Бившият митнически шеф Фози влезе в затвора

През 2012-а Георги Владимиров беше арестуван заедно с убития по-късно Борислав Манджуков, окончателната присъда е 4 г. зад решетките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре,че беше Ваньо Танов да го разнищи! Светла му памет!

Този В Танов не го ли самоубиха кслед всички гафове и подигравки. Явно този Фози не е отделял достатъчно за касата на герп и местните велможе на власт. Иначе минат не минат 2-3 седмици и все компютрите за такси и налози на граничните пунктове се "развалят" и се събира кеш. 4 години-яко ги е ядосал и непослушник,нещо не му ли конфискуват? 4г- те на оня циганин от Русе ще му дадат само 50-10г и ще илезе след 4г. Аз досега не съм чул друг митничар от последните 20г. да е осъден ефективно на затвор, обаче следва обжалване и т.н.

Сега в Кюстендил, после и в други градове! Време е промоцията за затвора да мине през София, и то по конкретно през Парламента, Министерски съвет, НЗОК и други институции!!!

Тоя Фози не беше ли от шоуто на Мъпетите??? оп грешка, от шоуто на ГЕРП???

А конфискувано имущество има ли, ако няма все едно няма никаква присъда. Най- боли да ти вземат всичко придобито по престъпен начин, затворът е коледно парти в сравнение с конфискацията на имуществото!

Всичко това е могло да стане само с "любезното съдействие" на властта т.е. директно на правителството.

...а този дето си и съвакупил ръчичките кога ще го видим в раиран костюм???

Защо не се отчиташ където трябва бе Фози, лошо момче....

На първа инстанция Владимиров бе признат за виновен в това, че от август 2011 г. до юни 2012 г. е участвал в организирана престъпна група, ръководена от покойния Борислав Манджуков, застрелян по-късно. Тя била създадена с цел държане на акцизни стоки без бандерол - контрабандни цигари. Манджуков като подизпълнител зазстрелян за да не издаде Гл Изпълнител А Фози е бил Момчето за всичко

А Киро Трафиканто кога !?

Ужас! Още един дрогар зад решетките. Глад дрогари, глааад :)

За последно - преди няколко месеца, когато пак стана шеф на митницата "Олтоманци". ДРОГАРСКА ЕПОХА

Сумарно в митниците трябва да бъдат раздадени между 400 и 1000 години, за да станат нещата адекватни.

на този фози само като му погледнеш физиономията и му даваш присъда - и това е бил началник на два ГПП - само в БГ