Бившият вицепремиер Илко Семерджиев осъди прокуратурата за хиляди

Решението на Софийския градски съд е по Зaĸoнa зa oтгoвopнocттa нa дъpжaвaтa и oбщинитe

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някое конкретно име , виновно за парите, които държавата трябва да плати на Илко Семерджиев няма ли да бъде посочено ? Нещо като наказание или оставки няма ли да има ?

Съдът осъдил прокуратурата да плаща суми, които тя ще вземе от нашия джоб !? Ха ! Демек , осъдените сме ние !

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание" Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България, подло мълчат за криминалните концесии относно златните находища в България, които концесии са подписани от няколко държавни служители." Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България, подло мълчат за криминалните концесии относно златните находища в България, които концесии са подписани от няколко държавни служители и това е наложено безусловно от тях върху всички останали хора В България, и то за десетки години напред. Ясно се вижда чрез факти, че тези концесии са нерегламентирана държавна помощ, която е в полза само на един човек и една частна компания за десетки години, а загубите за българските граждани са над 2 милиарда лева всяка година. Всички "български" правителства крият договорите за златните находища. Концесионната такса за "злато", което се изнася във вид на поликомпонентна руда (това означава, че освен злато в рудата има и над 42 още други ценни метали) от България е 1.5% от добитото количество злато и мед. Договорите са само за тези 2 метала докато рудата в България е поликомпонентна и съдържа десетки химични елементи някой от тях по редки и скъпи от златото като: платина, паладий, германий, родий и много други. Германий е рядък елемент и много скъп – 1 920 000 $ за тон. Чрез тези криминалните концесии само от една мина за две години са добити 146,8 тона германий. Това количество е почти равно на добива на германий за целия свят, който е към 85 тона за една година, а един човек и една частна компания само от една мина в България, добиват "безплатно" германий в количество почти равно на добива на германий за целия свят. Това се крие зад криминалните концесии за добив на злато, чрез които се ограбват българските граждани с няколко милиарда лева всяка година. Освен безумно ниската цена на концесията за злато и неплатения германий, там се добиват "безплатно" и още 18 скъпи елемента. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България.

Мунчовците да оправдават всички де що са обвинени при предишното правителство и направо да закриваме държавата

Поръчкавата прокуратура да плати тези пари от бюджета на съдебната власт и по точно от бюджета на прокуратурата , а не с нашите пари от държавния бюджет. Стига сме плащали за глупостите които вършат " несменяемите" магистрати. Да се промени закона засъдебнатавласт. Магистратите да носят отговорност за неправилните си решения.

гербер, седесар, костовист, гербер.... После БСП ви е виновна, хахаха. Чакайте сега цар номер 2....смех

Е то е, ти ми каза, аз ти казах.....то тва, ако госпожата, която са я натискали се отметне от показанията всичко приключва! Нещо на такова ми прилича....едва ли става въпрос за СРС-та, щото щяха да го осъдят веднага. Ама явно, някои си е променил показанията и извенъж всичко става 6....заплашваната госпожа може и да е облажила де...

Нечистоплътен тип! Беше активен борец срещу Д-р Москов по поръчка на Радев!

...защото д-р Москов е пречистен кристално от "белото" и сега е светица, вода ненапита Истити лайна сте, бре, от едно котило сте.

Имам усещането, че за един месец всички боклуци се чувстват длъжни да се легитимират и обозначат!

Абсурдът е, че в момента Семерджиев е кандидат-депутат от ГЕРБ (уж десни, членове от ЕНП), но бил "пострадал" от този спор със Стоименова, защото не станал съветник на Румен Радев (реално от червената масонска мафия), който сега се "бори" с юмрука срещу ГЕРБ:) Т.е. Семерджиев е готов на всичко да е във властта, без значение с кой и за какво се "бори".

