Бизнесмен с мащабна дейност е бил изнудван от престъпна група (снимки)

В две банкови касети са открити над 35 кг злато за над 4 млн. лева, а в трета - 565 хил. евро в брой.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главатарят да не би да се казва Бойко, че нищо не пише, пък би трябвало да е значителен удар. Няма факти, които да ни покажат, че не става дума за измислица на журналисти. А иначе аз така си представям във фантазията си богатството на типичен гербераст с реална власт. Пък и след фала с апартаментите, къде да си кътат парите? Но, като знам, че за 50 млн евро не можаха да блокират сметка в чужбина, как да повярвам че за дребна сума, неспомената тук даже, са го направили?

Той този бизнесмен как така се е свързал с престъпната група.

Преди около 40 и няколко години се оженил и му се родили син и дъщеря.Те се оженили и с зетя и снахата сформирали ОПГ срещу баща си,това според думите на бащата.Според тях обаче,а и според мен е точно обратното-старецът е изкуфял и харчи фирмените пари и имущество по 18-20 годишни леки момичета и затова е свадата и набеждаването един друг!

Гледайте Сашо Диков от 19.07 по Евроком , последната част и ще разберете за каква абсурдна фамилна история иде реч. Язък им за големите пари......

То открили, хубаво, ама осъдени ще има ли. Или както досега, куче влачи, диря няма..

Защо въобще се занимават с полиция. Ще ги хванат и ще ги пуснат да си дерибействат пак на воля. От колко време чакам някой да ми настъпи опашката, ще квичат и ще се молят за полиция.

Ебати новината. На бандитите им пазят данните повече, отколкото на обикновените граждани. Как се казват, от кой град са и т.н. се търси, за да се получи уравнението..

Няма бандити,става въпрос за семейна свада и невъзможност да разделят фирменото имущество.От една страна е бащата от другата синът съдружник във фирмата и дъщерята.Става въпрос за фирма за производство на асансьори на илия златанов и явор златанов.

"Изамет" ООД.

изтипосаха данните на всички ни през свободно циркулиращата базата данни на НАП, такива като тия още по лесно ще крадат фирми и имоти Обаче фин.мин. Горанчов рече - нема проблеми, спете спокойно!

Иванчева за недоказано искане на подкуп беше опасна можеше да се укрие или да извърши друго измислено престъпление - тези са чисти-150000 от откраднатото и маже да посетят Галеви, меджидиева или Бпендо

Пишете имената на измамниците Защо се крият

1. Това звучи много Ала-бала. 2. Искаме да покажем, че НАП може да е хакнат , но държавата работи 3. По-скоро пропаганда, отколкото истина ....

Много абстрактна информация. Никакви конкретни данни. Странно...

Ако, това което прочетох е вярно, значи става дума за действително голям удар. Имам и леки забележки! Да се съдерат от изнудване за две години не могат да съберат това,което е намерено, а то е само част от всичкото,защото групата е имала добри харчове. Това,че част от групата е със гаранции е пълна малоумщина! Има нещо, но ще видим.Обикновенно бият тъпана за епохални разкрития, а сега е пълно трайко за изнудваният и изнудвачите. Това не е нормално!

чудесна престъпна държавица, на свобода след такива престъпления!

туй да не са тИлИ фоннтите измамници от Ветово,? Или пък крадлите с маратонки от Лондон, дет пИчелели по 20 бона евро на месец,тц, тц, сигур сига събират пари за аеропланити.

За пореден път сте пропуснали на територията на кой град е?

какво ни казвате с тая статия - не са те нарочили - не са те ограбили ! така ли ?

Ще падат едни подкупи наляво и надясно.... как може да ги пуснете под гаранция бе идиоти... няма държава!

съдии и прокурори нали и те требе да едът, по 20 заплати накуп при пенсиониране не им стигат!

да се готви следващия

Значи Иванчева не я пускаха, защото е по опасна от тези? Подсъдимите за КТБ също? И тези срещу 150000лв са станали като овчици и вече не са опасни? Това не е държава.

И от къде имат по 150 000 за гаранция след като средствата им са от престъпления и са конфискувани. Значи държавата приема мръсни пари добити по нечестен път и играе с престъпниците. Абсурдистан.

За пране на пари, ползване на неистински документи, рекет, присвояване, изнудване..При нормална съдебна система тези щяха да отнесат поне по 100 години решетки..докога ще се толерират мижавите гаранции..къде е Държавата тук??

Значи крадеш ПОНЕ 4.5 милиона лева -съгласно публикацията и съда ти определя гаранция от САМО300хиляди лева ( за двама от тях) !?! и те излизат на свобода ( разбирай да подкупват де щтото могат та да изкарат и останалите от кауша) Това изглежда ли ви нормално ???

Заглавието би трябвало да бъде"Поради спирането на партийните субсидии,бизнеса прави дарения на ГЕРБ"

изнудването е от престъпната група-партия, която неотдавна прие закон за "дарения"- разбирай го изнудвания!

Работят под крилото на Пунта Мара !!!

бизнес за Мутристан. Да пускат обвинените под гаранция за да могат да се разплатят с политиците от ГЕРБ и те ,посредством прокуратурата ще прекратят преследването

Jaxon

тоя бизнесммен трябва вече да си търси поп за опелото ми се струва.

Нещо-имена?

а колко ли имат по трезорите останалите 120 000 служителя и 25 000 ;бизнесмена; ? 20 000 кг злато и над милиард в евра ?

Сещам се за един дето имаше за основна дейност политиката и печеленето на избори, но всъщност отнемаше бизнеси. Сега уж се оттегли от некви постове. Дали не са неговите мекерета?

Първанов ?

Доган?

Fake news!

В Империята на ГЕРБ всичко е възможно ! Сигурно са били служители на Борисовата Държавна Сигурност !

За хаоса в който живеем, съвсем нормално. Няма държава [тя е заета със себезадоволява}, корупцията позволява достъп до всички иинституции, всеобщо безхаберие. Идеалната хранителна среда за всякакъв род пресъпления.

ако е чист какво могат да го изнудват ...значи тоя така наречен "бизнесмен" е вързан и зависим от мафията за да има какво да го изнудват ...нормален бизнесмен държи ли кила злато скрити с години и безд се потърси полицейска закрила

като празна водоноска.... лошото е,че в БГ имамного като теб!

Просто партия е свалила доверието си от тях. Спрели са да изпълняват заповеди и са се помислили за велики и да работят за себе си. Случва се регулярно. Вече не ги убиват че е лошо за бизнеса. Затворче 10г и им взимат всичко.

лакърдии на псевдо ганя журналисти за бантускотове с промити мозъци ...първо в България след комунизма никога не е имало и няма "бизнесмени" а Мафиотски кланове от типа на Латинска америка а така наречената правосъдна система е организирана престъпна групировка изпълняваща поръчки за разчистване на сметки между същите мафиотски кланове ...точка

изнудвали бизнесмен с мащабна дейност!? щом са могли да го изнудят, явно колко е бил мащабен!

А защо всички не са в ареста? Нали са престъпна група? Или тримата пуснати под гаранция са хора на "наш" човек? Или статията пресилва нещата тенденциозно?

хайде почвайте Бойко, БСП ,Евреите, хамериканците