Бившият министър Везиева оспорва в съда отнетата й за плагиатство докторска степен

Миналата година Комисията по академична етика излезе с доклад, че дисертационният й труд е плагиатстван, беше отнета научната ѝ степен, а дипломата ѝ обявена за невалидна

Обратно в новината

Коментари - Бившият министър Везиева оспорва в съда отнетата й за плагиатство докторска степен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като и гледам физиономията, тая не може да напише писмо до дядо Коледа, като ли научен труд.

Но може да изсвири писмото си...

Д-Р МИТКО АТАНАСОВ МИТЕВ ВИРТУАЛНА БРОНХОСКОПИЯ С МУЛТИДЕТЕКТОРЕН КОМПЮТЪРЕН ТОМОГРАФ Проект на АВТОРЕФЕРАТ на дисертация за присъждане на образователна и научна степен ”Доктор” А на недоктор Митев кога ще му отнема докторската степен за плагиатство?

Кражбата на интелектуална собственост е престъпление. Но в БГ плагиатството се счита за нещо нормално. Не е само тази патка. Но нея са я хванали. И ще трябва да си понесе отговорността.

доста гнусен ченгезарски слугинаж

като гледам нашите прависти си мисля, че са си купили дипломите на промоция от типа "по две за лев". та искам да питам къде продават дипломите щото атак като се гледам в огледалото съм направои за "доктор по народните и международните науки". може и за професор-академик да ме вземат да уча студентите на ум и разум!

Преписвало се е едно време. Сега се копира. Според проф. Стойчо. 171 от 180 е 100%. Ако е цитиран точно. Интересно колко от съдържанието на тези 171 е оригинално. Сега се проверява лесно. Едно време трябваше да се чете. И когато се преписваше.

на това народонаселение, с нароилите му се университети, му требят, както казваха по онова време "научни работници". Демек доценти, професори и тем подобни академични светила, които да осветят пътя на ненаситната към знания родна младеж..... Ама как се придобива научна или академична степен. Какви трудове, дисертации и разните му там научни писания, требе да изчоплиш и компилираш, от това де други са чоплили от някои си преди тех. Ами то, общо взето всичко вече е измислено за топлата вода. Требе само да я поразбъркаш малко, за да не мирише съвсем на топла вода. За велики трудове и сензационни открития, винаги си има специални люде, де Нобел се е погрижил за освидетелстването им.... А инак погледнато, като искаш да се възвисиш над обикновенолюдието, нормалната ситуация е да се поразровиш от тук от там по старите книги, да се понапънеш, белким и в главата ти нещо влезе и измъдриш нещо над своя подпис... Па който не ти верва, да оди и той да рови и доказва, кой първи бил открил греяната ракия.... Е по лесният вариант е с копи пейст... Па може и да мине - кой ли се е задълбочавал по Айнщаин....

А кога ще отнемат дофтурската дисертация на човека на ДПС д-р Иван Кирилов Христов Тема на дисертационен труд "Банките за развитие в Европейския съюз" https://vuzf.bg/teachers/d-r-ivan-kirilov-hristov

100% плагиатство, т.е. със 100 процента откраднат труд, чужд труд!!! това значи, че някой друг е писал АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО. МОЖЕ ДА Е ОТКРАДНАЛА 90%, НО НЕ И 100%

на радев кадрите!

За моженето - може, ама конкуренцията е много по-всеотдайна.

на Реформаторския блок.

ама процентът не е висок.

какви са тези университети... преди няколко (4-5) години четох ,че в България има 51 акредитирани висши учебни заведения - университети! 51!!! Как се раздават дипломи, научни степени..на кило!? То няма политик който да не д-р на науките,професор..най- малкото доцент-който минава за тъпак. Какви и къде са публикациите на такива "мозъци". Попадна ми една резензия на "докторска" дисертация от едно "научно светило". Една от точките сочеше , че всичките материали , които кандидатът е ползвал са на английски език. No comments !

чучело от “Татарлъ Махала” ли го извадиха, егати монголоидната мутра.

Значи излиза , че сме имали НЕграмотен министър ?! Да не се окаже в последствие , че всчките ни политици и министри са такива , че всеки е по няколко титли , а някой даже не са дочели до край и Винету ?!

Само като й видиш физиомомията и ти става ясно, че е доктор на науките.

пита отново: Защо не се разследват тези, които са допуснали трудът да бъде защитен- научни ръководители, комисия итн…

Баси наглата пача.