защото се чувстват лично засегнати или обидени, са за кладата. Боклуци сте си родени, боклуци ще си умрете. Независимо какво ви нашепват господарите ви.

За пореден път се убеждавам, че сме настигнали и изпреварили Индия, освен по брой на цигани и болни. Тук живота на 1 крава е къде къде по-ценен и следен от цялото общество,отколкото човешкия живот. Кравата Пенка е в пъти по-известна и обгрижвана от който и да е обикновен български гражданин, а човешкият живот тук не струва нищо, за разлика от животинския. Ако убиеш куче, или нещо се случи с кравата Пенка те чака затвор, или глоба и условна. Ако убиеш полицай, или циганин изнасили баба ти и я убие, пак същото.

Тя носи още един живот .Кои сме ние да решаваме кой да живее, и кой не?НЯМАМЕ ПРАВО!!!!

Кравата Пенка имгие усрала сите граници!

Да се изследват! Току-виж някоя се окаже нефелна. Хората си имат Милка, ние - Пенка. Уж същото, но каква разлика, а? И в животните, и в пасищата, и в тиквите на хората.

както и дира...ни приспиват всяка събота и неделя..

Радио Скопие съобщава. Днес се проведе съвещание в ООН. Единствена точка в дневния ред - кравата Пенка. Доналд Тръмп: - Американската армия е готова да защити демократичните права на кравата Пенка! Емануел Макрон: - Преминаването на границата от страна на кравата Пенка, нарушава правата на френските превозвачи! Фрау Меркел: - Кравата е добре дошла в Германия, може да дойде с цялото си семейство. Сергей Лавров: - Русия е длъжна да се защити. Ще окупираме Литва, Латвия, Естония, Украйна и (поглеждайки дяволито към Меркел) Полша! Бойко Борисов: - Ние я хванахме, те я пускат! Македонският премиер: - Eх, Пенке, Пенке! И за тебе ли ке се тепаме и тебе ли ке освобождаваме! В България трябва да с епроведе национален референдум за Кравата Пенка!

Световна новина № ! Щом и сър Пол се намеси ! Баси "журналистиката" :(

Браво, а по здравна каса ли я минахте...

Не ве, бат МухоБойко прати 2 кугъра да я извозят, в единия само Пенка и обгрижващия персонал, в другия фуража и гоМната..