Бившият военен разузнавач №1 на Израел: Войната в Украйна няма да приключи до края на зимата

Американското и британското разузнаване са разчели намеренията на Путин, така, както ние се информираме от CNN, заяви генерал Амос Гилад

Обратно в новината

Коментари - Бившият военен разузнавач №1 на Израел: Войната в Украйна няма да приключи до края на зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незаконна война? Тъпак!!!

Ако Путин въоръжи палестинците до зъби, Изсраел как шъ съ оправи?

Американците въоръжиха Авганистанска 150-хилядна армия срещу талибаните и , какво стана?

"Ген. Гилад допълни, че американското и британското разузнаване са разчели намеренията на руския президент Владимир Путин, така, "както ние се информираме от CNN"." Това е точно в десятката!!!! Уби ги направо :)))))

Точно така стана във Виетнам, Афганистан Либия...

Така стана и с МАЙКА ти , като и разпорих гьза

Ах, какая же красата Здес ! …”каментар” да “каментара” ! ——- Наглостта и Арогантността - НЕ води до Добро, Дирянники . ..Никога ! …по Никакъв начин/аспект.

Евреина от Израел за евреина от Украйна. Искахме да направим втори Израел в Украйна но БАБА МЕЦА не дава

Тя баба меца направи втори Израел в Украйна. Досущ като арабите гърмят нощем с ракети по жилищни сгради.

Грешите. Факт е, че Баба Меца е на Украинска територия, за разлика от арабите.

ТЬП БОКЛУК

Дълбок, стратегически смисъл има в написаното от Вас. Просто геополитика и геостратегия, с цел влияние, зависимости, суровини и енегоресурси. Откакто и докато светът съществува, все ще бъде така. Неоспоримите и обективни факти от близката и далечна история го доказват.

Руснаци и закони, нещо несъвместимо. Те никога не са спазвали подписани от тях международни договори. Тази безумна война е потвърждение. Разбират само от яка сопа......

Русия си ти,соросоиден парцал....

Гоуем е. Гоуем! Начи верно е. Футин не искАл разрешение, натурален печат не е зимвал , м чи как па мисли , че незаконно ще я кара?! Друго си е военен шпион , как чува нещата... А кога шъ приключва войната и туй военният шпион знай. До декември нямало да йе. Марчето тъй рече също. Марчето мисли , че ще е така , щото тя е трета братчедка на комшийката на петричката врачка. И много уцелва, даже в тотото вече забрана получи да влиза. А военният шпион знай, он и негови приятели с тая война и внуци могат да хранят. Га ги охранят шъ спре. Ха някой от джуджаците реши да спре преди шпион да му е позволил , ха демокрация му избухнат в столницата и джуджи изгоре.

Много си не грамотен

Неграмотен е една дума г-жо. На български де. На украински не знам.

ги успокоява да са търпеливи. Все някога ,след стотина години русия ке падне.

И в крайна сметка и планът Ран-ъп спрямо България ще им отиде на кино. Баба Ванга многократно е заръчвала да не се обръщаме срещу Русия. Стига с това НАТО - парад на откачени военнолюбции и извратени психари

Урокът е, че дори и да сте суперсила като Русия, не започвайте незаконна война. Имах си аз да има законна война.

Нашите военни операции винаги са били законни!

САЩ са хитри. Подготвят почвата така, че войната им да винаги освободителна, демократична, хуманна. А другите страни не само не санкционират, а съдействат за премахването на "режима" на тази страна и напълно подкрепят нападателя. В това отношение Русия има какво да учи.

Точно обратно

Уж НАТО нямаше да се намесва, а се оказва, че е набъркано до ушите в американските лайна. Грозно е да лъжеш толкова безцеремонно целия свят, но те си знаят- вече целият свят ги припознава като лъжци и измамници. Нали уж Усрайна не беше член на НАТО и уж нямаше никога да става... освен, ако вече НАТО не се е пляснало там. Америка не зачита никой друг и не мисли за никой друг по света- тя е като озверял за плячка хищник и няма намерение да спре... освен, ако не я спрат!

СВЪРШВА В БУНКЕРА , КАТО ХИТЛЕР - 1 !

"Урокът е, че дори и да сте суперсила като Русия, не започвайте незаконна война. Няма да я спечелите"

експерти, анализатори, диванни специалисти, ...обаче всичко върви бавно но сигурно и много болезнено към капитулация на запада в Украйна макар и до последният украинец, ако се наложи и до последният европеец.

ХА , НАИВНИК !

