Бивш зам.-министър: Арестите в ДАБЧ не ме изненадват

През 2014 г. Илия Ангелов подава сигнал до прокуратурата за нередности в агенцията

Обратно в новината

Коментари - Бивш зам.-министър: Арестите в ДАБЧ не ме изненадват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах интервюто с въпросния господин. Заместник министър на правосъдието в кабинета на Орешарски. От тук нататък няма смисъл да коментираме повече. Той е от правителството против което имаше ежедневни протести близо 1 г. И те ми го дават като за пример ли!? Освен това в интервюто водещия го попита дали са верни обвиненията, че е бил зам. министър на правосъдието без да има юридическо образование, което той не опроверга. За какъв човек, "експерт" говорим тогава!?

Тия, незаменимите, Симеонов и Каракачанов трябва да подадат оставки и на тяхно място да дойдат заместниците им, иначе съсипват партиите си, заловиха се със Сидеров, но той е на стара коза яре, ще ги унищожи.

Попитайте някое дете от сиропиталище дали вярва в дядо коледа. Разбира се че вярва, но това това не му вдига качеството на живот сравнен с детето на някоя мутра. Що за академик е това? Германците не са от най вярващите, а вижте къде са камерите

Системата за оценяване май я няма никаква, сложи плюс и от 1/1, стана 2/0.

Откъдето и както да го погледнеш,цигания до шия! Мръсната си кухня я знаем, но международния отзвук е повече от съсипващ. Бъкана държава /територия/ от продажници, като на телевизионен екран сме - голи, без гаще дори.

В Булгаристан във всяка държавна институция има някаква схема за рекет и рушвети.

Във всички държавни институции, където властта е в ръцете на бившата ДС е така . Там където се разпределят обществени поръчки се внедряват агентчета - необявените по някакви причини и разграбването и обезсмислянето на Институцията е предопределена.

че Каракачанов внезапно получил атака от дископатия,и след преглед във ВМА....пазел леглото в къщи.