Бивша депутатка осъди Антикорупционната комисия да ѝ плати 20 000 лева

КПКОНПИ е загубила три дела и дължи над 100 000 лева обезщетения на потърпевши, сред които и семейство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обезщетенията винаги ги плащаме ние. Нескопосаните овинения са маст от схемите за източване на държавата. Когато се въведе личната отговорност на служебното лице, заради което се дължат обезщетения, тогава ще имаме съвсем друго поведение и на разследващи, и на овинители, и на съдии, и на вещи лица.

В ККОНПИ е фрашкано с дансаджии за, които правото е тера инкогнита и затова който не ги е започнал, той не ги е осъдил. Когато и да се разпореди конпиерите да върнат получените досега заплати, все ще е късно!

И кой ще плати тия обезщетения?? Трябва да ги плати ЦАЦАРОВ ОТ ДЖОБА СИ!! Комар го ухапал!!

Някoй

ще я платим ние, от нашите данъци. Комисията на Цацата получава от бюджета 12 милиона всяка година, а конфискува имущество за 3 милиона. Държавата е на минус чели 18 млн.лева. Тази комисия трябва да се закрие незабавно, а цацаров - в затвора.

А БЕЕЕ, ЗАЩО КПКОНПИ ДУБЛИРА ФУНКЦИЯТА НА СЪДА???? ТОВА ЗАКОННО ЛИ Е???

Някoй

кое в държавата на Борисов беше законно?

Тези комисия се оказа политическа БУХАЛКА и трябва незабавно да се закрие. - дейността и де дублира със ГДБОП ДАНС и следствието!

Нито един действащ от ГЕРБ И ДПС не е атакуване от тази антикорупционна БУХАЛКА!

Басимайката...

Кефи ме,готина мацка.

Браво

Всички държавни служители, чиновници , полицаи, други да плащат ЛИЧНО за личните си грешки. А също и за всяко друго нарушение на закона , допуснато при изпълнение на служебните им задължения. Само така ще внимават за стриктното спазваме на законите.

Не трябва да взимат бонуси. Това е. Иначе ще си седят на едната заплатка и нищо няма да правят. Така че и така не става.

Цацаров е главен прокурор до декември 2019

Цаца, плащай ги от твоя джоб тези обезщетения...

Както спомена един читател/съдия/ под друга информация: само за погледа и бих и дал минимум 5 години.....

за да ти мине мерака с "даването". За такива словоблудства някъде могат и да ти го подадат, тролей нещастен.

Аз ли не разбрах или в статията не е изнесена пълната информация ? За незаконно притежаване на ловна пушка запорират сметки, автомобили ?

"Комисия" и "Съветите" са равнозначни понятия за налагане на избирателни репресивни мерки , буквално РЕКЕТ. Има си съд, НАП и т.н. Видно е ,че гангстерите и политиците просперират и богатеят неконтролируемо последните 10 години. Тая паразитна комисия трябва да се заличи.

Едното дело е от 2007г. А коя година Комисията го е започнала....един хуй знае. Явно не си разбрал с единственият ти ганглий: Това са приключили съдебни КОНТРАДЕЛА по отдавна приключени дела на Комисията.

Дебелиот Цацаров и проЗтия Гешеф "ще си го причинят ли" да коментират или пак ще има ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ?!?!!?

Комисията, дръжки, НИЕ ще плащаме!

Полза никаква от Цацаров,но Гробарите си го назначиха да ги пази.....

Хунтата на Радев са царе на тази врътка - съдят се помежду си, после взимат обещетения от данъците ни - ще ги познаете - делата траят точно 5 години - взимаш 60 заплати накуп.

Хунтата на Радев не е тази дето намери на Цацата работа, да не остане на улицата след като бече не беше главен прокурор.НДСВ кога е била на Радев?Истината е,че тези от КПКОНПИ за чеп за зеле не стават, ама ги търпят!И там кадруването се извършва от Боковци, Горановци и те никога ,ама никога не са разследвани от нея.Апропо, кво стана с Пацо Терасата и кой му плати с посланически пост?Радев ли?

Пий си хапчетата редовно..

