17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А санитарен обстрел за Ушатия дембелин?

Гешев да провери дали прасето не е било случайно подставена зурла от президентството.

Това са гербопитеци, никога и за нищо не са виновни!

Малко в страни от темата. Някой да знае какво става пенсионерът в арестуван в Пловдив за убийство на гълъб

Само педерасти в тоя данс.

Случайно се засекли в 23ч вечерта на полето... Това само долен гербераст може да съчини..

Представителите на силовите министерства,знаят как да нарушат закона,без вината да пада върху тях.

По едно си приличат -долни шаврантии са всичките.

Някой ми се е изказал в гащите ми

Мамка му и прасе.Скочило е в багажника му.В движение.

Ти гъби ли бра бе дебил.... толкова сте плиткоумни, че дори оправдание не можете да си измислите...

Често се случва, какво като е прасе. Ами ако е било болно да речем от бяс! Или от СПИН.с А може и от едра шарка....... Късмет че са намерили ( случайно ) изгубена пушка в гората а после са намерили заглушител и патрони за нея! Та така. Нищо че е прасе заслужавало си го.

Ма гледам и Мунчо нещо провлачва единия крак ...

Аха ясно. Накрая най-виновен ще излезе горския :).

На края най-виновно ще излезе прасето.

НАГЛЕЦ ГЕРБав, хората с достоинство си признават грешките, гербавите мафиоти се въртят като глист след хапче протиив глисти ДВЕПМ гербава на всички!

Този лъже и маже като гробар пред поп

С разкриването на това заплетено престъпление и убийството на гълъба ... с това се занимава ДАНС днес.

Това е диагноза гербава Трябва да се излекуваме от такива паразити свързани в мафиотската гербава структура

всички обяснения са съшити с бели конци. не съм бил, не ги познавам, случайно ги видях, прасето било куцо... а защо са носели 4 карабини? къде са ходили с тях? на риболов ли?

Единственият логичен отговор е, че са застреляли прасето при законна самоотбрана. то ги е нападнало на пътя и те са го гръмнали, за на се ги зарази с ковид! хаохахаха

Ти ако знаеш какви риби има там ! С РПГ мое а се стреля.

Не съм бил с тях ве, карах си през нощта в гората и хоп джип познати и решихме да си караме заедно. Така се случи г-н съдия, вервайте ми!

Е това е държава мечта - прасета, суджуци, тикви, кюлчета, пачки, сарай, джипове, луксозни карабини, магистрали, - РАЙ !

Тези типове имат свръх модерни карабини и уреди с които убиват за собствен кеф прекрасни животинки от 500-800м и не им пука,че това не е лов, а убийство.Особено крадливите, които са " спастрили" десетки милиони ходят в Африка и плащат луди пари откраднати от нас за да убият поставени в условия на безпомощност животни и правят нещо ,като голям шлем на 5 -те най големи животни и след това се хвалят пред държанки и приятели на маса с подвизите си.Всеки от тях оставен сам в гората ще се насере от страх при всеки горски шум.Малко им е да ги одерат живи тия типове. Чудя се защо държавата не въведе правила- Може да станеш ловец само след, като с обикновено чифте успееш да се пребориш с вълк и излезеш победител. Рани лаяняри се гаврят с животните, природата и с бъдещето на децата ни и ние ги търпим. Където и да ги хванете в гората- бой и трошене на пушки!

1000 евро е цената на отстреляна дива свиня в ловните стопанства - ако си ловец който не е от района на ловното стопанство. Сезона е целогодишен. На година се отстрелват десетки хиляди диви свине по стопанствата ... съвсем законно. Та имай го това в предвид като си изливаш злобата. Престъпление има, но е от характера на това да пътуваш във влака без билет.

Абе не е съвсем така. Има нарушение/престъпление (относно оръжията и боеприпасите) обаче гербавият отрича и се прави на куку както едно време Белата Златка. Диагноза - гербав. Да се боцне с ваксина против гербавост и да ходи в пъкъла

добре, спартакус

Тоя е бивш шеф на ДАНС като в момента МВР го следи на пълен работен ден. Това не е злоупотреба с положение ... това е непремерен риск за нищо и никакъв лов на диво прасе което е разрешено целогодишно. За някой друг лев можеше да си ловува спокойно и съвсем законно. Това не е някакъв защитен вид тия два джипа хора сигурно можеха да съберат по 100 лева на човек.

Имал ли е в себе си ловна пушка? Защо е ходил там? Той ли е от изхвърлялите патрони и заглушител или някой в същата кола? Бягал ли е? Цитат: "По неофициална информация оправданието на ловците е било, че видели по пътя си диво прасе, което куца. Решили, че е болно и извършили санитарен обстрел, за да не зарази другите животни в гората" Още вчера се измайтапих, че прасето е имало ковид и затова е отстреляно, че да спасят останалите. ;) Куца не е заразно заболяване. Може да се оправдават, че са прости, както го прави Бойко. Тип прост съм и ми е лесно. Прост съм и не знам английски. Хората ми казваха, ама акъл не никне. Вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме.

