17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя хубаво че са го изритали. Каква лицемерна певица е. Никой да не му дава работа!

Този смешник защо си траеше докато беше зам. министър, а сега изведнъж е "честен и почтен"....стига само да му видиш мазната физиономия и е ясен!!!!

tonk11

Въщност явно не си траеше и го изритаха.

Гешев и Цацаров се задействаха след изборите, че като ГЕРБ са аут им пари под краката.

Има една стара приказка. В мътни води се хващат ной- голямите риби. Е сега ако не са мътни водите няма кога. Всеки от клужебните министри си прави каквото си поиска. Без значение дали са спазени законите. То по-лошото е и че новите министри нарушават зокона. Пример Киро Петков- кандидат за премиер! Представяте ли си, престъпник- министър председател?

Голям боклук е този Кацаров.И на малките деца е ясно ,че е слажил шефката на кабинета си ,за да може да спечели негова приятелска фирма и той да опъне комисионната.Егати наглеца,но те всичките министри на Радьо са такива.

И Митю селския е същия боклук.

Как е новото нормално? Свежичко ли ви е още, или вече вони?

След изказването на д-р Петров става ясно, че шумната кампания на Кацаров за преместването на специализираната болница за деца "И.Митев" в болницата на Софийския университет в Лозенец е панически опит да разсее вниманието ат престъпното си поведение за купуването на тестовете за учениците чрез друго престъпно поведение - срутването на две държавни болници в полза на засега неизвестниа трета страна. А директорът (?)на "И.Митев" е съучастник на Кацаров с изказването си за преместване на специализираната болница, на която е директор в многопрофилната университетска болница, която въобще не е построена (1964 г.?!) за детска и няма как да се преустрои.

Аз пък казвам, че шумната кампания на Митко фъфлека е за да се изкара борец за правда, когато е един долен и нагъл корумпиран тип! В същност това е патент на друг мошеник, който в момента го съветва!

До дир.бг, призовавам Ви дасе свържете с Първо Средно Училище Свети Седмочисленици, град Търговище. Учениците, които там тестват положително, ги ВРЪЩАТ обратно в клас, защото лични лекарки отказват да дават направления на децата за ПСР тест и всичко се замита под килима!!!

PSR се дава безплатно само при наличие на симптоми.