Бивша съветничка на Плевнелиев: С речта си Радев направи реклама на Доган

Почетният лидер на ДПС иска официално да управлява с ГЕРБ, опонира й социолог от БСП

Обратно в новината

Коментари - Бивша съветничка на Плевнелиев: С речта си Радев направи реклама на Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не не само тази, дето казва на бялото черно. Но са виновни и телевизиите,че я канят, а и, и плащат да говори глупости ? Вчера един умник говорише за катамлизаторите в колите , че те обирали праховоте частици. А не си е направил труда да пита ЮТуБ , да му каже, че преобразува вредните газове в безвредни.Днес Друг капацитвет каза, че здравната ни сиатема е солидарна.Но ме каза , че всички си доплащат.всички си плащат за да се ликуват.

До кога ще ни показвате тази самовлюбена псевдонаучна утрепка.

"Съветничката" спри да се излагаш !Зад Радев стои народа който го е избрал , а зад Вас с Плевнелиев не стои НИКОЙ!Млъкнете и се скатайте някъде!

"Съветничката" спри да се излагаш !Зад Радев стои народа който го е избрал , а зад Вас с Плевнелиев не стои НИКОЙ!Млъкнете и се скатайте някъде!

тъпа дърта кучка

тая леля ли е съветвала Плевнелиев за новогодишната му реч със Скалистите планини, хаха

Тази леля не е спряла да сее простота, откакто е на бунището на историята... Преди беше на държавен щат, но сега кой ли й плаща?!?

Щом тази е била съветничка на Ирландската Пастирка,нивото на интелигентност на Дондуков 1 рязко е спаднало

особено като ръгнем със стотици хиляди коли - верно трошки са ама не са само коли то трябва и бензин, застраховки, винетки и пр. А като хвърляме пари за цял апартамент и си играят децата ни с златни накити. Някои помнят - този Михаил Мирчев не е ли сина на проф. Стоян Михайлов - един от петимата приближени на Тато от ЦК. Не го ли е срам, че се отказа от името на баща си. Мръсна креатура - и преди и сега си живее като комунист - с привилегии.

Направи сметка! На четирима души с такси от НДК до Дружба им излиза по-евтино отколкото с градски транспорт. На двама с кола на бензин им излиза по-евтино отколкото с градски транспорт. Сам човек с кола на дизел или газ пътува по-евтино отколкото с градски транспорт. Докато е така, ще си караме колите. А градският транспорт е непостижим лукс. А пък от Казанлък до София с кола на газ ми е 16 лева от начална точка до крайна. С междуградски автобус 17 лева и поне в София трябва да се изръся и за градски транспорт. Натоварването с багажа си е допълнителна екстра.

ВСИЧКО СВЪРЗАНО С НЕДОРАЗУМЕНИЕТО, е като него............малко, нищожно и гнило!:)

съветничка на един безгръбначен лигав плужек

Майка ти на такива се предлагаше

Заради такива" капацитети" България е на този хал.

Г-жа Коларова отдавна е зарязала принципите си на почетен критик на настоящото статукво и обслужва само интересите на неофашистката партия ГЕРБ. Тя много добре знае ,че "Институтонационалната ерозия" се дължи само и единствено на партия ГЕРБ.

"припомня, че част от хората са в недоимък" Румяна Коларова очевидно не знае, че част от хората в България живеят в недоимък. Камо ли пък да знае, каква точно част. Което пък от своя страна ме кара да си мисля, че и самият Плевнелиев е бил в неведение. Егати и президента!!! А какво искаше Коларова да каже умен Радев в обръщението си "Пуснахме влак-стрела между Горно Надолнище и Долно Нагорнище, 93 процента от пенсионерите в България направиха околосветско пътешествие, България сложи образователни ограничения за кандидат емигрантите от Швейцария и Сингапур, България започна едросерийно производство на перпетум мобиле двигатели, българските учени от Института по ядрена енергетика овладяха управлявания термоядрен синтез, а в Института по криогенни технологии постигнаха температура от минус 420 градуса Целзий. Новото лекарство Бългамицин лекува раковите заболявания в 99,9% от случаите". Да, това щеше да бъде една много добра реч на президента на България, но в неч нямаше да има и един бит вярна информация.

деси-генерала и радев като знаят, че доста хора живеят в недоимък, какво направиха... гащите ли се свалиха, парите ли си дадоха, или слязоха от охраняемите скъпи и прескъпи коли

Очевидно не си запознат/запозната с отговорностите на службите в страната. "Управляващите" казват на други, не на президента. А като се откаже от заплатата си, не се бой, с нея ще се насрочи обществена поръчка. Едни хубави (според управляващите) хора ще ч спечелят.

