17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га ядоха кифтетата не риваха ся ривът,ако Гуантанамо функционираше тоя щеше да е там до живот,това деяние показва недостатъците на съдебната им система както и безмислието на разни програми за дерадикализиране на подобни рискови елементи, пари на вятъра и игра със огъня(пресен случайнот миналата година джихадист нападна и уби психотерапевт участващ в подобна програма а убиецът му се оказа негов пацинет??????,помните ли ония маймуняк терорист от Ямайка който бяха арестували в Афганистан със талибани,съдиха го????после той ги осъди,те му изплатиха обезщетение над 2милиона паунда?????и после това говедо се присъедини към Ислямски Халифат и им изпрати видео от Ирак преди да извърши поредната си мерзост ,атентат със джихадомобил???Джихадисти бягащи от Сирия и Ирак със фалшиви документи получават статут на бежанци????въпреки жалбите на останалите бежанци????а за европейските джихадисти 2-3поколение емигранти мюсюлмани 90%от тях наркозависими???

Schilo

За военни престъпления ли? Не може да бъде. Тези са борци за свобода и демокрация. Те такива неща не правят.

Той не е ли наш човек? Франция ще настъпи мотиката.

Ще има санкции. Срещу Русия.

Санкциите на САЩ са вятър работа!

И тоя ша погине падайки от някой етаж, докато спи... Бързат да зметат следите май, спонсорите на тероризма

Така и трябва. Най-добрият терорист е мъртвият терорист!

Са в Москва,Техеран,Пхенян и са и твои спонсори също!

Абе, кои "бунтовници"!? Онея дето ядат сърцата на сирийските войници топли пресни ли? Като за това им плащат от "демократична" СА, съюзник на баш "демократа", по света и у нас.

Ей, ей! Недейте така! Знаете ли колко пари вложихме в неговото обучени, финансиране и въоръжаване а? Не ни закачайте прокситата от ИДИЛ! Те са наши краварски момчета на заплатка от Путкагона!

А ние ви разкатахме фамилията в Сирия и попиляхме над 385 000 убийци, джихадисти вкарани в Сирия, минали през тренировъчни лагери в Мароко, Йордания, Саудитска Арабия, Израел, Пакистан

Значи в Сирия този убавец беше "бунтовник", а в Европа е "военно-престъпник". Дали ако не иде в САЩ се питам няма да стане "герой на демокрацията"...

Значи, Ислямската Змия- Сириец НЕ можал да открадне нещо от другите сириийци и за по- ЛЕСНО, решил да отиде в чужда държава - Франция и от тях да краде. Да им вземе парите, Работата и да им завземе държавата.. Куршум за Ислямската змия -сириец !!! Тия араби са измамници и башибозуци.

А кога Европа ще се усети че и Косово не трябва да съществува и всичките им политици са за затвора. Даже се каят някой ден да приемат шиптърските терористи в ЕС...

Веднага да го пускате, той е наш човек!

"Бившият говорител на сирийска бунтовническа групировка е задържан във Франция по подозрение във военни престъпления" ... крайно време е да ви изкристализира, че въпросните "бунтовници" са нищо друго освен терористи

кви бунтовници Ве дебили тия са си чиста проба терористи дето газят с камиони и стрелят по баровете им. Еуро дебили

Опозицията на Асад се оказаха ... Военнопрестъпници преследвани в ЕС ? .... Значи Браво на Асад и Русия че ги Унищожи и Разби на пух и прах !!! ... Значи САЩ Подкрепят Военнопрестъпници ! ... Значи Соросоидите по света и в България заедно с ГЕРБ са подкрепяли Военнопрестъпници-Сърцеяди ...за да Подкрепят агресивната политика на САЩ към Сирия !!!? Завесите се отвириха,...драги зрители !

Мда, евроатлантиците си отгледаха Франкенщайн :(((

Леко с опорките, тролчета. Я кажете за курса на рублата днес?

Зашто си се загрижил за курса на рублата да не пазарува с рубли

Борците за свобода и демокрация се оказаха военопрестъпницив Европа?

Брей, що тия борци за свобода ги издирват в Европа за изтезания и убийства?

"Бивш говорител на сирийските бунтовници е задържан във Франция" Чете, чета - това "бунтовник" какво ще рече, че нещо ми се объркаха понятията!

Ще рече СДС - "Сирийски Демократични Сили".

Ама и там ли имат СДС, :)?

а какво общо има между сдс и джейш ал ислам?

Талибани. И едните, и другите.

Когато подобните на тоя канибалстваха в Сирия всичко си беше нормално....

Ние предположихме, че са го взели за да го интервюират по CNN, BBC, DW и останалите демократични медии... а то се оказва, че било задържане за изтезания и отвличания... Как е възможно?! Пуснете веднага този борец за свобода! Кой сега ще ни казва какво мисли Държавния департамент за Идил?!

Ех, а като се сетя как Бойковият министър Н. Младенов приел сирийската опозиция на ТАЙНА среща в Правец и после обяви срещата за ИСТОРИЧЕСКА...

За тези които вече не си спомнят: Николай Младенов събра терористите от Ал Кайда и ИДИЛ в Правец през м. май 2012 г., после му тръгна и кариерата (виж по-долу и инфо от уикито): Николай Евтимов Младенов е български дипломат и политик от партия ГЕРБ, до 2005 г. – от Съюза на демократичните сили. В първото правителство на Бойко Борисов е министър на отбраната (юли 2009 – януари 2010), а след това – министър на външните работи до края на мандата на правителството на 13 март 2013 г. През август 2013 г. е назначен за специален представител на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун за Ирак и за ръководител на мисията на ООН там. През февруари 2015 г. е назначен за специален координатор за Близкоизточния мирен процес от генералния секретар на ООН Бан Ки-мун.

Нали е от "умерените", какъв е проблема???

последно какво е джейш ал ислам - "сирийска бунтовническа групировка" или "радикална ислямистка групировка"... за един преател питам...

Вече и на псевдоумерените им запари под опашката. Още малко и на останалите.

Принудителни изчезвания е еврогейското название на отвличане/похищение. Френските служби използват тези главорези.

Защо така, значи.... Нали години наред ни обяснявахте колко са онеправдани, борци за свобода, на срещи ги канихте в Правец, заедно с Ал Багдади - бившия лидер на Ислямска държава... Сега какво правите? Убихте основателя на Белите каски, за да не говори и защото почна да става много небрежен. Погнахте тези, които ни рекламирахте до скоро... Заличавате следи ми се струва.

Този (задържания) се казва Ислам Алуш, за пръв път го чувам. Какви ги е вършил не знам...предполагам, че има за какво да му се търси сметка.