Бившият директор на предизборната кампания на Тръмп отива в затвора

Пол Манафорт ще бъде 47 месеца зад решетките за данъчни и банкови измами

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руска намеса така и не можаха да открият, но си свалиха гащите и си разкриха кирливите ризи.

В Америка има негъро-мюсолманско вмешателство на изборите.

Поне напишете за какво е осъден: прибрал е няколко милиона долара за "консултантски услуги" в Украина, без да си плати данъците в САЩ. Вместо да се възмущават, че бин на Тръмп", ако има читави журналисти да разследват какви са тези консултантски услуги в Украина. Ама май никой не смее, или не му е изгодно, защото се плаща само "Тръмп" да се разследва.

Разследван е и за това е осъден.

Измама е когато някой арабин или Негър нахлуе в Европа или САЩ и каже че е бежанец, мигрант и иска да остане и да му плащат всичко.. Барак Обама е точно такъв Измамник. Тоя Манафорт да не би да е крадял от САЩ ??? Нищо не е крадял. Просто Някакви маймуняци около Обама са чакали да намерят някой с пари и да му ги вземат. В САЩ има Ислямско- Негърска Намеса на изборите.

Да, но нали разбирате, че не може престъпникът сам себе си да съди. Ще повярвам на правосъдието, ако Барак-простак влезе зад решетките.

Пийте си хапчетата бе хора.

То така и син на бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, бе назначен за директор в украинска газонефтена компания. Дали пък няма конфликт на интереси? ;)

Осъдили са го не заради Тръмп, а заради собствената му алчност. Когато правиш от въздуха пари е добре да им плащаш данъците, защото завистниците не спят и законът им става много любим в такива случаи.

Консултирал в Украйна. Смятайте

смятаме че малко наказание е получил като се има предвид точно8 тази му вина да консултира там

Излиза, че Тръмп е назначен от украинците, или поне с техни пари? И после, Путин го бил назначил...