как сички са с ментални изменения и нищо чудно тая лелка да му е писала речите на оня

Първо прегледай себе си и тогава давай оценка на останалите...

може да бъде тази изкукуригала пенсионерка , та тя и за чеп на зеле не става!

Румяна Коларова е куха лейка. Щом тя е съветвала Плевела, представете си колко кух е бил той. Разбира се, това е майтап. Плевела не се е нуждаел от съвети, защото той не е вземал НИКАКВИ РЕШЕНИЯ. Той просто изпълняваше каквото му кажат неговите шефове от САЩ.

толкова кух бабиер не съм виждал !

Аз съм виждал. То е пълно с такива из БГ-политиката... че е на Запад!

Краставите магарето през девет баира се надушват! Българска народна приказка, абсолютно права по отношение на най-безличният ни президент и неговото обслужващо обкръжение! Хърбел и щърбели до един псевдопатриоти и откровени американски г.з.облизвачи!

Той и Петтър Стоянов се оля като президент, и в битката за втория мандат беше голямо плямпало като Плевнелиев, само че като загуби изборите постъпи по-достойно и слезе от сцената. А Роско е толкова тъп, че още не може да вдене, че е главната причина за победата на ген. Радев на изборите. Жалък беше като президент, още по-жалък стана като бивш такъв.

ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ТОЛКОВА....НЕОРИЕНТИРАН, АМА ТО ПРИ ТАКИВА СЪВЕТНИЦИ!!! ЛИКА ПРИЛИКА СА СИ!!!

Герб е бкп

ГЕРБ е тъмночервената част от бившата БКП, а БСП е светлочервената - от едно котило са и двете "водещи" партии в скапаната ни псевдодържава.

КОЯ си ти МА МОМЕ???? По вина на твоите ли съвети Плазмодия Плювню при всяко изказване ставаше за РЕЗИЛ ????? И ти си от ФУРНАДЖИЙСКИТЕ лопати--като падне ГЕРБ,ще започнеш да плюеш по него,НАЛИ ??? Жалки ПОДЛОГИ на МУТРИТЕ !!!!!!!

"МА" можеш да викаш само на жена си, ако изобщо имаш такава...

ако имаш мъж, горко му.

Румен Тъпото и Деса Метреса начело на Президентска Република ! Че то и тротоарните плочки ще имигрират... И Конят пред Парламента и той ще избяга ;)))

Кажете ми как да ги харесам? Как?

И тая тъпа костенурка била политолог! Боже, прибери си вересиите!

Еми кой да рекламира радев ако не доган. Все пак и бсп и дпс са руски партии и трябва да се подкрепят....

И Румъния, и Полша, и Унгария са в пъти напред от милата бг родна картинка, без да ги галят по главите разни старчоци и мляскат бабички. На дъртите реститутки може и да им харесва?!

Е позор за пагона и за Отечеството ни! Оставка, педераЗт!

Искам да кажа на тази не симпатична особа , че трябва да си мълчи ! Президента Румен Радев е избран с гласовете на 2,5 милиона Българи , а Плевналиев е по-точно Назначен от САЩ и нищо не стана от него , сексуално извратено човече с любов към мъже ! Тази Коларова е толква мразена ,че ако разбере ще трябва да се самоубие веднага !

Стига с мнението на не уважавани хора да ни печатате ! Ние знаем кой е нормален и на кого да вярваме !?Президента Румен Радев много точно и вярно изложи всичко случващо се в България в Поздравлението си към Българския Народ ! Правителството на ГЕРБ е вредно за България и трябва само , без натиск да си подаде ОСТАВКАТА и да се проведат честни Избори без намесата на САЩ ! На тази бабичка ще и кажа да си мълчи и кюта защото не е приятна и Умна !

Като чета какво пишеш, си мисля, че спокойно можеш да заместиш червеното на светофара.

2 милиона от тези 2.5 милиона са дълбоко разочаровани от руската марионетка радев. Останалия половин милион са червени бабички и смахнати русофили

Намерили сте на кого мнението да пишете -излагате се ! Тази дърта смръдлива маймуна никога нищо хубаво няма да каже за Президента на Народа Румен Радев ! Завистта е лош съветник и тази си купи диплома -Калинка -Султанка !

