Бивш шеф на МВР поиска разсекретяване на всички дела срещу Куйович

"Онези, които го подкрепяха, получиха професионално развитие", обяви Валентин Петров, визирайки Илия Илиев и покойния вече Ваньо Танов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, боже! Какъв "генерал", какви ширити, какви копчета, какво величие, каква осанка, какъв милиционер! Ужас!

ееех тия бивши бе!! тоя освен че е много бивш, явно страда и от амнезия! затова да си прочете интервюто пубрикувано под заглавието " как получи паспорта си куйович"

Тоя трябваше да ходи в раиран костюм в каре, не да дава акъл и съвети! Корумпиран наглец, пещерняк!

За тези "оперативни" комбинации всички ние плащаме - и по 20 заплати, и заплати явно от закрития за реализация "Южен поток" и плащаме ли , плащаме. Сигурно наркобосове ни закрилят от тероризъм, сигурно наркобосове са сътрудници и информатори, но най-сигурното е, че си плащаме, а вмирисването е от най-високо

всички простосмъртни в тази държава е видно и ясно вече,че немогат да променят по никакъв начин съдбата си на електорат защото от тях нищо не зависи. Ясно е също така ,че има едни добре сплетени "свински черва", които от години и наглярстват и живеят в невероятен лукс на гърба на ....онова нещо ,дето няма лице наречено електорат. Защо изобщо ни занимават със "Сълзите на богатите" ? Всички разбрахме ,че богатите също плачат, ама не докато готвят лучена яхния. Всъщност богатите в България плачат, защото едни други богати се чудят как да им вземат това ,което имат. Та защо не ни оставят нас простосмъртните и да не ни занимават с трансфера на капитали, чието движение и притежание не можем да контролираме или насочваме и пренасочваме.

направо да извикат и сретан да разкаже....

Румен Петков го свързват и с бягството на Галеви и с това на Иван Дебелия, източвал милиони от ДДС (син на бившия министър Георги Танев) и с още много подобни "услуги". Заслужава си да го разследват по-подробно.

Точно Петров да бръщолеви небивалици и да иска разсекретяване?! Хайде, моля др.Генерал! Всички те знаят ще за стока си! По-добре замълчи, тъй като доста неща могат да се кажат за теб. Първото е офиса , който обитаваш сега в Пловдив - цената на която си го придобил, платил ли си цялата сума, кой ти помогна да го изплатиш, имаш ли обвързаности?!

Казваш, засекретено съдебно дело за ....наркотици, да не се пипа?!

Навремето- схемата беше-"Ние ги хващаме- те ги пускат"- цитирам Винету. Сега схемата е- ние ги хващаме- ние си ги пускаме...Има сериозен напредък, не ли?

даже не знаеш колко си прав

Аз абсолютно нищо не знам, защото не искам гости от ГДБОП в 3 часа сутринта....Той и Гуцанов много знаеше, ама от 2-3 год. да сте го 4ули? И "дънката" много знаеше....ама...Сега поне знае къде се плаща, като изплющя 10 етажна сграда на пъпа на Варна, околните са на 4 етажа. Не ли съм прав?

НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ И НИЕ ГИ ПРАЩАМЕ!

Ако ГЕРБ..Нямат какво да крият по Делото за Наркомрежата на Куйович... ...ГЕРБ Трябва да го покажат . Иначе ...ясно..

В какво свое качество иска разсекретяване? Защо не го поиска преди 3 месеца?

Бива ли такова нещо сега? Човека тръгнал на море с мацка и майка си, докато излежава присъда... пък се оказало, че има португалска шофьорска книжка. От МВР и Гештапо казаха, че всичко е законно и да продължаваме напред.

Абе няма такава държава! Фалшиви шофьорски книжки, фалшиви дипломи за висше образование! Не съм виждал циганин в учебен автомобил, но имат шофьорски книжки и карат автомобили! Едно е "важно", ГЕРБ да печели избори, с тази МНОГОБРОЙНА държавна корумпирана администрация!

Хайде стига измества нещата към циганите. Те са много удобни за отвличане на вниманието. Не че е лъжа, ама я ми кажете всички вие, които се оплаквате от джигити и мотористи, колко от тези, които днес на пътя ви вдигнаха кръвното бяха цигани? Най-смешното е, че дори циганите се научиха да не се убиват с колите си, ама ние дето сме „изобретили компютъра“ не можем да караме, дето една маймуна от цирка може да бъде научена да върти геврека и да дава газ... За корупцията на „най-личните ни момци“ става дума тук - от които забележи пак всичките са българи (без там някой и друг за цвят от депесето).

А бе какви са тези болтове по полицейските пагони! Този с три, един метър и шейсет, дето си бръсне главата, че да не изглежда на бебе с четири! Едно време четири болта отговаряше на звание армейски генерал. Какви генерали, какви армии. Тези не са ли полиция, а офицерите им комисари. Този с трите болта някакъв баш-баш-баш комисар ли е или комисаре тути комисари, че нещо не им разбирам субординацията?