Коментари - Бившият кмет на Техеран застреля втората си съпруга (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" ...видеозапис от училищно тържество, на което присъствал и пред него танцували млади момичета. " Лицемерието на много, много голяма част от мюсулманите, мъже е огромно. Тайно си пият алкохол и ходат по проститутки, но иначе бият глава у земята пет пъти на ден. А, да не пропуснем, че и свинско обичат.

че на училищно тържество ще танцуват млади момичета! Даскалиците ли да играят?

Да не се раждаш жена в Иран!Унижението е пълно и животът ти зависи от някой мустакат простак!

А кво е станало с първата?

Вечеря .

поровете се в нета на тема: "Техеран преди аятоласите", за да видите за какъв светски живот става дума. Красиви млади хора, облечени по европейски, жени с модерни дрехи и прически. Дискотеки, барове, ресторанти, библиотеки, университети. Всичко смесено и всичко общо. И това е преди има няма 40 години. Тия брадати лумпени разказаха играта на цял един народ, държава основоположник на човешката цивилизация.

преди време един турски емигрант написа статия по въпроса с много снимки от всички ислямски държави. Специално Иран пък наистина е стара държава с достоен народ, но ще им разкажат играта, както и на нас. Религията е само оправдание - другаде е проблемът.

ТАКААААААААА ЛИ? НАЛИ ЕДИН ТУКА РАЗПРАВЯШЕ ЧЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА СЕ Е ЗАРОДИЛА В ЕВРОПА ОТ БЯЛАТА РАСА ХАХАХХА

най-обикновен шириат...ми той си има още няколко жени ..сега ще плати кръвнина и ще го пуснат.

дали са подписали истанбулската конвенция...,

една голяма трагедия... А жената се е казвала Митра. Колко баби Митри имаше едно време и у нас... Както убитата студентка преди години - Неда.

Най обокновен комплексар страхливец и убиец без значение къде живее!.

А е повишила глас - 7 грама олово между очите. Пък ако си позволи точилката да вземе - направо с голямата базука я заковаваш, без да ти мигне окото.

Е..ати пича! А после българите били насилници и ганьовци...

къде е първата ?

тя се е удавила в легена в хамама!

Сега е времето да му обясниш и какво е хамам .

Достатъчна прична САЩ да изпратят два три ядрени самолетоносача натам. Ми така де ... да защитят останлите съпруги.

Е това е стандарт, като ти омръзне я гръмваш, ако много зяе я гръмваш, аконе се старае в кухнята и леглото я гръмваш. Ще стане ли и у нас така?

една много голяма еволюционна стъпка за човечеството! Най-накрая ще се отървем от некачествени жени.

Гръмни Майка Си ако искаш?

Ти не разбираш тези работи защото си идиот.

за форумните женомразци. Щастието няма как да споделиш, но убийството ви радва безопасно

А третата и първата сега не смеят да задават излишни въпроси...

Много сте зле. Не подлагате на критика пропагандата и ето резултата. Пътувайте бе, идиоти. Иран не е по-различна страна от всички други. Излезте от филма "не без дъщеря ми" и почетете, посетете. Отдавна се пътува свободно в Иран. Ще се учудите колко напред са във всичко.

Личи,личи колко са напред. И по последната новина. И по това че имат право на няколко жени

и аз това пиша ама народа не знае езици и го е срам и страх да излезне от Долно Чапръчане . поне да четат материали от извора а не пропаганда ама не ..

Иран е бил по-нормална страна при шаха а при тия чалми са в пълна дупка а имат много умни хора но простолюдието там е болшинство както беше и тук преди 30г.

каква "велика религия" - хапва свинско скришом, пие алкохол на богато пак скришом, мърсува пак скришом и после - колко сме морални с нашата религия, лицемерие до дупка!!!!!!!!!!

Щом не са подписали анадолската конвенция!!!!!!!!

тия колко са откачени,но американците и израелците ще ги вкарат в правия път скоро

ти по ПРАВИЛНИЯ начин ли правиш секс ?

да ама ако искаш и тебе ше надупим...