А колко ли от тези "експерти" и "специалисти" ще ходят с наведени глави след като всичко приключи?... И това ще е така, не защото не им е ясно, какъв ще е краят - те много добре знаят, на къде отиват нещата и че процесите са необратими, но защото са принудени да говорят под "палката на Диригента".

Така е - не започвайте война със страна,която НАТО ще подкрепят със оръжия,пари и ще ви блокират икономиката ВСЯЧЕСКИ.Какви велики воини са украинците,щеше да се види,ако никой не се беше намесил в конфликта.Но по-полека,че да не би Русия да започне да използва химически оръжия в Украйна,и за всеки случай си насочи и ядрените ракети към страните към НАТО.Отделно от това да не би руснаците да ,,подарят'' някои ,,оръжийца'' на различни терористични групировки като ,,Ал кайда'', талибаните и други подобни,че тогава ще гледаме как някои страни от НАТО ще пламнат като факел.

И те кефи сигурно, че руснаците ще победят и ще сложат край на нормалния ти уреден и охолен животец и най-накрая ще дойде дългоочкваната от теб мракобесна диктатура??? Не знам с к'во ви облъчват...???

Както е видно диктатурата си я имаме и в момента и докато САЩ се изживяват, като всемогъща колониална империя и световен хегемон, нещата ще са така... Но светът видимо се променя и идва края на еднополюсния модел, в който САЩ са единствени и вездесъщи, а това изобщо не е лоша новина. Ако живееше с отворени очи и уши, щеше да си го осъзнал досега.

Прав е еврешугата - войната на САЩ в Афганистан беше незаконна и естествено те не я спечелиха, нали така???

Избийте 50 -те най богати еврей и по Света, вече няма да има никога войни, глад и финансови кризи.

Само Ротшилд,Рокфелер,главата на Хабад Любатович,рави Опенхаймер

сякаш той лично води войната и разпределя порциите с победи. Значи в Израел се е появил нов пророк, нищо чудно, там е седалището на всичките.

Накрая ще победи правдата и доброто- Z,V, защото живота трябва да продължи,ако не са платени украинците дали ще се бият?

Израелците не са глупави. Добре е да слушаме какво казват. А за качествата на МОСАД и израелското военно разузнаеане няма какво да говорим. Може би най добрите в света. Та лошо му се пише на Путьо и путьовците около него.

Дааа, следвайте ги. Умните и красивите. Що ли ми звучи познато тая схема? А този жалък народец е възможно най-изпадналия на тая земя. Със сатанистката си кръвожадна религия. Народец, дето организира 500 години геноцид над нашите предци. Моше, ходи се гръмни. Нали си имате държавата, какво търсиш мамка си еврейка при нас, в България. Нямате си работа тук.

А разширяването на еврейската държава върху палестинските територия законно ли е? Само питам...

Всъщност това е в резултат на нападенията на арабелниците. И пълната им военна некадърност. Пък Израел се позоваеа на прецедент. След ВСВ СССР завладяващ доста чужди територии. И прекроява Европа. След победител си над арабелниците Израел прави същото. Даже не анексира всички окупурани територии. Апък Израел сега е ядтена държава...

Що лъжеш, моше? А защо ли питам, то ясно.

А как сме с правописа, неграмотнико?... Преди да "разсъждаваш" е добре първо да се научиш да пишеш и да четеш!

Не щял да прогнозира, а накрая си го каза: "Няма да спечелите". Евреите рядко грешат!

Нас.ра се да се хвалил, моше. Я да ни разкажеш как в Ливан 2006г Хизбула ви дра и би и ви изхвърли. Великите войни на Сатаната А стига си лъгал. Арабите ги биха САЩ и Великобритания. А заслугите за това, както обикновено правите, вие ги откраднахте от тях. За съвсем малко са щели да ви наритат в средиземно море.

пишете...никой ама никой не избива своите граждани в чужбина....чупите тъпомера...израел няма общо със случилото се в сарафово..това беше дело на фундаметалистка групировка и то сунитска под флага на техния враг шиитската ливанска организация...целтта беше израел да вкара войски в сирия срещу ливанската организация която се намеси в защита на асад...израел бе наясно но не се хвана на въдицата и послуша путин да не се меси в сирия...стига ви толкоз...

"Урокът е, че дори и да сте суперсила като Русия, не започвайте незаконна война. Няма да я спечелите" А коя война е "законна" ? Вероятно е от възрастта на господина, но е добре когато медиите показват мнението на "експерти", те да са действащи такива и с доказани качества, а не се дава трибуна на всеки пенсионер или некадърник да бръщолеви глупости, в търсенето на аудитория и някаква евтина сензация. Урокът е, че политическия "елит" по света трябва да бъде сменен. Когато имаш слаби управляващи, имаш и слаба дипломация...

