17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е бил Рашков като уволни този тъпак.

Е на това се казва доблест и чест по герберски

Даа. старите навици умират трудно!!! Явно някои хора не разбраха, че времето на тиквите свърши и си карат по старому...

Си ти! Глигана е чисто животно! Тоя олигофрен не се ли е виждал ушите в огледало. Как допуснахме най-големите изроди и тъпаци да ни седнат на главите?

Каквито ни ДАНС-аджиите(по думите на един пазарджишки циганин, преди години), такава ни и държавата?!

Има обосновано предположение, че дивото прасе като разбрало, че е окуцяло, решило да сложи край на живата си със законно притежавана ловна пушка.

Всички ли от тиквената гвардия са малоумни?

Сещам се за един виц: върви горския през гората и среща един с пушка на рамо и едно прасе преметнато през врата. пита го: - ти какъв си бе? Бракониер ли си?! Какво е това прасе на врата ти?! Човека напълно спокойно поглежда към врата си, изведнъж се ужасява, хвърля прасето и казва: - пу, деа и дзвера къде се е качил!

Лъжец!

А той кво прай с прасеубиеца значи е съучасник да се окуцът кат прасето и отсрелят кат бракуван дивеч.

Нагъл като гербер !!!

Прасето не било в неговата джипка ! Всички ли от Предишното Крадливо Правителство са такива Мошмороци ! Не съм аз другарко , други бяха ! Иследвайте ръцете на този престъпник за барутни частици , небил той ? Този мисли че Народа му вярва , Народа вече не вярва на такива боклуци !!!!

какво е това нещо, дето ме е напълзяло - възкликнал бракониера, когато горския го срещнал и го попитал каква е тази лисица, дето му виси на врата .

Димитър Георгиев сигурно е бил за гъби и случайно е срещнал другите, които са събирали горски ягоди. Пушките са ги носили до се подпират на тях и в един момент прасето е изскочило пред тях някой се е уплажил че ще бутне кошницата с гъби и го е гръмнал. След това са се обадили на горския че е станал инцидент да дойде да опиш и докладва случая. Но недобросъвестни граждани се обаждат в полицията с цел да ги очернят и лошите полицай тенденциозно представят изопачено цялата случка пред медиите. Този съвестен гражданин сега да не вземе да осъди страната че са му нарушени правата.

Тия хора за какви елементарни неща лъжат. Представям си ГешеФ....

Един стар виц: Качил един шофьор в каросерията на самосвала една крава(това по време на соца и е забранено дори и сега) да я закара от едното село в другото. Спира го един милиционер и вика" каква е тази крава където возиш, ще те глобявам, а шофьора погледнал нагоре и вика:"ебах нейната мама, кога се е качила не съм я видял". Така и ДАНС-аджията.......

Един горски е по-доблестен от дансаджията. В каква държава живеем???

Значи вървели случайно в гората да събират гъби, ама за да се предпазят си взели и пушки. Нищещ ли „видели по пътя си диво прасе, което куца. Решили, че е болно и извършили санитарен обстрел, за да не зарази другите животни в гората“. Какво излиза ако някое животно куца то е заразно от някой вирус (възможно е, но по вероятно е да си е наранило кракът). Иначе историята става за много добра приказка за деца до 3годишна възраст.

Мошенник! Що лъжеш сега? Бате Бойко го няма вече, сега какво ще правиш незнам

Абе тя и Иванчева така казваше ама и лупнаха 20 години...

Прасето тихомълком тайно се е намъкнало незабелязно в жипката и после е е самоубило с пушката :))) Кой не верва да провери , много са хитри тия свини недни :)))

Следете го тоя лъжец, дали куца. Да не зарази някое прасе като се вози с колата си в гората въоражен до зъби по тъмните часове. От тиквата се е научил да лъже !!

Аз пък си помислих, че понеже от ДАНС са много умни и хитри - така елегантно са си замазали следите, като са счупили крачето на нещастното диво прасе.... пък тоя вика: Не съм аз, дръжте другите! Малиииий..........

И този скапаняк е бил шеф на ДАНС Застореляй се позорнико!!!

Ако въобще е вярно това, че прасето е куцало.

Утайка

Щом шеф на ДАНС е бракониер, смятайте какви бракониерства спрямо народа са правени от бившето упровление.

