Бивш директор на Балкан консерв-София посрещна новата година бездомен на пейка в Кюстендил

Мъжът е приписал жилището на децата и сега няма къде да живее, със съдбата му се ангажира кметът Петър Паунов

Обратно в новината

Коментари - Бивш директор на Балкан консерв-София посрещна новата година бездомен на пейка в Кюстендил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такъв е живота, един е бездомен на пека, а друг лапа крадени суджуци на корем, всичко в живота е променливо, скоро и крадеца от Банкя отново ще похапва филии с мас, но този път в затвора.

като е приписал жилището на децата си, тези деца защо са го оставили на улицата? Той не се е изпарил, нито е престанал да им бъде баща!

Gugnelid

"Предписал" жилището на децата си? Това да не е резепта бе?!?! Иначе какво да се коментира - "храни куче да те лае", какви са тези деца да изхвърлят баща си на улицата!

Направете си груба аритметика ! Той е на 63 , вероятно децата му са 38-40 и те като имат деца които са на 18-20 ! Не вярвам да им е предписал 5 стаен ! Грозно е , но това е реалността !

Аз викам да яде кьотек и черни наденици у затвора банкянската свиня

Предписал....как се предписва жилище? Тъпи, неграмотни журналя!

на пейката евроатлантически интелектуалецо!

Три месеца не получавал и пенсия защото я преизчислявали по ТЕЛК!!???????? Ужас!

Пише, че е бил директор, а не партиен секретар! Може да е седесар

Съчувствам му на човека, много даже, но историята е леко странна. Има деца с бивше негово жилище в София, има и сестра, при която също е живял. Тоест може и да не спи по пейки и градинки. Това което не ни се казва е защо не е при децата си или при сестра си.

Ехооо, лекарства се предписват. Жилище се прехвърля......

по коледа се случват чудеса

Мри ти, боклук. Само хабиш въздух и храна дето може някой нормален човек да ги ползва.

краваристан! Анти-социално общество от малоумници и бездушници... Но.. с какъвто се събереш, такъв ставаш!

Ами децата му да си купят апартамент ,да не чакат от тати

с някоя китна мома, дето му е взела всичко.

Глуппаккко, ти ако си мислиш, че в БГ сме зле по отношение на бездомните, моля заповявай на самолет то Сан Франциско и Оукленд да видиш за какво става дума. Всеки голям Хъмееррсикански град е някаква форма на СФ. Пък ако не ти се лети, просто отвори Тубата и ще видиш.

Разчита и се надява да му осигурят от Общината общинско жилище.

И какви социални програми за подпомагане на бедни и бездомни има в твоята русия?

Чакам бг-мамките да зацвилят отново как най-важното и смисълът на живота са децата.. Ето този има такива , но ползата никаква.

Пожелавам ти и ти да спиш на пейка през зимата и да се надяваш.Боклук.

тоз не е ли краднал нещо като директор на завод...не е ли спестил някой лев като е получавал голяма заплата и премии...странно ....

На всички вас любимата ви дума е ЩЕ. И като водите руска пропаганда пак всичките ви приказки са ще ще ще ще ще ще ще.

Ако си припиша жилището на децата , пардон жилищата, и излезе за няколко дни на пейка ще получи ли общинско жилище? Защото се сещам когато детето ми беше детска градина как нямаше места от безработни социално слаби самотни майки без жилища и с последен модел джипове.

Нещо,не се връзват нещата. Сега е на 63 години, бил е директор,махаме34 години демокрация, значи е бил директор на 29 години.А може до 1993 година,тоест на 33 години .Ако е бил СДС ,нещата са по-логични. Интересно,директор и само един апартамент. Поне една селска вила. А децата му са позор.

Какво яде? Как храни семейството?

Или по-точно ти не знаеше че има. Тогава имаше едно такова наречено жителство или по-точно казано крепостничество. Където си се родил там ще живееш там ще работиш и там ще умреш освен ако нямаш връзки или не те приемат в партията. Пък за бездомните си имаше каменни кариери затвори и други подобни институции.

бог ше реши не ти, мършо

“Приписал е жилището” май са искали да кажат.