ако има и законна война, а то няма такава. Само с две думи се удави в капка вода.

руский корабль пошол на хуй..ха.ха.ха заедно с руската кочина..ха хаха

Де са укрогероите от змийския остров, казали това? Наградени посмъртно и после възкръснали в плен...

Щооо така, ще се погрижите с партньориските разузнавания ли, да продължи колкото сирийската поне или афганистанската.:))

Всъшност войната ще свърши, когато на всички им е удобно. Такъв театър няма.

Войната СВЪРШВА 2029 края с огромни по размер РАДИАЦИОНО замърсяване в Европа 2030 Голямото Зануляване на Клаус Шваб и Бил Гейтс Който има подземен бункер в Чили/Патагония ЩЕ оцелей

Едва ли някога ще се разбере точно какво е станало. Може би след много време някои неща ще излезат на яве, но не всичко. Дезинформация, чисти лъжи както и предположения и презумции на пенсионирани шпиони и военни - които най малкото вече нямат достъп до същата информация до която са имали преди, ни залива всекидневно от ВСИЧКИ страни! По телеграм канали, социални мрежи, телевизия и сайтове. Нищо не е ясно!!! Има само въпроси и никакви конкретни отговори. Ако САЩ са знаели за това още миналата година, както се твърди от тях самите и причината поради която на бързо се евакуираха от Афганистан, защо тогава не се хванаха да въоражават Украйна когато щеше да им бъде много по лесно, по бързо и по ефективно? Защо Русия едностранно се отегли от Киев, макар преди това Путин да беше казал че няма да води фронтова война - както е в момента - защото това само ще влоши нещата?! Защо не ползват очевидното си превъзходство руснаците в авиация и многобройна бронирана техника от която разполагат с повече от колкото САЩ!? Защо не бомбят с ракети киевските ръководители които свободно се разхождат по улиците? Американските генерали, още на служба, удивено се чудят и казват че Русия прави странни неща които на тях поне са им неясни. Какво точно са мислели че ще постигнат с 150-200 хилядна армия на територия 20 пъти по голяма от България, при положение че само професионалната им армия е 350 хиляди? Защо дни преди войната Байдън се изпусна и каза че е Окей ако Русия вземе само Източна Украйна където са Донбас и Луганск (точните му думи бяха че САЩ ще толерира "малка инвазия") а после се извини за това? Защо руската икономика не само че не се срина, ами се справя даже доста добре имайки се в предвид обстоятелствата? Защо Западната забуксува и плашат хляба да стане 10 евро?! Само въпроси и много малко правдоподобни отговори. Вместо това получаваме като отговори или обиди, подигравки и заплахи!

Разузнавачите и шпионите са известни със своята "честност".

Не мисля, че на Русия й пука какво иска САЩ. Те си имат цели и ще си ги постигнат. Украйна е отдавна обречена да изчезне. Тя и без това винаги е била руска територия. В момента е анексирана от западните колониалисти и се опитаха да я изсмучат. Но не се получи. В момента започват да се наместват нещата. А що се отнася до армията, руснаците воюват с 5 пъти по-малка армия, не само срещу укро нацистите, но и срещу цяла европа и сащ. Там има не малък брой полски войски, американски и бртански. Повечето са маскирани като ЧВК. Както им викат на прокси войските. Хаймърсите например, изцяло се използват от американци. Вземи малко да се ориентираш от къде изгрява и къде залязва слънцето. Това са базови неща.

Според мен зимата ще приключи, защото от студ, глад, тъмнина и мизерия, няма да останата украинци, то не, че те се бият, все пак колективния запад е наел де що има наемници за целта, украинците са пишечно месо за защита интересите на запада...

Русия и запада играят заедно, да разкъсат украйна и да я поробят със заеми. Не си мислете че и за нас няма план.

Мисля, че с ковида играха заедно и още играят с финансовия колапс, но започват, да се разделя света. Руснаците не се съгласиха на виртуалното поробване след финансовия колапс, който създават контролирано, защото се задаваше неконтролируем такъв. Капитализмът си отива, цифровия концлагер идва за колективния запад, а за Русия, Китай и Индия ще видим, трябва да сме там, иначе ще приключим.

