Бившият шеф на "Трамкар" влиза в затвора заради изнудване на любовница

След окончателно решение на ВКС Христоско Вретенаров ще изтърпява наказание от 7 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами обикновено любовниците изнудват шефовете си?Дал и е пари тя не ги е върнала...Хм...

Да Ви имам правосъдието! Наказанието е минимум 5 години, ама му дали 7 месеца за компенсация на протака ето! Е, това го яма има о-в Тамбукту!

И мунчо е плащал на либовницата се Деса за секс, само че не от джоба си, а от данъците на андрешковците дето го избраха за втора резидентура

Еех Вретенаров, не си я ебал както трябва, или не си плащал колкото трябва, затова ти е отказала…

Вретенаров си е плащал за ебането, но когато ебелника му отказал това, той си поискал парите, които е плащал. Трябва да се разбере, че безплатно ебане няма никъде, и собствената жена иска да и се плаща, ако не директно, както на професионалистките, то индиректно с подаръци….

Вальо Топлото в Трамкар

Доколкото си спомням беше активен член на СДС и ,прокарваше решението на Иван Костов по ликвидиране на българското трамвайно производство .Това производство започнало преди повече от 85 години,като мотриси ,и преди повече 95 години като вагони, и ликвидирано от СДС.Сега основно купуваме ,трамваи произведени някъде преди 25 години и от време на време ,купуваме и някой нов

е изключително тъпо парче! Изключително!!!!

Някой нещо разбра ли от тая лингвистично-панкреатична галиматия, забъркана от преписани юридически фрази и кокоша неграмотия?

аз разбрах! минимума е 5 години,зайтова е осъден но 7 месеца!