пко дърта , зла, и проста, желая ти да спиш по пейки през зимата

БГ мамите за нищо не стават ! Ясно ли е вече това ! Не ми се мисли на сегашното поколение майчета чаветата какви ще са ...

ПРИПИСАЛ, а не ПРЕДПИСАЛ, това да не е доктор? Докторите предписват лекарства.

В такъв казус нотариусът няма начин да не е предложил в натуралният акт да съществува "правото с право да живее в жилището", което дарява или приписва на децата си. Има вероятност бащата да се е отказал от това си право, надявайки се на доброто възпитание на децата си и.... воала!!!

Не харесвам Щатите, но ето нещо, което при тях е много добро. Детето след като завърши гимназията си хваща чукалата и отива където му душа иска по белия свят. Дали ще учи, ще следва или ще работи - изборът е негов. Може да следва и пак почасово да разнася пици, а може и само с това да се занимава. В апартамент под наем, който дели с още поне 3-ма, които могат да бъдат и от различен пол - това за там си е нормално. Ако иска пари от мама и тати като временна помощ - с разписка, на която е записано колко са кога ще им ги върне. Мама и тати си гледат живота и спокойствието си, след пенсионирането си тръгват по круизи из Бахамите и Карибите, както и на пътешествия до Рим, Париж и Венеция. Ако толкова пък пари нямат - поне на почивки във Флорида. А у нас? Ето един баща, който е изхвърлен от неблагодарните си деца от апартамента си в София и е оставен да нощува където си намери за добре. Може и в кашони под мостовете. Ето го нашето криворазбрано дундуркане на децата ни докато не навършат поне 50 г.

а аз съм на 66 и още активно работя! тоя как на 63 е пенсионер ??

Т.е. Каквото има го дарява и държавата/ние сме длъжни. А кой ще му плаща тока и водата.

Само ще ти кажа , че си много далеч от истината ! Огледай се около теб и ще видиш как в някои апартаменти има по три поколения ! Това важи за Сф , Варна , Бс , Пл , Пд !

аааа, ясно! и сега му преизчисляват инвалидната пенсия, викаш????

По болест може да е пенсионер и на 25.

Много хубаво,пък и го коментирате дирът..

Бог да пази човека и да му помогне! Отвращавам се от злобата и безчовечността на писалите коментари! Никой от вас не е предпазен от подобни поврати на съдбата, особено в умиращия кенеф! Вие сте изверги.

Аз съм в Америка и се каня да помагам на децата ми цял живот. Поне докато завършат магистратура без дългове. Но ще гледам да им купя и къщи. Не виждам смисъл да драпат от нулата като мен. По добре веднага да започнат интелигентна работа за няколко стотин хиляди долара на година или даже бизнес отколкото да си губят времето с тъпотии и да са притиснати и да ядат хляб и яйца и да живеят в мазе както правих аз.

У нас икономическите условия и реалности са такива, че трябва да се грижим един за друг, за да оцелеем! Пьрво родителите за децата, после обратното. У нас младите по-късно успяват да си стоят на краката, вьзрадтните помагат и за внуците, но пък те с тези пенсии без децата си са за никъде! И няма качествени соц. услуги на приемливи цени - домове за възрастни и т.н.

По-скромно бе човек. Ще се разболееш от бачкане. Както размишляваш с "няколкостотин хиляди" заплата, то и за правнуците ще започнеш да мислиш да ги "осигуриш". Успокой топката, помисли и за душата.

И аз съм на 66 г.и съм пенсионер и работя. А той ТЕЛК,пише го,затова и пенсионер.

добри деца е възпитал

и прочетих края на изказа ти. От 1878 година владетеля ти е един и същ. И стандарта ни на живот по нищо не се отличава от неговия "народ".

телк от кога преизчисляват пенсиите бре, и поради това не ги изплащат??

На никого нищо не приписвайте. Повече такива истории трябва да се публикуват. Като са в нужда дечицата нека да живеят там. Защо трябва да се приписва.

да ти кажа никога не е ясно какви говеда ще порастнат, ей така тихичко покрай тебе. Много случаи има вече такива. Модерни времена.