ТРОЛ номер 1

Хубаво е, когато има справедливост. Лошо е, че и справедливост може да се търси, ако имаш пари.В Германия има адвокатски кантори, които не вземат никакви пари от потърпевшите, а вземат около 50% комисионна от присъдата. Но тава е добре при условие,че човек няма пари сам да води дела.Инак, лошото в този случай е,че няма да платят виновниците от собствен джоб, а пак се бърка в джоба на данъкоплатеца.

ами след като по всички етажи на властта има калинки...

Лично Цацаров да плати обезщетенията. Докога данъкоплатците ще плащат за некадърността на магистратите

Докато в България не се въведе законодателство за личната отговорност на държавния служител и магистрата няма да се оправим.

Е@ем ти държавата .... полицейщина по комунистически! 5 години запорирали цялото имущество на семейството, а накрая няма присъда .... за този държавен тормоз и 1млн са малко, а не 20 000 НО ДА ГИ ПЛАЩАТ ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ ДОПУСНАЛИ ТОВА, А НЕ ДЪРЖАВАТА - ТОЕСТ ГРАЖДАНИТЕ!

Магнитски ще е същата работа, сащ ще пусне мухата за корумпирани, после те ще осъдят държавата, и всички ние ще плащаме, че сме се вързали.

Тези случаи показват нивото на Цацаров , като юрист въобще . Я и както съдия и като гл. прокурор е взимал решения не по вътрешно убеждение,по съвест и според закона , а по нареждане от някой и/или според стимула.

Комисията на тоя дебелак е абсолютно безполезна за държавата от финансова гледна точка. Тя не може да спечели пари от конфискация, за да си покрие разходите. Но комисията беше много полезна на Шайката, като една от бухалките срещу неудобни за режима

Абсолютно точно! Струва ни над 25 милиона на година, а приходите от нея са нищожни. Бухалка.

Целта на тази комисия никога не е била държавния интерес, комисията е "бухалката" на властта - подтекстът е: "Внимавай какво правиш и казваш, че да не ти запорираме имуществото за 5 години, пък ти после ходи и се жалвай и оправяй, че си невинен - на нас какво ни дреме"

Напълно съм съгласен. Това е целта. Също и необходимо допълнение към другите бухалки - НАП и общините. Щото НАП и общините са в началото на интервенцията. Идват проверка след проверка, нищо не откриват, но бизнесът умира за месеци и години наред - разбягват се клиенти, доставчици, пласмент... Всичко това е израз на максимата Държавата срещу гражданите, а държавата това съм АЗ и слугите ми.

ГЕРБ са царе на тази врътка - съдят се помежду си , после взимат обещетения от Данъците ни - ще ги познаете - делата траят точно 5 години - взимаш 60 заплати накуп .

Ние данъкоплатците плащаме винаги и за всичко ! Виж да печелим - НИКОГА И ЗА НИЩО ! ЗАКОН !

нара

Кой знае! Стига да не те нарочат!!

Комисията нищо не е загубила, защото никой няма да им търси отговорност. Всички, които плащаме данъци губим, защото нашите пари плащат за чиновническа некомпетентност.

Нищо не губим, напротив, някои от нас получават справедливо обезщетение. Значи дали ще платим обзщетение или ще си ги раздадат тези мърсоли като бонуси... те пак няма да бъдат в полза на обществото, а парите пак ще бъдат похарчени.

Срещу такива вече не на власт може. Срещу разни като Горанов, с имотчетата за някой друг милион, не!

Всичкото това много хубаво, чадо, но това не са нито твои, нито техни пари, а чисто....НАШИ!!!! Или и на двете страни не ви пука откъде? Като ще съдиш - направи го поименно и искай конкретно от всяко лице. Какво се правите и вие на улави, че не знаете от кого се събират? Като ни осъдят В Хага, кой мислиш, че ви плаща пак? Докога ще сме виновни за чужди дертове, нече няма от къде, душко, остава някой орган в Иран или Индия да си продадем.......докато не се е развалил от глад.

Гарантирано от ГЕРБ! Сега от ТЪПИ КОМПИРИ да си съберат заплатите и да си и платят.