Търговия и услуги - най-печеливши у нас

Втора поредна година в условията на криза на печалба са компаниите от услугите и търговията.

Обратно в новината

Коментари - Търговия и услуги - най-печеливши у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак поръчкови статии.Не им ли омръзнаха тия стакмистики.Прави са горепишещите.За производството дума не обелват,ама икакво да кажат като го няма.Само, че държава без производство и икономика огън да я гори.Само с търговия не става.

Писали сте на 100 лв. СК/приходи, но може би имате предвид 1000?

155 550% раст на продажбите? в никоя нормална икономика това не е вазможно. тия са направо за разследване.

Кризата прочиства икономиката.Читавите фирми се справят дори и в криза.Тези дето ги крепяха рзани законови недоразумения които сега вече отпаднаха, отпаднаха и фалшифите фирми.Който си го може пак ще се справи.

ха- ха- ха...... поръчкова сатия ... а тоя мишок цветан симеонов ,що не вземе да се скрие некъде ...печеливши са фирмите на мутрите , които на 100 процента са в сивата икономика ...дребните бизнесмени ,болшинството са пред фалит и се чудят как да свързват двата края ...ей до това ни докараха новите управляващи ....а тоя тъпак симеонов що некаже кои са тия фирми- фирми ,близки до кръга герб....смотаняци и тъпанари....

Напълно подкрепям мнението ти за икономическата ситуация на фирмите. Само едно уточнение да направя - не са само фирмите на герб, а на всички политически кръгове. Без изключение.