приема само едно единствено еврейско мнение - това на бившия танкист Яшата Кедми дето си изкрава хляба с лакърдии по мАсковкото телевидение.. Ма нещо му падна реномето напоследък :)))

Абе тоя тамън ни е дошъл на крака... що никой не се сети да го пита за атентата в Сарафово, че по това време у нас израелски посланик беше Шаул Камиса Раз, дослужил до полковник от военното разузнаване със специалиазация... Хизбула, айретен че и атентаторите бяха с любимите на Мосад канадски паспорти, или поне всички заловени агенти на Мосад размахват канадски паспорти, е, няма да го питаме защо израелските граждани упорито отказваха да дават показания та се наложи да пращаме наши хора в Израел, и пак тези които се съгласиха да свидетелствуват се броят на пръстите на едната ръка щото за това отговарят други израелци.

Махни другото, ами как намериха личната карта на съучастниците :))))). Намерил я тираджия. Който си карал спокойно тира. И му се припикало и спрял на пътя тира и отишъл до близките храсти. И там какво да види? Личната карта на съучастника на терориста. Мошетата просто чупят тъпомера. То и в европата им се присмяха за това изпълнение. Велики са. Ама смешници. Да не споменаваме за арабина атентатор, дето на снимката от камерата, много много нямаше общо с арабска външност. То за това снимката от ефира изчезна много бързо и я замениха с едни арабско изглеждащи. Но ние всъщност нищо не разбираме. Това са ювелирни операции. Оставаме настрана моралната част на случилото се. Да избиваш собствените си граждани, за да натопиш Хизбула. Трябва да си наистина урод да вършиш такива неща.

'Да избиваш собствените си граждани... Трябва да си наистина урод да вършиш такива неща.' Хеллоу -Дубровка, Рязан, Беслан и къде ли още не..

Дубровка, Рязан, Беслан Разбира се, само че изпълнителите са обучени от ЦРУ, уахабитски формат. При опит за създаване на Казвказкия емират. И любезно еврейско и британско съучастие. За еазлика от теб, ний патки почти не пасем

Явно настъпих някой инфлуенсър по мазола и ми изтриха коментарите. Sorry!

Чекайте сега, що ме триете! Тоя нищо не казва от гледна точка на най-важният въпрос! Кой ще победи, та да знаем ние в БГ -то към кого да се присъединим. Щото ми е писнало да съм от към губещия. На вас не е ли?

в твоя въпрос се съдържа и отговорът;)

Войната си върви много добре за НАТО. Русия цеди последни сили, основната армия е поразена. Швеция и Финландия са в НАТО. Полша е готова да влезе в Украйна за един ден ако се наложи. Ердоган каза на Путин да върне всички територии на Украйна... Лошото е само за украинския народ и деца.

Турция няма да я има скоро. Полша нека започене война и да яде атом. НАТО е едно безъбо старче, което се опитва да прави биолаборатории и да огражда украйна, че виаграта и даващите украинки, за 5 милиарда долара цяла страна дадоха, много му харесаха...

300 системи химарс и руската армия няма да припар в обсега им

То не е като доларите да се печатата на картинки. Трябва да се произведат а няма от какво. И няма и пари,че дълга на САЩ стигна до луната и продължава към Марс.

Не украинците изненадаха света, а руснаците. Кой е очаквал, че орките на Путлер ще издържат 7 месеца срещу украинската армия.

При условие, че руснаците са три пъти по-малко, а украйна вече няма достъп до Черно Море...

Браво, бе Капитан Очевидност! Добре, че има разузнавачи № 1 да ни кажат какво ще става. Това, че войната няма да приключи тази година го знаят даже и трите ми кучета, нищо, че са женски. Абе, вие покрай другаря Бидон (дето се хили като идиот на погребението на кралицата) съвсем дебилясахте, бе!!!

Абе тъпак. Краят на зимата е след края1 на годината бе.

Ма много умни тез твоите кучета, повече от стопанина си май :)) А к'во стана с 'Киев за три дни', а според 'графика' им- Псковските десантници пък даже за половин ден го вземаха.. Уви, ребятата напълниха половин гробище и не могат обяснята чтопашлонетак ..

И какво да се пише зза руската армия.?То се вижда. Започнаха нещо страшно , но ще си получат заслуженото.

Да, заслужават победата.

То понеже Израел победи арабите в ивицата Газа.. От сто години се стрелят и няма победители. От време на време пращат по една ракета до Сирия, щото и там се отече..

Що за Говеда коментирате тука?!?

Моля???? Хайде без лични обиди, че си прозрачен.

