Бизнесът защити Дунарит

Отнемането на лиценза на "Дунарит" АД ще извади фирмата от заетите в момента ниши на пазара и ще изпрати на улицата работниците и служителите от предприятието.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът защити Дунарит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че той мустака я ибясни цялата система. Суджука е най отгоре с доганя. Василев е начетен човек, давал е кредите и тук и там. Нарочно са го оставили банката му да е силна за да концентрират парите и фирмите на българия. После го пуснаха по пързалката. Пеевски и нагло алчно прасе, за това и го ползват. Но за всяка сви ня идва коледа.

Аман от далаверите на герб и Пеевски.Те си имат държавата за бащиния,и си правят каквото искат и с бизнеса и с хората.Пълна гнус!!

Ама как бе, всеки знае че Борисов е кученцето на Прасето и Агата! Половината правителство е на ДПС.

Риторичен въпрос. Държава тук НЯМА! Напразно ровичкате.

През март ПЕЕВСКИ неочаквано се появил на Авиационно изложение в Индия. В разговори с представители на военното министерство на Индия и други ведомства, свързани с отбраната и армията, депутатът от ДПС обещавал да осигури продукция от България за над 1 млрд. долара на цени, подбиващи тези на международни пазар. Информация за волните изпълнения на новопръкналия се оръжейник стигнали до зам.-генералния директор на руската компания Рособоронекспорт Сергей Гореславски. Той пък докладвал на министъра на промишлеността и търговията на Русия Денис Мантуров. От руска страна била извършена проверка, която установила, че представителят на България, както се именувал сам Пеевски, се опитва да прокарва и оферти за стрелково оръжие автомати Калашников, ракети и муниции и да приема поръчки за ремонт на вертолети и руски самолети. Това вбесило руснаците, които се очаква да реагират по свой начин на опита да се влиза с взлом на тяхна територия. РАШКИТЕ ВЕЧЕ СА ПОРЪЧАЛИ КОСТЮМА НА ПЕЕВСКИ. Той е като този на Тутанкамон.

Щях да ти повярвам, ако прасето не е руско вале! И понеже е, следва въпроса: Дали азиатците просто не искат да закръглят собствеността си на 30-35% в БГ-то и после върви обяснявай колкото си искаш, че сме се залюбили с американците! Джон Маккейн помагай!!!

Какъв низнес, какви 5 лв? пишете разбираемо КРАДЦИТЕ

Бизнес вече е мръсна дума Бизнеса трябва да си плати че се меси в работата на съда

На бизнеса му треперят гащите.Оказа се,че тримата шопара могат да ти свият банката или завода без проблеми и последствия.Достатъчно е само да решат и го правят.Тия надминаха даже учителя си,бай тошо.

"Дунарин" собственост на Цветан Василев ли е? Ама не на документи.

ТАМ Е ЗАПИСАНА ЦЯЛАТА ИСТИНА, Името на кредитора КТБ е заменено от това на единият от депозитантите, който чрез ЦЕСИЯ се е превърнал в КРЕДИТОР. Защо закона за удоблетворяване на ДЕПОЗИТАНТИТЕ ПРИТЕЖАВАЩИ ВЛОГОВЕ НАД 100000 евро не важи за италианец Миролио, който ЦЕСИРА с депозита си от над 90 мил. лв. намиращи се в КТБ и се превърна в кредитор на само на ДУНАРИТ, но и на ТЕХНОМАРКЕТ и БУЛГАРТАБАК?! КВЕСТОРИ И СИНДИЦА СА УЧАСТВАЛИ В ТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

След като съда се е произнесъл, че ЦЕСИИТЕ са незаконни ИМЕТО на Миролио остава да виси в Търговския регистър? Нима Пеевски и хората му какъвто е Миролио са над закона?! ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ? НЯМА ЛИ КОЙ ДА АРЕСТУВА НЕ САМО ТОВА ПРАСЕ , НО И ИНСТИТУЦИИТЕ КОИТО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ?!