Илко Семерджиев, този с когото свързват Деница Цачева, беше човек на Иван Костов истранното е, че тук "му е прекъсната" биографията. Все едно няма политическо минало отпреди да бъде служебен министър при Герджиков. Така и не разбрах казуса от този материал и не ме интересува. Никога не съм го ценяла като политик, за друго да не говорим. Имаме си мутрички, които боготворят мутрокомуниста тулуп от Банкя и по ВСЯКАКЪВ повод злобеят срещу единственото ни попадения във властта на този период - мъжът, генералът от ВВС Румен Радев. Сега ще го преизберем за втори мандат. А тези, които предпочитат да гледат голото тяло на тиквата напреко на леглото, след извършени физически нужди - цитирам го), който обича да показва средни пръсти и кръщава ПКП---тка, ще оправя еди кой си с 200 в дупарата (цитирам) - явно на какво ниво са. СВИКВАЙТЕ БЕЗ боко - той отиде в зайчарника.

За да се объркаш още по-добре, основен свидетел по делото е бил настоящият здравен министър Кацаров, един от екипа на Костов, които създадоха този здравен модел, уж като модел "Бисмарк", ама побългарен с всичките деформации и възможности да крадат, което на практика го направиха по най-различни схеми - външни фирми за мед. транспорт, снабдяване на медикаменти, болнични перални, болнична храна и т.н. Кацаров има пациентско НПО, което се финансира от фарма мафията. Сега Кацаров е представител на Гнома/Атанас Атанасов/ДСБ заедно с финансовият и икономическият министри - розовите комунисти, които поддържат кандидатурата за втори мандат на Радев. А в хунтата на радев освен розовите комунисти влизат и чалгарите на славуцата, мутрите на Мая, Бабикян, ХаджиГейов, адвокатката на мутрите Татяна Дончева, срамежливо подпряни отзад от Д(п)С. Хунтата на Радев, така наречените протестЪри не е по-добра от тулупите и калинките на Бойко. Разликата е, че са по-образовани, т.е. "по-бързи, смели, сръчни" в преразпределянето/краденето на обществени ресурси. Радев е мотивиран от Чичо Сам да проведе цветна революция миналото лято, което виждаме, че стана като пълзящ военен преврат. Чистката на хората на Бойко в администрацията е нормално да се проведе, но не е нормално да бъдат назначени на мястото на "калинките" уволнявани за корупция стари кадри от времето на Орешарски и кадри на Д(п)С на втори ешалон. Не е нормално министри с офшорки и НПО "Заедно в час", финансирано през Норвежки финансов механизъм, въвеждащ либералното джендърско образование и възпитание, Спецов/НАП с източваща ДДС фирма, продадена на клошар, Рашков с недекларирани 645 000 лв. и имоти за над 2 млн. лв.... Не е нормално да се пускат фойеверки за сигнали за корупция, но да не се представят нито едно доказателство и факти, при положение, че цялата власт е в хунатата на Радев. Не е нормално президентът на Бълагрия да е зависим и ангажиран да изпълнява поръчки на масони, ДС ченгета, обвиняеми като Васил Божков (" ...Фигурнатът трябва да се съветва като реди служебното правителсто, да назначи Пламен Узунов... налио знаеш на кого е човек... "). Не е нормално съветникът на президента да води правителствено заседание и да кадрува кои да са областни управители (уж имаме разделение на властите или не?). Не е нормално Бълагрия да се превръща във военен плацдарм през инициативата "Триморие". Не е нормално военният министър на Радевата хунта да обяви, че черната кутия на взривения изтребител с майор Терзийски се е разгражда от солената вода за 4 дни и да замита следите от едно умишлено убийство на този пилот. Не е нормално законът "Маргнитски" да има върховенство над бъларските закони. Всеки ден гаф след гаф, но по-скоро разкъсват България на парчета и я продават на преоценка на "благодетелите" си зад граница.