коооолко си тъъъп : )))) това не е правилния начин бе анадолец : )))))

Не гласувахте, нали? За това бойкоборисов предателя ще продължава да ви се дуе по телевизора. При при избирателна активност 60 процента сега бойко борисов щеше да хленчи за манипулирани избори и лов на вещици. Да бяхте гласували, купените цигански гласове нямаше да са достатъчни гербавите мафиоти пак да спечелят изборите. Или депесе с пеевски да се правят на "балансьор"

Уф това не беше за тук

стой си на село зомби и паси магарето,че политиката не е за такива умствено изостанали чобани-понял?

В САЩ се стрелят редовно и се приема за висш пример на евротолерастки ценности и за уполномощени да насаждат демонокрация в целия свят. Отново със стрелби, разбира се.

А третата и четвъртатата, какво? Сега ставата съответно втора и трета ли?

Еврейте са ги взели на мушка и скоро ще ги изравнят със земята(сега насъскват и САЩ за помощ)

И правилно. Такива държави изискват редовно тричане. За да станат държави.

...смятайте този в какво е замесен, за да предпочита да полежи 2-3-5-10 г. за убийство, вместо да му резнат зелката, например за педофилия?! Явно жена му е знаела или подозирала, а и този щом са го духнали още миналата година заради съмнителни клипове, както се казва: Смяяяятай!

еее на кой втора , на кой трета и накрай само единия баджанак го пишат у ношините .

Голяма работа, там жените нямат стойност. За това се е предал, знае, че нищо няма да му сторят. Сега ще си намери някоя по-млада, по-хубава, докато не го ядоса и тя. Светът е лошо място за жената - на изток ги изтрепват буквално за нищо, на запад не може ги докоснеш, въпреки, че са развратни отвсякъде. И в двата случая се губи значението на жената в този свят, който отива наистина по дяволите.

за хората с малко умствен багаж е трудно и така им изглежда та остатъците от 19-20век сте обречени

Ислямът не е измислил многоженството. Източните народи са си били многоженци много преди появата на Христос и Мохамед. То и затова Мохамед го е допуснал в учението си, защото такива са били обичаите сред арабите и преди него. А персийците са забулвали и затваряли жените си в хареми още от времето на цар Кир I 500 г. пр.н.е. и това се е правило с цел да не се оспорва бащинството. Поне аристократите така са правели, за простолюдието на кой му пука. Не е имало ДНК тестове при съмнение и затова - в харема, без право да се виждат с други мъже, дори и да говорят само с тях. Или поне не насаме. Даже ислямът ограничава съпругите до 4, а преди това са имали по много повече. Или поне богатите, които са можели да си го позволят. А бедняците не са можели да си позволят да се оженят и за една. Та така, дори древните траки са били многоженци. А пък нашите боляри през средновековието са си имали съвсем официално по няколко наложници /любовници/, освен законната съпруга. Даже това с многото съпруги е по-добре, защото децата независимо от коя се водят законни деца и са с равни права при наследството, а у нас през средновековието децата от наложниците са се водили незаконнородени с всички произтичащи от това последствия. Говоря за средновековието, а сега мъжете моралисти, дето броят съпругите на мюсюлманите си имат по няколко любовници и кой знае още с колко са кръшкали еднократно.

почти си прав само,че сега сме в 21-и век и хора които практикуват обичай от 15 век нямат място на земята

Истанбулската конвенция и там не важи, също както в россия, България и анадола, неандерталците населяващи тези територии считат за свещено право да издевателстват над жените си, като така доказват мъжествеността си.

Турция отдавна ратифицира конвенцията ...

Споко, Smith!!! Педалите ги трепат още по-рано!!!

Опа, ти май си джендърче!

айде и теб да те питам зомби-КО ЗНАЧИ НА ИНГИЛИЗКИ "ДЖЕНДЪР",че ми е писнало със селски идиоти да се разправям?????

като не могат да докажат мъжественост по друг начин - синдрома на малката и не ставаща пишка-

Шит ли си? В България жената е защитена предосдтатъчно, за да се намесват чужди джендъри в нашия живот!!

Тялото на жената бе открито в дома им в един от елитните квартали на Техеран с множество огнестрелни рани. Съгласно Шериата мъжете в Иран имат право на няколко жени. Явно имат право и на няколко убийства.Това исляма е една "убийствена" идеология.

