Бивш служител на реда уби с нож четирима полицаи в центъра на Париж

Нападателят, който бил глухоням и работел като електронен инженер, е застрелян, мотивът е разчистване на сметки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не трябваше ли след като нападателя е с нож да се защитават с нож. Как така са го застреляли? Явно са превишили правата си. Стрелеца в затвора. Или това важи само като застреляш тъмно-зелен.

Убиват ме като създадат периметър за сигурност колкото половин град СЛЕД като всичко вече е приключило.

сам атакува 5 и едва оцелява само един....лошото е ,че изпускат най-добрите си кадри с дивата макаронска политика и се стига до изперкване.

Това си е чист терористичен акт !

През 1990 год. - половин година след като "падна" Берлинската стена, бях на екскурзия във Франция с една БГ група "франкофони". Няма да забравя навсякъде огромните 2 метрови плакати на широко отворено око с надпис: "Внимание - Източна емиграция !!!" В същото време беше бъкано с араби, черни и какви ли не !! Сещате се какво искам да кажа...

балкански мангал, престани да си въобразяваш че и повече от арабите

Ами балканците -европейци са повече е от арабелите! Ако не вярваш върни се назад в историята и ще разбереш колко по-напред сме от арабелите и колко бой сте яли от нас!!! Ако трябва пак ще ядете бой за да се цивилизовате!!!

Микаел Х. Само това пише. Жена му е от магреба. Приел исляма преди 18 месеца.

отговора на вашите въпроси се намира тук: https://chitanka.info/text/14663-chuzhdenetsyt

Потвърждение че е бил глух. Един полицай му викал да хвърли ножа.Ама не го е чул. Роден в Мартиника. Вече има и разследване за атентат по религиозни потбуди освен убийство и опит за убийство.

...глухоням... но носел табела с надпис "Аллах Акбар"!!! Банално стана да режат тиквите на франсетата, но сами си го избраха!!!

Написах тук, че според френски медии, този преди1.5 години е приел исляма... Моментално го изтриха.

БУНТЪТ НА ПЕШКИТЕ 2019. НАЧАЛО - "ФОРМАЦИЯ" БУНТ

Защо крият името на убиеца ? Ако го съобщят , тогава истината ще лъсне.

Убиецът е "БИВШ административен служител в същата дирекция." БИВШ - достатъчен мотив да изкрейзи...

Тоя да не е някакъв самурай, как толкова бързо е убил толкова хора без да избягат другите. Тия новини не струват, никаква информация не дават!!!

във Париж както и в цяла Франция е пълно със сган по-точно с арабска и негърска сган! Ходих там и видях!

Това каква връзка има с конкретния случай

Е, що до Париж ходи, а не до Масква? :))

Прав си. Тази работа е гнила. Има руска следа в това

По поръчка на Путин, вероятно? Да не забравяме, че преди няколко дни Путин беше в Париж по на погребението на Жак Ширак. Най-вероятно лично е организирал това престъпление, с цел разклащане на стабилността на френската държава и дискредитиране на либералната демокрация!

Хайде да отгатваме ! Залагам, че е черен "французин" !

но със сигурност не е от френския етнос, и най-вероятно е рязан..

Е на това му викам френска любов!!!

арабска.

Няма голяма разлика. Половината "французи" са африканци.

Нали правехте светла демокрация, особено при франкмасони това е недопустимо, това беше само при лошия комунизъм.

Стига глупости с тази демокрация,в Китай как на няколко пъти влизаха психопати в училищата и убиваха по няколко деца,там нали е комунизъм,защо се е стигнало до тези убийства? Всичко е до хората,никой не знае,какво ще роди ума на психопата! Не е до демокрация или комунизъм!

нали?

А у нашето Коиловци само ги биха.

Разчистване на сметки в интимно взаимоотношение... Айде стига бе, не не е тероризъм! Ново 20....

бой за парко-място...

...в интимни взаимоотношения... Яко е.ване е било, до кръв!

Отрепте са вее! Дейа ваша мма, дейа,

На нас кво ни клати кура тва? Тези са си се знаели и си уреждат бакиите.

Щом не се споменава името, нещата са ясни. Някой Салам, Мемет или Али

Дайте снимка на трупа застрелян, за да си направим сметката.

Последно време във френските полицейски сериали обикновено в отдела има по един арабин - нещо като негърската квота в Холивуд. А може и да не е един... а може да не е просто режисьорска политкоректност... Правилното е поне да му кажат името, щото ако не го кажат, всички ще си мислят, че е натурализиран "французин

Изтрещяха хората. Едни се самоубиват, други убиват.

Този определено е по-ефективен от джихадистите.Онези с коли и огнестрелни оръжия постигат с по-малък резултат.

Разсмяхтеме с писанията въпреки че станалото не е за смях:((((((.. 4 души е убил един с керамичен нож, една полицайка и 3 нейни колеги????? Превод НЕ е директно заменяне на думите дето знаете а словосъчетание отговарящо на граматическите и смислови разбирания за езика на който превеждате..

Та съкпи сънародници, виждате ли какво става като нападнеш някой, който не очаква, с нож. Сега пак ми кажете, как Джок ги е нападнал ония нищо неподозиращите Тимуровци в гръб, докато са превеждали баби по кръстовищата и е свали само един...

Къде сравняваш полицайките с пияндетата,хвърлящи павета

е че не тероризъм

Жалко за нелепо загиналите. Този или е Рамбо,или подготовката на полицаите им е крайно жалка.Един човек,при това с нож,да убие четирима....

Ето още един дето все ходи с пръст на спусъка и винаги се оглежда зад гърба си...

А като се добави и рецесията, в която навлизаме догодина, направо не ми се мисли колко ще луднат, особено на Запад. Жалко за убитите.

напишете марката на керамичния нож, щото тези, дето ги продават тука са крехки и се чупят лесно. Явно гостите на тантето разбират от ножове и не са се вързали на китайско менте, което щеше да се счупи още при първото посягане и контакт. Марково ще да е ножлето, спор няма!

Много си прав, с такъв нож може да се убие човек, но само един, ножът веднага ще се счупи след наръгването! Аз един такъв счупих при опит да нарежа един морков!

Значи имигрантите са почнали да работят в полицията... Хитрец си ти Андрешко, жалко че номерата ти минават само пред други такива хитреци като тебе. :)

у френската джамахирия третото поне поколение арабели бая отдавна е окучено, и такива като тебе даже ги броят за 24-каратови гали...или франки, каквито си харесаш.

ами то май сега е време за джихад. във финландия един с меч тръгна. сега във франция а има и други дето не ги казват. в ирак се бият. в лесбос палят. те са така на сезони :)))

Ето вижте какви неща може да направи обучен човек с нож и то срещу въоръжени хора. Специалистите твърдят, че в близък контакт ножа е по-опасен от пистолета, изглежда имат право...

По-скоро необучен - бил е в администрацията.

Много елегантно се скрива името на нападателя, но щом има нож е ясно.

Значи преди това е бачкал там... Ти верно ли реши, че някой имигрант ще го пуснат в администрацията? :))) Нека да позная. Ти си от тия дето вряват, че заплатите в Германия са по 5000 евро и че им ги изкарват българите с вноските си за ЕС, нали? :)))

Типично за хората , за които основната информация е от типа "една жена каза".

Защо трябва да е мигрант, те си имат достатъчно мюслита 2-ро и 3-то поколение, които все нещо не им достига.

поредния френски любовен петоъгълник

да бие невинни