Много е жалко този въпитан и културен човек да е принуден от глад да вкара глиган в колата.Абе вдигнете им заплатите бе!

Не е хубаво човек да е толкоз прост - тия хора нямат гръб само от един човек.

Митко, кажи си - Тиквата ти е поръчал глиган да му направят дивечова луканка, а ти си се издънил.

Живота като бледо подобие на киното ;) Резюме на българският филм "Адио, Рио": Връщайки се у дома, върху колата му пада един труп. Каквито и опити да прави, не може да се отърве от този труп. Постепенно архитектът разбира, че и други хора имат същия проблем. Оказва се, че това е трупът на някогашната им чиста съвест и всеки се сдобива с него, когато започне да лъже или отстъпва от принципите и истината.

Дребна, малка душица! А е отговарял за националната сигурност!!!

1. Не знам за прасе 2. Отстреляхме го защото куца 3. Не знам за прасе Все едно слушаш Манго да се оправдава

Руските шпиони са виновни...те са му направили постановка и са му подхвърлили прасето, а патроните са руски

"...Петров е дългогодишен служител в стопанството, в което работи от 1984 г., като през всичките тези години няма нарушения при изпълнение на служебните му задължения." да се чете като "...Петров е дългогодишен служител в стопанството, в което работи от 1984 г., като през всичките тези години няма УСТАНОВЕНИ нарушения при изпълнение на служебните му задължения."

"По неофициална информация оправданието на ловците е било, че видели по пътя си диво прасе, което куца. Решили, че е болно и извършили санитарен обстрел, за да не зарази другите животни в гората" Така не се бях смял отдавна.

Я се дръж мъжки! И тоя ми бил шеф на ДАНС! ХА-ХА - ХА!

Прасето е куцо -оперирано от менискус, куцаше като Б.Б.

Много е интересно кой и как е успял да направи проверка на автомобилите, да намери убитото диво прасе, всички оръжия, да прецени, че става въпрос за незаконен лов и да арестува всички участници в случката... при положение, че в колите е имало действащ служител от горското стопанство (кой може да замажи положението), действащ агент от ДАНС (който със сигурност е носил служебна карта) и бивш шеф на ДАНС (отново със служебна карта - макар бивш шеф - всички имат служебни карти).. Това нещо обикновен полицейски патрул не може да го направи... На обикновения патрул само трябва да му кажеш чина си и името на началника му и той започва да козирува - даже не би се стигнало до показване на служебни карти, ако се стигне до там, полицайчето знае, че това ще му е последния работен ден. Със сигурност всичко е било добре организирано. Някойе знаел кой какво е отишъл да ловува и е организирал "посрещането". Иначе, разбира се, че всички участници в случката са за затвора, няма да се учудя ако такъв вид лов си е било регулярно събитие през топлите месеци. За тези хора държавата е бащиния - няма закони, те са над всички, лични приятели на Борисов, колят-бесят и разполагат с всичко в държавата вече 12+ години

А-а-а, тоя мижитурко няма от какво да си подаде оставката.... :)

ГЕРБави калинки...

Вече вони яко. Колкото повече се лъже , толкова затъвате повече. Безсрамници. Бегло ги познавал. НАЧАЛНИК НА КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ, даже не ги знае кои са. Пушки и патрони бол, изхвърляли през прозореца. 3 часа през нощта.....Някой убил прасето, ама той не разбрал.....Той някой демон го е качил в багажника. А той ми бил за снимки и за гъби, а ако излезенякоя каъерица - да я нахрани! Чучела нещастни. Това е елита на държавата. Затва сме бедни, прости и страхливи.

Плюя върху ти, зализан изрод!

Това е интересно само на гербавите тъпанари. На останалите им е ясно.

Ако за бракониерства е се влиза в затвора, 50% от ловците и рибарите са за там.

да те светна - при официален сигнал, журналисти наоколо или изискване "отгоре", няма колеги - молеги и карти, щото после секса е за теб....

По-нагли хора от гербаджийските мутри няма. Тия бият всички рекорди.

Тези са само гАз с нос и уши - пърдят, душат и слухтят. За друго не стават!

Едно време дс поне лъжеха с подплата, с малко харизма, с малко аранжировка. Сега даже и да лъжат не могат.....

SU-152

Колко сме жестоки ,оня колко време куца с патерица и нямаше кой да му спре мъките.....................