В смисъл това подсъдимо ли е в Иран ? Не е ли ок? Все едно да си счупиш телевизора?

Подсъдимо е. Мъжът няма право да убие жена си, има право да се разведе без последствия, да вземе децата, имотите и всичко и да я отпрати само с бижутата по нея, но не и да я убие. Проблемът в случая е бил, че тя е знаела много тежки тайни за него и разводът не го устройвал - тя вече е имала уредено интервю, на което е щяла да изкара наяве тайните за мъжа си. Вероятно го е чакало не само затвор, а и голям позор...

Това просто е поредното доказателство, че един мъж реално не може да се справи с една жена, а Шериатът им дава по 4, проблемите се умножават по 4! Отделно ревност, неприязън, колкото и да са безправни жените пак могат да генерират купища проблеми, явно безизходицата за този мъж е била огромна, за да убие жена си, но правете сметка какви тайни крие - още по-голямо зло, ако бъдат разкрити...

А КОЙ крепи режима на Иран, и го защиатава военно ?

За някои пенещи се да припомня, че Саудитска арабия е още по-зловеща държава!!!!! За предложението да вземе Корнелия Нинова е приемливо, но тя върви или с Цецка Цачева или с Цвета Черноянчева!

Моля, моля, всички вървят след мен! Аз съм първата Прима!

Нищо. Сигурно има още 3. Ислямаски рай!!!

Е да, ама в Иран има смъртно наказание за подобно деяние, та било то и срещу жена. Но предполагам ще пусне политическите си връзки и ще се измъкне. По принцип, ако беше обикновен човек смъртното наказание не му мърдаше.

Да му се не види и исляма и корана и шериата !!! И Иран с неговите закони и всички ислямски държави ! Тази религия трябва да се забрани!!!!!! от ООН! п.п. жена съм и затова така разсъждавам.

А България и Европа няма аналогични убийства?

Има. Но там в Иран и Саудитска арабия за жените е истински ад!!! Нямат дата на раждане !Нямат и дата на смърт! Нямат никакви права! Това е там т.е. тук на земята но това е исляма! За съжаление!!!

Как да нямат дата на раждане, това къде го видя? Може би в някоя забутана селска провинция да има и такива неща, но аз лично имам клиенти иранци. Жените им тук ходят без забрадки, съвсем освободени са, имат си паспорти, в които си имат и рожденна дата, паспорта им не се различава по нищо от паспорта на съпруга. Говоря за интелигентни хора с образование, а не необразовани хора с манталитет от 12 век.

ДА СИ ВЗЕМЕ КАМИЛА,ПО-ЕВТИНО ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ! ЕДВА ЛИ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИ РАЗЛИКАТА!

Там спазват Истанбулската конвенция! ;)

да видим какво ще каже Шериата по въпроса.

Сега първата ша го слуша и няма зъб да му обели.

и третата, и четвъртата също ...

такива ще подобряват генофона .... на бездетната меркел!

Тия са първи дружки с Раша. Недей да дрънкаш глупости. Само някой да ритне Иран по задника и Путьо подскача като попарен.

Това още от жалката пропганда против Иран ли е ? Има съд да реши . При нас какво се случи с един министър дето.....

Условна присъда, 2-3 годинки, не повече. Виж, ако тя беше убила него, щото е можел да разкие нейни тайни - на площада да я убият с камъни! Евала, цивилизацята!

Единствената разлика от БГ е традицията с камъните. Иначе едно към едно.

Много си умен. Мъжете в България не са ненормалници, както се опитвате да ги опишете. Тъпите медии ви промиват мозъците и вие като още по-глупави същества вярвате на всякакви истории. Има убийства на жени от мъже, факт! За тях се пише и "тръби" навсякъде. Някой да е чул по медиите за жена убила мъж???? Мислите, че няма. хахха Извадете статистика на ловешкия затвор, колко жени са вътре за убийство и то над мъже!

Нищо. Там може да си купи нова.

Да взима Корнелия - сега е свободна ! Ще им кумува равин Шаломович в Москва .

Иран е голям приятел на нашия вожд и учител Путя! Няма да пишете така за него ей !

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

не! не може да има ВИДЕО за това ?!?!