Е да, разбира се. За мошетата, всички ние сме Гои, демек добитък. Както виждате евреина си знае урока. Между другото Дьонметата, турските евреи са в основата на Турско-еврейското робства и геноцид над българите, 500 години. И турците от там са приели да ни викат рая, което има същото значение, добитък. А наглостта на евреина, сами я виждате и то не само в този коментар. А и в другите по-долу с други никове. Тъпотата му, също се вижда с просто око. Повервал си е Боклука, че е Злато.

И не скачат като тъпи соросоиди подведени от наркоманска пропаганда. На този му е ясно, че нато са въздух под налягане и пасува за да не ги излага гласно.

Тъп си като русофил. Поинтересувай се колко хероинозависими има в любимата ти русия.

Ще прочетем в СНН и Ройтерс. Те ще ни кажат :))))

В сащ са повече те нали саномер 1 във всичко или не са и напразно им цункаш гъза, а?

Това е защото Путин се лигави със специална операция,наемници,вагнер със затворници...

Е кво? Да обяви мобилизация и да прати пръдльовци от дискотеките ли?

1 армия да вкара и е достатъчно. От мобилизация сана 100 г. дистанция с такъв измислен противник като уркобатальоните. Путин не бърза, има сметка да протака с години.

Т.е. евреинът казва, че Шаломович още много лади ще даде на руските майки и вдовици.

Поръчани са зимни униформи за украинската войска, от резервите на НаТо и други дарители... Бройката е 200 000, 185 000, 170 000... И така до началото на зимата ще им трябват пет - шест шинела, за предпочитане в зелено... Ндааа

Тъпо дори за слабоумен русофил.

Най-силната армия в света и най-доброто разузнаване в света е израелското. Който иска да се запознае с техните възможности нека се поинтересува за войната Израел - Сирия и една перфектна операция на евреите -ОПЕРАЦИЯ ЕНТЕБЕ.....Не съм евреин, но им се възхищавам.

Моше, а стига реклами. Арабите ви биха като крастави псета. Ако не бяха Великобритания и САЩ, умрели бяхте. Те свършиха всичко. Ама вие се надувате като големите победители. Я разкажи по-добре какво стана в Ливан 2006г. Редовната ви армия беше набита и пребита и изгонена от паровоенните Хизбула. И то с леко и средно въоръжение. И знаеш ли що? Щото сами си повервахте на лъжите си, колко велики войни сте. А се разкарай, ходи да трепеш палестинчета в Газа. Вас само за това ви бива.

Защо само мнението на противници на Русия пишете ? Пишете мнението и на други от противоположния Лагер ! Предварително ви благодаря !

Че русия има ли приятели? Освен няколко дърти ебани балалайки като тебе? Как са внуците междувпрочем? Обаждат ли се от Америка? А руски пръдльо?

Тук не става въпрос кой е приятел и русия а кой враг на новия световен ред и америка.Ако това бяха турци китайци или марсиянци аз съм с тях за свободата

SirBob

Прост си. Ама много. Не коментирай, че си проличава непоправимата простотия.

Ким чен и Лукашенко не дават много много интервюта. Журналистите ги е страх да не ги екзекутират

лапат американски кавали.

мой приятел еврейн ми сподели,че засега са с кравария,но видят ли,че русията се засилва й стават първи съюзници...и на този шеф мисленето му не е по различно...струва ми се...

Израел започва Шестдевната война с потопяването на американският разузнавателен кораб "Либърти", първоначално евреите твърдяха че са сбъркали но накрая си признаха че са се притеснявали че затоплянето в отношенията между арабите и САЩ може да доведе то това че САЩ, имайки в предвид данните събрани от "Либърти" ще предупредят Египет или Ирак за намеренията и действията на струпаните по границите с арабските държави израелски войски. Накрая Израел плати символични компенсации за 34-те убити и 170-те ранени американци и продължи да си живее щастливо цоцайки американските помощи. Все законни действия, нали;)

Ти не давай наклон на оная работа на Путин, понеже не се знае какво можеш и какво не... Разни експерти си мислеха, че с едни санкции ще накарат Москва да коленичи... Оказа се, че Путин е непредсказуем и това обърка плановете на тези, които искат да грабят ресурси на безценица от Русия, както и на тези, които искаха разпарчетосат Русия. Войната ще приключи само когато Путин пожелае това ! Всичко останало е гимнастика за разни оратори в опит да не загубят малко отдаващото им се ораторство. Учете се от Путин как се прави политика и как може да опълчиш на всеки, когато защитаваш справедлива кауза.

Само не разбрах ... тоест русия има право да граби ресурсите на другите или какво ? Жалка мурзилка. Слагай тези опорже в жопе :)