Румяна Коларова не беше ли дълги години в "Свободна Европа"? А след това като най-подходяща кандидатура Плевнелиев си я взе за съветник. Като знаем какви са политическите виждания на Плевнелиев, това не е изненада. На мен обаче, майка ми ми е казвала да внимавам, когато ме съветват от "Свободна Европа" или "Дойче веле". Има опасност от мозъчно увреждане! През цялата година Плевнелиев не спря да съветва президента Радев каква вътрешна и външна политика трябва да провежда. Тоест, искаше тя да е неговата вътрешна и външна политика. Добре де, ама хората избраха Радев, а съветите на Плевнелиев, които проповядваше Цецка Цачева бяха отхвърлени. Президента Радев е спечелил изборите с огромно мнозинство, ето защо той има право да прави такива изявления, каквито сметне за нужни.Нещо повече; престъпление ще бъде, ако президента си затваря очите и замита проблемите под килима! Ама на някой не му харесвали тези изявления на Радев. Сигурно има и такива. Примерно тия които гласуваха за Цачева. Тяхна си работа. Имат право на мнение,което си е тяхно и нека не твърдят, че това е мнение на мнозинството българи! Няма такова нещо! Аз примерно смятам, че в обръщението на Радев имаше много честност и загриженост. Той нищо не излъга и не преиначи.Каза нещата такива каквито са. Ама трябвало, да бъде позитивно и празнично изказване. Защо? Само защото е празник ли? За да внушим на много хора, че са добре и управляващите съвсем да оглушеят за тежките проблеми. Затова ли?Такова обръщение щеше да има ако имахме партиен президент от рода на Плевнелиев или Цачева. Радев точно това не е! Той е президент на всички българи!

Браво! Ти си върха на айсберга. Тъп, по-тъп, най-тъп, хаджи Генчо (щото не ти зная името, а петниш български герои). Тази от Свободна Европа се казва Румяна Узунова. Но за червения боклук няма значение.

И на мен не ми се хареса новогодишната реч на президента, ама тая дама сутринта съвсем се унесе. То бива злоба и жлъч, но нейното вече минава мярката. Все едно беше на Женски пазар и продаваше картофи. А какви глупости наприказва, мале, мале! Нямало криза в институциите! Ами то вчера г-н Борисов за пореден път поряза институцията АПИ и с две приказки им отмени решенията. Това ако не е авторитаризъм, какво е!

При такива съветници не е нужно да си много умен за да разбереш за какво имахме президент посмешище толкова години та и още не се е отърсил от техните съвети като вземе да се навира по медиите..

По-селяндурско новогодишно обръщение не бях виждал. Недопостимо е да се заяждаш политически в такъв момент и от такъв пост.

Верно е, такива градско недопОстими коментари, като твоят, не трябва да се навират ПО медиите!

Тая за пореден път показа изкривеното от злоба собствено лице и злобата на българската ''демокрация'' дето си легнаха върли комунисти и се събудиха върли ''демократи''...

Аз не слушам изказвания на президента, защото не ми харесва дикцията му - така някак дидактически и като чужда реч, а не негова ми звучи винаги... Не ми е приятно да го слушам. Не е избран и с моя глас - така по интуиция.

"Потника" нищо не може да сътвори. Неговият мозък методично е шлайфан в казармата. "Вината" е на съветника, който пък си е вина на на "Потника", който пък е "невинен" по обяснените по горе причини.

А бе олигофрен, и 100 поста да изплюеш не можеш да внушиш на хората, че Радев е точният човек, който са си избрали и който ги защитава от гадини като правителството на гробарите! А ти вземи и си почини вече малко и стига си срал из форумът с едни и същи внушения! Няма да ти дадът и цент повече !

Посвещавам го на всички, които дълбоко в дребната си и гнусна душица знаят, че се отнася за тях и персонално на „политолога“ Румяна Коларова (очаквано от бивш съветник на безгръбначния салонен управител - мистър Биин) Надявам се, авторът(лека му пръст) на стиха да ме извини за Гавър версията. СЛАГАЧ е моят татко, СЛАГАЧ ще съм и аз! Ех, само да порасна, пък вижте ме тогаз! Ако не ви допада съществителното - може успешно да го замените с: лизач, доносник, помияр, ибрикчия и т. н. Всички прилики с действителни лица, институции и агенции НЕ СА СЛУЧАЙНИ! п.п. По "-" ще се ориентирате (много са - по вече и от един емблематичен етнос у нас)

Най ми допада думичката фатмак. Ако има прилика с теб не е случайно!

Жабата да си знае мястото. Забавно ми е, как никому неизвестни "съветници" с неясен статут, минало и бъдеще излизат и да коментират разни простотии. Ако са добри, ако заслужават титлата "съветник", щяхме да знаем за тях и да са известни и да се гордеем с управляващите, които са ги послушали. Е не търсим и съветник като кардинал Ришельо. За съжаление от такива съветници родните политици, както са написали по-долу се навеждат ту от тази страна, ту от другата. От такива съветници Цар Самуил стана македонец, Димитър Талев и той македонец. Европа няма да каже нищо. За тях ние сме външна провинция и буферна зона за емигранти, пушечно месо ако се сдърпат с Русия и това е. Полша ги вълнува защото ги пази от "агресора" Русия и е голям буфер точно до голямата Германия. Виж Унгария е проблем, защото е в центъра. Румъния не е буфер, така добре сътрудничеше сега пак каква стана една. Докато сме буфер няма да кажат и думичка. Когато провеждаме независима политики отстояваща нашите интереси - ще настане едно мрънкане от всички страни. Та въпросната съветничка или каквато е там, да се върне в първи клас и преди това и да учи малко дипломация и история и тогава да излиза на екран. Нищо чудно, че г-н Плевнелиев няма да се запомни с нищо съществено освен, като статистика.