Предполагам ... прасето ги е обиждало и нападнало и те като милиционери и като такива - над закона, са го ... пребили с помощни средства, като някакъв протестър.

Успели са да видят в тъмното куцащото, нещастно диво прасенце и го гръмнали да не се мъчи! А как, до вчера, не можаха да забележат една дива свиня, която също куцаше и размахваше патерица пред всички телевизии (и то посред бял ден) и да я отстрелят да не се мъчи?

Тия докато бяха на подчинение на Борисов си налягаха парцалите ... сега няма кой да им се кара ... и това не се отнася само за калинките.

Хахаха

Лично познавам прасето. Споделяло ми е, че ще посегне на живота си, но за да получат роднините му застраховката ще инсценира убийство. Умолявам органите да не изключват тази версия и внимателно да съберат всички доказателства.

И бай Ставри казва, че използва нещо като сато заглушител, от хигиенни съображения.....

Още не не "слязъл" на земята тоя наглец!!!!

Това са кадрите на Боко Толупа - нагли отврати ! Тръгнали през ноща на лов с автомати със заглушители без разрешително и в чужд район ! А младият глупендер от ДАНС за свирки ли са го взели ?!

Звичи ми малко като това : - Защо ловиш риба като е забранена? - аз не ловя риба само си къпя червея. - това глоба щото го къпеш без бански.

И този жалък човек без грам достойнсво е бил шеф на ДАНС?

ловът на диви прасета е разрешен целогодишно

Да но подлежи на регулация и не всеки може да грабне пушка и да тръгне да гърми. За да се влезе в ловна дружинка към съответното ловно стопанство се държи изпит и т.н.

Само .че се изисква разрешително .което те нямат .А и този заглушител ще е да не стресират прасетата сигурно !!??

Този е пълно Л кретен без достойнство!

случайно е паднал от небето върху прасето и то горкото умряло от страх.... А сигурно не е знаел пътя и се е прибирал с другите за да му го покажат.... Да ама не!!!

ДОСТОЙНСТВОТО, бе мъжки!!!!!!!!

между обясненията на един бандит и на този бивш ДАНС началник.... Отговора - ти си това което правиш!

Това ли са хората които са ни управлявали? Тава ли са хората с достъп до класифицирана информация? Единствения с чест излязъл от ситуацията е горския служител, въпреки че е възможно със заповед да е бил като водач на отбрани личности.

Че половината в ДАНС са малоумни дебили назначени отгоре, вие не ми вярвахте.

"Този път обаче горският е допуснал нарушение" - да се чете "Този път обаче са го хванали" Това е всичко което трябва да знаете за българския държавен служител.

в което работи от 1984 г., като през всичките тези години няма нарушения при изпълнение на служебните му задължения./ сигурно в бележките за ловуващи е имало вписани доста интересни имена , но архив няма , можем само да предполагаме по деянията

Бах ти безгъбначното !

Боже, какви нищожества са управлявали службите!

гЛеегана да не един такъв човекоподобен, питам за един преател в ОАЕ

Не бил познавал добре хората от другата кола, само малко ги е познавал от няколко то пъти ходене заедно на лов.

И от запоите след това. Ама явно това е неофициалната част и не се брои за познаване. Пък и най-вероятно по някое време като се "направят" наистина не са се познавали.

Хахахааа... жалкар страхлив, мърша продажна...

Герб мутри, джипове, скъпи карабини, алабализми за куцащи свине, да ама "Мутри Вън!" са в парламента ако не сте разбрали мутричи и няма го шопара Баце да ви прикрива, а на Шиши каскета не е ясно дали себе си ще успее да прикрие.

На Вълка му е дебел вратът когато е сам

Юда

всеки ден ще е така, до победата! Победата над Президента и сегашния Парламент! Мутри вън!

звучиш ми като отявлен чикиджия! Бягай в храстите да онанираш! Колко Ти плащат, бе, глупако!

Егати случайната среща с тия.Все на баце приближени подчинени хаах

Напред, Народе, срещу лошите - Президент, Парламент, трите национални предателски телевизии - БНТ, БТВ и Нова! Да ги свалим от властта и да ги дадем на Гешев да бъдат съдени за предателство срещу българския народ! Да бъде забранена телевизия 7/8 во веки веков, а Дългия - линчуван и обесен пред Президентството, заедно с Манолова, Хаджигенов, Татяна Дончева, Христо Иванов и сие, Мустафа Карадайъ, Нинова и сие! Върнете законността в лицето на Борисов и партия ГЕРБ! Напред, атака!

Всички глигани искаме справедлив процес за колегата.