В случая Прокуратурата се използва за пералня, направо химическо чистене. Д-р Доганов е един от основателите на здравната каса, близък с първия й директор д-р Илко Семерджиев и неговия екип. Докато беше служебен здравен министър и вицепремиер, Илко Семерджиев настояваше Доганов да бъде назначен за заместник-директор на Изпълнителната агенция по лекарствата с ресор клинични проучвания. Само че същият Боян Доганов участва в три фирми, които формално напуска, когато приятелят му се кани да го уреди по шуробаджанашки в 100%-ов конфликт на интереси. Защото фирмите му са в сферата на клинични изпитвания на лекарствата, регистрация на лекарства и превод ан мед. литература, а Семерджиев е поискал същият да стане заместник на Стоименова в Изпълнителната агенция по лекарства/ ИАЛ/!!! Т.е. да решава кои лекарства и нови терапии от клинични изпитвания да пробутва за регистрация. Освен това Доганов е имал обща фирма и със заместник-министър на Илко Семерджиев д-р Бойко Пенков, в чийто ресор към онзи момент са били клиничните проучвания на медикаменти и етичната комисия. Боян Доганов е известен като дългогодишен собственик на консултантски компании в сферата на клиничните изпитвания, медицинската документация и лекарствата. Започва кариерата си като военен лекар и преминава през всички звена на службата до ниво подразделение. С една от фирмите, з акоито е работил, а именно "Глаксо", е уволнен, защото е подправил клинични изпитвания за медикаменти.

Истината- Закон за личната отговорност на Държавния служите и лична отговорност на магистрата за причинени вреди на гражданите и държавата.

Раздайте бонуси на прокуратурата!

Айде, пак ще плащам. За това ли работя и плащам данъци ?

Хем ни крадът, хем ни съдят след това. С такава корумпирана прокуратора, която е и некудърна, малко ни идва. Последните години Бойко еб@ майката на държавата.

Кой не ги е почнал само той не ги е осъдил.Сега един приятел ги започва ,защото 6 години са му задържали автомобила му- кемпер,който е бил единственото му жилище и докато прокуратурата го е държала/ щото бил важно доказателство/ човека живял под наем и имча договори за това. Човека пребивава в Италия, дошъл е у нас и тук са задигнали кемпера му, приятели са го намерили в един айдук и направили фала,като съобщили в Полицията, тя иззела кемпера от айдука, но прокуратурата заявила,че айдука също е собственик на кемпера и така цели 6 години ,докато не се произнесъл съда и върнал кемпера на собственика.Наем на месец му е 500 еврака- евтино щото живее в Сицилия и за 6 години това прави 36 000 еврака- таман да си купи нов кемпер заради некадърните прокурори.

Да, това е вярно, но само ако има пари да си наеме супер известен адвокат!

2017 НЕ Е ГЕШЕВ

...а господин "Сам си го избра".

Дир-а да не работи за БСП-то?Щот така ми казаха да фърлям на изборите.

Защо след като някой ги осъди,не се плаща от тези пари,ами ние трябва да плащаме за тяхната некадърност и подкупност.Ако аз сгреша и ме осъдят,кой плаща? А тия корумпирани типове на края на годината и бонуси взимат на всичкото отгоре.

На този коментар да сложиш минус трябва да си дебил и олигофрен на квадрат. Ние ли да плащаме на некадърните лакеи?

Има някви минуси, или дира ги слага автоматично или в българското общество живеят мазохистии дебили които не се интересуват че ближния сънародник опъва хомота да плаща от парите си за някви мафиотски източвания или некадърни държавни служители

Прокурори и съди на такива дела трябва да са отличници иначе да стават адвокати ако са с тройки-

С ТИЯ ОСЪЖДАНИЯ РОДНАТА ПРОКУРАТУРА НАПРАВО СЕ УТВЪРДИ,КАТО РЕЦИДИВИСТ!

Кандидат-депутат на Баце осъди прокуратурата на Баце. :) Една дума има това: порно.

Ние ще плащаме.

Ама тия пари сега прокуратурата ли ще ги плаща или ние бачкаторите от нашите данъци???

Разчиства Лични,Партийни сметки, мачка конкуренцията на Пеевски, ГЕРБ и Домусчиев с бухалката Прокуратура... ..после го съдят ...и Плащаме НИЕ !! Това е чист Мафиотски бизнес с Употреба на Държавата и Прокуратурата !

Пррръъъъъцццц...

Гешев работи в полза на ДПС, Пеевски и Домузчиев, но не и на ГЕРБ! Това са внушения на определени партии, за да прикрият собствената си обвързаност с ДПС€