Яяяя.. т'ва подлизуресто и алено-червено (комунистическо) Руми, отде се появи??

"разчете новогодишната реч на Румен Радев като реклама на политическите намерения" Ех тези политолози за пет минути слава са готови на Всичко,дори ако трябва да се направят на пълни откачалки с теориите си пред цялата нация! Открила горката,че речта е реклама за дпс,разкриваща че лидера ѝ иска да управлява заедно с герб???Леле а аз си мислех,че опозицията на на Тръмп има проблеми. Браво и на господин Мирчев,че се притекъл на помощ на Радев като принц на бял кон за дето припомнил колко тежка беше 2018 за политическият живот и страдащите хора,вместо да пожелае свята нова година,щастие и късмет на всички.

...Румяна Коларова, която беше съветник на президента Росен Плевнелиев... Ма недейте така да се опитвате да ни заблуждавате, че тая повлекана е извън държавната власт в момента, като я представяте за "бивша"! НАПИШЕ КАКВА Е В МОМЕНТА! Съветник на Премиера! Айсиктир! Сигански номера. Та изказването и може да се окачестви като премиерска атака на Президентската институция и лично Президента Радев!

и таа женица не е в ред

Тази леля сама си призна, че се е дипломирала с дисциплина "Научен комунизъм"! Като слушам какви манипулации дрънка, вероятно с отличие си е взела изпита! Достоен съветник на прецедента!

Ами фатмака с партийната книжка?

фатмака с партийна книжка се казва бойко методиев борисов! Напуснал е структурите само и само да си запази свещената членска карта в БКП! А Радев бидейки допреди няколко години в армията дори и да е бил член на бкп, в което се съмнявам, защото никъде никой не му извади книжката, е приел да се деполитизира и е напуснал всякакви политически организации, за да остане в армията! гнусни гейперасти, долни и необразовани.

Да това е положението. Имаме си рецитатор. Пишат му речите, той ги учи и после разперва уши, надува бузи и рецитира. Мисъл, каква мисъл. Ами той е военен - изпълнява.

Е не, беее Плювналиев не е военен бе....

Браво! От първия път позна кой е военен. Не съм очаквал тролчетата на фатамака с такъв умствен потенциал.

убеден съм че не само аз разбирам, че тази сутрин от вас се очакваше да си заработите хонорара и реално излагацията не беше толкова ваша-лична . Обаче някак така се престарахте, че този хонорар заработи точно в обратната посока. Вярно, че всеки си пази хляба ,но ако наистина сте професионалист би трябвало да посъветвате работодателя си ,че речи пропити с оптимизъм и еуфория от прекрасното ни настояще са до толкова далеч от реалността ,че докато ги слушаме че чудим дали оратора е поредния платен прекалено раболепен продажник или просто лишен от разум нещастник.

Кой плаща на тия кухи лейки , че да живуркат ? Няма ли да изчезнат ?

Естествено че няма към нас забележки от ЕС, каквито има за Унгария, Полша и т.н. , защото ние нямаме собсвена и свободна политика ами се навеждаме на всички. за какво тогава да ни направят забележка? Бих се гордял с правителство, което ЕС мъмри заради провежданата от него независима политика.

В смисъл - независимо да стенм губерния на Русия?

Искаш да кажеш Полша е губерния на Русия и са първи приятели, защото имат независима политика и ЕС им размахва пръст. Соросоидчетата от 9 кладенеца вода носите само и само да сме наведени..... и все с Русия плашите. Сменете плочата изтърка се...

Само като прочетох- Бивша съветничка на Плевнелиев и престанах да чета нататък....останалото е за лапнишараните.

Не се напъвай да четеш ( то и без това ти е трудно), достатъчно е да слушкаш рецитатора.

Пропрезидентските тролове яко са се наели. Президента прочете опело за Нова година. По-тъпа новогодишна реч не е имало. Ама важното е да кажем за Плевнелиев и до поплюем по всеки който критикува шапкар-Румко. Щот той е най-убавия след правешкия тарикат.

Млого дежурни - за две минути - пет минуса. Крайна бройка сте - повече от 30 не може да сложите.

от минусите се поставят служебно. Опитайте и ще се уверите.