17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво им става на всички бе? Преди два дни 89 годишен в болницата преби 80 годишен, сега пък друг старец прострелял млъд мъж. Ей оскотяха на възрастните хора от недоимък, мизерия и мъка !

Раковски... няма имена... случаят е за БХК.

Тих, скромен, неработлив, баща на многолюдно гладно семейство разчитащо на социални помощи, живеею в така наречена махала се обърнал некакен за помощ в дома на груб и невъзпитам индивид. Последния е заподозрян да разполага с финансово заслужена скромна пенсия в ущърб на неработещия. След кратък спор за тежкото неравноправие, защо ако не работиш не трябва да ядеш, злият домакин нагло извършил деяние, заплащвайки живота на драгия неканен гост. Някякъв небългарски комитет от Хелзинки осигури адвокат, който заведе дело срещу престъпника и го осъди да храни многолюдната челяд в засегнатото семейство. Още няколко българи си закупиха еднопосочни билети и стегнаха багажа за Терминал 2.

74-годишни със законно огнестрелно оръжие?! Те са опасни за себе си и околните. Все едно камикадзе на пусков бутон на балистична ракета.