Бившата US посланичка в Киев: Има рискове от сляпо подчинение пред шефовете

Оставката ми е "американският начин да се надигнеш срещу лошите практики", каза Мари Йованович

Обратно в новината

Коментари - Бившата US посланичка в Киев: Има рискове от сляпо подчинение пред шефовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ногу свясна жина остана до край вярна на педофила байдън и барак хюсеин обама да им покрива корупцията и наркомана хънтер байдън с крадените милиони ...сига като я изгониха омазана до ушите с корупция излезе като една еврейска жана дарк с голи гърди срещу чудовището Тръмп и антикорупционната му политика ...само сорос да живей педофилията,комунизма и ислямофашизма за винаги

Айде пак. При нас нямаше такива неща бе льольо. Няма да ни сравняваш с някакви си соросци, педераси и пр. отрепки.

нямало ами чичко ти Ленин баш педерас ве комунде глупав че и сифилистик

Байдън са доказани мошеници и корупционери, които се възползваха от корумпираното управление на Украйна. Тук акцентът е друг, беше сменена незаконно властта в Украйна, а тия двамата се опитаха и да забогатеят от това.

:))))Наистина американците са невероятно тъпи,щом посланичката казва такива неща.Значи за абиригените няма лошо когато тя им казва какво те да мислят и правят независимо дали на тях им изнася е правилно.А когато на нея не и изнася от шефа и ,то тогава е много опасно.???И това са хора на които дедите им са от тези земи???Те наистина ни имат за много тъпи.Другият вариант е да знаят колко са тъпи и продажни днешните европейски политици.

Абсолютно корумпирана и некомпетентна! Излъга няколко пъти под клетва пред Комисията по разузнаване към Камарата на представителите, освен това активно е работила за избирането на Хилари Клинтън и е притискала главният прокурор да прекрати разследване срещу сина на Джо Байдън и срещу НПО на Сорос. Всичко това е подробно документирано и подкрепено с факти и свидетелски показания, надлежно събрани и осветени от личния адвокат на президента Тръмп Рудолф Джулиани

Бившият Главен прокурор на Украйна, който е кум на бившият украинския президент Порошенко, директно казваше на американци "махнете тази глупачка!", макар че самият този дори не е завършил Право, нещо като наще тъпи маймуни тука. Нали видяхте, какви ги върши Пилоси? И при тях е пълно с тъпи откачалки, но не са толкова грозни както са българските.

Началникът ти казва да разследващ корупция, а ти среден пръст!

казали са и тайно да притиска украинците да разследват публично. Подлоги на диктатори сте и затова изопачавате истината...

Yes-политичета-добичета

Преди 9 ти е имало един посланик, доктор Бекерле. И него много сме слушали.

Откриваш си фирма и почваш да си работиш! Няма да назначаваше хора, щото може да не ти изпълняват нарежданията! Нали така муцка?

комунделска офца, мислеща само как да излъже, окраде и награби власт!

Кариеристка - от пребоядисаните, от отце- и майкопродавците!!! А адвокатът на Тръмп, бивш кмет на Ню Йорк, твърди любопитни неща: Джулиани: $100 млрд. откраднаха от Украйна Порошенко и неговите помощници са откраднали и изтеглили от страната повече от 100 милиарда долара. По думите на адвоката, част от тези средства са отишли при членовете на Демократическата партия и по-конкретно – Джо Байдън и Хилъри Клинтън. „70% отиват при покровителите в САЩ, а 30% остават за Порошенко и членовете на режима му“ ... .Мария Йованович — дочь Михаила Йовановича и Нади Йованович, в девичестве Феокритовой[3], бежавших из Советского Союза, а затем от нацистов[4]. Она родилась 11 ноября 1958 года в Канаде, переехала в Коннектикут в возрасте трёх лет и стала натурализованным американским гражданином в возрасте восемнадцати лет. Она выросла, говоря по-русски[4]. В 1976 году Йованович окончила Кентскую школу в Коннектикуте, в которой её отец преподавал французский и русский языки, а мать — немецкий[5]. Йованович получила степень бакалавра по истории и русскому языку в Принстонском университете в 1980 году[6]. В 1980 году училась в Государственном институте русского языка имени А. С. Пушкина в Москве[6].

Почему не скажеш для Януковичу?

Опитите да кажеш на шефа си да се разкара обикновено приключват с уволнение.

Ако шефът ти те е назначил да се бориш срещу корупцията, а ти я покровителстваш, НЕ уволнение, а заслужаваш ЗАТВОР.

Като Мустафата.

Краварите не се нуждаят от мислещи хора , с от такива, които да изпълняват безусловно нарежданията им ! А ние сме точно такива !

Сещам се преди години как се изтърсиха сенатори в София и наложиха " сляпо подчинение за ЮП", май беше по времето на демократите на Хилъри, Байдън и Обама, и бившата посланичка. Сега Помпейо, Тръмп налагат същото " сляпо подчинение и санкции" в България.

На нас за това ни пратиха тази ербилска псевдоамериканка, защото тя трябва да е много вярна на господарите си, за да остане такава и не може да си позволи да сбърка. В граничен регион с голямо "вражеско" влияние това е важно. С това Мустафа се опитват да прикоткат нашите мустафи, за по-голяма близост, като бонус.

От 30 години е така, Мустафа е поредната дето налага " сляпо подчинение в България на ръководителите от САЩ чрез определени олигархични политици- бивши комунисти и роднините им".

Естествено бивши комунисти. Човек ако нищо не може, освен да демагогства, а е свикнал да живее на широко, е потенциален агент дори на дявола.

Това е съратничката на Байдъновците.

Тя, Байдън и кликата около тях са налагали също " сляпото подчинение на ръководителите от САЩ" в Украйна, предполагам. В момента се бият помежду си в САЩ- като едните и другите ползват " сляпото подчинение", само дето едните са на власт, другите пък в опозиция.

Йованович сякаш е визирала диктатурата на ГЕРБ и казващият истината Президент Генерал Радев: "Видях диктатури по света, където сляпото подчинение е норма, а хората, които казват истината, са заплашени с наказание или със смърт", казва бившата дипломатка.

диктатурата на ГЕРБ е подрепяна от режимът във Вашингтон

Американците са дървари, те измислят един сценарий и карат по него. Порошенко беше един по-пиян Борисов.

Като не знае какво да говори, сега може да има проблеми с кариерата. Нищо, другия път да не се повтаря.

Много свестна жена и отличен професионалист, уважаван дипломат от кариерата!

Шило

Ще ти се доверя. Самият акт и мотивите, поради които е предприела тези действия показват, че наистина има висок морал.

Пише се "свястна"….. учи български и като се почувстваш готов, пиши коментари!

Тръмп отстрелва Соросоидите в администрацията с отлична скорост. Браво за което.

От тукашните се иска само добре да разберат чии чепици ... вече да ближат. Затова са спокойни.

ами да, твоето пред Байдън е точно такъв случай

Ами ,като я уволнил Тръмп.... да идва в "БГ-то" ,...Боцето... само ще я ПРЕГРЪЩА.... както направи с госпожа Херо Мустава ...като я Грабна с две ръце за главата ....жената се изплаши от ужаса !!;))

Кюрдка страх няма.